7

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ολλανδία - Τουρκία

Προϊστορία

7/9/2021 ΟλλανδίαΤουρκία 6 - 1
24/3/2021 ΤουρκίαΟλλανδία 4 - 2
6/9/2015 ΤουρκίαΟλλανδία 3 - 0
28/3/2015 ΟλλανδίαΤουρκία 1 - 1
15/10/2013 ΤουρκίαΟλλανδία 0 - 2
7/9/2012 ΟλλανδίαΤουρκία 2 - 0
17/11/2010 ΟλλανδίαΤουρκία 1 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 352,749 87.1%
X
€ 29,363 7.3%
2
€ 22,793 5.6%
Over
€ 18,835 75.3%
Under
€ 6,183 24.7%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

88 ψήφοι:

Ειδήσεις

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Johan Cruijff ArenA
  • Χωρητικότητα: 56130
  • Θεατές: 35000
Ντέρμπι κορυφής στο Άμστερνταμ

Ντέρμπι κορυφής στο Άμστερνταμ

Η Ολλανδία υποδέχεται την πρωτοπόρο Τουρκία στο Άμστερνταμ με στόχο τη νίκη που θα την φέρει στην 1η θέση. Ένας βαθμός χωρίζει τις δύο ομάδες, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας ενδέχεται να μείνουν και οι δύο εκτός κορυφής, αφού στο άλλο ματς του ομίλου η Νορβηγία (επίσης στο -1) υποδέχεται το Γιβραλτάρ.

Τι ισχύει: Προκρίνεται απευθείας ο 1ος του ομίλου, ενώ ο 2oς θα παίξει στα πλέι οφ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν κατά σειρά: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Μεταξύ τους παιχνίδια.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Θριαμβευτικό ήταν το εντός έδρας ντεμπούτο του Λουίς Φαν Χαάλ στον πάγκο της, επικρατώντας με 4-0 του Μαυροβουνίου στο Αϊντχόβεν. Κυρίαρχη στο πρώτο μέρος, είχε φάσεις και δοκάρι για να προηγηθεί, κάτι που έγινε στο 38’ με πέναλτι του Ντεπάι. Μπήκε μουδιασμένα στο ξεκίνημα της επανάληψης και κινδύνευσε σε δύο περιπτώσεις με την ισοφάριση, ωστόσο στη συνέχει ανέβασε ρυθμούς και «καθάρισε» το ματς με τρία γκολ των Ντεπάι (62’), Βαϊνάλντουμ (70’) και Γκάκπο (76’).

Επέστρεψε στις νίκες μετά την ισοπαλία της Τετάρτης στην Νορβηγία. Στο 3-1-1 το ρεκόρ της στον όμιλο, ισοβαθμεί στην 2η θέση με τους Νορβηγούς και μείωσε στο -1 τη διαφορά από την πρωτοπόρο Τουρκία. Μόνο νίκη είναι ο στόχος στο σημερινό ώστε να ανέβει στην κορυφή του ομίλου και να μπει ξανά σε τροχιά πρόκρισης.

«Μπορούμε να κάνουμε ένα πολύ σημαντικό βήμα. Είναι πλεονέκτημα το γεγονός ότι παίζουμε στο σπίτι μας αλλά η Τουρκία μπορεί να παίξει εξαιρετικό ποδόσφαιρο.. Νομίζω είναι το πιο δύσκολο από τα τρία παιχνίδια αυτήν την εβδομάδα. Θεωρώ ότι η Τουρκία θα παίξει κλειστά και θα στοχεύσει στις αντεπιθέσεις», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Φαν Χαάλ, ο οποίος διανύει πλέον την 3η θητεία του στον πάγκο των «οράνιε».

Αγωνιστικά Νέα: Τραυματίστηκε και δεν υπολογίζεται ο εξτρέμ Γκάκπο (Αϊντχόβεν). Εκτός και ο στόπερ Άκε (Μάντσεστερ Σίτι) ο οποίος αποχώρησε από την αποστολή για προσωπικούς λόγους. Χωρίς άλλα προβλήματα.

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Ντρόμελ (Αϊντχόφεν), Κρουλ (Νόριτς), Μπάιλοου (Φέγενορντ)

Αμυντικοί: Φαν Ντάικ (Λίβερπουλ), Ντε Λιχτ (Γιουβέντους), Μαλάσια (Φέγενορντ), Μπλιντ (Αγιαξ), Ρενς (Αγιαξ), Τίμπερ (Αγιαξ), Ντάμφρις (Ιντερ), Ντε Φράι (Ιντερ)

Μέσοι: Φρένκι Ντε Γιονγκ (Μπαρτσελόνα), Κλάασεν (Αγιαξ), Βαϊνάλντουμ (Παρί Σεν Ζερμέν), Ντε Ρόουν (Αταλάντα), Κόουπμεϊνερς (Αταλάντα), Χράφενμπερχ (Αγιαξ), Τιλ (Φέγενορντ)

Επιθετικοί: Βέχορστ (Βόλφσμπουργκ), Μάλεν (Ντόρτμουντ), Μπέρχαους (Αγιαξ), Ντεπάι (Μπαρτσελόνα), Μπέρχβαϊν (Τότεναμ)
ΤΟΥΡΚΙΑ

Δυσκολεύτηκε για κάτι παραπάνω από 50 λεπτά απέναντι στο Γιβραλτάρ, αλλά εν τέλει έφυγε με το «διπλό» (3-0) από τη χερσόνησο και διατηρήθηκε στην κορυφή του ομίλου. Είχε χαμένο πέναλτι στο 4ο λεπτό, κάτι που την επηρέασε αφού μέχρι το ημίχρονο δεν κατάφερε να γίνει ξανά απειλητική. Γλίτωσε από δοκάρι δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους και στη συνέχεια «κλείδωσε» το ματς, πετυχαίνοντας τρία γκολ με τους Ντερβίσογλου (54’), Τσαλχάνογλου (65’) και Καραμάν (83’), ενώ είχε δοκάρι κι άλλη μια μεγάλη ευκαιρία για τέταρτο τέρμα.

Επέστρεψε στις νίκες μετά την εντός έδρας γκέλα από το Μαυροβούνιο (2-2), ενώ είχε προηγηθεί αυτή του Μαρτίου με την Λετονία, πάλι εντός έδρας (3-3). Παραμένει πρώτη και αήττητη (3-2-0) αλλά μόλις στο +1 πλέον από Ολλανδία και Νορβηγία. Πολύ κρίσιμο το σημερινό παιχνίδι στη μάχη για την πρώτη θέση.

«Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι με την Ολλανδία, στοχεύουμε στους 3 βαθμούς σε όλα τα παιχνίδια. Οι 11 βαθμοί μετά από 5 παιχνίδια δεν είναι κακοί γενικά, μας δίνουν ένα πλεονέκτημα. Όμως εάν αφήσεις 4 βαθμούς με Μαυροβούνιο και Λετονία αφού έχεις κερδίσει δύο δυνατούς αντιπάλους, είναι φυσιολογικό να δημιουργηθεί συζήτηση. Σε σχέση με τον πρώτο αγώνα η Ολλανδία υπολογίζει στους Φαν Ντάικ και Ντάμφρις. Είναι μια πειθαρχημένη ομάδα, που δουλεύει σκληρά και της αρέσει να πρεσάρει. Παίζουμε απέναντι σε καλή ομάδα», δήλωσε ο τεχνικός της, Γκιουνές.

Αγωνιστικά Νέα: Ο μπακ Τσελίκ νιώθει ενοχλήσεις και δίνεται εξαιρετικά αμφίβολος. Δεν κλήθηκαν λόγω τραυματισμών ο στόπερ Τσετίν (Βερόνα,) ο μπακ Μεράς (Μπεσίκτας), οι μέσοι Καχβετσί (Φενέρμπαχτσε), Τοκόζ (Τράμπζονσπορ) και οι εξτρέμ Ομούρ (Τράμπζονσπορ), Ακμπουνάρ (Γκεζτέπε). Εκτός λόγω κορωνοϊού ο αμυντικός Σανγκαρέ (Φενέρμπαχτσε), ο εξτρέμ Κίλιντς (Γαλατασαράι) και ο φορ Τοσούν (Έβερτον).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Γκιουνόκ (Μπεσίκτας), Τσακίρ (Τραμπζονσπόρ), Μπαγιντίρ (Φενέρμπαχτσε)

Αμυντικοί: Αιχάν (Σασουόλο), Ντεμιράλ (Αταλάντα), Τσέλικ (Λιλ), Μεράς (Μπεσίκτας), Μουλντούρ (Σασουόλο)

Μέσοι: Τσαλχάνογλου (Ίντερ), Γιοκουσλού (Θέλτα), Γιαζίκι (Λιλ), Ομούρ (Τραμπζονσπόρ), Καράκα (Αλάνιασπορ), Κοκτσού (Φέγιενορντ), Ανταλιαλί (Γαλατασαράι), Ακμπουνάρ (Γκεζτέπε), Ουκάν (Μπεσίκτας), Ακτούρκογλου (Γαλατασαράι)

Επιθετικοί: Γιλμάζ (Λιλ), Ουντέρ (Μαρσέιγ), Καραμάν (Μπεσίκτας), Ουνάλ (Χετάφε)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Τουρκία δε θυμίζει σε κανένα σημείο την ομάδα που κέρδισε με 4-2 την Ολλανδία τον Μάρτιο. Αποτέλεσε τη μεγάλη απογοήτευση του Euro, ενώ δεν είχε καλή εικόνα στα προηγούμενα δύο παιχνίδια με Μαυροβούνιο και Γιβραλτάρ. Στον αντίποδα, το κλίμα στην Ολλανδία είναι πολύ καλό μετά τον ερχομό του Φαν Χαάλ και τη νίκη με 4-0 επί του Μαυροβουνίου. Έχουν τον πρώτο λόγο οι γηπεδούχοι αλλά ο άσος βρίσκεται πολύ χαμηλά για να αποτελέσει επιλογή. Επιθετικά θα παίξουν οι «οράνιε» οι οποίοι έχουν μόνο στόχο τη νίκη και θα βρουν φάσεις απέναντι στην εύθραυστη άμυνα των Τούρκων. Από την άλλη, δεν λείπουν τα λάθη στην άμυνα τους και οι φιλοξενούμενοι έχουν την ποιότητα για να το εκμεταλλευτούν. Δίκαια φαβορί το όβερ, το οποίο πάντως δεν αποτελεί και κάποια ευκαιρία σε αυτές τις τιμές.

FACTS

  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Τουρκία, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.42 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 7ος όμιλος
  1 Ολλανδία 10 23 7 2 1 33:8
  2 Τουρκία 10 21 6 3 1 27:16
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο antreas26, με το υψηλότερο yield +27.03% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες