7

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ολυμπιακός - Γουλβς

12/3/2020 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 726
1 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1519 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Γουλβς - Ολυμπιακός στις 6/8/2020

1ο Ημίχρονο 0 - 0

  1. 8' Doherty Matt
  2. 28' Semedo Ruben
  3. 38' Coady Conor

2ο Ημίχρονο 1 - 1

  1. 54' El-arabi Youssef
  2. 67' Neto Pedro
  3. 90' Jose Sa
  4. 91' Neto Pedro

      Προϊστορία

      6/8/2020 ΓουλβςΟλυμπιακός 1 - 0
      12/3/2020 ΟλυμπιακόςΓουλβς 1 - 1

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 265,516 26.6%
      X
      € 183,554 18.4%
      2
      € 548,130 55.0%
      Over
      € 30,526 16.9%
      Under
      € 149,583 83.1%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Πέμπτη, 22:00

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      758 ψήφοι:

      Ειδήσεις

      Videos

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Κεκλεισμένων των θυρών
      • Γήπεδο: Georgios Karaiskakis Stadium
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 33310
      Για το πρώτο βήμα στο άδειο «Καραϊσκάκη» ο Ολυμπιακός

      Για το πρώτο βήμα στο άδειο «Καραϊσκάκη» ο Ολυμπιακός

      Ολυμπιακός και Γουλβς αναμετρούνται στο κεκλεισμένων των θυρών «Γ. Καραϊσκάκης» στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια για τη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ.

      Τι ισχύει: Πρώτος αγώνας για τη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.

      * Κεκλεισμένων των θυρών λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού

      ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

      Έκανε τη μεγάλη έκπληξη στον προηγούμενο γύρο αφήνοντας εκτός συνέχειας την Άρσεναλ. Ηττήθηκε με 0-1 στο πρώτο παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης», ωστόσο στη ρεβάνς πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και πήρε την πρόκριση στην παράταση με γκολ του Ελ Αραμπί στο 119’ (0-1 κ.δ, 1-2 παρ).

      Δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις αυτό το σαββατοκύριακο και έτσι το τελευταίο του παιχνίδι ήταν αυτό στις 4 Μαρτίου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, όπου γνώρισε την ήττα με 3-2. «Τρελό» παιχνίδι στο πρώτο 12ο λεπτό με τον ίδιο να προηγείται με 2-0 (3’ Χασάν, 8’ Ελ Καντουρί αυτ.) –το πρώτο γκολ από θέση οφσάιντ- και τον αντίπαλο του να ισοφαρίζει σε 2-2 στο 12’ (10’, 12’). Στη συνέχεια η αναμέτρηση είχε αρκετή ένταση και λίγες ευκαιρίες. Δεν κινδύνεψε από τον αντίπαλο του και είχε δύο σημαντικές στιγμές και δοκάρι για να πάρει εκ νέου το προβάδισμα, όμως στο 68’ ο Σεμέδο υπέπεσε σε ανόητο πέναλτι και έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να ολοκληρώσουν την ανατροπή. Δεν κατάφερε να βρει απάντηση, έχοντας ως μοναδική στιγμή ένα απευθείας φάουλ του Βαλμπουενά που «έβγαλε» ο Πασχαλάκης και δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε στο 85’, με το 3-2 να μένει ως το φινάλε.

      Υπήρξε αναστάτωση τις προηγούμενες ημέρες μετά την είδηση ότι ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, Βαγγέλης Μαρινάκης διαγνώστηκε με κορωνοϊό. Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό αθλητικό τμήμα υποβλήθηκε σε εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν αρνητικά, ενώ ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε «δεν υπάρχει ούτε ένα μέλος που να είχε κάποια ένδειξη ή σύμπτωμα ότι είναι φορέας του κορωνοϊού».

      Εν όψει του αγώνα, ανέφερε: «Έχουμε την θέληση για τη νίκη. Θα παίξουμε με την ψυχή μας και όλα τα "όπλα" μας για να φτάσουμε στη νίκη. Σίγουρα δεν μας αρέσει που δε θα έχουμε το πολύ καλό κλίμα του κόσμου μας. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδια για εμάς. Θα παίξουμε με ομάδα οργανωμένη, με τέλειο προσανατολισμό και που έχει και αυτή πάθος και ισχυρή θέληση. Είμαστε έτοιμοι να διαχειριστούμε το ματς αύριο και ας μην έχουμε τον κόσμο μας».

      Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε ο στόπερ Σεμέντο, ενώ επιστρέφει στην αποστολή ο μεσοεπιθετικός Φορτούνης. Πάντα εκτός ο εξτρέμ Σουντανί, εκτός ευρωπαϊκής λίστας οι νεοαποκτηθέντες Χασάν (φορ), Καφού (χαφ), Μορ (μεσοεπιθετικός) και οι εξτρέμ Χριστοδουλόπουλος, Μπρούνο.

      ΓΟΥΛΒΣ

      Εξασφάλισε με άνεση το εισιτήριο για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ, αφήνοντας εκτός συνέχειας την Εσπανιόλ. «Καθάρισε» την υπόθεση πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι, διαλύοντας με 4-0 την ισπανική ομάδα στο «Μολινό». Στη ρεβάνς της Καταλονίας παρατάχθηκε με ορισμένες αλλαγές και γνώρισε την ήττα με 3-2, αλλά πήρε την πρόκριση με συνολικό σκορ 6-3. Έχει ξεκινήσει τις ευρωπαϊκές τις υποχρεώσεις από τον 2ο προκριματικό γύρο και έκανε το 6x6 στην προκριματική φάση, αποκλείοντας κατά σειρά τις Κρουσέιντερς, Πιούνικ Γιερεβάν και Τορίνο. Στη φάση των ομίλων τερμάτισε δεύτερη σε γκρουπ με Μπράγκα, Σλόβαν Μπρατισλάβας και Μπεσίκτας με ρεκόρ 4-1-1. Κυνηγάει τη διάκριση στη διοργάνωση, έχοντας στόχο να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί.

      Στο πρωτάθλημα γνώρισε βαθμολογική απώλεια μένοντας στο 0-0 με την Μπράιτον. Της έλειψε η φρεσκάδα και παρότι είχε τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, αδυνατούσε να δημιουργήσει αξιόλογες φάσεις και περιορίστηκε σε φλύαρη υπεροχή. Απείλησε μονάχα σε δύο περιπτώσεις σε όλο το παιχνίδι, ενώ παρουσίασε ορισμένα κενά στην άμυνα αλλά δεν το πλήρωσε, με το 0-0 να μένει ως το φινάλε. Στο 2-3-1 το ρεκόρ της στα έξι τελευταία πρωταθλήματος, βρίσκεται στην 6η θέση και στο -2 από την 5η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και στο -5 από την 4η Τσέλσι.

      Το γεγονός πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης διαγνώστηκε με κορωνοϊό θορύβησε το σύλλογο, που ζήτησε την αναβολή του αγώνα, με το αίτημα της όμως να μη γίνεται αποδεκτό από την UEFA. Μάλιστα, η αγγλική ομάδα δε θέλησε να προπονηθεί επί ελληνικού εδάφους και έκανε την τελευταία προπόνηση πριν ταξιδέψει με το αεροπλάνο για Αθήνα.

      Η συνέντευξη Τύπου ακυρώθηκε, μετά από απόφαση των ανθρώπων του αγγλικού συλλόγου και ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο μίλησε στην ιστοσελίδα της ομάδας, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Νομίζω θα ήταν καλύτερο για τον αγώνα να αναβληθεί, αλλά τώρα έχει τελειώσει αυτό το θέμα. Είμαστε συγκεντρωμένοι, είμαστε έτοιμοι. Ταξιδέψαμε, θα ξεκουραστούμε και θα παίξουμε αύριο (σ.σ. σήμερα). Γνωρίζουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ καλή ομάδα. Η απόδειξη είναι η προηγούμενη αναμέτρηση που είχαν κόντρα στην Άρσεναλ. Έχουμε αναλύσει τον αντίπαλό μας και είναι μία πολύ καλή ομάδα, με ποιοτικούς παίκτες και έναν καλό προπονητή που τον γνωρίζω και θα είναι πολύ δύσκολο».

      Αγωνιστικά Νέα: Παραμένει εκτός ο φουλ-μπακ Κάστρο, ενώ κανονικά φαίνεται πως υπολογίζεται ο ταχύτατος εξτρέμ Τραορέ παρά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει τις τελευταίες ημέρες στην ωμοπλάτη.

      Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Δύσκολο παιχνίδι για ασφαλή πρόβλεψη ειδικά από τη στιγμή που διεξάγεται σε άδειο γήπεδο. Ο Ολυμπιακός πήρε «ανάσες» μετά την αναβολή της πρεμιέρας των πλει-οφ, εν αντιθέσει με την Γουλβς που είναι η πιο επιβαρυμένη ομάδα στην Αγγλία, έχοντας δώσει 48 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, και βγάζει συχνά πυκνά σημάδια κούρασης. Ωστόσο οι «λύκοι» πρόκειται για καλοδουλεμένη ομάδα που μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τις ομάδες του Big 6 στην Αγγλία και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο κόλπο για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι δίκαια το φαβορί στο σημερινό παιχνίδι, ωστόσο το «διπλό» πήρε την κατηφόρα και βρίσκεται πλέον αρκετά χαμηλά. Αν έπρεπε να επιλέξουμε κάτι, θα πηγαίναμε με το αμφίσκορο. Ο Ολυμπιακός δημιουργεί ευκαιρίες, ειδικά στην έδρα του, αλλά περιμένουμε να αντιμετωπίσει προβλήματα στην άμυνα από τους ποιοτικούς και γρήγορους παίκτες της Γουλβς. Στο 2.00 το G/G.

      FACTS

      • Η ομάδα Ολυμπιακός νίκησε στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1 με απόδοση 2.60 στον ΟΠΑΠ
      • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Ολυμπιακός, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
        Σημείο: Under με απόδοση 1.55 στον ΟΠΑΠ
      • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Γουλβς, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
        Σημείο: Over με απόδοση 2.15 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      Αναμετρήσεις Ομάδων
      6/8/2020
      Γουλβς
      Ολυμπιακός
      1 - 0
      12/3/2020
      Ολυμπιακός
      Γουλβς
      1 - 1

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο dramesi, με το υψηλότερο yield +5.07% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: 2

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες