Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μποαβίστα - Φαρένσε

21/3/2021 19:30
0 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1150 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Φαρένσε - Μποαβίστα στις 5/4/2024

Προϊστορία

5/4/2024 ΦαρένσεΜποαβίστα 2 - 0
12/11/2023 ΜποαβίσταΦαρένσε 1 - 3
21/3/2021 ΜποαβίσταΦαρένσε 0 - 1
8/11/2020 ΦαρένσεΜποαβίστα 3 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 11,492 35.4%
X
€ 5,165 15.9%
2
€ 15,775 48.6%
Over
€ 3,156 21.0%
Under
€ 11,855 79.0%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

45 ψήφοι:

Συνθέσεις

Ενδεκάδα
Μέση ηλικία:
31 έτη

Προπονητής: Jorge Costa

88  Lica Mansilla Brian Αλλαγή 83'

96 Pedro

23  Ryan Gauld Fabricio Isidoro Αλλαγή 93'

47 Jonathan Lucca

5 Amine Oudrhiri Idrissi

26  Bilel Aouacheria Djalma Αλλαγή 72'

30 Abner

95 Eduardo Mancha

4 Cesar

84 Tomas Tavares

3 Beto

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Estadio do Bessa XXI
  • Χωρητικότητα: 28263
Κομβική «μάχη» για τη σωτηρία

Κομβική «μάχη» για τη σωτηρία

Η Μποαβίστα θα κοντραριστεί με την Φαρένσε στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Πριμέιρα Λίγκα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στο «σπίτι» της Μπενφίκα, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν εντός έδρας από την Μπελενένσες Σαντ.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ

Γνώριζε εκ των προτέρων τις δυσκολίες του της περασμένης εβδομάδας στη Λισαβόνα για να δοκιμαστεί στο «Ντα Λουζ» από την Μπενφίκα. Έπαιξε σχεδόν για ολόκληρο τον αγώνα με παίκτη λιγότερο και η ήττα με 2-0 κρίνεται απολύτως φυσιολογική. Μόλις στο 4’ ο Αβαζίεμ μάρκαρε τον Βάλντσμιντ κι αρχικά καταλογίστηκε πέναλτι κι αντίκρισε την κίτρινη κάρτα. Μετά από χρήση VAR όμως η απόφαση άλλαξε και ο στόπερ της ομάδας αποβλήθηκε, ενώ το πέναλτι μετατράπηκε σε φάουλ. Όπως ήταν λογικό αμύνθηκε μαζικά στη συνέχεια κι άντεξε μέχρι το 42’. Σ’ εκείνο το σημείο Σεφέροβιτς εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Γκονσάλβες κι άνοιξε το σκορ. Επτά λεπτά μετά τη σέντρα της επανάληψης το ίδιο δίδυμο συνεργάστηκε ξανά και ο Ελβετός στράικερ αυτήν την φορά με κεφαλιά παραβίασε την εστία της. Στάθηκε αξιοπρεπώς και δεν επέτρεψε στους «αετούς» να πετύχουν άλλα τέρματα, όμως αυτό δεν τη βοήθησε να αποσπάσει κάτι θετικό.

Τα παράπονα της Μποαβίστα για τη διαιτησία είναι έντονα από το ξεκίνημα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου με τους ανθρώπους του κλαμπ να θεωρούν ότι αδικούνται σταθερά από τις αποφάσεις του VAR. Οι «πάνθηρες» πάντως κάνουν φιλότιμη προσπάθεια για να φτάσουν στη σωτηρία κι έχουν μπροστά τους ακόμα έναν «τελικό» με τη Φαρένσε. Έχουν συγκεντρώσει 21 βαθμούς και βρίσκονται στην 16η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αφού υστερούν στην ισοβαθμία με τη Μαρίτιμο. Τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς της ομάδας από το Πόρτο ολοκληρώθηκαν No Goal.

Ο τεχνικός του συλλόγου Ζεσουάλδο Φερέιρα υποστήριξε: «Πρέπει να ξεπεράσουμε πολλά που κρύβονται από πίσω και μας δυσκολεύουν. Δεν ήταν αστείο που αποβλήθηκε ξανά ένας παίκτης μας όμως η ομάδα μου δείχνει πλέον έτοιμη να βγει μπροστά και να κάνει αυτό που πρέπει στα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας. Οι δυσκολίες μας έχουν κάνει να μεγαλώσουμε συνολικά πιο γρήγορα. Καταλαβαίνουμε καλύτερα τι πρέπει να κάνουμε στο γήπεδο και θα παίξουμε για τη νίκη στον αγώνα με τη Φαρένσε».

Αγωνιστικά Νέα: Αποβλήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι και θα λείψει ο σέντερ μπακ Αβαζίεμ (19/0). Αμφίβολος ο σέντερ μπακ Ραμί (11/0) και ο κεντρικός μέσος Νούνο Σάντος (21/1) που δεν έπαιξε απέναντι στην Μπενφίκα επειδή ανήκει στους «αετούς». Μακροχρόνια η απουσία του χαφ Μιγκέλ Ρεϊσίνιο (6/0).



ΦΑΡΕΝΣΕ

Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την έφερε αντιμέτωπη εντός έδρας με την Μπελενένσες Σαντ σ’ έναν αγώνα ιδιαιτέρως κρίσιμο. Δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και υπέστη μία ήττα (0-1) που ενδεχομένως να της κοστίσει στο τέλος της σεζόν. Το παιχνίδι δεν ήταν καλό ποιοτικά με τις δύο ομάδες να ενδιαφέρονται κατά κύριο λόγο για την αμυντική τους συνέπεια και να μην ψάχνουν ιδιαίτερα τις ευκαιρίες. Το πρώτο μέρος πάντως ήταν και το σχετικά καλό της χρονικό διάστημα στην αναμέτρηση κι αυτό διότι δημιούργησε τρεις φάσεις και θα μπορούσε να είχε σκοράρει. Ανησύχησε μόλις σε δύο περιπτώσεις και το 0-0 στην ανάπαυλα έμοιαζε λογικό. Στην επανάληψη ο χρόνος κυλούσε και ήταν φανερό ότι καμία πλευρά δεν είχε διάθεση για ρίσκο. Παρ’ όλα αυτά στο 78’ η άμυνα της «πιάστηκε στον ύπνο» και ο Μιγκέλ Καρντόσο σκόραρε από κοντά για το 0-1. Χρόνος για να αντιδράσει δεν υπήρχε κι έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι από το γήπεδο.

Αυτό ήταν το πέμπτο διαδοχικό παιχνίδι στο οποίο η Φαρένσε δεν κατόρθωσε να χαμογελάσει. Σε αυτό το χρονικό διάστημα έχει μετρήσει τρεις ισοπαλίες και έχει υποστεί δύο ήττες. Τη δεδομένη χρονική στιγμή φαντάζει το απόλυτο φαβορί για τον υποβιβασμό. Η συγκομιδή των 19 βαθμών φέρνει τους νεοφώτιστους στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, όμως απέχει μόλις δύο πόντους από τις ομάδες που βρίσκονται εκτός επικίνδυνης ζώνης. Έχει συμπληρώσει τέσσερις αγώνες χωρίς να σκοράρει. Και τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς της ήταν Under και No Goal.

«Πάμε στον εκτός έδρας αγώνα με την Μποαβίστα για να παλέψουμε για τους τρεις βαθμούς. Είμαστε άντρες και παρά το γεγονός ότι κάναμε μόνοι μας την κατάσταση πιο περίπλοκη εμείς θα πρέπει να βρούμε τις λύσεις ξεκινώντας από αυτό το πολύ κρίσιμο παιχνίδι. Ξέρουμε ότι πρέπει να ανατρέψουμε την κατάσταση και δεν πιστεύω ότι είμαστε η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος για να βρισκόμαστε στην τελευταία θέση» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας Ζόρζε Κόστα.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν θα παίξει ξανά την τρέχουσα σεζόν ο βασικός γκολκίπερ Ράφαελ Ντεφέντι (19/0). Γι’ αυτόν το λόγο απέκτησε τον 38χρονο γκολκίπερ Μπέτο (13/0) ο οποίος αγωνιζόταν στη Λίγκα Προ με τη Λεϊσόες. Μοναδικός «πονοκέφαλος» αυτός του εξτρέμ Κέτα (13/0).

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Ακόμα ένας «τελικός» παραμονής και για τις δύο ομάδες καθώς το κομφούζιο στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα του πορτογαλικού πρωταθλήματος έχει δημιουργήσει τεράστιο ενδιαφέρον. Η Μποαβίστα παρουσιάζει αισθητή βελτίωση τον τελευταίο καιρό και χρειάζεται πάση θυσία τη νίκη κόντρα στην Φαρένσε. Από την πλευρά τους οι νεοφώτιστοι δεν πείθουν και θεωρούνται το μεγάλο φαβορί για τον υποβιβασμό. Στο «Μπέσα» οι «πάνθηρες» μοιάζουν να έχουν βρει τον τρόπο να κερδίζουν και θα τους εμπιστευτούμε. Άσος.

FACTS

  • Η ομάδα Φαρένσε δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 9 από 10 αγώνες στη διοργάνωση Πριμέιρα Λίγκα.
    Σημείο: 1X
  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Φαρένσε, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Πριμέιρα Λίγκα).
    Σημείο: Under

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
PRIMEIRA LIGA
  13 Μποαβίστα 34 36 8 12 14 39:49
  17 Φαρένσε 34 31 7 10 17 31:48
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο DT71, με το υψηλότερο yield +1.79% στο [ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα] έπαιξε: 1
  • » Ο NIKOS164, με το υψηλότερο yield +0.56% στο σημείο Under έπαιξε: Under

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες