Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ολυμπιακός - Ναντ

Προϊστορία

3/11/2022 ΟλυμπιακόςΝαντ 0 - 2
8/9/2022 ΝαντΟλυμπιακός 2 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 61,656 19.3%
X
€ 34,115 10.7%
2
€ 223,223 70.0%
Over
€ 12,052 51.7%
Under
€ 11,245 48.3%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 19:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

285 ψήφοι:

Ειδήσεις

5

Σουτ στην εστία

4

6

Σουτ εκτός εστίας

4

60%

Κατοχή μπάλας

40%

1

Οφσάιντ

1

1

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

4

Κόρνερ

5

3

Φάουλ

15

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Karaiskakis Stadium
  • Χωρητικότητα: 32130
  • Θεατές: 16254
Με το μυαλό στην Λεωφόρο ο Ολυμπιακός

Με το μυαλό στην Λεωφόρο ο Ολυμπιακός

Ο αδιάφορος βαθμολογικά Ολυμπιακός υποδέχεται την Ναντ στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το φινάλε της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, με τους Πειραιώτες να έχουν στο μυαλό τους το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό.

* Τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων. Οριστικά 4ος ο Ολυμπιακός, η Ναντ είναι σίγουρα 3η και έχει στο χέρι της το εισιτήριο στο Κόνφερενς Λιγκ ενώ θα βγει 2η και θα παίξει στα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ αν κερδίσει και παράλληλα να μην κερδίσει η Καραμπάγκ την Φράιμπουργκ εντός.

Ισοφαρίστηκε στο 90+3’ στην έδρα της Φράιμπουργκ (1-1) και έμεινε και μαθηματικά εκτός Ευρώπης μετά και τη νίκη της Ναντ επί της Καραμπάγκ. Προηγήθηκε στο 16’ με τον Ελ Αραμπί και έξι λεπτά μετά σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία με τον Μασούρα ο οποίος αστόχησε σε κενή εστία. Η φάση αυτή αποδείχθηκε καθοριστική, αφού στο δεύτερο μέρος πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές στο δεύτερο μέρος και έμεινε όρθιος χάρη στις μεγάλες επεμβάσεις του Πασχαλάκη. Άντεξε μέχρι το 90+3’ όπου και δέχτηκε την ισοφάριση μετά από κόρνερ και το χτύπημα ήταν διπλό, αφού την ίδια ώρα στο άλλο ματς η Ναντ πέτυχε νικητήριο γκολ και εξασφάλισε την 3η θέση του ομίλου, αφήνοντας τους Πειραιώτες οριστικά 4ους.

Για ακόμα ένα παιχνίδι δέχτηκε γκολ στις καθυστερήσεις κι έτσι έμεινε για 14 σερί αγώνες χωρίς νίκη στην Ευρώπη, κάτι που αποτελεί αρνητικό ρεκόρ.

Στο πρωτάθλημα, μετά το διπλό με 2-0 στην έδρα του Παναιτωλικού, επικράτησε με το ίδιο σκορ της Λαμίας στο Φάληρο. Καθάρισε το ματς σ’ ένα εξάλεπτο με τα γκολ των Χάμες (22’) και Μπακαμπού (28’), ενώ σπατάλησε μεγάλες στιγμές για να επεκτείνει το προβάδισμα του. Στο 4-0-2 το ρεκόρ του στα έξι τελευταία, ισοβαθμεί με τον Βόλο στην 3η θέση και παραμένει στο -10 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό πριν το μεταξύ τους παιχνίδι στην Λεωφόρο την ερχόμενη Κυριακή (6/11).

Δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον στο σημερινό παιχνίδι και το μυαλό όλων είναι στο ντέρμπι αιωνίων, όπου έχει στόχο τη νίκη ώστε να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή. Προφανώς δεν θα παρουσιαστεί εντελώς αδιάφορος αφού θέλει να σπάσει το αρνητικό σερί στην Ευρώπη και να χτίσει ψυχολογία εν όψει Παναθηναϊκού, ωστόσο είναι δεδομένο πως ο Μίτσελ θα προχωρήσει σε ροτέισον. Μάλιστα στη συνέντευξη Τύπου ο Ισπανός τεχνικός παραδέχτηκε πως προτεραιότητα έχει το ντέρμπι της Κυριακής:

«Σίγουρα θα έχουμε το ένα μας μάτι στο ματς με τον Παναθηναϊκό, όμως όλοι οι παίκτες που θα παίξουν αύριο έχουν παίξει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Και σίγουρα σε κάθε περίπτωση είναι μια τέλεια ευκαιρία να αποδείξουν οι ότι ο προπονητής έκανε λάθος στη διαχείριση. Είναι ένας αγώνας πρεστίζ, θέλουμε να πάρουμε την πρώτη μας νίκη. Η Ναντ ίσως έχει μεγαλύτερο κίνητρο. Σεβόμαστε τον αντίπαλο και ανυπομονούμε για το παιχνίδι».

Αγωνιστικά Νέα: Ο επιθετικός χαφ Βαλμπουενά (15/2) υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και θα λείψει για 8-10 εβδομάδες. Τιμωρημένος ο στόπερ Μπα (12/0) ενώ ο Μίτσελ άφησε εκτός αποστολής τον επιθετικό χαφ Μπιέλ (11/2) και τους εξτρέμ Μασούρα (19/2), Γ. Ροντρίγκες (12/1). Πάντα εκτός ο βασικός γκολκίπερ Βατσλίκ (13/0), ενώ δεν βρίσκονται στην ευρωπαϊκή λίστα οι Μπακαμπού (9/4), Χάμες (8/3), Σαμασέκου (6/0), Αγκιμπού (9/1), Ντε Λα Φουέντε (5/0), Κασάμι (-), Κρίστινσον (-), Λάιντνερ (-) και Φορτούνης (1/0). Από την άλλη μπήκαν στην αποστολή οι μπακ Μαρσέλο (4/0), Βρσάλικο, ο στόπερ Σισέ (12/0) και ο παραγκωνισμένος επί Μίτσελ εξτρέμ Μπόουλερ (4/0).

Με βάση τις δοκιμές του Μίτσελ ο Ισπανός σκέφτεται να ξεκινήσει τον Τζολάκη κάτω από τα δοκάρια και να παρατάσσει πειραματική άμυνα με τους Βρουσάι, Ρέτσο, Καλογερόπουλο και Ανδρούτσο. Στον άξονα επικρατέστεροι είνια οι Κούντε, Μπουχαλάκης ενώ για την επίθεση υπάρχει σενάριο που θέλει βασικούς τους Μπόουλερ, Ουί Τζο, Ελ Αραμπί και Αμπουμπακάρ Καμαρά.Με γκολ στο 90+4’ κέρδισε με 2-1 την Καραμπάγκ στην έδρα της, εξασφάλισε την 3η θέση που οδηγεί στο Κόνφερενς Λιγκ και ελπίζει και για την 2η που οδηγεί στα πλει-οφ του Γιουρόπα. Δεν μπήκε καλά στο ματς αλλά προηγήθηκε κόντρα στη ροή με τον Μπλας έπειτα από τραγικό λάθος του αντίπαλου γκολκίπερ. Ανέβηκε στη συνέχεια αλλά πλήρωσε δικό της λάθος και δέχτηκε την ισοφάριση στο 56’ από πέναλτι. Έχασε το μομέντουμ, γλίτωσε από δοκάρι ένα δεύτερο γκολ και τελικά το πέτυχε αυτή στις καθυστερήσεις με τον Γιαναγκό.

Ήταν η δεύτερη νίκη της στον όμιλο μετά από αυτή της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό, επίσης με γκολ στις καθυστερήσεις. Πέτυχε το στόχο να συνεχίσει στην Ευρώπη και είναι πλέον στο κόλπο και για την 2η θέση. Για να τα καταφέρει θέλει νίκη στο Φάληρο και να μην κερδίσει η Καραμπάγκ την αδιάφορη Φράιμπουργκ.

Πρωταρχικός στόχος της ομάδας πάντως είναι το πρωτάθλημα, όπου παλεύει για την παραμονή της. Στο τελευταίο της ματς έμεινε στο 1-1 με την Κλερμόν εντός έδρας, με το τελικό αποτέλεσμα να της αφήνει ανάμεικτα συναισθήματα. Δεν πατούσε καλά στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου μέρους, γλίτωσε δις από το γκολ και τελικά το δέχτηκε στο ξεκίνημα της επανάληψης (54’) από φθηνό λάθος της άμυνας. Έβγαλε αντίδραση και ισοφάρισε στο 73’ με τον Μοχάμεντ, ενώ είχε δύο καλές στιγμές για να ολοκληρώσει την ανατροπή.

Είναι αήττητη στα τρία τελευταία (1-2-0) και έχει ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού, όντας στην 15η θέση και στο +2 από τις επικίνδυνες θέσεις. Την ερχόμενη αγωνιστική παίζει εκτός με την 13η Ρεμς.

Εν όψει του σημερινού ο τεχνικός της Κομπουαρέ δήλωσε πως περιμένει περίπλοκο παιχνίδι αφού είναι ερωτηματικό τι εικόνα θα παρουσιάσει ο Ολυμπιακός, ενώ ο ίδιος στάθηκε και στο ματς πρωταθλήματος της ομάδας του:

«Υπάρχουν δύο τρόποι να αναλύσουμε τα πράγματα. Μπορεί να αντιμετωπίσουμε μια χαλαρή ομάδα που θα παίξει ένα εξαιρετικό παιχνίδι ή μια ομάδα που θα είναι ασύνδετη. Πολλά εξαρτώνται από εμάς. Περιμένω ένα περίπλοκο παιχνίδι. Δεν έχουν κερδίσει ακόμα και θέλουν να ικανοποιήσουν το κοινό τους. Είναι επίσης ο καλύτερος τρόπος να προετοιμαστούν για το παιχνίδι τους με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή. Μόνο ένα παιχνίδι μας στον όμιλο ήταν ισορροπημένο, αυτό με τον Ολυμπιακό. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι ώστε να προετοιμαστούμε καλά για το δύσκολο εκτός με την Ρεμς την Κυριακή. Ένα σημαντικό ματς για εμάς στη μάχη της παραμονής».

Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς προβλήματα. Ο βασικός μπακ Άπια (19/0) αντιμετώπιζε κάποιες ενοχλήσεις αλλά δεν αποδείχθηκε κάτι σημαντικό και υπολογίζεται κανονικά. Επιστρέφει ο βασικός στόπερ/μπακ Καστελέτο (16/0) που έχασε το ματς με την Καραμπάγκ. Πάντα εκτός οι μπακ Τραορέ (-) και Σεντόνζε (2/0) οι οποίοι δεν επηρεάζουν.

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Παιχνίδι με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον αφού ο Ολυμπιακός έχει αποκλειστεί και έχει το μυαλό του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ενώ η Ναντ έχει ελπίδες για την 2η θέση. Το θέμα είναι κατά πόσο θα το κυνηγήσουν και οι Γάλλοι, που έχουν πάντα πρωταρχικό στόχο την παραμονή στην Λιγκ 1. Από την πλευρά τους, οι Πειραιώτες θα ήθελαν ιδανικά να κερδίσουν και να σπάσουν το αρνητικό ευρωπαϊκό σερί χωρίς νίκη όμως ο Μίτσελ παραδέχτηκε πως το βάρος έχει πέσει στο κρίσιμο ματς της Κυριακής στην Λεωφόρο και μάλιστα κυκλοφορούν σενάρια που τον θέλουν να κατεβάζει πειραματικό σχήμα με πολλους αναπληρωματικούς. Ματς με αρκετό… no bet, αν έπρεπε να παίζαμε κάτι θα στρεφόμασταν στο διπλό το οποίο πάντως έχει σημειώσει σημαντική πτώση.

FACTS

  • Η ομάδα Ναντ δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.30 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ναντ έχασε στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 3.70 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Ολυμπιακός, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 2.00 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Ναντ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Γιουρόπα Λιγκ).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.78 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
7ος Όμιλος
  2 Ναντ 6 9 3 0 3 6:11
  4 Ολυμπιακός 6 2 0 2 4 2:11
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
3/11/2022
Ολυμπιακός
Ναντ
0 - 2
8/9/2022
Ναντ
Ολυμπιακός
2 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο HAoS_Kostas με το υψηλότερο yield +4.15% έπαιξε: Goal
  • » Ο kwvchris, με το υψηλότερο yield +16.79% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: 1X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες