Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μποαβίστα - Κάζα Πία

13/2/2023 23:15
Κωδ ΟΠΑΠ: 667
0 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 439 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Κάζα Πία - Μποαβίστα στις 5/2/2024

Προϊστορία

5/2/2024 Κάζα ΠίαΜποαβίστα 0 - 0
27/8/2023 ΜποαβίσταΚάζα Πία 1 - 1
13/2/2023 ΜποαβίσταΚάζα Πία 0 - 0
21/8/2022 Κάζα ΠίαΜποαβίστα 2 - 0
3/8/2019 Κάζα ΠίαΜποαβίστα 2 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 58,302 59.3%
X
€ 17,765 18.1%
2
€ 22,304 22.7%
Over
€ 8,206 30.3%
Under
€ 18,888 69.7%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Δευτέρα, 23:15

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

124 ψήφοι:

3

Σουτ στην εστία

2

6

Σουτ εκτός εστίας

3

58%

Κατοχή μπάλας

42%

1

Οφσάιντ

4

2

Αποκρούσεις

3

3

Κίτρινες κάρτες

2

1

Κόκκινες κάρτες

0

7

Κόρνερ

3

10

Φάουλ

13

17

Πλάγια Άουτ

21

10

Εκτελέσεις Φάουλ

11

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Estadio do Bessa XXI
  • Χωρητικότητα: 28263
  • Θεατές: 3575
Οι «πάνθηρες» από αγώνα πρωταθλήματος, οι «χήνες» από ματς Κυπέλλου και οι δύο από ήττες

Οι «πάνθηρες» από αγώνα πρωταθλήματος, οι «χήνες» από ματς Κυπέλλου και οι δύο από ήττες

Η Μποαβίστα φιλοξενεί την Κάζα Πία στο παιχνίδι που ρίχνει την αυλαία της 20ης αγωνιστικής της Πριμέιρα Λίγκα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στο «σπίτι» της Εστορίλ, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν εκτός έδρας από την Μπενφίκα.

Την περασμένη Πέμπτη έπαιξε εντός έδρας με την Εστορίλ, σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 14η αγωνιστική. Ηττήθηκε 2-1 με ανατροπή σ’ έναν αγώνα που πάλεψε όσο περισσότερο μπορούσε. Θέλησε να αιφνιδιάσει στο ξεκίνημα και τα κατάφερε ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 4’ με κεφαλιά του Εντζιέ μέσα από την περιοχή. Σώθηκε από το δοκάρι στο 9’ σε σουτ του Καρβάλιο. Έμοιαζε να αντέχει στην πίεση όμως στο 41’ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Καμαρά με απευθείας κόκκινη κάρτα. Στην επανάληψη είδε τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 49’ με σουτ του Αραούζο. Είχε «κλειστεί» στα «καρέ» της και ο τερματοφύλακας Μπρακάλι έκανε σωρεία επεμβάσεων για να κρατήσει το 1-1. Μάλιστα γλίτωσε από το δοκάρι ξανά, όμως στο 76’ ο Γκουβέια παραβίασε ξανά την εστία της για το 2-1. Θέλησε να απαντήσει και πέντε λεπτά μετά στάθηκε διπλά άτυχη, καθώς τα σουτ του Εντζιέ και του Σάντος στην ίδια φάση, κατέληξαν στο δοκάρι.

Η Μποαβίστα δεν μπόρεσε να διευρύνει το αήττητο σερί που είχε ξεκινήσει να «χτίζει», καθώς γνώρισε την πρώτη της ήττα έπειτα από τρία παιχνίδια. Βέβαια είχε μετρήσει μόλις μία νίκη και είχε αναδειχθεί ισόπαλη σε δύο περιπτώσεις. Έχει μαζέψει 25 βαθμούς και στέκεται περίπου στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, βαδίζοντας σε πολύ καλό δρόμο για την παραμονή στα «μεγάλα σαλόνια» και κάνοντας κρυφά όνειρα ακόμα και για την πρώτη εξάδα. Σκοράρουν και δέχονται εύκολα γκολ οι «πάνθηρες» και δεν είναι τυχαίο ότι τα επτά από τα δέκα πιο πρόσφατα ματς τους ήταν αμφίσκορα.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων Πετίτ υπογράμμισε: «Κάναμε κάποια λάθη με την Εστορίλ που δεν πρέπει να επαναληφθούν. Πηγαίναμε αργά στις φάσεις και δεν είχαμε την απαραίτητη συγκέντρωση που χρειάζεται σε αυτό το επίπεδο. Ακόμα κι έτσι όμως θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει την ήττα. Έχουμε διαρκώς κάποιους περιορισμούς ως ομάδα λόγω των προβλημάτων μας. Είναι σημαντικό για εμάς να κερδίζουμε κι εκτός έδρας αλλά η αλήθεια είναι ότι έχουμε ταλαιπωρηθεί από πολλές απουσίες τον τελευταίο καιρό και δεν είναι εύκολο».

Αγωνιστικά Νέα: Αποβλήθηκε στο προηγούμενο ο αμυντικός χαφ Καμαρά (12/0) και θα εκτίσει την ποινή του. Νέο πρόβλημα αυτό του αμυντικού Σάσο (17/4). Αμφίβολος και ο αμυντικός χαφ Πέρεζ (16/1). Ξανά εκτός ο αμυντικός Φερέιρα (5/0). Μακροχρόνιοι απόντες ο μπακ Γκόμες (-) και ο επιθετικός Πενιαράντα (-).

Μεσοβδόμαδα αντιμετώπισε εντός έδρας τη Νασιονάλ Μαδέιρα σε νοκ-άουτ προημιτελικό του Κυπέλλου Πορτογαλίας. Ήταν το φαβορί αλλά δεν κατάφερε να το επιβεβαιώσει και διασύρθηκε 5-2 στην παράταση. Έμεινε από το 17’ με δέκα παίκτες και σαν να μην έφτανε αυτό στο 44’ και στο 46’ δέχτηκε δύο γκολ. Έβγαλε χαρακτήρα και ισοφάρισε με τέρματα του Πίντο και του Μαρτίνς με το 2-2 να στέλνει τις δύο ομάδες στην παράταση. Εκεί αποβλήθηκε κι άλλος παίκτης της και κατέρρευσε δεχόμενη τρία γκολ που διαμόρφωσαν το «βαρύ» 2-5 κι έβαλαν άδοξο τέλος στην πορεία της στη διοργάνωση.

Μερικά εικοσιτετράωρα νωρίτερα είχε μεταβεί στο «Ντα Λουζ» για να δοκιμαστεί εκτός έδρας από την πρωτοπόρο Μπενφίκα, γνωρίζοντας εκ των προτέρων τη δυσκολία της αποστολής της. Έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την εύκολη ήττα με 3-0. Από την αρχή προσπάθησε να αμυνθεί μαζικά και το κατάφερε για περίπου μισή ώρα. Στο 35’ ο Νέρες γύρισε για τον Ζοάο Μάριο και ο τελευταίος με ψύχραιμο πλασέ παραβίασε την εστία της για το 1-0. Σαν να μην έφτανε αυτό, οκτώ λεπτά αργότερα ξανά ο ίδιος ποδοσφαιριστής με προβολή «έγραψε» το 2-0 που ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη δεν αντιστάθηκε ιδιαίτερα και στο 71’ ο Μπα με ωραίο σουτ πέτυχε το 3-0. Είχε αποδεχθεί τη μοίρα της και δεν άλλαξε απολύτως τίποτα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Με αυτόν τον αναμενόμενο τρόπο η Κάζα Πία γνώρισε την τρίτη ήττα της στα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια για το πρωτάθλημα και δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στο «τρίποντο» που είχε προηγηθεί κόντρα στη Σάντα Κλάρα. Η συγκομιδή των 30 βαθμών έχει φέρει τις «χήνες» στα υψηλά «στρώματα» του βαθμολογικού πίνακα και δικαίως άπαντες στο εσωτερικό τους παρουσιάζονται ενθουσιασμένοι με την παρουσία του κλαμπ. Άλλωστε έχει ήδη επιτευχθεί ο στόχος της σωτηρίας και πλέον θα παλέψουν οι νεοφώτιστοι για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Τα πέντε από τα επτά πιο πρόσφατα ματς τους στην Πριμέιρα Λίγκα ολοκληρώθηκαν Over κι αμφίσκορα.

«Είναι δύσκολο το πρόγραμμα για εμάς έχοντας συνεχόμενα παιχνίδια έστω κι αν παλέψαμε και στο παιχνίδι με την Μπενφίκα. Νομίζω ότι προσπαθήσαμε όσο περισσότερο μπορούσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Μετά είχαμε αγώνα Κυπέλλου ο οποίος δεν ήταν εύκολος για εμάς και τώρα κλείνει ένας κύκλος αναμετρήσεων πολύ σημαντικός διότι στη συνέχεια θα μπορέσουμε να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε καλύτερα για την επόμενη εβδομάδα» σχολίασε ο κόουτς των φιλοξενούμενων, Φελίπε Μαρτίνς.

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένοι ο αμυντικός Φερνάντες (19/0) και ο επίσης μπακ Νούνιες (13/1). Δεν μπορούν να προσφέρουν ο μέσος Λέλο (13/1), ο αριστερός χαφ Νέτο (15/2) και ο επιθετικός Νατέλ (4/0). Μακροχρόνιοι απόντες ο γκολκίπερ Παές (-) και ο αμυντικός Τσάμπα (-).

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Αν για κάτι δεν φημίζεται η Μποαβίστα είναι η σταθερότητά της έως τώρα. Κι αυτό διότι διαθέτει ένα άκρως απρόβλεπτο σύνολο ικανό για το καλύτερο αλλά και για το χειρότερο. Από την άλλη η Κάζα Πία έχει ενθουσιάσει τους πάντες με την παρουσία της φέτος και είναι πλήρως επιτυχημένη, όποια κι αν είναι η έκβαση της σεζόν, καθώς έχει ήδη επί της ουσίας εξασφαλίσει την παραμονή που αποτελούσε και τον αρχικό της στόχο. Δύσκολα θα επηρεαστεί από τον αποκλεισμό της στο Κύπελλο κι αμφότερες δεν έχουν ιδιαίτερο άγχος. Θα ρισκάρουμε όμως και θα εμπιστευτούμε τους φιλοξενούμενους οι οποίοι μακριά από τη βάση τους αποδίδουν καλύτερα.

FACTS

  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Κάζα Πία, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 2.42 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Πριμέιρα Λίγκα
  9 Μποαβίστα 34 44 12 8 14 43:54
  10 Κάζα Πία 34 41 11 8 15 31:40
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο salonica-g4, με το υψηλότερο yield +15.00% στο [ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες