1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μαρίτιμο - Κάζα Πία

3/10/2022 22:15
Κωδ ΟΠΑΠ: 1184
1 - 2
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 572 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Κάζα Πία - Μαρίτιμο στις 19/3/2023

Προϊστορία

19/3/2023 Κάζα ΠίαΜαρίτιμο 2 - 0
3/10/2022 ΜαρίτιμοΚάζα Πία 1 - 2
23/7/2022 ΜαρίτιμοΚάζα Πία 0 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 30,504 32.2%
X
€ 22,231 23.4%
2
€ 42,138 44.4%
Over
€ 8,432 51.5%
Under
€ 7,938 48.5%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Δευτέρα, 22:15

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

98 ψήφοι:

3

Σουτ στην εστία

2

10

Σουτ εκτός εστίας

6

67%

Κατοχή μπάλας

33%

1

Οφσάιντ

2

2

Κίτρινες κάρτες

4

1

Κόκκινες κάρτες

1

10

Κόρνερ

3

14

Φάουλ

19

Συνθέσεις

Ενδεκάδα
Μέση ηλικία:
28 έτη

Προπονητής: Joao Henriques

95 Joel Tagueu

7  Andre Vidigal Costa Edgar Αλλαγή 80'

10  Stefano Beltrame Brito Rafael Αλλαγή 73'

23  Xadas Ramirez Jesus Αλλαγή 80'

16 Diogo Mendes

21  Joao Afonso Catamo Geny Αλλαγή 60'

94 Vitor

3  Moises Mosquera China Fabio Αλλαγή 73'

66 Leo Andrade

2 Claudio Winck

59 Matous Trmal

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Estadio do Maritimo
  • Χωρητικότητα: 10600
  • Θεατές: 4484
Ώρα αντίδρασης για τους νησιώτες

Ώρα αντίδρασης για τους νησιώτες

Η Μαρίτιμο υποδέχεται την Κάζα Πία στο παιχνίδι που ρίχνει την αυλαία της 8ης αγωνιστικής της Πριμέιρα Λίγκα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από διασυρμό στο «σπίτι» της Μπενφίκα, ενώ οι φιλοξενούμενοι νίκησαν εντός έδρας τη Φαμαλικάο.

Γνώριζε εκ των προτέρων ότι αναζητούσε ένα ποδοσφαιρικό θαύμα στο εκτός έδρας παιχνίδι της προηγούμενης «στροφής» με αντίπαλο την πανίσχυρη Μπενφίκα στο «Ντα Λουζ». Άντεξε για περίπου μισή ώρα πριν καταρρεύσει και συντριβεί με 5-0. Στο 28’ άνοιξε ο «χορός» των τερμάτων για τους «ερυθρόλευκους» με τον Ράφα Σίλβα να παραβιάζει την εστία της με ψύχραιμο πλασέ και το 1-0 ήταν το αποτέλεσμα που θεωρητικά της άφηνε κάποιες ελπίδες. Στην πραγματικότητα δεν είχε καμία τύχη. Στο 47’ και στο 64’ ο Γκονσάλο Ράμος πέτυχε ακόμα δύο γκολ για τους γηπεδούχους κι έμοιαζε απλώς να τα έχει χαμένα, περιμένοντας να τελειώσει το... μαρτύριο. Στο 82’ ο Νέρες εκτέλεσε τον πορτιέρο Σίλβα για το 4-0 κι έξι λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Ντράξλερ να βάλει το όνομά του στη λίστα με τους σκόρερ «γράφοντας» το τελικό 5-0.

Αυτή ήταν η έβδομη «σφαλιάρα» που δέχτηκε η Μαρίτιμο σε ισάριθμους φετινούς αγώνες για το πρωτάθλημα. Οι «κοκκινοπράσινοι» πραγματοποιούν το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία τους και θα προσπαθήσουν να ορθοποδήσουν, αν δεν θέλουν να χάσουν από νωρίς το «τρένο» της σωτηρίας. Παραμένουν χωρίς βαθμό κι ευελπιστούν ότι μέχρι τη διακοπή για το Μουντιάλ του Κατάρ, θα έχουν προλάβει να μπουν στο κόλπο της παραμονής, στοχεύοντας σε μία αντεπίθεση στη συνέχεια η οποία θα αλλάξει τα δεδομένα. Οι νησιώτες διαθέτουν τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία με 22 γκολ παθητικό. Τα έξι από τα επτά ματς τους ολοκληρώθηκαν Over. Στο παρελθόν οι τέσσερις ομάδες που είχαν χάσει και τους επτά αγώνες τους στο ξεκίνημα της χρονιάς είχαν υποβιβαστεί.

Ο τεχνικός του συλλόγου Ζοάο Ενρίκες τόνισε: «Το μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας μας τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι η έλλειψη αυτοπεποίθησης και ο φόβος για να αναλάβουν πρωτοβουλίες κι ευθύνες οι παίκτες. Υπάρχει κρίση αυτοπεποίθησης και χρειάζεται να βελτιωθούμε άμεσα. Είναι κρίσιμο να δείξουμε τη δουλειά που κάναμε κατά τη διάρκεια της διακοπής λόγω των εθνικών ομάδων. Νομίζω ότι πλέον μετά τη δουλειά μας θα εμφανιστούμε με επαρκή αυτοπεποίθηση για να πάρουμε την πρώτη μας νίκη. Άλλωστε καμία ομάδα δεν υποβιβάστηκε μετά από επτά παιχνίδια».

Αγωνιστικά Νέα: Θα λείψουν ξανά ο γκολκίπερ Τρμαλ (1/0), ο σέντερ μπακ κι αρχηγός Ζαϊναντίν Ζούνιορ (4/0), ο αμυντικός Ματέους Κόστα (5/0), οι μέσοι Σόουζα (3/0) και Τζένι (-), όπως και ο επιθετικός Μορένο (4/0). Παρών ο χαφ Μπελτράμε (4/0).

Πριν τη διακοπή έπρεπε απλώς να επιβεβαιώσει πόσο καλή ομάδα είναι στο εντός έδρας ματς με τη Φαμαλικάο. Δεν έθελξε με την απόδοσή της αλλά πήρε αυτό που ήθελε επικρατώντας με το οριακό και πολύτιμο 1-0. Κυριάρχησε απόλυτα έστω κι αν δεν παίζει στη φυσική της έδρα και στο πρώτο μέρος ήταν εκείνη που πλησίασε σ’ ένα γκολ και μάλιστα σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις. Δεν απειλήθηκε ούτε μία φορά κι έδειχνε ότι ήταν το απόλυτο αφεντικό στο χορτάρι. Το ίδιο φουριόζα μπήκε και στην επανάληψη αναζητώντας το τέρμα που θα της άνοιγε τον δρόμο για το «τρίποντο». Η λύση ήρθε μέσα από στατική φάση στο 60’. Έπειτα από κόρνερ που εκτελέστηκε από αριστερά, ο προωθημένος αμυντικός Μπολγάδο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα «γράφοντας» το 1-0. Το μόνο που έπρεπε να κάνει στη συνέχεια ήταν να υπερασπιστεί το αποτέλεσμα. Το έκανε με άνεση και... τρόμαξε μόνο στις καθυστερήσεις, όταν οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι.

Η Κάζα Πία «τρέχει» ένα ασύλληπτο σερί πέντε αναμετρήσεων στις οποίες δεν έχει φύγει με σκυμμένο το κεφάλι από το γήπεδο. Στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα έχει πανηγυρίσει τέσσερις νίκες κι αναδείχθηκε ισόπαλη σε μία περίπτωση, εντυπωσιάζοντας τους πάντες με την πορεία της. Η συγκομιδή των 14 βαθμών φέρνει τους νεοφώτιστους στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα κι εφόσον δεν «αυτοκτονήσουν», θα πετύχουν τον στόχο της παραμονής με χαρακτηριστική άνεση. Διαθέτουν την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία με τρία γκολ παθητικό. Τα έξι από τα επτά ματς τους ήταν Under.

«Το μυστικό βρίσκεται σε όλη την ομάδα της Κάζα Πία μέχρι τώρα και δεν αφορά μόνο την άμυνά μας η οποία είναι εξαιρετική. Θα ήμουν υποκριτής αν έλεγα πως πίστευα ότι θα είχαμε τόσους βαθμούς στο ξεκίνημα της σεζόν. Υπάρχει ακόμα πολύ ζουμί. Πρέπει να συνεχίσουμε να σκεφτόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι. Αν συνειδητοποιήσουμε ότι όλοι οι βαθμοί που παίρνουμε είναι πάρα πολύ σημαντικοί, τότε θα προετοιμάζουμε σωστά το μέλλον του συλλόγου. Νομίζω ότι ήταν καλή για εμάς η διακοπή» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Φιλίπε Μαρτίνς.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν μπορούν να προσφέρουν οι αμυντικοί Ζοάο Νούνιες (5/0) και Πόλονι (1/0). Μακροχρόνιος απών ο επιθετικός Αντουάν (-).

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Υποχρεωμένη να συνέλθει σύντομα αν δεν θέλει να αποχαιρετήσει από νωρίς την κατηγορία είναι η Μαρίτιμο. Οι νησιώτες έχουν γνωρίσει επτά ήττες σε ισάριθμους αγώνες απογοητεύοντας πλήρως με την παρουσία τους κι έχουν εξελιχθεί στο μεγάλο φαβορί για τον υποβιβασμό. Απέναντί τους θα βρουν τη νεοφώτιστη Κάζα Πία η οποία έχει ενθουσιάσει με την παρουσία της, παρά το γεγονός ότι είναι άπειρη στα «μεγάλα σαλόνια» του πορτογαλικού ποδοσφαίρου. Κάποια στιγμή θα βγάλουν αντίδραση οι γηπεδούχοι και ίσως έρθει αυτή η ώρα. Θα τους εμπιστευτούμε και θα στηρίξουμε τον «άσο» σε εξαιρετική απόδοση θεωρώντας ότι εύκολα ή δύσκολα θα επιβεβαιωθεί.

FACTS

  • Η ομάδα Μαρίτιμο έχασε στους τελευταίους 7 αγώνες στη διοργάνωση Πριμέιρα Λίγκα.
    Σημείο: 2 με απόδοση 2.32 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες της ομάδας Κάζα Πία, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.64 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Κάζα Πία δεν έχει χάσει στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.38 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες της ομάδας Μαρίτιμο, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Πριμέιρα Λίγκα).
    Σημείο: Over με απόδοση 2.17 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Κάζα Πία νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες στη διοργάνωση Πριμέιρα Λίγκα.
    Σημείο: 2 με απόδοση 2.32 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Πριμέιρα Λίγκα
  10 Κάζα Πία 34 41 11 8 15 31:40
  16 Μαρίτιμο 34 26 7 5 22 32:63
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο qwerty105s, με το υψηλότερο yield +11.51% στο [ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα] έπαιξε: X2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες