Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Γουλβς - Ολυμπιακός

Προϊστορία

6/8/2020 ΓουλβςΟλυμπιακός 1 - 0
12/3/2020 ΟλυμπιακόςΓουλβς 1 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 1,671,863 88.4%
X
€ 126,726 6.7%
2
€ 92,539 4.9%
Over
€ 108,579 34.6%
Under
€ 204,882 65.4%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

834 ψήφοι:

Ειδήσεις

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Molineux Stadium
  • Χωρητικότητα: 32050
Χωρίς Σα, Σεμέδο αλλά με αισιοδοξία ο Ολυμπιακός

Χωρίς Σα, Σεμέδο αλλά με αισιοδοξία ο Ολυμπιακός

Γουλβς και Ολυμπιακός έρχονται αντιμέτωποι στο «Μολινό» για τον δεύτερο αγώνα στην φάση των «16» του Europa League. Οι Άγγλοι έχουν ένα ελαφρύ προβάδισμα μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα, οι ερυθρόλευκοι όμως ταξίδεψαν στη Βρετανία με πίστη για την πρόκριση.

Τι ισχύει:Επαναληπτική αναμέτρηση για την φάση των «16» στο Europa League.Σε ισχύ το εκτός έδρας γκολ. Αν το αποτέλεσμα είναι ίδιο με του πρώτου αγώνα, ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

Α' παιχνίδι: Ολυμπιακός-Γουλβς:1-1

ΓΟΥΛΒΣ

Παρουσίασε σοβαρό πρόσωπο μετά την διακοπή , ήταν κυνική στα περισσότερα παιχνίδια της και κατάφερνε να παίρνει τις νίκες που ήθελε. Έφτασε να διεκδικεί μέχρι και θέση στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, οι δύο κολλητές ήττες από Σέφιλντ και Άρσεναλ την άφησαν πίσω. Την τελευταία αγωνιστική έφυγε με κατεβασμένο το κεφάλι από το «Στάμφορντ Μπριτζ» καθώς ηττήθηκε με 2-0 από την Τσέλσι σε ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Παρουσιάστηκε λίγη επιθετικά, δέχτηκε δύο γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Το αποτέλεσμα αυτό την έριξε στην 7η θέση που υπό συνθήκες θα της έδινε το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας από την 8η Άρσεναλ της έκοψε τον δρόμο προς την Ευρώπη και έτσι μοναδική της ευκαιρία για να βρεθεί σε μία ευρωπαϊκή διοργάνωση είναι η κατάκτηση του Europa League.

Στον πρώτο αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό δυσκολεύτηκε αρκετά παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε για πάνω από μία ώρα με παίκτη παραπάνω. Μάλιστα έμεινε πίσω στο σκορ στο 54’ και χρειάστηκε μία κόντρα σε ένα φάουλ του Πέδρο Νέτο για να ισοφαρίσει.

«Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ καλή ομάδα. Συναντήσαμε αρκετές δυσκολίες στην Αθήνα αλλά είμαστε έτοιμοι. Είναι ένα εντελώς νέο παιχνίδι και ξέρουμε ότι μπορούν να συμβούν τα πάντα. Θα είναι λάθος να βασιστούμε στο αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα», τόνισε ο κόουτς Εσπιρίτο Σάντος.

Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς σημαντικά προβλήματα, με την αποστολή να είναι πρακτικά πλήρης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έφτασε σχετικά εύκολα και δίκαια στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Ελλάδα, παίζοντας κατά γενική ομολογία το καλύτερο ποδόσφαιρο στη χώρα. Έμοιαζε ασταμάτητος στα play offs και ικανός να ολοκληρώσει αήττητος την φετινή Super League, υπέστη όμως την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα, τρεις αγωνιστικές πριν την λήξη από τον ΠΑΟΚ. Τελευταία του επίσημη αναμέτρηση η εντός έδρας νίκη επί της ΑΕΚ με 3-0, την οποία περίμενε να αντιμετωπίσει και στον τελικό του Κυπέλλου ο οποίος όμως αναβλήθηκε.

Έδωσε έτσι φιλική αναμέτρηση απέναντι στην Ομόνοια στις 29 Ιουλίου στην οποία επιβλήθηκε με 3-0 με γκολ των Μπα, Βαλμπουενά και Ραντζέλοβιτς. Δείχνει ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ο Μαρτίνς έχει παρουσιάσει συνολικά μία δεμένη ομάδα με ξεκάθαρους ρόλους που πιστεύει στις δυνατότητες της. Οι «ερυθρόλευκοι» ταξίδεψαν με αισιοδοξία στην Αγγλία, γνωρίζουν ότι έχουν να αντιμετωπίσουν έναν ποιοτικό αντίπαλο αλλά με το format της νέας διοργάνωσης δεν έχουν διστάσει να κάνουν όνειρα για ψηλότερα.

Στο πρώτο παιχνίδι παρουσιάστηκαν ανταγωνιστικοί παρά το γεγονός ότι έμειναν με δέκα παίκτες από το 29’ ΄λόγω αποβολής του Σεμέδο. Στήθηκαν καλά στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με κοντινό πλασέ του Ελ Αραμπί μετά από ασίστ του Γκιγιέρμε στο 54’. Έκτοτε όμως δέχθηκαν αρκετή πίεση και στάθηκαν άτυχοι στην ισοφάριση καθώς το φάουλ του Πέδρο Νέτο κόντραρε και μπέρδεψε τον Σα στο 67’ για το 1-1. Έκτοτε όμως κράτησαν σχετικά εύκολα το αποτέλεσμα και όλα στη ρεβάνς είναι ανοικτά.

«Ξέρουμε τη σημασία του αγώνα, είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι και για την ιστορία του συλλόγου αλλά και για τους παίκτες ξεχωριστά, για τις καριέρες του, Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο σε αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι και είναι μια ευκαιρία για να προχωρήσουμε ακόμη πιο πέρα στη διοργάνωση»

Αγωνιστικά Νέα: Μεγάλο πλήγμα για τον Ολυμπιακό η απουσία του βασικού τερματοφύλακα Ζοσέ Σα (26/0) ο οποίος χτύπησε στο χέρι και δεν θα είναι διαθέσιμος. Τιμωρημένος ο πολύτιμος στόπερ Σεμέδο (21/1), συμπεριλήφθηκε όμως στην αποστολή. Εκτός λόγω τραυματισμού και ευρωπαϊκής λίστας ο εξτρέμ Σουντανί (19/7). Ο Άλεν θα πάρει τη θέση του Σα και ο Μπα θα συνθέσει το δίδυμο με τον Σισέ στο κέντρο της άμυνας.

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Γουλβς είναι το φαβορί της αναμέτρησης όμως ο άσος σε έναν τέτοιο αγώνα θεωρούμε ότι προσφέρεται σχετικά χαμηλά. Οι Λύκοι μετά την διακοπή δεν έχουν εντυπωσιάσει με την απόδοση τους, είναι όμως κυνικοί και έχουν μάθει να παίρνουν τα αποτελέσματα που θέλουν. Ο Ολυμπιακός από την άλλη έχει δείξει φέτος καλά δείγματα γραφής στα ευρωπαϊκά του παιχνίδια και ειδικά σε αυτά με ιδιαίτερη βαρύτητα. Οι απουσίες των Σεμέδο και Σα ίσως παίξουν ρόλο αλλά αμυντικά έχει δείξει μεγάλη σταθερότητα. Θα τον εμπιστευτούμε και θα πάμε με τη διπλή ευκαιρία στο Χ2.

FACTS

  • Η ομάδα Ολυμπιακός δεν έχει χάσει στους τελευταίους 11 από 12 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 2.07 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες της ομάδας Γουλβς, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.67 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ολυμπιακός νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 4.05 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Ολυμπιακός, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.95 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ολυμπιακός νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.2 με απόδοση 5.15 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Αναμετρήσεις Ομάδων
6/8/2020
Γουλβς
Ολυμπιακός
1 - 0
12/3/2020
Ολυμπιακός
Γουλβς
1 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο New_blackjack12, με το υψηλότερο yield +7.46% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες