1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Παναθηναϊκός - Μαρσέιγ

9/8/2023 21:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 666
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 266 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Μαρσέιγ - Παναθηναϊκός στις 15/8/2023

Προϊστορία

15/8/2023 ΜαρσέιγΠαναθηναϊκός 2 - 1
9/8/2023 ΠαναθηναϊκόςΜαρσέιγ 1 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 121,854 22.9%
X
€ 112,243 21.1%
2
€ 297,019 55.9%
Over
€ 18,951 14.2%
Under
€ 114,491 85.8%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τετάρτη, 21:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

284 ψήφοι:

Ειδήσεις

1

Σουτ στην εστία

1

8

Σουτ εκτός εστίας

2

67%

Κατοχή μπάλας

33%

2

Οφσάιντ

1

3

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

1

3

Κόρνερ

1

16

Φάουλ

13

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Apostolos Nikolaidis Stadium
  • Χωρητικότητα: 16620
  • Θεατές: 11270
Με πίστη, έδρα και το όνειρο του Τσάμπιονς Λιγκ ο Παναθηναϊκός

Με πίστη, έδρα και το όνειρο του Τσάμπιονς Λιγκ ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Μαρσέιγ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «πράσινοι» ψάχνουν ένα καλό αποτέλεσμα απέναντι στους Μασσαλούς που είναι το φαβορί.

Τι ισχύει:Πρώτο παιχνίδι για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ακολουθεί ρεβάνς στη Γαλλία. Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά το δεύτερο παιχνίδι θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστεί οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στη διαδικασία των πέναλτι.

* Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ όποιον προκριθεί από το Μπράγκα-Μπάκα Τόπολα. Ο ηττημένος θα παίξει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Η κλήρωση στο δεύτερο προκριματικό γύρο τον έφερε πάνω στην Ντνίπρο και με μία νίκη και μία ισοπαλία πήρε μία σημαντική πρόκριση. Το 3-1 μέσα στο Κόζιτσε το οποίο προήλθε έπειτα από μία μεστή εμφάνιση, έδωσε ψυχολογία και αυτοπεποίθηση στην ομάδα και πήγε με σαφώς μεγάλο προβάδισμα στη ρεβάνς της Λεωφόρου.

Από τη στιγμή βέβαια που ο Σπόραρ άνοιξε το σκορ στο 15’, υπήρξε μία αδικαιολόγητη χαλάρωση και η Νντίπρο το εκμεταλλεύτηκε κάνοντας την ανατροπή (24’,54’). Ο Σλοβένος επιθετικός όμως στο 70’ έφερε το παιχνίδι στα ίσα και η αποβολή του Τάντσικ πέντε λεπτά μετά στην ουσία «έσβησε» όποιες ελπίδες είχαν οι Ουκρανοί.

Ο πρωταρχικός στόχος ήδη έχει επιτευχθεί καθώς ο Παναθηναϊκό θα βρίσκεται στη χειρότερη περίπτωση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και έτσι επιστρέφει στην Ευρώπη μετά από 7 χρόνια. Βέβαια στο μυαλό όλων υπάρχει και το Τσάμπιονς Λιγκ αλλά η Μαρσέιγ σαφώς και είναι ένα πολύ δύσκολο εμπόδιο.

Η ενίσχυση στο Τριφύλλι συνεχίζεται και μετά την πρόκριση ανακοινώθηκε ο στόπερ Πάλμερ Μπράουν ενώ υπάρχει κινητικότητα για την απόκτηση ενός μέσου και ενός δεξιού μπακ. «Ποντάρει» αρκετά στη Λεωφόρο για να μπορέσει να έχει περισσότερες ελπίδες και να πάει την άλλη εβδομάδα στο «Βελοντρόμ» έχοντας περισσότερες ελπίδες για να αποκλείσει το φαβορί του ζευγαριού.

«Σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη. Εμείς πρέπει να κάνουμε και τα δύο παιχνίδια στο υψηλότερο επίπεδο. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε ότι ένα ισόπαλο αποτέλεσμα δεν μπορεί να είναι καλό για μας. Έπρεπε αυτές να είναι δύο όμορφες μέρες για όλους που έχουμε ευρωπαϊκούς αγώνες, αλλά δυστυχώς σημαδεύτηκαν από τα επεισόδια και από το θάνατο ενός παιδιού. Είναι δύσκολες ώρες για όλους και η συνέντευξη Τύπου δεν γίνεται κάτω από τις καλύτερες συνθήκες που μπορούσε να γίνει» , σχολίασε ο κόουτς Γιοβάνοβιτς.

Αγωνιστικά Νέα: Ο στόπερ Πάλμερ Μπράουν δηλώθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα, ενώ σε αυτή επέστρεψε και ο μέσος Τσέριν που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του. Αντίθετα έμεινε εκτός ο μέσος Ζέκα, ο εξτρέμ Αϊτόρ, ο φορ Γερεμέγιεφ και ο στόπερ Σένκεφελντ.

Η περσινή σεζόν ξεκίνησε με προβλήματα και αμφισβήτηση προς το πρόσωπο του Ιγκόρ Τούντορ ο οποίος όμως όσο περνούσε ο καιρός παρουσίαζε καλό έργο και έφερνε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η Μαρσέιγ βέβαια δεν είχε τη σταθερότητα που χρειαζόταν για να «ενοχλήσει» έστω την Παρί Σεν Ζερμέν στη μάχη του τίτλου και έτσι τερμάτισε στην τρίτη θέση.

Συμμετείχε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά τερμάτισε τελευταία σε έναν όμιλο με Τότεναμ, Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Σπόρτινγκ ενώ γνώρισε και αναπάντεχο αποκλεισμό στο Κύπελλο από την Ανεσί στα προημιτελικά.

Ο Τούντορ αποφάσισε να αποχωρίσει από την ομάδα παρότι είχε πρόταση επέκτασης του συμβολαίου του και έτσι οι Μασσαλοί από νωρίς έψαξαν τον αντικαταστάτη του. Τελικά τον βρήκαν στο πρόσωπο του Μαρθελίνο ο οποίος αποχώρησε από την Αθλέτιμ Μπιλμπάο και για πρώτη φορά θα προπονήσει εκτός Ισπανίας.

Στα μεταγραφικά εντύπωση προκάλεσε η απόφαση του Παγιέτ να αποχωρήσει από την ομάδα ενώ παρελθόν αποτελεί και ο Αλέξις Σάντσες. Ενισχύθηκε βέβαια σημαντικά και έδωσε συνολικά 51 εκατομμύρια για να κάνει δικούς της τον επιθετικό Εντιαγέ από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, τον εξτρέμ Σαρ από τη Γουότφορντ και τον μπακ Λόντι από την Ατλέτικο αλλά και τον μέσο Κοντογμπιά από τους «ροχιμπλάνκος». Απέκτησε μάλιστα ως ελεύθερο και τον φορ Ομπαμεγιάνγκ ενώ κράτησε τον μεσοεπιθετικό Αρίτ.

Είναι μία νέα ομάδα, ακόμα δεν έχει βρει τη συνοχή της κάτι που έχει παραδεχτεί και ο Μαρθελίνο αλλά αδιαμφισβήτητα διαθέτει ποιότητα και έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση.

«Είμαστε μία ομάδα η οποία χτίζεται ακόμη. Ακόμη δεν έχουν πετύχει πλήρως το παιχνίδι που θέλουμε. Επιθυμούμε αύριο να δώσουμε το 100% και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Το ποδόσφαιρο πρέπει να είναι γιορτή. Δεν πρέπει να μετράνε νεκρούς και τραυματίες. Όλοι πρέπει να κάνουν το παν για να εκλείψουν τέτοια φαινόμενα. Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια για την οικογένεια του θύματος», επισήμανε ο προπονητής Μαρθελίνο.

Αγωνιστικά Νέα: Ο μεσοεπιθετικός Μαλινόφσκι, για τον οποίο δαπανήθηκαν 10 εκατομμύρια, δεν δηλώθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα και η Μαρσέιγ τον έχει βάλει στη λίστα με τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές. Εκτός έμεινε και ο μέσος Γκέιγ.

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Ο Παναθηναϊκός θέλει να στηριχθεί στην έδρα του η οποία θα είναι κατάμεστη και να πάρει ένα αποτέλεσμα που θα του «μεγαλώσει» τις ελπίδες για πρόκριση. Λογικά θα παίξει πιο «σφιχτά» και ίσως ο Γιοβάνοβιτς επιλέξει ακόμη τον Τσέριν αντί του Βιλένα για να γίνει πιο «σκληρός» στο χώρο του κέντρου. Η Μαρσέιγ έρχεται ως φαβορί στη Λεωφόρο, είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της και γενικά έχει αρκετές αλλαγές σε σχέση με πέρσι. Οι γηπεδούχοι μπορούν να πάρουν ένα αποτέλεσμα και η διπλή ευκαιρία στο 1Χ παίζεται.

FACTS

  • Η ομάδα Παναθηναϊκός δεν έχει χάσει στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.71 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Παναθηναϊκός ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.X με απόδοση στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Μαρσέιγ, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.64 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο AELale με το υψηλότερο yield +3.81% έπαιξε: X
  • » Ο mixalakhs, με το υψηλότερο yield +14.74% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: Goal
  • » Ο AELale, με το υψηλότερο yield +4.50% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες