1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λουντογκόρετς - Ολυμπιακός

10/8/2021 21:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 615

1ο Ημίχρονο 0 - 1

  1. 27' Badji Stephane
  2. 31' M'vila Yann
  3. 33' Ba Ousseynou
  4. 44' Despodov Kiril

2ο Ημίχρονο 2 - 2

  1. 49' Semedo Ruben (αυτογκόλ)
  2. 57' Sotiriou Pieros (πέναλτι)
  3. 66' Verdon Olivier
  4. 68' El Arabi Youssef (πέναλτι)
  5. 82' Reabciuk Oleg
  6. 86' Ba Ousseynou

Παράταση 0 - 0

  1. 111' Goncalves Claude

Πέναλτι 4 - 1

  1. Πεν. 1 Sotiriou Pieros
  2. Πεν. 2 Santana Alex
  3. Πεν. 1 Lala Kenny
  4. Πεν. 3 Verdon Olivier
  5. Πεν. 4 Cicinho

Προϊστορία

10/8/2021 ΛουντογκόρετςΟλυμπιακός 2 - 2
3/8/2021 ΟλυμπιακόςΛουντογκόρετς 1 - 1
26/6/2017 ΟλυμπιακόςΛουντογκόρετς 1 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 65,352 26.7%
X
€ 54,667 22.4%
2
€ 124,300 50.9%
Over
€ 35,736 35.5%
Under
€ 65,043 64.5%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 21:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

179 ψήφοι:

Ειδήσεις

Videos

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Ludogorets Arena
  • Φυσικός χλοοτάπητας
  • Χωρητικότητα: 10422
Ψάχνουν «διπλό» πρόκρισης στη Βουλγαρία οι «ερυθρόλευκοι»

Ψάχνουν «διπλό» πρόκρισης στη Βουλγαρία οι «ερυθρόλευκοι»

Η Λουντογκόρετς υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο Ράζγκραντ, στον επαναληπτικό του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Α’ Αγώνας: Ολυμπιακός - Λουντογκόρετς 1-1

Τι ισχύει: Αγώνας ρεβάνς για την τρίτη προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά τα δύο ματς ακολουθεί παράταση κι εφόσον χρειαστεί πέναλτι. Όποια ομάδα προκριθεί θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Μάλμε - Ρέιντζερς. Όποια ομάδα αποκλειστεί θα παίξει στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ με τη νικήτρια του ζευγαριού Λίνκολν Ρεντ Ιμπς - Σλόβαν Μπρατισλάβας.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί με περιορισμένο αριθμό θεατών στις εξέδρες ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ

Την περασμένη Τρίτη ταξίδεψε στην Ελλάδα για να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό. Παρουσιάστηκε ανταγωνιστική και «φλέρταρε» με το «διπλό», όμως τελικά αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τους πρωταθλητές Ελλάδας. Δέχτηκε πίεση στο ξεκίνημα και στο 3’ ο Χασάν έστειλε την μπάλα στα χέρια του Κάχλινα με κεφαλιά. Δεν κρατούσε μπάλα αλλά δεν ανησυχούσε και ιδιαίτερα μέχρι το 25’. Από το συγκεκριμένο χρονικό σημείο κι έπειτα οργανώθηκε καλύτερα κι έγινε πιο απειλητική. Στο 33’ έχασε την πρώτη της τεράστια ευκαιρία. Ο Ντεσπόντοφ βρέθηκε τετ α τετ με τον Τζολάκη αλλά δεν πλάσαρε σωστά. Πέντε λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης άνοιξε το σκορ. Ο δραστήριος Ντεσπόντοφ με απευθείας εκτέλεση φάουλ αιφνιδίασε τον γκολκίπερ των «ερυθρόλευκων» κι άνοιξε το σκορ. Στο 58’ ο Κάχλινα απέκρουσε νέα κεφαλιά του Χασάν από κοντά και στο 62’ ο Τεκπετέι ανάγκασε τον Τζολάκη σε μεγάλη επέμβαση. Δέχτηκε πίεση στη συνέχεια και «λύγισε» στο 87’. Μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή της η μπάλα στρώθηκε στον Αγκιμπού Καμαρά κι εκείνος με συρτό σουτ σκόραρε για το 1-1. Στο 92’ έχασε την ευκαιρία να «κλέψει» τη νίκη, με τον Ντεσπόντοφ να περνάει τον Τζολάκη αλλά να αστοχεί σε κενή εστία.

Η Λουντογκόρετς δεν έπαιξε αγώνα πρωταθλήματος το προηγούμενο Σαββατοκύριακο προκειμένου να είναι στον καλύτερο δυνατό βαθμό ετοιμότητας για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό. Μέχρι τώρα παραμένουν αήττητοι στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, μετρώντας τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Πρόκειται για ένα σύνολο που του αρέσει να παίζει «σφιχτά» και δεν είναι τυχαίο ότι τα τέσσερα από τα πέντε ματς του ολοκληρώθηκαν Under. Αναμένεται να έχει τη στήριξη περίπου 5.000 οπαδών της, καθώς εξαντλήθηκαν όσα εισιτήρια κυκλοφόρησαν για την αναμέτρηση.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών Βουλγαρίας Βάλντας Νταμπράουσκας τόνισε: « Πριν από το παιχνίδι ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, αλλά στο γήπεδο φαίνονται και κρίνονται όλα. Θα πρέπει να είμαστε καλά προετοιμασμένοι, είχαμε καλή απόδοση στην Αθήνα, αλλά τώρα πρέπει να παίξουμε ακόμα καλύτερα. Είμαστε λίγο απογοητευμένοι για τις ευκαιρίες που χάσαμε εκεί, αλλά δεν πρέπει να έχουμε παράπονο από το αποτέλεσμα που ήταν καλό. Στην έδρα μας θα είμαστε καλύτεροι, ξέρουμε το περιβάλλον, θα έχουμε τον κόσμο μας. Πολλά θα κριθούν σε λεπτομέρειες και σε μικρές αποφάσεις μέσα στο ματς, θα έλεγα ότι οι πιθανότητες πριν από την έναρξη για πρόκριση είναι 50%-50%. Εμείς θα είμαστε έτοιμοι και με αυτοπεποίθηση για να αντιμετωπίσουμε μια διαφορετική ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Δεν δίνουμε τόση έμφαση σε αυτό, κοιτάζουμε την ομάδα μας. Στο γήπεδο εμείς δεν φοβόμαστε κανέναν. ».

Αγωνιστικά Νέα: Εκτίει την ποινή του ο εξτρέμ Τεκπετέι. Εκτός πλάνων ο Ρουμάνος επιθετικός Κεσέρου και ο τραυματίας φορ Ιγκίνιο.



ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο βασικός του στόχος ήταν να πάρει προβάδισμα πρόκρισης για τον επαναληπτικό με τη Λουντογκόρετς στη Βουλγαρία. Ωστόσο έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, ήταν θετικό το γεγονός ότι απέφυγε την ήττα κι απέσπασε ισοπαλία 1-1. Έψαξε το γρήγορο γκολ που θα έκανε το έργο του ευκολότερο, όμως δεν το βρήκε σε μία καλή κεφαλιά του Χασάν στο 5’. Κυριαρχούσε πλήρως χωρίς όμως ευκαιρίες μέχρι το 25’. Στη συνέχεια έπεσε η απόδοσή του και χρειάστηκε μία μεγάλη επέμβαση του Τζολάκη σε τετ α τετ με τον Ντεσπόντοφ για να μην μείνει πίσω στο σκορ. Τελικά ο Βούλγαρος εξτρέμ σκόραρε στο 50’ για το 0-1, μια και η απευθείας εκτέλεση φάουλ του κατέληξε στα δίχτυα. Αμέσως οι αλλαγές βελτίωσαν την εικόνα της ομάδας που πίεσε ξανά. Στο 58’ ο Χασάν δεν μπόρεσε να σκοράρει με κοντινή κεφαλιά από τη μικρή περιοχή. Δυσκολευόταν εκ νέου να φτιάξει φάσεις όμως στο 87’ βρήκε το γκολ της ισοφάρισης. Μετά από κερδισμένες κόντρες η μπάλα βρέθηκε μπροστά στον Αγκιμπού Καμαρά κι εκείνος με ωραίο σουτ έφερε το ματς στα ίσα. Στις καθυστερήσεις μία κακή εκτίμηση του Τζολάκη επέτρεψε στον Ντεσπόντοφ να βρεθεί προ κενής εστίας, ωστόσο ευτυχώς για την ελληνική ομάδα, το πλασέ του ήταν άστοχο.

Με αυτόν τον τρόπο ο Ολυμπιακός έμεινε «ζωντανός» στην υπόθεση της πρόκρισης κι ελπίζει σε «διπλό» που θα τον στείλει στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και παράλληλα θα του έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή τουλάχιστον στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Και τα τρία φετινά επίσημα ματς των Πειραιωτών ολοκληρώθηκαν Under. Η Super League Interwetten είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 21/8 αλλά αυτό δεν είναι βέβαιο ότι θα συμβεί, κάτι που σημαίνει ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας ενδεχομένως να πορεύονται μόνο με τα παιχνίδια τους για τα προκριματικά μέχρι το τέλος του μήνα.

«Η ομάδα δεν πρόκειται να επηρεαστεί ψυχολογικά ή σωματικά. Απόλυτα και τέλεια προετοιμασμένοι είμαστε. Ήταν φυσικό επακόλουθο η μείωση των προπονήσεων. Αλλά δεν έχει καμία σημασία με τον βαθμό ετοιμότητάς μας, η ομάδα θα πάει στον αγώνα απόλυτα προετοιμασμένη. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στις αντεπιθέσεις του αντιπάλου. Πρέπει να το εμποδίσουμε. Αλλά κυρίως πρέπει να εκμεταλλευτούμε τη δική μας επιθετική λειτουργία και να μπορέσουμε να πληγώσουμε καλύτερα την άμυνα του αντιπάλου. Ξεκάθαρα είμαστε σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Έχω δηλώσει πως είμαι υπέρ της ακύρωσης του εκτός έδρας γκολ γιατί αυτό κάνει πιο ανταγωνιστικό το ματς. Ιδιαίτερα όσον αφορά την παράταση. Βοηθούσε τις ισχυρές ομάδες αυτό. Όμως τώρα σε οποιεσδήποτε συνθήκες τα πράγματα είναι πιο ανταγωνιστικά και το ματς γίνεται πιο ενδιαφέρον. Με τον παλιό κανονισμό θα πηγαίναμε με μειονέκτημα. Τώρα δεν είναι έτσι. Ο τελικός παίζεται σε δύο μέρη. Για εμάς είναι ένας τελικός και έτσι θα πάμε εκεί για να τα δώσουμε όλα. Δεν χρειαζόμαστε έξτρα κίνητρο πέρα από το ότι εκπροσωπούμε τον Ολυμπιακό» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Πέδρο Μαρτίνς.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός λίστας ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και ο δεξιός μπακ Ντρέγκερ, δεν επηρεάζουν οι απουσίες τους. Τιμωρημένος και τραυματίας ο νεοφερμένος επιθετικός Τικίνιο, μακροχρόνιος απών ο Κώστας Φορτούνης. Έτοιμος ο εξτρέμ Ονιεκούρου.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Να μην τελειώσει πρόωρα το φετινό του ταξίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ επιθυμεί ο Ολυμπιακός. Για να συμβεί αυτό θα χρειαστεί να πάρει το «διπλό» στην έδρα της Λουντογκόρετς. Οι πρωταθλητές Βουλγαρίας απέδειξαν στον πρώτο αγώνα επί ελληνικού εδάφους ότι διαθέτουν ένα αξιόμαχο σύνολο. Ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» είναι πιο ποιοτικοί. Από τη στιγμή που δεν ισχύει πλέον ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ, ενδεχόμενη ισοπαλία θα στείλει τις δύο ομάδες στην παράταση. Αναμένεται «σφιχτό» παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Δεν θα μπλέξουμε με σημείο και θα προτιμήσουμε τα 2-3 γκολ.

FACTS

  • Η ομάδα Λουντογκόρετς δεν έχει χάσει στους τελευταίους 11 από 12 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.50 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Λουντογκόρετς νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 3.30 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ολυμπιακός νίκησε στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 2.05 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της ομάδας Ολυμπιακός, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.75 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Λουντογκόρετς νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 3.35 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Λουντογκόρετς, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Τσάμπιονς Λιγκ).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.75 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο popov με το υψηλότερο yield +0.29% έπαιξε: X2
  • » Ο Koukos, με το υψηλότερο yield +6.29% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες