2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ναντ - Ολυμπιακός

8/9/2022 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 853
2 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 593 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ολυμπιακός - Ναντ στις 3/11/2022

Προϊστορία

3/11/2022 ΟλυμπιακόςΝαντ 0 - 2
8/9/2022 ΝαντΟλυμπιακός 2 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 204,527 70.6%
X
€ 33,202 11.5%
2
€ 52,122 18.0%
Over
€ 11,640 24.9%
Under
€ 35,186 75.1%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

275 ψήφοι:

Ειδήσεις

5

Σουτ στην εστία

1

9

Σουτ εκτός εστίας

1

53%

Κατοχή μπάλας

47%

2

Οφσάιντ

1

3

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

10

Κόρνερ

2

9

Φάουλ

7

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stade de la Beaujoire
  • Χωρητικότητα: 38285
  • Θεατές: 31276
Άπειρη ευρωπαϊκά αλλά επικίνδυνη η Ναντ

Άπειρη ευρωπαϊκά αλλά επικίνδυνη η Ναντ

Ο Ολυμπιακός ξεκινά την ευρωπαϊκή του πορεία στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ στην έδρα της γαλλικής Ναντ, η οποία δίνει το πρώτο της ευρωπαϊκό παιχνίδι από το 2004.

Κατέκτησε το Κύπελλο Γαλλίας κόντρα στην Νις και επέστρεψε στην Ευρώπη μετά το 2004. Χρειάστηκε αγώνες μπαράζ για να μείνει στην Λιγκ 1 τη σεζόν 2020-21 αλλά πέρσι πραγματοποίησε πολύ σταθερή πορεία και τερμάτισε στην 9η θέση. Αναμορφωτής της ο Αντουάν Κομπουαρέ ο οποίος την ανέλαβε τον Φλεβάρη του 21 με στόχο να τη γλιτώσει από την παραμονή και τα υπόλοιπα είναι ιστορία: «Όταν ήρθα στην ομάδα, ο σύλλογος πέθαινε, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το περιγράψω. Υπήρξε ένταση παντού, μεταξύ των φιλάθλων και της διοίκησης. Ήμασταν στον πάτο και ήμουν ο 4ος προπονητής της σεζόν», έχει δηλώσει ο Γάλλος τεχνικός.

Στο φετινό πρωτάθλημα μετράει μόλις μία νίκη μετά από τις πρώτες έξι αγωνιστικές και βρίσκεται στην 13η θέση με 6 βαθμούς (1-3-2). Και οι δύο ήττες της προέρχονται από τις δύο πρωτοπόρους, Παρί Σεν Ζερμέν και Μαρσέιγ. Το Σάββατο δεν κατάφερε να προβάλει αντίσταση απέναντι στους Παριζιάνους και ηττήθηκε με 3-0 στην έδρα της, παίζοντας με παίκτη λιγότερο από το 24ο λεπτό. Είχε ήδη δεχτεί το πρώτο τέρμα από το 18’ και στην επανάληψη η αντίπαλος της σημείωσε τα άλλα δύο τέρματα (54’, 68’). Ζορίζεται να κρατήσει το μηδέν κάτι που έχει καταφέρει μόνο στην πρεμιέρα με την αδύναμη Ανζέ, αλλά έχει σκοράρει στα 4/6 παιχνίδια που έχει δώσει.

Σε γκρουπ με Ολυμπιακό, Φράιμπουργκ και Καραμπάκ δίνεται από τους μπουκ ως το 3ο φαβορί του ομίλου. Όπως δήλωσε ο Κομπουαρέ: «Και οι τρεις ομάδες του ομίλου είναι ανώτερες από εμάς αλλά δεν είναι τα μεγαθήρια. Θέλουμε να ξεκινήσουμε την πορεία μας με νίκη και να τα πάμε καλά στον όμιλο. Και γιατί να μην προκριθούμε; Ο Ολυμπιακός ένας αντίπαλος που γνωρίζει πολύ καλά τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, επομένως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Από την τελευταία φορά που έπαιξε η Ναντ στην Ευρώπη, έχουν δώσει 194 ματς. Αυτό το στατιστικό με τρόμαξε λίγο. Θα το αντισταθμίσουμε παίζοντας με μεγάλη δέσμευση, θέληση και θάρρος. Πρέπει να είμαστε πολύ καλά οργανωμένοι για να τους κοντράρουμε και να κερδίσουμε αυτό το ματς. Θέλουμε πολύ αυτό το παιχνίδι», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αγωνιστικά Νέα: Ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις και υπολογίζονται ο βασικός αριστερός μπακ Μερλέν (4/0) και ο μέσος Σισοκό (1/0). Από την άλλη, προπονήθηκε και μπήκε στην αποστολή ο πολύτιμος βραχύσωμος αριστερός χαφ Σάιμον (4/2) που αντιμετώπιζε και αυτός ενοχλήσεις.Δεινοπάθησε για να προκριθεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, αποκλείοντας στα πέναλτι τις Σλόβαν Μπρατισλάβας και Απόλλωνα Λεμεσού χάρη στις επεμβάσεις του Βατσλίκ. Είχε προηγηθεί ο βαρύς αποκλεισμός από την Μακάμπι Χάιφα στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ που έφερε την αλλαγή σκυτάλης στον πάγκο, με τον Κορμπεράν να αντικαθιστά τον Μαρτίνς. Οι τελευταίες δυνατές προσθήκες με αποκορύφωμα το «μπαμ» μεγατόνων με την απόκτηση του Μαρσέλο, έχουν αναθερμάνει τον κόσμο και ανέβασαν ξανά τις προσδοκίες οι οποίες είχαν κλονιστεί από τις μέτριες/κακές εμφανίσεις στα προκριματικά.

Στο πρωτάθλημα επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 3-1 του Ιωνικού στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ανώτερος στο πρώτο μέρος παίρνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων με πρωταγωνιστή τον νεοαποκτηθέντα Μπιέλ ο οποίος μοίρασε ασίστ στο 1-0 (17’ Μπουχαλάκης) πριν ο ίδιος «γράψει» το 2-0 στο 45’. Η ομάδα μπήκε χαλαρά στο δεύτερο μέρος, δέχτηκε τη μείωση στο 49’ από απευθείας φάουλ και κινδύνευσε άμεσα με το 2-2. Ανέβηκε στη συνέχεια, έφτιαξε δύο μεγάλες φάσεις και «κλείδωσε» το ματς στο φινάλε με τον Ελ Αραμπί.

Ξεκινάει την ευρωπαϊκή του πορεία στους ομίλους, έχοντας κληρωθεί σε γκρουπ με Φράιμπουργκ, Καραμπάκ και Ναντ. Οι μπουκ θεωρούν ότι θα παλέψει με τους Γερμανούς για την πρωτιά του ομίλου, για να τα καταφέρει θα πρέπει να θέσεις βάσεις επί γαλλικού εδάφους απέναντι στην μαχητική αλλά άπειρη σε ευρωπαϊκό επίπεδο Ναντ. «Είναι ένας όμιλος με 4 ισάξιες ομάδες, μπορούν να συμβούν τα πάντα. Δεν συμφωνώ ότι είμαστε φαβορί, δεν υπάρχουν φαβορί σε αυτό το επίπεδο. Το ματς με την Νανντ είναι ένα αρκετό απαιτητικό παιχνίδι. Αυτό σημαίνει πως δεν μπορείς να νικήσεις μόνο με καλή επίθεση, ούτε μόνο με καλή άμυνα. Χρειάζεται να είσαι αποτελεσματικός στην επίθεση, συμπαγής και στην άμυνα αλλά και σε άλλα κομμάτια του παιχνιδιού, όπως στην τακτική και τον συναισθηματικό έλεγχο», δήλωσε ο τεχνικός του Κορμπεράν.

Αγωνιστικά Νέα: Σημαντική η απουσία του μέσου Εμβιλά (3/0) ο οποίος δεν ταξίδεψε στην Γαλλία λόγω ίωσης. Τιμωρημένος ο στόπερ Μπα (3/0), ανέτοιμοι ο σταρ/μπακ Μαρσέλο (-) και ο έτερος μπακ Βρσάλικο. Αντίθετα, συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή ο επιθετικός Α. Καμαρά, ο νεοφερμένος εξτρέμ Μπόουλερ και ο στόπερ Παπασταθόπουλος. Εκτός ευρωπαϊκής λίστας έμειναν οι Αγκιμπού, Ντε Λα Φουέντε, Κρίστινσον, Λάιντνερ, Χασάν, Ραντζέλοβιτς και Φορτούνης. Παραχωρήθηκε στην Σταντάρ Λιέγης ο εξτρέμ Ζινκερναγκελ.

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Άπειρη στην Ευρώπη η Ναντ αλλά δυσκολοκατάβλητη ομάδα έχοντας χάσει φέτος μόνο από τις δύο πρωτοπόρους Παρί και Μαρσέιγ. Πιο δεμένο σύνολο από τον Ολυμπιακό έχοντας κάνει ελάχιστες αλλαγές στο ρόστερ σε σχέση με πέρσι και με δίψα για νίκη στο πρώτο παιχνίδι στον όμιλο όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις του προπονητή της. Δεν θα έχουν εύκολο έργο οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι ενισχύθηκαν σημαντικά στο φινάλε των μεταγραφών αλλά θα χρειαστεί ακόμα χρόνος ώστε η ομάδα να φτάσει εκεί που τη θέλει ο Κορμπεράν. Σωστό το σετ αποδόσεων, δεν θα μπλέξουμε με σημείο. Οι Γάλλοι παίζουν αρκετά ανοιχτά, έχοντας κρατήσει το μηδέν μόνο σ’ ένα ματς φέτος, ενώ έχουν σκοράρει στα 4/6 παιχνίδια που έχουν δώσει. Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη και θα κυνηγήσει το γκολ, αμυντικά όμως έχει θέματα και η απουσία του Εμβιλά στον άξονα είναι σημαντική. Θα πάμε με το αμφίσκορο.

FACTS

  • Η ομάδα Ολυμπιακός δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 7 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.60 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ναντ δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.60 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ολυμπιακός έφερε ισοπαλία στους τελευταίους 4 αγώνες στη διοργάνωση Γιουρόπα Λιγκ.
    Σημείο: X με απόδοση 3.25 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Ολυμπιακός, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Γιουρόπα Λιγκ).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.81 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ολυμπιακός ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.X με απόδοση 2.08 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
7ος Όμιλος
  2 Ναντ 6 9 3 0 3 6:11
  4 Ολυμπιακός 6 2 0 2 4 2:11
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
3/11/2022
Ολυμπιακός
Ναντ
0 - 2
8/9/2022
Ναντ
Ολυμπιακός
2 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο 1908 με το υψηλότερο yield +20.15% έπαιξε: Ημ.1
  • » Ο spiros1975, με το υψηλότερο yield +24.27% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες