12

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ολλανδία - Αυστρία

Προϊστορία

17/6/2021 ΟλλανδίαΑυστρία 2 - 0
4/6/2016 ΑυστρίαΟλλανδία 0 - 2
9/2/2011 ΟλλανδίαΑυστρία 3 - 1
26/3/2008 ΑυστρίαΟλλανδία 3 - 4

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 5,852,214 85.2%
X
€ 630,293 9.2%
2
€ 387,405 5.6%
Over
€ 819,690 55.9%
Under
€ 647,841 44.1%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

292 ψήφοι:

Ειδήσεις

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Johan Cruijff ArenA
  • Χωρητικότητα: 56130
  • Θεατές: 15243
Ποντάρει στην έδρα η Ολλανδία

Ποντάρει στην έδρα η Ολλανδία

Για τη 2η αγωνιστική του 3ου ομίλου η Ολλανδία φιλοξενεί στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα» του Αμστερνταμ την Αυστρία έχοντας στις κερκίδες 18.000 θεατές.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Στην επιστροφή της σε ένα μεγάλο τουρνουά για πρώτη φορά έπειτα από εφτά χρόνια επικράτησε στο Άμστερνταμ επί της Ουκρανίας με 3-2. Ο Φρανκ Ντε Μπουρ έκανε πράξη το 3-5-2 και είδε την ομάδα του να παίρνει προβάδισμα με 2-0 χάρη σε τέρματα του Βαϊνάλντουμ στο 52' και του Βέχορστ στο 58'. Εκεί που όλα έδειχναν πως οι οράνιε θα πάρουν μια εύκολη νίκη, η Ουκρανία ισοφάρισε με ένα φοβερό γκολ του Αντρέι Γιαρμόλενκο στο 75' και του Γιαρέμτσουκ στο 79'. Όμως, ο καλύτερος παίκτης των Ολλανδών, ο Ντάμφρις έδωσε τη λύση στο 85' και το τρίποντο στους γηπεδούχους.

«Η Αυστρία μου κάνει μια καλή εντύπωση. Μπορεί να παίξει διαφορετικά συστήματα. Έπαιζαν πάντα 4-3-3, αλλά μερικές φορές παίζουν επίσης με τρεις άντρες στο πίσω μέρος. Είναι απλώς μια καλή ομάδα με πολλούς παίκτες με μεγάλη ικανότητα τρεξίματος, αλλά και με πολλή ποιότητα. Δεν πρόκειται να είναι ένα εύκολο παιχνίδι, αυτό είναι σίγουρο. Ας ελπίσουμε ότι θα έχουμε ένα παιχνίδι όπως στο πρώτο ημίχρονο με την Ουκρανία» ανέφερε ο προπονητής Φρανκ Ντε Μπουρ.

Αγωνιστικά Νέα: Ο Ντε Λιχτ είχε ένα πρόβλημα τραυματισμού και δεν αγωνίστηκε στην πρεμιέρα, αλλά τώρα είναι διαθέσιμος.

Η αποστολή


Τερματοφύλακες: Μάρκο Μπίζοτ (Άλκμααρ), Τιμ Κρουλ (Νόριτς), Μάαρτεν Στεκέλενμπουργκ (Άγιαξ)

Αμυντικοί: Ντάλει Μπλιντ (Άγιαξ), Στεφάν Ντε Φράι (Ίντερ), Ζόελ Φέλτμαν (Μπράιτον), Ματάις Ντε Λιχτ (Γιουβέντους), Νατάν Ακέ (Μάντσεστερ Σίτι), Ντένζελ Ντάμφριζ (Αϊντχόφεν), Πάτρικ Φαν Άανχολτ (Κρίσταλ Πάλας), Όουεν Βάινταλ (Άλκμααρ), Γιούριεν Τίμπερ (Άγιαξ)

Μέσοι: Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ (Λίβερπουλ), Φρένκι Ντε Γιονγκ (Μπαρτσελόνα), Ντάβι Κλάασεν (Άγιαξ), Μάρτεν Ντε Ρόον (Αταλάντα), Ράιαν Χράφενμπερχ (Άγιαξ), Τουν Κόπμεϊνερς (Άλκμααρ)

Επιθετικοί: Μέμφις Ντεπάι (Λυών), Κουίνσι Πρόμες (Σπαρτάκ Μόσχας), Στίβεν Μπεργκίς (Φέγενορντ), Ντόνιελ Μάλεν (Αϊντχόφεν), Βουτ Βέγκχορστ (Βόλφσμπουργκ), Κόντι Γκάκπο (Αϊντχόφεν)

ΑΥΣΤΡΙΑ

Έκανε ποδαρικό με το δεξί στην πρώτη αγωνιστική του τρίτου ομίλου επικρατώντας έστω και στο τέλος επί της Β. Μακεδονίας με 3-1. Ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο του Βουκουρεστίου και προηγήθηκε με τον Λάινερ στο 18΄, αλλά ένα λάθος στην επανάληψη έφερε την ισοφάριση με τον Πάντεφ στο 28ο λεπτό. Όμως, οι αλλαγές του Φράνκο Φόντα, ο Μίκαελ Γκρέγκοριτς και ο Μάρκο Αρναούτοβιτς έδωσαν τη νίκη στους Αυστριακούς με γκολ στο 78΄ και το 89΄.

«Προφανώς ήταν κακά νέα με τον Αρναούτοβιτς. Είχαμε σκεφτεί να τον βάλουμε στην αρχική σύνθεση, αλλά τώρα πρέπει να το ξανασκεφτούμε, αλλά θα παρουσιάσουμε μια ισχυρή ομάδα. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, αλλά έχουμε αρκετούς παίκτες στη διάθεσή μας για μια καλή απόδοση στο γήπεδο. Κερδίσαμε τον πρώτο μας αγώνα. Ήταν πολύ σημαντικό, ο πρώτος μας στόχος και τώρα πρέπει να το αξιοποιήσουμε. Η Ολλανδία έχει μια υπέροχη ομάδα, αλλά έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση μετά τη νίκη μας και θα είναι σημαντικό να είμαστε γενναίοι» τόνισε ο τεχνικός Φράνκο Φόντα.

Αγωνιστικά Νέα: Tο διοικητικό όργανο της UEFA τιμώρησε με μια αγωνιστική τον επιθετικό, Μάρκο Αρναούτοβιτς για "προσβολή ενός άλλου παίκτη".

Η αποστολή


Τερματοφύλακες: Ντάνιελ Μπάχμαν (Γουότφορντ), Παβάο Περβάν (Βόλφσμπουργκ), Αλεξάντερ Σχλάγκερ (ΛΑΣΚ)

Αμυντικοί: Νταβίντ Αλάμπα (Μπάγερν Μονάχου), Αλεξάνταρ Ντράγκοβιτς (Λεβερκούζεν), Μάρκο Φρίεντλ (Βέρντερ Βρέμης), Μάρτιν Χιντερέγκερ (Φρανκφούρτης), Στέφαν Λάινερ (Γκλάντμπαχ), Φίλιπ Λίενχαρτ (Φράιμπουργκ), Στέφαν Ποσχ (Χοφενχάιμ), Κρίστοφερ Τρίμελ (Ουνιόν Βερολίνου), Αντρέας Ούλμερ (Σάλτσμπουργκ)

Μέσοι: Τζούλιαν Μπαουμγκάρτλινγκερ (Λεβερκούζεν), Κρίστοφ Μπαουμγκάρτνερ (Χοφενχάιμ), Φλοριάν Γκρίλιτσχ (Χοφενχάιμ), Στέφαν Ιλσάνκερ (Φρανκφούρτη), Κόνραντ Λάιμερ (Λειψία), Βαλεντίνο Λαζάρο (Iντερ), Μάρσελ Σάμπιτσερ (Λειψία), Λούις Σαμπ (Λουκέρνη), Χαβέρ Σλάγκερ (Βόλφσμπουργκ), Αλεσάντερο Σέπφ (Σάλκε)

Επιθετικοί: Μάρκο Αρναούτοβιτς (Σανγκάη Πορτ), Μίχαελ Γκρέγκοριτς (Άουγκσμπουργκ), Σάσα Καλάϊντζιτς (Στουτγκάρδη), Καρίμ Ονισίβο (Μάιντζ)

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Τόσο η Ολλανδία, όσο και η Αυστρία ξεκίνησαν με νίκες στον όμιλο και θέλουν να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα. Οι Οράνιε αγωνίζονται εντός έδρας, έχουν περισσότερη ποιότητα και θα τους προτιμήσουμε. Θα ποντάρουμε στην καλύτερη ομάδα. Άσος από εμάς.

FACTS

  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Ολλανδία, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.66 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ολλανδία νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.46 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Euro: 3ος όμιλος
  1 Ολλανδία 3 9 3 0 0 8:2
  2 Αυστρία 3 6 2 0 1 4:3
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο pafroudakis με το υψηλότερο yield +0.85% έπαιξε: 1
  • » Ο pafroudakis, με το υψηλότερο yield +23.70% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 1
  • » Ο pafroudakis, με το υψηλότερο yield +1.59% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες