14

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ολυμπιακός - Μπασακσεχίρ

13/8/2019 21:30
Κωδ ΟΠΑΠ: 874

1ο Ημίχρονο 0 - 0

  1. 36' Azubuike Okechukwu

2ο Ημίχρονο 2 - 0

  1. 55' Semedo Ruben
  2. 59' Semedo Ruben
  3. 62' Clichy Gael
  4. 70' Elabdellaoui Omar
  5. 78' Valbuena Mathieu (πέναλτι)

      Προϊστορία

      13/8/2019 ΟλυμπιακόςΜπασακσεχίρ 2 - 0
      7/8/2019 ΜπασακσεχίρΟλυμπιακός 0 - 1

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 202,987 71.6%
      X
      € 21,245 7.5%
      2
      € 59,379 20.9%
      Over
      € 11,765 52.2%
      Under
      € 10,782 47.8%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Τρίτη, 21:30

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      522 ψήφοι:

      Ειδήσεις

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Georgios Karaiskakis Stadium
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 33310
      Χωρίς προπονητή και με απουσίες η Μπασακσεχίρ

      Χωρίς προπονητή και με απουσίες η Μπασακσεχίρ

      Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπασακσεχίρ στο «Γ. Καραϊσκάκης» έχοντας το προβάδισμα μετά το «διπλό» με 1-0 στην Κωνσταντινούπολη. Χωρίς τον προπονητή τους που είναι τιμωρημένος αλλά και με αρκετές απουσίες η δευτεραθλήτρια Τουρκίας.

      Τι ισχύει: Πρώτο παιχνίδι για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε ισχύ το εκτός έδρας γκολ. Ακολουθεί ρεβάνς. Σε περίπτωση που το συνολικό αποτέλεσμα στα 180 λεπτά είναι ισόπαλο ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.

      * Όποια ομάδα προκριθεί θα παίξει στα πλει-οφ με τον νικητή του Κρασνοντάρ - Πόρτο

      ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

      Κέρδισε με 1-0 την Μπασακσεχίρ στην Κωνσταντινούπολη και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. «Νωθρό» πρώτο μέρος, στο οποίο δεν ήταν καλύτερος αλλά απειλήθηκε ελάχιστα από τους γηπεδούχους. Στο ξεκίνημα της επανάληψης βρήκε το πολυπόθητο γκολ με τον Μασούρα (53’) έπειτα από εξαιρετική σέντρα του Βαλμπουενά και στη συνέχεια προσανατολίστηκε στο να υπερασπιστεί το υπέρ του σκορ. Ο Σα πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε μακρινό σουτ του Βίτσκα στο 71’, ενώ στις καθυστερήσεις απέκρουσε και πέναλτι των γηπεδούχων, που έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 80ο λεπτό, αλλά αυτό δεν φάνηκε στο ματς.

      Στον Ολυμπιακό δεν πετάνε στα σύννεφα μετά το σκορ του πρώτου αγώνα, αφού γνωρίζουν ότι τίποτα δεν έχει κριθεί και η Μπασακσεχίρ είναι μια ομάδα με ποιότητα που μπορεί να κάνει τη ζημιά. Αυτό δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου: «Τίποτα δεν έχει κριθεί. Δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε τον αντίπαλό μας. Δεν είμαστε το φαβορί. Πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί και να μην δώσουμε στον αντίπαλό μας την ευκολία, σκεπτόμενοι ότι είμαστε εμείς το φαβορί. Θα αντιμετωπίσουμε προβλήματα, γιατί είναι ένας καλός αντίπαλος, με καλούς παίκτες. Αυτό που πρέπει να βελτιώσουμε είναι η επιθετική μας λειτουργία. Στην Κωνσταντινούπολη κάναμε ένα αμυντικό παιχνίδι υψηλού επιπέδου, αν εξαιρέσει κανείς τα ατομικά λάθη. Να είστε σίγουροι ότι το παιχνίδι θα είναι πολύ διαφορετικό. Νομίζουμε ότι η αντίπαλος μας θα είναι πολύ συμπαγής και εξαιρετική στις μεταβιβάσεις, όπως έκανε και στο πρώτο ματς. Δεν πρέπει να τους επιτρέψουμε, με δικά μας λάθη, να εκμεταλλευτεί την κατάσταση».

      Αγωνιστικά Νέα: Ο βασικός εξτρέμ Ποντένσε προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς έπειτα από τα μικροπροβλήματα που τον ταλαιπωρούσαν το τελευταίο διάστημα και αναμένεται να βρεθεί κανονικά στο αρχικό σχήμα. Συνεπώς κατεβαίνει πλήρης, με τον μοναδικό που να «κόβεται» να ήταν ο εξτρέμ Σουντανί. Παραμένουν φυσικά εκτός οι Φορτούνης και Χριστοδουλόπουλος, ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο μπακ Κούτρης που δεν είχε ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη για το πρώτο παιχνίδι

      ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ

      Δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι της ιστορίας της σε προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ, γνωρίζοντας εντός έδρας ήττα με 1-0 από τον Ολυμπιακό. Είχε την υπεροχή από το ξεκίνημα αλλά όχι τον τρόπο να απειλήσει με αξιώσεις και στο πρώτο ημίχρονο της παρουσιάστηκε μόνο μια ουσιαστική ευκαιρία που προήλθε από λάθος του Σα. Δέχτηκε γκολ με το… καλησπέρα (53’) στο δεύτερο μέρος και στη συνέχεια δεν κατάφερε να βγάλει αντίδραση με εξαίρεση ένα καλό μακρινό σουτ του Βίτσκα. Στο 80’ έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Καχβετσί, ωστόσο δεν πτοήθηκε και στις καθυστερήσεις κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Σα νίκησε τον Βίτσκα από τα έντεκα βήματα.

      Έξαλλοι με τη διαιτησία για τη φάση της αποβολής εμφανίστηκαν οι Τούρκοι μετά το παιχνίδι. Ο προπονητής τους, Οκάν Μπουρούκ επιτέθηκε φραστικά στον διαιτητή και τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική από την UEFA, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα είναι στον πάγκο της ομάδας στο «Καραϊσκάκη». Εκτός από τον τεχνικό των δευτεραθλητών Τουρκίας «καμπάνα» δυο αγωνιστικών επιβλήθηκε στον σέντερ μπακ, Σετζού Φονγκάνγκ, ο οποίος φέρεται να εξύβρισε τον διαιτητή. «Ό,τι σκεφτόμαστε στο πρώτο ματς το ίδιο κάνουμε και τώρα. Ήρθαμε να νικήσουμε. Έχει πλεονέκτημα ο Ολυμπιακός, αλλά θα προσπαθήσουμε να το καλύψουμε. Δεν χάνουμε την πίστη μας, έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες μας. Έχουμε απουσίες, ειδικά στο κέντρο, λόγω τραυματισμών και τιμωριών. Θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε τα κενά. Ο διαιτητής στο πρώτο ματς δεν είχε σωστές αποφάσεις, απέβαλλε και μετά το ματς εμένα και τον Σεντζού. Ελπίζω θα είναι μια καλή διαιτησία τώρα και ένας δίκαιος αγώνας», δήλωσε ο τεχνικός της.

      Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο βασικός κεντρικός μέσος Καχβετσί, όπως και ο στόπερ Φονγκάνγκ. Τα προβλήματα δε σταματούν εκεί αφού ο βασικός αμυντικός χαφ Τεκντεμίρ είναι τραυματίας και δεν ταξίδεψε στην αποστολή όπως και ο έμπειρος μέσος Ινλέρ. Εκτός ξανά ο στυλοβάτης της άμυνας, Επουεράνου

      Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Ο Ολυμπιακός πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε στην Κωνσταντινούπολη και πλέον απέχει ένα βήμα από την πρόκριση στα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» ανεβαίνουν πάντα επίπεδο στο «Γ. Καραϊσκάκης» και θα αντιμετωπίσουν μια ομάδα που κατεβαίνει με σημαντικές απουσίες σε άμυνα και μεσαία γραμμή. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς είναι ικανή να «σφραγίσει» την πρόκριση με νέα νίκη, θα βρει ελεύθερους χώρους μιας και οι φιλοξενούμενοι θα πρέπει να ανοιχτούν και ο άσος δίνεται στο οριακά αποδεκτό 1.95.

      FACTS

      • Η ομάδα Μπασακσεχίρ δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1X με απόδοση 1.17 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      Μπασακσεχίρ - Τελ. αγώνες
      5/5/2024
      Μπασακσεχίρ
      Κασίμπασα
      27/4/2024
      Χαταϊσπόρ
      Μπασακσεχίρ
      1 - 2
      21/4/2024
      Μπασακσεχίρ
      Ρίζεσπορ
      2 - 0
      14/4/2024
      Πέντικσπορ
      Μπασακσεχίρ
      2 - 3
      4/4/2024
      Μπασακσεχίρ
      Μπεσίκτας
      1 - 1
      26/3/2024
      Μπασακσεχίρ
      Κοτζάελισπορ
      5 - 2
      26/3/2024
      Μπασακσεχίρ
      Τουζλασπόρτ
      4 - 1
      16/3/2024
      Ανκαραγκουτσού
      Μπασακσεχίρ
      2 - 1
      9/3/2024
      Μπασακσεχίρ
      Αντάλιασπορ
      1 - 0
      3/3/2024
      Μπασακσεχίρ
      Σαμσουνσπόρ
      1 - 0

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο hellsangel, με το υψηλότερο yield +8.62% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: 1

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες