6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μπόντο Γκλιμτ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ

16/8/2022 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 884
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 628 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Μπόντο Γκλιμτ στις 24/8/2022

Προϊστορία

24/8/2022 Ντιναμό ΖάγκρεμπΜπόντο Γκλιμτ 4 - 1*
16/8/2022 Μπόντο ΓκλιμτΝτιναμό Ζάγκρεμπ 1 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 441,238 76.2%
X
€ 53,565 9.3%
2
€ 84,079 14.5%
Over
€ 56,549 50.5%
Under
€ 55,484 49.5%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

190 ψήφοι:

2

Σουτ στην εστία

3

10

Σουτ εκτός εστίας

5

53%

Κατοχή μπάλας

47%

0

Οφσάιντ

3

0

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

10

Κόρνερ

2

12

Φάουλ

8

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Aspmyra Stadion
  • Χωρητικότητα: 8270
  • Θεατές: 7762
Σε καλή κατάσταση επιθετικά αμφότερες

Σε καλή κατάσταση επιθετικά αμφότερες

Η Μπόντο Γκλμιτ υποδέχεται την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Ιστορική ευκαιρία για τους γηπεδούχους, σε φόρμα οι φιλοξενούμενοι.

Τι ισχύει: Πρώτο παιχνίδι για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν είναι σε ισχύ ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Ακολουθεί ρεβάνς στην Κροατία. Ο νικητής παίρνει το εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ο ηττημένος συνεχίζει στους ομίλους του Γιουρόπα.

Δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες στον προηγούμενο γύρο απέναντι στην Ζαλγκίρις και «καθάρισε» την υπόθεση πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι στη Νορβηγία όταν και πήρε τη νίκη με 5-0. Στον επαναληπτικό δεν είχε λόγο να «πατήσει» γκάζι αν και αγωνίστηκε με βασικούς, ήρθε ισόπαλη με 1-1 και προκρίθηκε με άνεση.

Βρίσκεται πλέον σε καλή κατάσταση και την Παρασκευή επικράτησε με 4-1 της Σάρπσμποργκ για το πρωτάθλημα. Μπορεί να είχε στο μυαλό της το σημερινό παιχνίδι αλλά φρόντισε να «τελειώσει» την αναμέτρηση λίγο μετά τη συμπλήρωση μία ώρας. Προηγήθηκε με τον Βέτλεσεν στο 39', διπλασίασε τα τέρματα της με τον Πελεγκρίνο στο 45' και στο 65' ο Σάλβεσεν έκανε το 3-0. Έριξε ρυθμούς, δέχτηκε ένα γκολ στο 77' αλλά στο 75' ο Πελεγκρίνο και πάλι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Συνεχίζει να βρίσκεται στο κυνήγι της Μόλντε καθώς απέχει πέντε πόντους από την κορυφή αλλά βρήκε ρυθμό σε ένα πολύ καλό σημείο. Στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της έχει πετύχει 17 γκολ και με το ίδιο επιθετικό σκεπτικό θα αντιμετωπίσει και την Ντιναμό Ζάγκρεμπ σε ένα γήπεδο όπου πέρσι κέρδισε δύο φορές την Ρόμα και μάλιστα την πρώτη με 6-1.

«Έχουμε προσδοκίες καθώς παίζουμε ένα ιστορικό παιχνίδι για την ομάδα. Πρέπει να είμαστε ο εαυτός μας αλλά και να μην είμαστε αφελείς για να δίνουμε ευκαιρίες στον αντίπαλο μας. Έχουμε μελετήσει την Ντιναμό, μία ομάδα με μεγάλη εμπειρία και αποτελέσματα στην Ευρώπη», σχολίασε ο κόουτς Κνούτσεν.

Αγωνιστικά Νέα:Για ακόμη ένα παιχνίδι εκτός ο εξτρέμ Σολμπάκεν.

Έδειξε την ανωτερότητα της στα δύο παιχνίδια του προηγούμενου γύρου απέναντι στη Λουντογκόρετς, το διπλό (2-1) στην Βουλγαρία της έδωσε γερές βάσεις πρόκρισης και στη συνέχεια πήρε μία εύκολη νίκη εντός έδρας με 4-1.

Πέρα από τα προκριματικά έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά και στο πρωτάθλημα όπου για άλλη μία φορά είναι το μεγάλο φαβορί. Στα πέντε πρώτα παιχνίδια μετράει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία και το Σάββατο ήταν εντυπωσιακή για ένα ημίχρονο στο ντέρμπι με τη Χάιντουκ εντός έδρας. Μπορεί να έμεινε πίσω στο σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους αλλά στη συνέχεια ανέβασε παραπάνω ρυθμό, ισοφάρισε με τον Μπατούρινα στο 61' και τρία λεπτά μετά έκανε την ανατροπή με τον Αντέμι. Ο Γκότζακ στο 84' έκανε το 3-1 για να έρθει ο Όρσιτς στις καθυστερήσεις να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

Έρχεται έτσι με ανεβασμένη ψυχολογία στο σημερινό παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που είναι επίσης επιθετική. Διαθέτει σαφώς μεγαλύτερη εμπειρία σε τέτοιες αναμετρήσεις σε σχέση με την αντίπαλο της αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να υποτιμήσει την Μπόντο.

«Μέχρι στιγμής είμαστε ικανοποιημένοι με τις εμφανίσεις μας. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που τηςς αξίζει σεβασμός και που θα κάνει τα πάντα για ένα θετικό αποτέλεσμα. Είμαι αισιόδοξος γιατί στα τελευταία δύο παιχνίδια μας πολύ παίκτες ήταν σε καλή κατάσταση. Δεν θέλω να ψάχνω άλλοθι και ο τεχνητός χλοοτάπητας δεν είναι αποτελεί δικαιολογία», επισήμανε ο κόυτς Τσάτσιτς.

Αγωνιστικά Νέα: Σταθερά εκτός ο στόπερ Τεοφίλ-Κατρίν.

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Μπόντο Γκλιμτ ξέρει πως είναι πιο δυνατή στην έδρα της, θα προσπαθήσει να επιβάλει το ρυθμό της στην Ντιναμό και να πάρει ένα αποτέλεσμα που θα της δώσει ελπίδες για την πρόκριση στην Κροατία. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη έχουν ποιότητα και εμπειρία σαν ομάδα. Με βάση τις τελευταίες τους εμφανίσεις και την καλή επιθετική τους λειτουργία θα πάμε με το over.

FACTS

  • Η ομάδα Μπόντο Γκλιμτ νίκησε στους τελευταίους 7 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.98 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μπόντο Γκλιμτ νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 6 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 2.50 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ντιναμό Ζάγκρεμπ νίκησε στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 3.10 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες της ομάδας Μπόντο Γκλιμτ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.47 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Ντιναμό Ζάγκρεμπ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.47 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ντιναμό Ζάγκρεμπ νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.2 με απόδοση 3.40 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο AVENIDA με το υψηλότερο yield +2.12% έπαιξε: X2
  • » Ο carlosTOtsakali, με το υψηλότερο yield +7.11% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: Over
  • » Ο L3fteris, με το υψηλότερο yield +29.63% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες