4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μαυροβούνιο - Αζερμπαϊτζάν

10/10/2020 16:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 204
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1301 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Αζερμπαϊτζάν - Μαυροβούνιο στις 14/11/2020

Προϊστορία

14/11/2020 ΑζερμπαϊτζάνΜαυροβούνιο 0 - 0
10/10/2020 ΜαυροβούνιοΑζερμπαϊτζάν 2 - 0
17/11/2010 ΜαυροβούνιοΑζερμπαϊτζάν 2 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 221,387 76.3%
X
€ 46,513 16.0%
2
€ 22,176 7.6%
Over
€ 9,772 27.4%
Under
€ 25,947 72.6%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Σάββατο, 16:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

110 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stadion Pod Goricom
  • Χωρητικότητα: 15230
Τον πρώτο λόγο οι Βαλκάνιοι

Τον πρώτο λόγο οι Βαλκάνιοι

Το Μαυροβούνιο υποδέχεται το Αζερμπαϊτζάν στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ’ Κατηγορίας του Nations League. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από νίκη μέσα στο Λουξεμβούργο και ισοπαλία σε εντός έδρας φιλικό με τη Λετονία, ενώ οι φιλοξενούμενοι έφυγαν με το διπλό από την Κύπρο.

* Το Αζερμπαϊτζάν είναι σε πόλεμο με την Αρμενία κι όπως είναι λογικό το ποδόσφαιρο δεν αποτελεί προτεραιότητα.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ

Την περασμένη Τετάρτη αντιμετώπισε εντός έδρας σε φιλικό παιχνίδι τη Λετονία, θέλοντας να προετοιμαστεί για τους αγώνες με Αζερμπαϊτζάν και Λουξεμβούργο. Ο αγώνας διεξήχθη στην πρωτεύουσα Ποντγκόριτσα και στο ίδιο γήπεδο που θα δώσει και τα δύο επίσημα ματς. Οι καιρικές συνθήκες ήταν πολύ δύσκολες, καθώς έβρεχε και φυσούσε δυνατός αέρας. Ο κακός αγωνιστικός χώρος έκανε ακόμα δυσκολότερο το έργο των 22 ποδοσφαιριστών και δεν μπόρεσε να νικήσει, ισοφαρίζοντας μάλιστα στο φινάλε σε 1-1. Θέλησε να πιέσει για να βρει ένα γρήγορο γκολ, όμως δεν τα κατάφερε και στο 26’ δέχτηκε τέρμα από τον Ταρασόφς. Είχε μπόλικο χρόνο μπροστά της για να αντιδράσει. Στην επανάληψη ανέβασε την απόδοσή της και παρά τις πολλές αλλαγές στη σύνθεσή της ήταν ανώτερη. Επέμεινε μέχρι το τέλος και δικαιώθηκε, καθώς ο Ιβάνοβιτς διαμόρφωσε το τελικό 1-1 στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο μοναδικός της στόχος είναι να τερματίσει στην πρώτη θέση του πρώτου ομίλου της Γ’ Κατηγορίας του Nations League και να πάρει την άνοδο για τη Β’ Κατηγορία. Βρίσκεται στην κορυφή με δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Τα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της Εθνικής Μαυροβουνίου ολοκληρώθηκαν Under, ενώ τα δύο από αυτά ήταν και No Goal.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Φαρούκ Χατζιμπέγκιτς τόνισε: «Ίσως το Αζερμπαϊτζάν να είναι πιο «φρέσκο» αφού δεν έπαιξε φιλικό κι εμείς κουραστήκαμε αρκετά. Δεν πρόκειται να εμφανιστούμε με μειωμένη προσοχή. Τους έχουμε αναλύσει πολύ καλά και ξέρουμε ότι μοιάζουν με τη Λετονία, όμως αυτοί θα παίξουν λίγο πιο επιθετικά. Θα έρθουν για να πάρουν τους τρεις πόντους όμως κι εμείς έχουμε επιθυμία για να συνεχίσουμε να κάνουμε περήφανους τους συμπατριώτες μας».

Αγωνιστικά Νέα: Θα εκτίσει την ποινή του ο τιμωρημένος κεντρικός αμυντικός Σάβιτς (54/5). Προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό ο μεσοεπιθετικός Γιόβοβιτς (32/0) και δεν υπολογίζεται.

Η αποστολή του Μαυροβουνίου:

Τερματοφύλακες: Πέτκοβιτς (Ανζέ), Μιγιάτοβιτς (ΜΤΚ Βουδαπέστης), Ντραγκόγεβιτς (Μπουντούτσνοστ)

Αμυντικοί: Σάβιτς (Ατλέτικο Μαδρίτης), Σίμιτς (Παχτακόρ), Μάρουσιτς (Λάτσιο), Σόφρανατς (Σουτιέσκα), Μπουλάτοβιτς (Σουτιέσκα), Βούγιασιτς (Παρτιζάν), Ρασπόσοβιτς (Ριέκα), Ραντούνοβιτς (Άστρα Γκιούργκιου), Άντζιτς (Μπουντούτσνοστ)

Μέσοι: Βούκσεβιτς (Λεβάντε), Γιόβοβιτς (Γιάμπλονετς), Γιάνκοβιτς (Κροτόνε), Σκέκιτς (Παρτιζάν), Κόσοβιτς (Καϊράτ), Μπόλγεβιτς (Σταντάρ Λιέγης), Χακσαμπάνοβιτς (Νόρκεπινγκ), Σαβίτσεβιτς (Σαμσουνσπόρ), Χότσκο (Μουσκρόν), Ιβάνοβιτς (Μπουντούτσνοστ), Κάλεζιτς (Ζέτα), Ραΐτσκοβιτς (Μπουντούτσνοστ)

Επιθετικοί : Μπετσιράι (Βίσλα Κρακοβίας), Γιόβετιτς (Μονακό), Ισλάμοβιτς (Ρόζενμποργκ), Κόρντιτς (Ποντγκόριτσα), Βουϊτσίνοβιτς (Βόζντοβατς)



ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ

Συμμετέχει στον πρώτο όμιλο της Γ’ Κατηγορίας του Nations League και ο αρχικός στόχος του ήταν να αποφύγει την τελευταία θέση του ομίλου που θα το αναγκάσει να παίξει σε πλέι άουτ για τον υποβιβασμό στην τελευταία Κατηγορία. Ωστόσο στο «παράθυρο» του Σεπτεμβρίου άφησε καλές εντυπώσεις. Αρχικά αντιμετώπισε εντός έδρας το Λουξεμβούργο και παρά την ήττα με 2-1, έπαιξε αρκετά καλά, ενώ στάθηκε άτυχο καθώς δέχτηκε αυτογκόλ για την ισοφάριση. Τρία εικοσιτετράωρα αργότερα ταξίδεψε στην Κύπρο και μπόρεσε να «δραπετεύσει» από τη Λευκωσία μ’ ένα μεγάλο διπλό (0-1). Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης πέτυχε ο Μεντβέντεφ στο 29ο λεπτό. Έπαιξε αρκετά προσεκτικά στη συνέχεια για να υπερασπιστεί το υπέρ του αποτέλεσμα, ενώ αν ήταν πιο προσεκτικό στις αντεπιθέσεις θα μπορούσε να βρει και δεύτερο γκολ. Δεν άλλαξε κάτι μέχρι το φινάλε.

Η συγκομιδή των τριών βαθμών έπειτα από τις δύο πρώτες «στροφές» φέρνει την Εθνική Αζερμπαϊτζάν στην τρίτη θέση του ομίλου, καθώς υστερεί στην ισοβαθμία με το Λουξεμβούργο. Αν κατορθώσει να «αλώσει» την Ποντγκόριτσα θα κάνει τεράστιο άλμα ακόμα και για την κατάληψη της πρώτης θέσης που ισοδυναμεί με προβιβασμό στη Β’ Κατηγορία. Ομάδα που αρέσκεται να παίζει «σφιχτά», προτίμησε να μη δώσει φιλικό, άλλωστε είναι σε πόλεμο με τους Αρμένιους εδώ και μερικές εβδομάδες.

«Γνωρίζουμε πολύ καλά την ποιότητα των αντιπάλων, όμως εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη και να δώσουμε χαρά σε όλους τους Αζέρους και να βελτιώσουμε την ψυχολογία τους» ήταν τα λόγια του προπονητή της Εθνικής Αζερμπαϊτζάν, Τζιάνι Ντε Μπιάζι ο οποίος ανέλαβε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μόλις τον περασμένο Ιούλιο.

Αγωνιστικά Νέα: Ένα και μοναδικό πρόβλημα αυτό του τραυματία επιθετικού Εμρέλι (20/4).

Η αποστολή του Αζερμπαϊτζάν:

Τερματοφύλακες: Μπαλάγιεφ (Καραμπάχ), Μαχαμανταλίγεφ (Καραμπάχ), Μπαϊράμοφ (Σουμγκαγίτ)

Αμυντικοί: Μεντβέντεφ (Καραμπάχ), Χουσεΐνοφ (Καραμπάχ), Χαλιλζάντε (Σαμπάχ), Χουσεΐνοφ (Καραμπάχ), Αλίγεφ (Κέσλα), Μπαντάλοφ (Σουμγκαγίτ), Σεϊντέγεφ (Σαμπάχ), Σαλαχλί (Σαμπάχ)

Μέσοι: Γκαράγεφ (Καραμπάχ), Αμπντουλάγιεφ (Μπολουσπόρ), Αλασκαρόφ (Νέφτσι Μπακού), Ντινίγεφ (Σαμπάχ), Χατζίγεφ (Κέσλα), Γιαμάλοφ (Ζίρα), Σαντίκοφ (Σουμγκαγίτ), Ιμπραχίμλι (Καραμπάχ), Μουσταφέγεβ (Σουμγκαγίτ)

Επιθετικοί : Σεϊντάγεφ (Σαμπάχ), Εμρέλι (Καραμπάχ), Αμπάσοφ (Νέφτσι Μπακού), Γκορμπάνι (Σουμγκαγίτ)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Το Μαυροβούνιο θέλει να πετύχει την τρίτη του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια και για να τα καταφέρει θα πρέπει να κάμψει την αντίσταση του Αζερμπαϊτζάν. Οι γηπεδούχοι είναι δικαιολογημένα το φαβορί στον συγκεκριμένο αγώνα, ωστόσο είναι βέβαιο ότι οι φιλοξενούμενοι θα κάνουν τα πάντα για να σταματήσουν τους αντιπάλους τους. Οι Αζέροι αναμένεται να παραταχθούν με αμυντικούς προσανατολισμούς κι έχοντας ως πρώτο στόχο να μην παραβιαστεί η εστία τους. Δικαιολογημένα σε χαμηλές τιμές ο άσος και θα στραφούμε στο Under, αφού δύσκολα θα ανοίξει το ματς.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
1ος Όμιλος
  1 Μαυροβούνιο 6 13 4 1 1 10:2
  3 Αζερμπαϊτζάν 6 6 1 3 2 2:4
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο kostas05, με το υψηλότερο yield +3.52% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες