1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Φαρένσε - Μποαβίστα

8/11/2020 17:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 387
3 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1283 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Φαρένσε - Μποαβίστα στις 5/4/2024

1ο Ημίχρονο 1 - 1

  1. 10' Gomes Angel
  2. 22' Gauld Ryan
  3. 40' Abner
  4. 43' Gomes Angel

2ο Ημίχρονο 3 - 1

  1. 50' Stojiljkovic Nikola
  2. 54' Mancha Eduardo
  3. 67' Melo Filipe
  4. 75' Mansilla Brian
  5. 80' Aouacheria Bilel

      Προϊστορία

      5/4/2024 ΦαρένσεΜποαβίστα 2 - 0
      12/11/2023 ΜποαβίσταΦαρένσε 1 - 3
      21/3/2021 ΜποαβίσταΦαρένσε 0 - 1
      8/11/2020 ΦαρένσεΜποαβίστα 3 - 1

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 11,014 37.3%
      X
      € 9,031 30.5%
      2
      € 9,520 32.2%
      Over
      € 0 0%
      Under
      € 0 0%

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      22 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Estadio de Sao Luis
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 7000
      Από θρίαμβο οι «πάνθηρες»

      Από θρίαμβο οι «πάνθηρες»

      Η Φαρένσε φιλοξενεί την Μποαβίστα για την 7η αγωνιστική της Πριμέιρα Λίγκα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ισοπαλία στο «σπίτι» της Μπελενένσες Σαντ, ενώ οι φιλοξενούμενοι θριάμβευσαν στην έδρα τους κόντρα στην Μπενφίκα.

      * Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

      ΦΑΡΕΝΣΕ

      Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την ανάγκασε να ταξιδέψει στα προάστια της πρωτεύουσας Λισαβόνας ούτως ώστε να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Μπελενένσες Σαντ. Φλέρταρε μ’ ένα μεγάλο διπλό, όμως ήταν απρόσεκτη και τελικά περιορίστηκε στην ισοπαλία (1-1), χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για «τρίποντο». Από τα πρώτα λεπτά έδειξε να πατάει καλύτερα στο χορτάρι και ήταν πιο απειλητική, ενώ στο 30’ στάθηκε άτυχη αφού είχε δοκάρι. Συνέχισε να κυριαρχεί και στο δεύτερο ημίχρονο, ψάχνοντας συνεχώς το γκολ. Το βρήκε στο 69’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκολντ, όμως εννιά λεπτά αργότερα δεν διπλασίασε τα τέρματά της, αφού ο Λούκα δεν ήταν εύστοχος στο δεύτερο πέναλτι της αναμέτρηση, στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων έμεινε με δέκα παίκτες λόγω ανόητης κίνησης και σωστής αποβολής του Πέδρο Ενρίκε. Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 97’ είδε τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν από το «πουθενά» με τον Έντγκαρ.

      Με αυτόν τον τρόπο η Φαρένσε δεν μπόρεσε να κάνει σεφτέ και παραμένει η μοναδική ομάδα στην πρώτη κατηγορία του πορτογαλικού πρωταθλήματος η οποία ακόμα δεν έχει πετύχει νίκη. Οι νεοφώτιστοι μετρούν δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Έχουν συγκεντρώσει μόλις δύο βαθμούς κι απόλυτα λογικά βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και θεωρούνται ένα από τα μεγάλα φαβορί για υποβιβασμό. Τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς τους ήταν αμφίσκορα. Κόντρα στην Μποαβίστα θα παίξει για πρώτη φορά στη φυσική της έδρα και όχι σε ουδέτερο γήπεδο.

      Ο τεχνικός του συλλόγου Σέρτζιο Βιέιρα υπογράμμισε: «Αισθάνομαι ότι ορισμένες φορές έχω ακούραστους ποδοσφαιριστές και χαίρομαι γι’ αυτούς. Πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια αποφασιστικότητα και να διορθώσουμε τα μικρά λάθη που κάνουμε ακόμα και τώρα. Έχουμε κάνει μία αξιοπρεπή δουλειά δημιουργώντας καλή ομάδα. Πρέπει να είμαστε ανθεκτικοί, επίμονοι και αποφασισμένοι. Να ξέρουμε τι κάνουμε και να μην ασχολούμαστε με την κριτική».

      Αγωνιστικά Νέα: Αναμενόμενη η απουσία του επιθετικού Πέδρο Ενρίκε (4/0) ο οποίος αποβλήθηκε και θα απουσιάσει λόγω τιμωρίας. Εκτός και ο μπακ Νούνιες (6/0).



      ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ

      Ήταν το μεγάλο αουτσάιντερ κόντρα στην Μπενφίκα εντός έδρας, όμως μπόρεσε με μία μυθική εμφάνιση όχι απλά να τη δυσκολέψει, αλλά να τη διαλύσει με το «καθαρό» 3-0, χωρίς να αφήσει κανένα περιθώριο αντίστασης στην επίδοξη πρωταθλήτρια η οποία μέχρι τότε μετρούσε μόνο νίκες. Δέχτηκε γκολ στο ξεκίνημα από τον Νούνιες που ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ. Στο 18’ ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Άνχελ Γκόμες. Έπαιξε έξυπνα δίνοντας χώρο και προσπαθώντας να φανεί απειλητική στις αντεπιθέσεις. Τα κατάφερε στο 38’ και ο Έλις με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Βλαχοδήμο για το 2-0 που ήταν και το σκορ με το οποίο οι δύο αντίπαλοι πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Έπαιξε όπως αναμενόταν αμυντικά στη συνέχεια. Σώθηκε από τύχη σε κάποιες περιπτώσεις όμως στο 76’ σκόραρε ξανά με τον Αμάς κι έφτασε στον θρίαμβο, αφού πλέον τα πάντα είχαν κριθεί.

      Η Μποαβίστα μπορεί να άργησε αλλά πήρε με επικό τρόπο την πρώτη της φετινή νίκη, κόντρα μάλιστα σε μία πανίσχυρη αντίπαλο η οποία την υποτίμησε όμως και το «πλήρωσε» ακριβά. Παράλληλα οι «πάνθηρες» πήραν και πολύ σημαντική βαθμολογική ανάσα, καθώς ανέβηκαν στους 6 βαθμούς και βρίσκονται στην 13η θέση του πίνακα. Άλλωστε φέτος είχαν όνειρα διάκρισης και όχι να παλέψουν για τη σωτηρία τους. Τα τέσσερα από τα έξι ματς τους ήταν Over.

      « Το μυστικό ήταν στην ομάδα, ήταν πάντα στους παίκτες. Έχουμε μια πολύ νέα ομάδα και αυτό που αποδείξαμε ήταν ότι μια ομάδα για να μεγαλώσει, χρειάζεται πολύ μεγάλη ψυχή και αφοσίωση. Η νίκη επί της Μπενφίκα μας κάνει να πιστέψουμε στη διαδικασία εξέλιξής μας. Τα αρνητικά αποτελέσματα δεν επηρέασαν τη δουλειά μας, αλλά πάντοτε είναι καλύτερο το κλίμα μετά από νίκες» σχολίασε ο προπονητής της ομάδας του Πόρτο, Βάσκο Σεάμπρα.

      Αγωνιστικά Νέα: Ξανά διαθέσιμος ο αμυντικός χαφ Χάβι Γκαρσία (5/1) ο οποίος εξέτισε. Θα αγωνιστεί και ο εξτρέμ Σάντος (5/0) που είναι δανεικός από την Μπενφίκα και δεν έπαιξε στο προηγούμενο. Πάντοτε στα «πιτς» ο έμπειρος Γάλλος στόπερ Ραμί (3/0).

      Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η Φαρένσε με βάση τη μέχρι τώρα εικόνα της αποτελεί πιθανότατα την πιο αδύναμη ομάδα ολόκληρης της κατηγορίας. Πλησίασε στην πρώτη της νίκη στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπελενένσες Σαντ, αλλά δεν έχει πείσει ότι μπορεί να αποφύγει τον υποβιβασμό. Έχει μπροστά της μία ευκαιρία να ξεφύγει από την τελευταία θέση, νικώντας την Μποαβίστα. Οι «πάνθηρες» απογοήτευσαν στις πρώτες αγωνιστικές αν και είχαν ξεκινήσει τη σεζόν με όνειρα, όμως την προηγούμενη εβδομάδα θριάμβευσαν απέναντι στην Μπενφίκα. Διαθέτουν περισσότερη ποιότητα και μπορούν να πάρουν το διπλό. Θα τους εμπιστευτούμε σε ελκυστικές τιμές.

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
      PRIMEIRA LIGA
        13 Μποαβίστα 34 36 8 12 14 39:49
        17 Φαρένσε 34 31 7 10 17 31:48
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες