2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μαρσέιγ - Παναθηναϊκός

Προϊστορία

15/8/2023 ΜαρσέιγΠαναθηναϊκός 2 - 1
9/8/2023 ΠαναθηναϊκόςΜαρσέιγ 1 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 478,886 91.9%
X
€ 23,285 4.5%
2
€ 18,910 3.6%
Over
€ 63,216 38.4%
Under
€ 101,451 61.6%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

236 ψήφοι:

Ειδήσεις

7

Σουτ στην εστία

2

11

Σουτ εκτός εστίας

4

54%

Κατοχή μπάλας

46%

3

Οφσάιντ

2

2

Κίτρινες κάρτες

6

0

Κόκκινες κάρτες

0

10

Κόρνερ

7

15

Φάουλ

14

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stade Orange Velodrome
  • Χωρητικότητα: 67394
  • Θεατές: 63050
«Μάχη» μέχρις εσχάτων στο «Βελοντρόμ»

«Μάχη» μέχρις εσχάτων στο «Βελοντρόμ»

Η Μαρσέιγ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό σε επαναληπτικό παιχνίδι που θα δειξαχθεί στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ελληνική ομάδα έχει αποκτήσει ένα ελαφρύ προβάδισμα μετά την οριακή επικράτησή της στην Αθήνα.

Τι ισχύει: Ρεβάνς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά το δεύτερο παιχνίδι θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστεί οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στη διαδικασία των πέναλτι. Όποια ομάδα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ την ομάδα που θα περάσει από το ζευγάρι Μπράγκα - Μπάτσκα Τόπολα, ενώ όποια αποκλειστεί θα βρεθεί απευθείας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Α’ Αγώνας: Παναθηναϊκός - Μαρσέιγ 1-0

Την περασμένη Τετάρτη ταξίδεψε στην Αθήνα προκειμένου να δοκιμαστεί εκτός έδρας από τον Παναθηναϊκό, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν πραγματοποίησε καθόλου καλή εμφάνιση και ηττήθηκε 1-0. Στο πρώτο μέρος περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, χωρίς πάντως να δεχθεί σημαντικές ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Λόπες. Η ίδια απείλησε μία φορά με την κεφαλιά του Ομπαμεγιάνγκ στο 21’ να είναι αρκετά άστοχη από καλή θέση. Στην επανάληψη όμως είδε τους γηπεδούχους να κυριαρχούν πλήρως. Κινδύνευσε τρεις φορές από το 53’ έως το 59’ αλλά ήταν τυχερή διότι οι «πράσινοι» ήταν άστοχοι. Ωστόσο τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα, καθώς στο 65’ ο Κοντογκμπιά αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για απρόσεκτο μαρκάρισμα στον Τζούρισιτς. Έπαιξε μαζική άμυνα όμως «λύγισε» στο 83’ με τον Μπερνάρ να σκοράρει και να τη ρίχνει στο καναβάτσο.

Με αυτόν τον τρόπο η Μαρσίεγ μπήκε με το... αριστερό στην καινούρια σεζόν, καθώς ήταν ο πρώτος της επίσημος αγώνας. Βέβαια ακόμα δεν έχει κριθεί σε καμία περίπτωση η πρόκριση και οι «Φωκαείς» ελπίζουν ότι θα δώσουν το «παρών» στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική περίοδο. Πλέον θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τη δύναμη της έδρας τους για να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση. Στην πρεμιέρα της Λιγκ 1 αντιμετώπισαν στο «Βελοντρόμ» τη Ρεμς. Δεν ικανοποίησαν εκ νέου με την απόδοσή τους και με πολύ κόπο επικράτησαν 2-1 με ανατροπή. Μόλις στο 10’ είδαν τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ με τον Ίτο, όμως απάντησαν στο 23’ με τον Ουναΐ. Δεν μπορούσαν να φτιάξουν πολλές φάσεις στην επανάληψη αλλά στο 73’ ο Βιτίνια «έγραψε» το 2-1 και τους χάρισε το «τρίποντο».

Ο τεχνικός των γηπεδούχων Μαρθελίνο τόνισε: «Είμαι αισιόδοξος, πάντα είμαι. Εάν ο προπονητής είναι απαισιόδοξος, τότε θα μεταδώσει την απαισιοδοξία στους παίκτες μου. Πιστεύω ότι έχουμε την ικανότητα να νικήσουμε το παιχνίδι και να προκριθούμε. Περιμένω συμμετοχή απ’ όλους στην επίθεση, από την προώθηση της μπάλας μέχρι το τελείωμα. Πρέπει να βελτιωθούμε στις αποφάσεις μας στην επίθεση. Έχουμε αρκετά πράγματα να διορθώσουμε και είμαι βέβαιος ότι θα το κάνουμε. Υπήρξαν πολλές αλλαγές στην ομάδα σε μικρό χρονικό διάστημα. Αλλά αύριο (σ.σ. σήμερα) θα είμαστε έτοιμοι».

Αγωνιστικά Νέα: Αποβλήθηκε στο πρώτο παιχνίδι και δεν υπολογίζεται ο νεοφερμένος μέσος Κοντογκμπιά. Προέκυψε πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον εξτρέμ Σαρ ο οποίος είναι άρρωστος και πιθανότατα θα μείνει εκτός. Χτύπησε στον αγώνα πρωταθλήματος ο εξτρέμ Μουγκέ και λογικά δεν προλαβαίνει. Σταθερά εκτός πλάνων επιτελικός χαφ Μαλινόφσκι, δεν βρίσκεται στη λίστα ούτε ο μπακ Λιρόλα. Πωλήθηκε ο εξτρέμ Ουντέρ στη Φενέρμπαχτσε.

Γνώριζε εκ των προτέρων -και για την ακρίβεια αμέσως μετά την κλήρωση- ότι αναζητούσε μία σημαντική υπέρβαση κόντρα στη Μαρσέιγ. Στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι πραγματοποίησε μία εκπληκτική εμφάνιση και πήρε με δίκαιη νίκη με 1-0. Το πιο σπουδαίο επίτευγμα ήταν ότι κυριάρχησε κόντρα σ’ ένα σύνολο γεμάτο από αστέρια κι ακριβούς ποδοσφαιριστές. Δυσκολεύτηκε στη δημιουργία ευκαιριών στο πρώτο μέρος κι ανησύχησε όμως πραγματικά μία φορά σε όλο το ενενηντάλεπτο. Στην επανάληψη ανέβασε τον ρυθμό και είχε τρεις καλές στιγμές με τους Σπόραρ, Μαντσίνι και Βιλένα. Στο 65’ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω αποβολής του Κοντογκμπιά. Πίεζε χωρίς να βρίσκει διαδρόμους μέχρι το 83’. Στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο όμως οι Μπερνάρ, Κλέινχεϊσλερ και Ιωαννίδης «έκρυψαν» την μπάλα και ο Βραζιλιάνος με ψύχραιμο τελείωμα άνοιξε το σκορ. Δεν ρίσκαρε στη συνέχεια και δεν άλλαξε απολύτως τίποτα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Ο Παναθηναϊκός πλέον έχει μπροστά του μία τεράστια πρόκριση. Δίχως το «πρέπει» κι απαλλαγμένος από το άγχος, έχει πάει στη Γαλλία επιθυμώντας να γυρίσει με την πρόκριση στις αποσκευές του. Αν τα καταφέρει θα διατηρήσει «ζωντανό» το όνειρο της επιστροφής σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά έπειτα από 13 ολόκληρα χρόνια, καθώς στη συνέχεια θα πρέπει να κάνει υπέρβαση και στα πλέι οφ. Πάντως το «τριφύλλι» έδειξε ότι δεν φοβάται και θα χρειαστεί ακόμα μία μεγάλη εμφάνιση για να πάρει αυτό που ψάχνει. Τα δύο από τα τρία φετινά ευρωπαϊκά ματς της ελληνικής ομάδας ήταν αμφίσκορα και Over. Δεν είχε παιχνίδι πρωταθλήματος το Σαββατοκύριακο, καθώς η Stoiximan Super League ξεκινάει στο τέλος της εβδομάδας και είναι προγραμματισμένο να υποδεχθεί στο «Απόστολος Νικολαΐδης» τον Ατρόμητο.

«Με βάση το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα δεν έχουμε κάποιο πλεονέκτημα. Είναι μία έμπειρη ομάδα και νομίζω ότι ανταποκριθήκαμε καλά στο πρώτο παιχνίδι. Βέβαια θα πρέπει να είμαστε συμπαγείς όταν θα αμυνόμαστε και παράλληλα να γινόμαστε πιο απειλητικοί όταν έχουμε την μπάλα στην κατοχή μας. Η προσήλωσή μας θα πρέπει να είναι στον μέγιστο βαθμό. Δεν εξαρτώνται όλα από εμάς αύριο (σ.σ. σήμερα). Η Μαρσέιγ είναι εξαιρετική ομάδα και περιμένουμε να παίξει πολύ καλά. Δεν ξέρω αν θα μας επηρεάσει η ατμόσφαιρα. Η ιστορία που έχουμε μας υποχρεώνει να κάνουμε υπερβάσεις» ήταν τα λόγια του προπονητή των φιλοξενούμενων, Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Αγωνιστικά Νέα: Ξεπέρασε τον τραυματισμό του ο σέντερ μπακ κι αρχηγός Μπαρτ Σένκεφελντ όμως είχε μείνει εκτός λίστας. Έμειναν επίσης εκτός επιλογών ο μέσος Ζέκα, ο εξτρέμ Αϊτόρ και ο σέντερ φορ Γερεμέγιεφ, με τον τελευταίο να ταλαιπωρείται κι από ένα χτύπημα.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Ο Παναθηναϊκός εντυπωσίασε στο πρώτο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Νίκησε απόλυτα δίκαια κι εξαργύρωσε την πολύ καλή του εμφάνιση, καθώς υποχρέωσε τους Γάλλους σε ρόλο κομπάρσου στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα της αναμέτρησης. Στο «Βελοντρόμ» όμως οι «Φωκαείς» αναμένεται να παρουσιαστούν σαφώς βελτιωμένοι και πιο επιθετικοί, έχοντας και τη στήριξη του φανατικού κοινού τους. Αρκετά χαμηλές οι τιμές του «άσου» όμως δεν θα τον κοντράρουμε και θα προτιμήσουμε τα 2-3 γκολ θεωρώντας ότι δεν θα ανοίξει περισσότερο το σκορ.

FACTS

  • Η ομάδα Παναθηναϊκός δεν έχει χάσει στους τελευταίους 9 από 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 2.40 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο AELale με το υψηλότερο yield +3.81% έπαιξε: X
  • » Ο GeorgeGCA, με το υψηλότερο yield +13.05% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: Goal
  • » Ο AELale, με το υψηλότερο yield +4.50% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες