12

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ολυμπιακός - Λουντογκόρετς

3/8/2021 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 633
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 994 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Λουντογκόρετς - Ολυμπιακός στις 10/8/2021

1ο Ημίχρονο 0 - 0

  1. 43' Semedo Ruben

2ο Ημίχρονο 1 - 1

  1. 49' Abou Cisse Pape
  2. 50' Despodov Kiril
  3. 57' Tekpetey Bernard
  4. 87' Camara Aguibou
  5. 93' Nedyalkov Anton

      Προϊστορία

      10/8/2021 ΛουντογκόρετςΟλυμπιακός 2 - 2
      3/8/2021 ΟλυμπιακόςΛουντογκόρετς 1 - 1
      26/6/2017 ΟλυμπιακόςΛουντογκόρετς 1 - 1

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 271,993 80.8%
      X
      € 27,254 8.1%
      2
      € 37,402 11.1%
      Over
      € 15,563 20.4%
      Under
      € 60,658 79.6%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Τρίτη, 22:00

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      199 ψήφοι:

      Ειδήσεις

      Videos

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Georgios Karaiskakis Stadium
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 32115
      «Καίγονται» για προβάδισμα πρόκρισης οι «ερυθρόλευκοι»

      «Καίγονται» για προβάδισμα πρόκρισης οι «ερυθρόλευκοι»

      Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Λουντογκόρετς στο πλαίσιο της τρίτης προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «ερυθρόλευκοι» απέκλεισαν στον προηγούμενο γύρο τη Νέφτσι Μπακού από το Αζερμπαϊτζάν, ενώ οι φιλοξενούμενοι τη Μούρα από τη Σλοβενία.

      Τι ισχύει: Πρώτο από τα δύο παιχνίδια για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί την προσεχή Τρίτη (10/8) στην έδρα της Λουντογκόρετς. Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά τα δύο ματς ακολουθεί παράταση κι εφόσον χρειαστεί πέναλτι. Όποια ομάδα προκριθεί θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Μάλμε - Ρέιντζερς. Όποια ομάδα αποκλειστεί θα παίξει στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ με τη νικήτρια του ζευγαριού Λίνκολν Ρεντ Ιμπς - Σλόβαν Μπρατισλάβας.

      * Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί με περιορισμένο αριθμό θεατών στις εξέδρες ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

      ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

      Την περασμένη Τετάρτη ταξίδεψε στο Μπακού ούτως ώστε να «χτίσει» πάνω στη νίκη του με 1-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» και να πάρει την πρόκριση για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, αφήνοντας εκτός συνέχειας τη Νέφτσι. Τα κατάφερε νικώντας ξανά με το ίδιο σκορ. Θέλησε να αιφνιδιάσει βρίσκοντας ένα γρήγορο γκολ στο ξεκίνημα και τα κατάφερε. Στο 15’ ο Σισέ έκλεψε την μπάλα και βρέθηκε φάτσα με το γκολ όμως δεν σκόραρε. Η φάση συνεχίστηκε και μετά από «γλυκιά» σέντρα του Βαλμπουενά κι αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων, ο Μασούρας έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας για το 0-1. Το μόνο που χρειαζόταν στη συνέχεια ήταν να διαχειριστεί το υπέρ του αποτέλεσμα. Το έκανε με σχετική άνεση. Μάλιστα στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο και όσο κυλούσε ο χρόνος, έβρισκε αρκετές ευκαιρίες για να πετύχει και δεύτερο γκολ. Δεν τα κατάφερε όμως το σφύριγμα της λήξης τον βρήκε να πανηγυρίζει.

      Ο Ολυμπιακός πλέον θα ψάξει την πρόκριση απέναντι στη Λουντογκόρετς η οποία αποτελεί μία σαφώς πιο ισχυρή αντίπαλο σε σχέση με τους αδύναμους πρωταθλητές Αζερμπαϊτζάν. Οι Βούλγαροι χρειάζονται προσοχή για να μην υπάρξουν δυσάρεστες εκπλήξεις. Αν οι πρωταθλητές Ελλάδας περάσουν στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί θα συναντήσουν τη νικήτρια του ζευγαριού της Μάλμε με τη Ρέιντζερς. Ωστόσο μία πιθανή πρόκριση από αυτήν τη φάση, θα τους έχει εξασφαλίσει ότι στη χειρότερη περίπτωση θα λάβουν μέρος στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Και τα δύο φετινά επίσημα ματς των Πειραιωτών ήταν Under και No Goal.

      Ο τεχνικός του συλλόγου Πέδρο Μαρτίνς επισήμανε: « Ο Ονιεκούρου είναι ένας καινούριος μας παίκτης που τον παρακολουθούμε δύο χρόνια. Θα μας βοηθήσει πολύ. Έχει πολλές συμμετοχές στη Γαλατασαράι, γκολ και ασίστ. Έχει ποιότητα και ευρωπαϊκή εμπειρία και είμαστε πολύ χαρούμενοι που τον έχουμε στην οικογένεια μας. Αυτό το παιχνίδι θα είναι διαφορετικό. Η Λουντογκόρετς είναι διαφορετική ομάδα, παίζει με άλλο σύστημα, έχει άλλα χαρακτηριστικά και αντιμετωπίζει το παιχνίδι με άλλον τρόπο. Η ζέστη επηρεάζει την απόδοση των ποδοσφαιριστών. Παιχνίδια που διεξάγονται σε τέτοιες συνθήκες δεν μπορούν να γίνουν σε μεγάλη ένταση. Δεν είναι μόνο οι δικοί μας παίκτες, αφού και οι δύο ομάδες θα επηρεαστούν. Είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο στη Λουντογκόρετς».

      Αγωνιστικά Νέα: Κανονικά στην αποστολή ο εξτρέμ Ονιεκούρου ο οποίος αποτελεί και την χρονικά τελευταία μεταγραφή. Σημαντική η επιστροφή του μέσου Καμαρά ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του αλλά και του Γάλλου μέσου Εμβιλά ο οποίος ήταν τραυματίας. Παρόντες επίσης οι Παπασταθόπουλος, Ανδρούτσος και Ρέαμπτσιουκ. Δεν υπολογίζεται ο Ανδρέας Μπουχαλάκης ο οποίος είναι τραυματίας και ο νεαρός στόπερ Αλέξης Καλογερόπουλος. Εκτός λίστας ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και ο δεξιός μπακ Ντρέγκερ, δεν επηρεάζουν οι απουσίες τους. Τιμωρημένος και τραυματίας ο νεοφερμένος επιθετικός Τικίνιο, μακροχρόνιος απών ο Κώστας Φορτούνης.



      ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ

      Την προηγούμενη εβδομάδα έπαιξε εντός έδρας τον επαναληπτικό αγώνα με τη Μούρα για τη δεύτερη προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Η «λευκή» ισοπαλία στο «σπίτι» των πρωταθλητών Σλοβενίας είχε αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς μεταξύ των δύο ομάδων. Παρουσιάστηκε σοβαρή και παρά το γεγονός ότι συνάντησε αντίσταση, πανηγύρισε τη νίκη με 3-1 και μαζί την πρόκριση για την επόμενη φάση. Στην πρώτη της καλή φάση άνοιξε το σκορ στο 4’. Η μπάλα στρώθηκε στον Πιέρο Σωτηρίου μέσα στην περιοχή κι εκείνος με αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Έπεσε ο ρυθμός της και οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν δύο φορές κοντά στην ισοφάριση στο πρώτο μέρος. Στην επανάληψη είδε τον Χόρβατ στο 64’ να «γράφει» το 1-1 αμαρκάριστος μέσα από την περιοχή. Ο χρόνος κυλούσε και η πίεση αυξανόταν, καθώς δεν ήθελε να πάει το ματς στην παράταση. Στο 82’ μετά από απροσεξία της αντίπαλης άμυνας ο Μανού σκόραρε για το 2-1. Οκτώ λεπτά αργότερα ο Σόουζα με ωραίο «πλασέ» διαμόρφωσε το τελικό 3-1 μέσα σε πανηγυρισμούς.

      Αυτή ήταν η τρίτη νίκη για τη Λουντογκόρετς, σε τέσσερα παιχνίδια που έχει παίξει στα φετινά προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Οι πρωταθλητές Βουλγαρίας πριν τη Μούρα είχαν αφήσει εκτός συνέχειας την πρωταθλήτρια Λευκορωσίας Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ. Έχουν δεχθεί μέχρι τώρα μόλις ένα γκολ στα τέσσερα ματς τους και δείχνουν ότι βασίζονται κυρίως στην αμυντική τους λειτουργία. Για την εγχώρια λίγκα, το περασμένο Σάββατο νίκησε εύκολα 3-0 την ΤΣΣΚΑ 1948. Αυτό ήταν το δεύτερο «τρίποντο» σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Καθυστέρησε λίγο κατά την άφιξή της επειδή έγιναν τεστ στα μέλη της αποστολής που δεν έχουν εμβολιαστεί. Τελικά δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα αλλά εξέφρασαν οι Βούλγαροι τα παράπονά τους.

      « Θα παίξουμε με μία πολύ καλή ομάδα. Δεν πρέπει να φοβηθούμε. Πρέπει να δείξουμε το τι μπορούμε να κάνουμε. Να δείξουμε τι μπορούμε να πετύχουμε. Να είμαστε γενναίοι και έξυπνοι. Δεν περιμένουμε ένα εύκολο ματς αλλά δεν ήρθαμε εδώ για να είμαστε απλά εδώ. Ο καθένας έχει το κίνητρο και ονειρεύεται να παίξει τέτοια ματς. Ματς με αδρεναλίνη. Ελπίζω να είμαστε η πιο καλή ομάδα. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ ποιοτικούς παίκτες. Πολύ καλούς παίκτες σε όλες τις θέσεις. Πρέπει να τον δούμε συνολικά διότι είναι μία ομάδα εναντίον μίας άλλης» σχολίασε ο κόουτς του κλαμπ, Βάλντας Νταμπράουσκας.

      Αγωνιστικά Νέα: Εκτός πλάνων ο Ρουμάνος επιθετικός Κεσέρου και ο επίσης φορ Ιγκίνιο, με τον τελευταίο να είναι τραυματίας.

      Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Ο Ολυμπιακός θα βρει μπροστά του μία «πονηρή» αντίπαλο όπως είναι η πρωταθλήτρια Βουλγαρίας Λουντογκόρετς, στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Η τελευταία δεν εντυπωσίασε στην πρόκριση επί της Μούρα από τη Σλοβενία, ωστόσο έδειξε ξανά ότι διαθέτει ένα σοβαρό σύνολο το οποίο αν δεν προσεχθεί μπορεί να κάνει τη ζημιά. Οι πρωταθλητές Ελλάδας πάντως δεν έχουν πλέον τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισαν στα δύο παιχνίδια με τη Νέφτσι Μπακού. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τον τρόπο τους να παίρνουν αυτό που θέλουν. Η απόδοση του άσου πάντως δεν μας καλύπτει και θα στραφούμε στα 2-3 γκολ θεωρώντας ότι το ματς δεν θα ανοίξει περισσότερο.

      FACTS

      • Η ομάδα Λουντογκόρετς δεν έχει χάσει στους τελευταίους 10 από 11 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: X2 με απόδοση 2.40 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Ολυμπιακός δεν έχει χάσει στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1X με απόδοση 1.07 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Λουντογκόρετς νίκησε στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 2 με απόδοση 6.85 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Ολυμπιακός νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1 με απόδοση 1.42 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Ολυμπιακός νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 1.97 στον ΟΠΑΠ
      • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Ολυμπιακός, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
        Σημείο: Under με απόδοση 1.75 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      Λουντογκόρετς - Τελ. αγώνες
      28/4/2024
      Λουντογκόρετς
      Λέφσκι Κρούμοβγκραντ
      24/4/2024
      Λουντογκόρετς
      Χεμπάρ Παζάρντζικ
      20/4/2024
      Χεμπάρ Παζάρντζικ
      Λουντογκόρετς
      0 - 3
      15/4/2024
      Λουντογκόρετς
      Άρντα
      2 - 0
      11/4/2024
      ΤΣΣΚΑ 1948
      Λουντογκόρετς
      0 - 1
      7/4/2024
      Πιρίν Μπλαγκόεβγκραντ
      Λουντογκόρετς
      0 - 2
      3/4/2024
      Λουντογκόρετς
      Λέφσκι Σόφιας
      5 - 1
      30/3/2024
      Λοκομοτίβ Πλόβντιβ
      Λουντογκόρετς
      1 - 2
      16/3/2024
      Λουντογκόρετς
      Λοκομοτίβ Σόφιας
      6 - 0
      10/3/2024
      Μπότεφ Πλόβντιβ
      Λουντογκόρετς
      0 - 2

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο popov με το υψηλότερο yield +0.30% έπαιξε: 1
      • » Ο Koukos, με το υψηλότερο yield +6.29% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: 1

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες