5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μπασακσεχίρ - Ολυμπιακός

7/8/2019 20:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 490
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1734 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ολυμπιακός - Μπασακσεχίρ στις 13/8/2019

1ο Ημίχρονο 0 - 0

  1. 2' Crivelli Enzo
  2. 7' Visca Edin
  3. 21' Kahveci Irfan
  4. 32' Clichy Gael
  5. 36' Tsimikas Kostas

2ο Ημίχρονο 0 - 1

  1. 53' Masouras Giorgos
  2. 73' Valbuena Mathieu
  3. 76' Vieira Miguel
  4. 80' Kahveci Irfan
  5. 87' Bruno Felipe

      Προϊστορία

      13/8/2019 ΟλυμπιακόςΜπασακσεχίρ 2 - 0
      7/8/2019 ΜπασακσεχίρΟλυμπιακός 0 - 1

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 63,815 40.0%
      X
      € 39,905 25.0%
      2
      € 55,988 35.1%
      Over
      € 4,108 20.9%
      Under
      € 15,564 79.1%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Τετάρτη, 20:45

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      636 ψήφοι:

      Ειδήσεις

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Basaksehir Fatih Terim Stadium
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 17300
      Για το πρώτο βήμα στην Πόλη ο Ολυμπιακός

      Για το πρώτο βήμα στην Πόλη ο Ολυμπιακός

      Ο Ολυμπιακός, μετά την πρόκριση επί της Πλζεν, αντιμετωπίζει στην Κωνσταντινούπολη την Μπασακσεχίρ και επιθυμεί να επιστρέψει στην Αθήνα με αποτέλεσμα που θα τον φέρει πιο κοντά στα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

      Τι ισχύει: Πρώτο παιχνίδι για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε ισχύ το εκτός έδρας γκολ. Ακολουθεί ρεβάνς. Σε περίπτωση που το συνολικό αποτέλεσμα στα 180 λεπτά είναι ισόπαλο ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.

      * Όποια ομάδα προκριθεί θα παίξει στα πλει-οφ με τον νικητή του Κρασνοντάρ - Πόρτο

      ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ

      Αποδείχθηκε ιδανική αυτόχειρας και την περσινή σεζόν, αφού βρέθηκε στο +8 από την Γαλατασαράι στα μέσα Μαρτίου αλλά κατάφερε να χάσει το πρωτάθλημα από την «τσιμ μπομ», νικώντας μόλις τα 2 από τα τελευταία 9 παιχνίδια. Μετράει μόλις 29 χρόνια παρουσίας και την τελευταία πενταετία έχει εδραιωθεί στις μεγάλες δυνάμεις της χώρας, κάνοντας μεγάλα βήματα προόδου. Συμμετέχει για πρώτη φορά στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας ως καλύτερη πορεία της τη συμμετοχή στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ τη σεζόν 2017-18, όπου τερμάτισε 3η. Πέρσι αποκλείστηκε στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ από την Μπέρνλι, η οποία στη συνέχεια αποκλείστηκε από τον Ολυμπιακό.

      Γύρισε σελίδα στο φινάλε της σεζόν αφού ο αναμορφωτής της Αμπντουλάχ Αβτσί μετακόμισε στην Μπεσίκτας. Νέος τεχνικός ο 45χρονος Οκάν Μπουρούκ που προέρχεται από πολύ καλή σεζόν στη Ρίζεσπορ, ενώ πρόπερσι κατέκτησε το Κύπελλο Τουρκίας. Πολύ δυνατή ομάδα από τη μέση και μπροστά, είναι πλήρης στα χαφ, ενώ διαθέτει επικίνδυνους παίκτες στην επίθεση όπως οι Βίσκα, Ρομπίνιο, Ελία. Παράλληλα απέκτησε τον φορ Γκούλμπραντσεν από την Σάλτσμπουργκ, ενώ στο ρόστερ της έχει επίσης τους Έρντιντς, Ναπολεόνι και Ντέμπα Μπα. Πολύ μεγάλη η απώλεια του αρχηγού μέσου Εμρέ Μπελόζογλου, έφυγε και ο έμπειρος Αντεμπαγιόρ, που δεν βοήθησε πέρσι. Έδειξε αμυντικές αδυναμίες στα φιλικά, έχοντας απολογισμό 1-2-2 με τελευταίο το 0-0 με την ΑΕΚ.

      «Είναι η πρώτη φορά που θα δώσουμε παιχνίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό θα είναι για εμένα μία πρώτη δοκιμασία ως προπονητής. Η Μπασάκσεχιρ είχε μία καλή ομάδα, πήραμε τώρα και καινούριους παίκτες, δυναμώσαμε περισσότερο και ελπίζω ότι θα πάνε όλα καλά. Ήθελα να βάλω και τους 18 ποδοσφαιριστές, αλλά επειδή δεν γίνεται αυτό, θα βάλουμε την καλύτερη ενδεκάδα για να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Ξέρουμε ότι ο αντίπαλός μας είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα και πολύ έμπειρη. Έχω δει τα δύο τους παιχνίδια με την Βικτόρια Πλζεν και ξέρουμε τη δυναμική που έχει. Όπως είπα προηγουμένως, δεν τελειώνει σε ένα ματς η πρόκριση. Μετά τα δύο 90λεπτα θα καταλάβουμε τι πρόκειται να γίνει. Μπορεί εδώ ο αντίπαλος να κερδίσει και στην Ελλάδα να γίνει κάτι διαφορετικό. Θα παίξουμε και θα δούμε», δήλωσε ο Μπουρούκ που δεν έχει εμπειρία από ευρωπαϊκά παιχνίδια ως προπονητής.

      Αγωνιστικά Νέα: Όλα καλά με τον σταρ Ρομπίνιο, ο οποίος είχε τραυματίστει στο φιλικό με την ΑΕΚ αλλά υπολογίζεται κανονικά για τη βασική ενδεκάδα. Πολύ σημαντική η απουσία του στόπερ Επουεράνου, που αποτελεί τον στυλοβάτη της άμυνας, εκτός και ο καλός αναπληρωματικός φορ Έρντιντς.

      Πιθανή Ενδεκάδα: (4-2-3-1): Γκιουνόκ, – Καισάρα, Βιέιρα, Πονκ, Μπέχιτς, – Τεκντεμίρ, Καχβετσί, Βίσκα, Ρομπίνιο, Ελία, Γκούλμπραντσεν

      ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

      «Σφράγισε» με εμφατικό τρόπο το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ μετά τη νίκη με 4-0 επί της Πλζεν στο «Γ. Καραϊσκάκης». Μπήκε αποφασισμένος να «καθαρίσει» την υπόθεση πρόκριση μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα στην Τσεχία και στο πρώτο μέρος πίεσε ασφυχτικά την αντίπαλο του, χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει. Δεν αγχώθηκε και στο δεύτερο μέρος εκμεταλλεύτηκε τις στημένες φάσεις, φτάνοντας στη νίκη με τα γκολ των Γκιγιέρμε (51’), Γκερέρο (70’), Ρέζνικ (73’ αυτ.) και Σεμέδο (82’).

      Στόχος είναι η συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο με την πρόκριση επί της Πλζεν εξασφάλισε ήδη την παρουσία του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, ό,τι και αν συμβεί στους αγώνες με την τουρκική ομάδα, ενώ μάλιστα θα γεμίσει τα ταμεία του με ένα ποσό μεγαλύτερο των 7 εκατ. ευρώ. Παραμένει ενεργός στο μεταγραφικό παζάρι για την απόκτηση χαφ και επιθετικού.

      Εν όψει του σημερινού, ο Πέδρο Μαρτίνς εμφανίστηκε αισιόδοξος: «Το καλύτερο αποτέλεσμα θα ήταν να κερδίσουμε. Όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η πρόκριση θα κριθεί σε δύο ματς. Παραδοσιακά στην έδρα μας είμαστε δυνατοί. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κερδίσουμε στην Τουρκία. Νομίζω όμως ότι στην έδρα μας είμαστε τόσο δυνατοί για να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι να πάμε στην επόμενη φάση. Οι δύο ομάδες αν συγκριθούν είναι πολύ ποιοτικές, πρόκειται για ομάδες που πρωταγωνιστούν στο πρωτάθλημα της χώρας τους. Θέλω να διευκρινίσω ότι οι ποδοσφαιριστές της Μπασάκσεχιρ είναι καλύτερης ποιότητας από την Πλζεν. Εχουμε δυνατό αντίπαλο απέναντί μας, αλλά έχουμε κι εμείς έχουμε τα όπλα μας για να τον εκπλήξουμε».

      Αγωνιστικά Νέα: Παραμένει φυσικά εκτός ο Φορτούνης, το κενό του οποίου επιχειρεί να καλύψει ο Βαλμπουενά. Νοκ άουτ ξανά ο στόπερ, Βούκοβιτς, αντίθετα υπολογίζονται κανονικά οι Σισέ και Αβραάμ Παπαδόπουλος. Μακροχρόνια εκτός ο Χριστοδουλόπουλος, εκτός αποστολής έμεινε ο Κούτρης.

      Πιθανή Ενδεκάδα (4-2-3-1): Σα – Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μεριά, Τσιμίκας – Γκιγέρμε, Μπουχαλάκης – Ποντένσε, Βαλμπουενά, Μασούρας – Γκερέρο

      Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Την κατηφόρα έχει πάρει το διπλό του Ολυμπιακού, το οποίο από 3.50 βρίσκεται πλέον στο 3.10, όπου δεν υπάρχει αξία. Οι «ερυθρόλευκοι» έρχονται με φόρα από το εμφατικό 4-0 επί της Πλζεν, ωστόσο καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί απέναντι στην Μπασακσεχίρ, που είναι «φωτιά» από τη μέση και μπροστά. Οι δύο τεχνικοί συμφώνησαν πως τίποτα δεν θα κριθεί στο πρώτο παιχνίδι και αναμένεται να έχουν συντηρητική προσέγγιση. Δεν προκύπτει κάτι από το σετ αποδόσεων, το παιχνίδι είναι δύσκολο για προβλέψεις, No Bet

      FACTS

      • Η ομάδα Ολυμπιακός έφερε ισοπαλία στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: X με απόδοση 2.95 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Ολυμπιακός ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: Ημ.X με απόδοση 1.95 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο capitol4, με το υψηλότερο yield +1.63% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: Ημ.X

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες