9

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μοντερέι - Λίβερπουλ

18/12/2019 19:30
Κωδ ΟΠΑΠ: 714
1 - 2
Τελείωσε

1ο Ημίχρονο 1 - 1

  1. 12' Keita Naby
  2. 14' Funes Mori Rogelio

2ο Ημίχρονο 1 - 2

  1. 47' Vangioni Leonel
  2. 58' Gomez Joe
  3. 78' Gallardo Jesus
  4. 91' Firmino Roberto

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 45,823 1.9%
      X
      € 51,605 2.1%
      2
      € 2,352,225 96.0%
      Over
      € 158,195 83.1%
      Under
      € 32,088 16.9%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Τετάρτη, 19:30

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      183 ψήφοι:

      Για την πρόκριση στον τελικό

      Για την πρόκριση στον τελικό

      Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Λίβερπουλ αντιμετωπίζει στο Κατάρ την πρωταθλήτρια Βόρειας και Κεντρικής Αμερικής, Μοντερέι για την πρόκριση στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, όπου περιμένει η κάτοχος του Κόπα Λιμπερταδόρες, Φλαμένγκο.

      Τι ισχύει: Νοκ - άουτ παιχνίδι για την ημιτελική φάση. Σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια, ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.

      * Η νικήτρια του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στον τελικό τη Φλαμένγκο στον τελικό της διοργάνωσης, ενώ η ηττημένη θα κοντραριστεί με την Αλ Χιλάλ για την 3η θέση.

      ΜΟΝΤΕΡΕΙ

      Εξασφάλισε την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης μετά τη νίκη με 3-2 επί της οικοδέσποινα Αλ Σάαντ του Τσάβι. Μπήκε πιο δυνατά έχοντας δοκάρι στο δεύτερο λεπτό και στο 22’ κατάφερε να προηγηθεί με μακρινό σουτ του Βαντζιόνι. Διπλασίασε το προβάδισμα της στο 45+1’ με τον Φούνες Μόρι έπειτα από τραγικό λάθος των γηπεδούχων, ωστόσο στην επανάληψη δεν ήταν τόσο καλή και στο 66’ δέχτηκε τη μείωση του σκορ. Πήρε εκ νέου προβάδισμα δύο τερμάτων στο 77’ με τον Ροντρίγκες και το μόνο που κατάφερε η αντίπαλος της ήταν να μειώσει στο 89’ για το τελικό σκορ.

      Συμμετέχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων για τέταρτη φορά στην ιστορία της, αποτελώντας εκπρόσωπο της CONCACAF (Ομοσπονδία Βόρειας και Κεντρικής Αμερικής). Κορυφαία της θέση η τρίτη το 2012, όταν στον ημιτελικό ηττήθηκε με 3-1 από την Τσέλσι και στο μικρό τελικό κέρδισε την Αλ Αχλί. Τις άλλες δύο φορές (2011, 2013) αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο.

      Αποτελεί την πιο ακριβή ομάδα στο Μεξικό και στις 26 και 31 Δεκεμβρίου έχει τους τελικούς του Απερτούρα κόντρα στην Κλαμπ Αμέρικα. Προπονητής της είναι ο Αντόνιο Μοαμέντ, ο οποίος επέστρεψε μετά το πέρασμα του στις Θέλτα και Κλουμπ Ατλέτικο Ουρακάν και μετράει αήττητο 13 αγώνων (10-3-0). «Είναι ένα παιχνίδι απέναντι στην καλύτερη ομάδα του κόσμου. Πρέπει να κάνουμε τα πράγματα τέλεια για να κερδίσουμε. Έχουμε την πεποίθηση ότι είμαστε ικανοί να το κάνουμε. Δεν φοβόμαστε τη Λίβερπουλ, όμως υπάρχει σεβασμός. Πρέπει να περιορίσουμε τα πλεονεκτήματα τους και να κάνουμε πολύ λίγα λάθη», δήλωσε ο Αργεντινός τεχνικός.

      Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς «φρέσκα» προβλήματα. Παραμένουν εκτός δράσης ο φορ Γιάνσεν (17/5) και ο εξτρέμ Ουρτάδο (10/1). Επιστρέφει ο βασικός μέσος Ορτίς (21/0).

      Πιθανή Ενδεκάδα (4-2-3-1): Μπαροβέρο – Μεδίνα, Βανγκιόνι, Σάντσες, Μόντες – Ορτίς, Ροντρίγκες – Γκαγιάρδο, Πισάρο, Παμπόν – Φούνες Μόρι.

      ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

      Τα βρήκε σκούρα απέναντι στην ουραγό Γουότφορντ αλλά πήρε τη νίκη με 2-0 στο «Άνφιλντ» και συνεχίζει τη ξέφρενη πορεία της προς το πρωτάθλημα. Δεν έδειξε μεγάλη διάθεση, αλλά χτύπησε στο τρανσίζιον και πέτυχε δύο γκολ με τον Σαλάχ (38’, 89’). Παρουσίασε μεγάλα αμυντικά κενά, όμως δεν το πλήρωσε από την αντίπαλο της, που σπατάλησε μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρει, τόσο στο 0-0 όσο και στο 1-0.

      Στο 16-1-0 το ρεκόρ της, ξέφυγε με +10 από την 2η Λέστερ ενώ διατήρησε το +14 από την 3η Μάντσεστερ Σίτι. Συμμετέχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων για δεύτερη φορά μετά το 2005, όπου είχε ηττηθεί στον τελικό από την Σάο Πάολο. Είναι ένας τίτλος που λείπει από την πλούσια τροπαιοθήκη της, ενώ δεν έχει κατακτήσει ούτε το διηπειρωτικό, γνωρίζοντας δύο ήττες απέναντι σε Φλαμένγκο (3-0 το 1981) και Ιντεπετιέντε (1-0 το 1984).

      Άκρως φορτωμένο το πρόγραμμα της, αφού ακολουθούν διαδοχικά παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ χθες αναγκάστηκε να κατέβει με την Under 23 στο Λιγκ Καπ κόντρα στην Άστον Βίλα, καθώς η αποστολή βρίσκονταν στο Κατάρ και εν τέλει γνώρισε τον αποκλεισμό με 5-0 στο «Βίλα Παρκ». Ο Γιούργκεν Κλοπ είχε παράπονα για τη διοργάνωση και συγκεκριμένα για το γεγονός ότι διεξάγεται στα μέσα της σεζόν. «Είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι όμως αν με ρωτήσετε αν θα έπρεπε να γίνεται το Παγκόσμιο Κύπελλό Συλλόγων στα μέσα της σεζόν, θα έλεγα όχι. Δεν ταξιδέψαμε 3000 μίλια για να μην παίξουμε καλά. Εκπροσωπούμε την Αγγλία και την Ευρώπη. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό όπως πάντα και ελπίζουμε να το δείτε. Είμαστε εδώ επομένως για εμάς είναι η πιο σημαντική διοργάνωση στον κόσμο. Όμως είναι η μεγαλύτερη; Δεν ξέρω».

      Αγωνιστικά Νέα: Έχουν μαζευτεί απουσίες, αφού παραμένει εκτός ο βασικότατος χαφ Φαμπίνιο, οι στόπερ Λόβρεν και Μάτιπ, ενώ στο παιχνίδι με την Γουότφορντ χτύπησε ο μέσος Βαινάλντουμ και δύσκολα θα ρισκαριστεί η συμμετοχή του στο σημερινό. Δεν προπονήθηκε χθες ο βασικός στόπερ Φαν Ντάικ αλλά δεν υπάρχει ανησυχία και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα. Δεν αποκλείεται να πάρει ανάσες ο βασικός επιθετικός Σαλάχ ή και ο έτερος επιθετικός Φιρμίνο.

      Πιθανή Ενδεκάδα (4-3-3): Αλισον – Αλεξάντερ-Αρνολντ, Φαν Ντάικ, Γκόμεζ, Ρόμπερτσον – Κεϊτά, Μίλνερ, Οξλέιντ-Τσάμπερλεν – Σακίρι, Μανέ, Φιρμίνο.

      Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, κάτι που αποτυπώνεται στις αποδόσεις. Η Μοντερέι βρίσκεται σε καλό φεγγάρι, μετρώντας αήττητο 13 αγώνων και έχει ήδη πετύχει το βασικό της στόχο με τη συμμετοχή της στα ημιτελικά. Παράλληλα, είναι πιο εξοικειωμένη στις συνθήκες, αφού βρίσκεται περισσότερες μέρες στο Κατάρ από την Λίβερπουλ. Παρόλα αυτά, οι «κόκκινοι» παραμένουν το μεγάλο φαβορί και θα αποτελέσει πολύ μεγάλη έκπληξη αν δεν καταφέρουν να προκριθούν στον τελικό. Το «διπλό» πάντως δεν παίζεται σε αυτές τις τιμές, ενώ και το όβερ πήρε την κατηφόρα και στο 1.34 χάνει την αξία του. Έπεσε και το αμφίσκορο, το οποίο υπήρχε στις αρχικές μας σκέψεις καθώς η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ βγάζει κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια και παρουσιάζει αμυντικά κενά στα τελευταία παιχνίδια της. Παρόλα αυτά το G/G βρίσκεται πλέον κάτω από το 2.00 και για μας είναι κάτω από το όριο του αποδεκτού. No bet λοιπόν.

      FACTS

      • Η ομάδα Μοντερέι νίκησε στους τελευταίους 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1 με απόδοση 7.75 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Λίβερπουλ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: X2 με απόδοση 1.01 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Λίβερπουλ νίκησε στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 2 με απόδοση 1.23 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Μοντερέι νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 6.00 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      Αναμετρήσεις Ομάδων
      18/12/2019
      Μοντερέι
      Λίβερπουλ
      1 - 2

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο Arisfc8, με το υψηλότερο yield +8.17% στο [ΚΟΣΜΟΣ: Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων] έπαιξε: 1X

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες