9

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μακάμπι Χάιφα - Ολυμπιακός

Προϊστορία

27/7/2022 ΟλυμπιακόςΜακάμπι Χάιφα 0 - 4
20/7/2022 Μακάμπι ΧάιφαΟλυμπιακός 1 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 58,039 31.1%
X
€ 21,118 11.3%
2
€ 107,336 57.6%
Over
€ 8,254 25.9%
Under
€ 23,601 74.1%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τετάρτη, 20:15

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

204 ψήφοι:

Ειδήσεις

8

Σουτ στην εστία

1

5

Σουτ εκτός εστίας

3

70%

Κατοχή μπάλας

30%

7

Οφσάιντ

1

4

Κίτρινες κάρτες

5

0

Κόκκινες κάρτες

0

2

Κόρνερ

2

4

Αλλαγές

5

10

Φάουλ

12

0

Προσπάθειες Για Γκολ

0

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Καθυστέρηση έναρξης αγώνα
  • Γήπεδο: Sammy Ofer Stadium
  • Χωρητικότητα: 30874
  • Θεατές: 29654
Με «σύμμαχο» την καλοκαιρινή παράδοση κόντρα στους «δαίμονες» από το Ισραήλ ξεκινούν το ταξίδι τους οι Πειραιώτες

Με «σύμμαχο» την καλοκαιρινή παράδοση κόντρα στους «δαίμονες» από το Ισραήλ ξεκινούν το ταξίδι τους οι Πειραιώτες

Η Μακάμπι Χάιφα φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στο «Σαμί Οφέρ» στο πρώτο ματς για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

*Oι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί ξανά την σεζόν 2002/03 στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, με την Μακάμπι να επικρατεί 3-0 στο ΓΣΠ της Λευκωσίας που χρησιμοποιούσε ως έδρα, ενώ το ματς στην Ριζούπολη είχε λήξει 3-3, με τον Ολυμπιακό να τερματίζει κάτω από τους Ισραηλινούς και στην 4η θέση του ομίλου.

Τι ισχύει: Πρώτο ματς για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ακολουθεί ρεβάνς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στις 27/7. Δεν υπάρχει VAR, δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση ισόπαλου συνολικού σκορ μετά τα δύο ματς θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστεί οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στη διαδικασία των πέναλτι. Όποια ομάδα προκριθεί θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Λεμεσού στον τρίτο προκριματικό γύρο και όποια αποκλειστεί τον ηττημένο του ζευγαριού Φερεντσβάρος - Σλόβαν Μπρατισλάβας στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Κατέκτησε το δεύτερο σερί πρωτάθλημα στο Ισραήλ πέρυσι μετά από μεγάλη μάχη με την Χάποελ Μπερ Σεβά και βρέθηκε ξανά στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου θέλει να πετύχει κάτι καλύτερο από πέρυσι, όταν και αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο.

Το περασμένο Σάββατο (16/7) έδωσε το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν αντιμετωπίζοντας την Χάποελ Μπερ Σεβά για το ισραηλινό Σούπερ Καπ. Προηγήθηκε μόλις 30" μετά την έναρξη του ματς με πανέμορφο γκολ του Ατζίλι, ενώ έχασε ευκαιρίες να πετύχει κι άλλα τέρματα στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο εμφανίστηκε... αγνώριστη και ισοφαρίστηκε στο 71', με το ματς να λήγει ισόπαλο (1-1) και να οδηγείται στην διαδικασία των πέναλτι, όπου η Μακάμπι ηττήθηκε με 4-3.

Οι υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα του Ισραήλ ξεκινούν στις 13 Αυγούστου, αλλά όλοι στην Μακάμπι έχουν εστιάσει στα ευρωπαϊκά ματς, καθώς κρυφός πόθος είναι η τρίτη συμμετοχή στην ιστορίας της ομάδας στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μετά από αυτές των σεζόν 2022/03 και 2009/10. Άξιο αναφοράς πως ήταν η πρώτη ομάδα από το Ισραήλ που προκρίθηκε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ευχάριστες αναμνήσεις φέρνουν οι προηγούμενες συναντήσεις με τον Ολυμπιακό, αλλά όχι και γενικά με τις ελληνικές ομάδες, αφού η Μακάμπι έχει απέναντί τους ρεκόρ 1-2-3, έχοντας αντιμετωπίσει ακόμα ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για το Γιουρόπα Λιγκ.

«Δεν χρειάζεται να μιλήσουμε για τον Ολυμπιακό, η ιστορία μιλάει από μόνη της. Με ένδοξο παρελθόν στο Τσάμπιονς Λιγκ, γνωρίζουμε πως είναι μία δυνατή ομάδα, αλλά έχουμε προετοιμαστεί. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Η ομάδα μας βασίζεται στην πίεση, θέλουμε να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας. Είτε προκαλέσει έκπληξη, είτε όχι, δεν έχει σημασία. Εάν το κάνουμε σωστά, δεν έχει σημασία τι θα κάνει η άλλη πλευρά. Είναι δύσκολο να προετοιμαστείς για μία ομάδα με 30 ποιοτικούς παίκτες. Οι οπαδοί μας θα είναι ένα μεγάλο αβαντάζ» δήλωσε ο προπονητής των Ισραηλινών, Μπαράκ Μπακχάρ, που ως προπονητής της Χάποελ Μπερ Σεβά είχε πανηγυρίσει την πρόκριση επί του Ολυμπιακού στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ την σεζόν 2016-17.

Αγωνιστικά νέα: Νοκ άουτ ο βασικός μέσος Τζάμπερ, που τραυματίστηκε στο ματς του Σαββάτου (16/7).

Έκανε «περίπατο» την περσινή σεζόν στην Ελλάδα κατακτώντας το τρίτο του σερί πρωτάθλημα και 47ο συνολικά της ιστορίας του, παρά το γεγονός πως στο τέλος της σεζόν «ξεφούσκωσε» αρκετά και η διαφορά από τους διώκτες του μειώθηκε. Ο Ολυμπιακός, που ψάχνει την επιστροφή στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής δισυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη μετά από έναν χρόνο απουσίας, δεν έχει ακόμα δώσει επίσημο ματς φέτος, αφού το πρωτάθλημα της Super League Interwetten ξεκινά στις 20 Αυγούστου.

Στα οκτώ φιλικά ματς προετοιμασίας που έδωσε μέχρι τώρα ο Ολυμπιακός πάντως παρουσίασε αρκετά προβλήματα καθώς γνώρισε τέσσερις ήττες κρατώντας ανέπαφη την εστία του μόνο σε δύο περιπτώσεις, με Κρακόβια (0-0) και Άλκμααρ (1-0), ενώ πέτυχε μία ακόμα νίκη επί της Φορτούνα Ντίσελντορφ (3-1). Από εκεί και πέρα υπέστη τέσσερις ήττες, από Ριντ (2-0), Αρμίνια Μπίλεφελντ (3-1), Άρη (2-1) και αναδείχθηκε ισόπαλος με την Σλάβια Πράγας (1-1).

Οι «ερυθρόλευκοι» πάντως έχουν υπέρ τους την παράδοση που τους θέλει να μην έχουν ηττηθεί εδώ και 24 ματς σε προκριματικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης, έχοντας ρεκόρ 17-7, αφού και ο περσινός αποκλεισμός από την Λουντογκόρετς ήρθε στα πέναλτι μετά από δύο ισοπαλίες.

Ταυτόχρονα πάντως έχουν ιδιαίτερα κακή παράδοση κόντρα σε ομάδα από Ισραήλ, αφού έχουν πετύχει μόλις μία νίκη σε έξι συναντήσεις, ενώ μετρούν 0/2 προσπάθειες μέχρι τώρα απέναντί τους, έχοντας αποκλειστεί απο Μακάμπι Τελ Αβίβ στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ την σεζόν 2010/11 και από Χάποελ Μπερ Σεβά στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ την σεζόν 2016/17.

«Η βάση για την επιτυχία είναι η καλή οργάνωση και η πειθαρχία. Είναι καλό να μη δεχτείς γκολ, αλλά θα πρέπει να σκοράρεις. Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη εμπειρία στα προκριματικά κι αυτό μπορεί να κάνει τη διαφορά για την ομάδα μας. Δεν έχει σημασία αν δεν χάσαμε πέρσι, αφού δεν πετύχαμε το στόχο να μπούμε στους ομίλους και αυτό είναι μια ήττα. Όμως φέτος είναι διαφορετικά, είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε την πρόκριση στους ομίλους. Να είμαστε όλοι ενωμένοι και να μην επιτρέψουμε κάποιον αποκλεισμό. Ξέρουμε ποιος είναι ο στόχος και οι φιλοδοξίες μας. Δεν κουβαλάμε τραύματα από το παρελθόν, είμαστε προσηλωμένοι στο μέλλον. Ξέρουμε τις δυνατότητες και τους στόχους μας και σε αυτό επικεντρωνόμαστε» δήλωσε ο προπονητής των Πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς.

Αγωνιστικά νέα: Νοκ άουτ ο εξτρέμ Γκάρι Ροντρίγκεζ και ο πλάγιος μπακ Κούτρης, ενώ εκτός ευρωπαϊκής λίστας λόγω τραυματισμών της τελευταίας στιγμής έμειναν ο επιθετικός Χασάν, ο πλάγιος μπακ Ανδρούτσος και ο στόπερ Μπα, με τον χαφ Κούντε και τον μπακ Άβιλα, που αρχικά είχαν «κοπεί» να δηλώνονται τελικά για τις αναμετρήσεις με τους Ισραηλινούς.

Γιώργος Χρονόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Μακάμπι με την ορμή που θα της δώσει η έδρα της θα προσπαθήσει να πιέσει τον Ολυμπιακό από το ξεκίνημα με στόχο να αιφνιδιάσει. Επιθετικό προσανατολισμό έχουν έτσι κι αλλιώς οι Ισραηλινοί στο παιχνίδι τους και ο Ολυμπιακός φυσιολογικά θα προσπαθήσει να «σβήσει» πρώτα τον ενθουσιασμό τους και στη συνέχεια να ψάξει το γκολ που θα βάλει βάσεις για ένα θετικό αποτέλεσμα, το οποίο θα τον μετατρέψει σε ακόμα μεγαλύτερο φαβορί ενόψει και της ρεβάνς στο Φάληρο. Με βάση τα όσα έχουν δείξει οι «ερυθρόλευκοι» στα φιλικά ματς και το πως παίζουν οι Ισραηλινοί, το ματς δύσκολα δεν θα έχει γκολ, αλλά δεν θα ξεφύγει σε καμία περίπτωση. Ποντάρισμα στο να σημειωθούν 2-3 τέρματα λοιπόν.

FACTS

  • Η ομάδα Μακάμπι Χάιφα νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 3.25 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μακάμπι Χάιφα νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 2.70 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Μακάμπι Χάιφα - Τελ. αγώνες
20/4/2024
Μακάμπι Χάιφα
Χάποελ Μπερ Σεβά
13/4/2024
Μακάμπι Χάιφα
Χάποελ Μπνέι Σαχνίν
1 - 0
8/4/2024
Μακάμπι Τελ Αβίβ
Μακάμπι Χάιφα
1 - 1
3/4/2024
Μακάμπι Χάιφα
Μακάμπι Νετάνια
1 - 3
31/3/2024
Μακάμπι Χάιφα
Μακάμπι Μπνέι Ραϊνά
1 - 2
17/3/2024
Μακάμπι Χάιφα
Χάποελ Τελ Αβίβ
0 - 0
14/3/2024
Φιορεντίνα
Μακάμπι Χάιφα
1 - 1
10/3/2024
Μακάμπι Μπνέι Ραϊνά
Μακάμπι Χάιφα
2 - 1
7/3/2024
Μακάμπι Χάιφα
Φιορεντίνα
3 - 4
3/3/2024
Μακάμπι Χάιφα
Χάποελ Χαντέρα
1 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο AVENIDA με το υψηλότερο yield +1.99% έπαιξε: 2
  • » Ο theofanis, με το υψηλότερο yield +8.18% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες