Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μάλτα - Αγγλία

16/6/2023 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 152
0 - 4
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 316 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Αγγλία - Μάλτα στις 17/11/2023

Προϊστορία

17/11/2023 ΑγγλίαΜάλτα 2 - 0
16/6/2023 ΜάλταΑγγλία 0 - 4
1/9/2017 ΜάλταΑγγλία 0 - 4
8/10/2016 ΑγγλίαΜάλτα 2 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 3,276 0.7%
X
€ 8,458 1.9%
2
€ 443,707 97.4%
Over
€ 47,347 87.6%
Under
€ 6,687 12.4%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Παρασκευή, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

136 ψήφοι:

0

Σουτ στην εστία

8

0

Σουτ εκτός εστίας

3

39%

Κατοχή μπάλας

61%

0

Οφσάιντ

0

5

Αποκρούσεις

0

1

Κίτρινες κάρτες

0

0

Κόκκινες κάρτες

0

0

Κόρνερ

3

1

Σέντρες

13

5

Αλλαγές

5

10

Φάουλ

11

0

Ασίστ

0

0

Αντεπιθέσεις

1

12

Πλάγια Άουτ

24

11

Εκτελέσεις Φάουλ

10

9

Ελεύθερα Λακτίσματα

0

0

Προσπάθειες Για Γκολ

14

0

«Κομμένα» Σουτ

3

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Ta' Qali
  • Χωρητικότητα: 17797
  • Θεατές: 16277
Ανάλογα με τη διάθεση με της Αγγλίας

Ανάλογα με τη διάθεση με της Αγγλίας

Η Μάλτα υποδέχεται την Αγγλία για την 3η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι πρώτες δύο ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Ξέρει πως είναι η πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου και πως πολύ δύσκολα θα πάρει έστω και ένα βαθμό. Η αλήθεια είναι βέβαια πως στην πρεμιέρα απέναντι στη Βόρεια Μακεδονία έδειξε καλό πρόσωπο, παρά την ήττα της με 2-1 αλλά στο δεύτεορ παιχνίδι με την Ιταλία ήταν σαφώς τεράστιο αουτσάιντερ. Βρέθηκε μάλιστα να χάνει στο 27’ με 2-0, η συνέχεια φαινόταν πιο δύσκολη αλλά άντεξει και δεν δέχτηκε άλλο γκολ. Βρήκε μάλιστα και κάποιους χώρους στην επανάληψη και απείλησε την εστία του Ντοναρούμα αλλά έως εκεί.

Προσπαθεί να δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο, υπάρχει μία μικρή βελτίωση και παλεύει τα παιχνίδια της. Ο πρωταρχικός στόχος είναι να μην γνωρίσει κάποιον διασυρμό και τα παιχνίδια με την Αγγλία μοιάζουν τα πιο επικίνδυνα. Ήταν από τις ομάδες που έδωσε και φιλικό την προηγούμενη εβδομάδα και μάλιστα επικράτησε με 1-0 του Λίχτενσταϊν. Τη Δευτέρα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ουκρανία αλλά αυτό που προέχει είναι να δείξει όσο καλύτερο πρόσωπο μπορεί σήμερα.

Αγωνιστικά Νέα: Αμφίβολος ο μέσος Τεούμα (Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Μπονέλο (Χάμρουν Σπάρτανς), Ντεμπόνο (Τάρξιεν), Γκρεκ (Σίρενς)

Αμυντικοί: Απάπ (Χιμπέρνιανς), Τζ. Μποργκ (Σίλεμα Γουόντερερς), Μικάλεφ (Γκούντια Γιουνάιτεντ), Μουσκάτ (Φαρένσε), Σο (Χιμπέρνιαρνς), Στ. Μποργκ (Χάμρουν Σπάρτανς)

Μέσοι: Καμεντσούλι (Χαμρούν Σπάρτανς), Ατάρντ (Μπιρκιρκάρα), Μουσκάτ (Γκζίρα), Κρίστενσεν (Χιμπέρνιανς) , Γιανκάμ (Μπιρκιρικάρα), Εμπόνγκ (Χαμρούν Σπάρτανς), Πιζάνι (Γκζίρα), Γκιλαουμιέρ (Χάμρουν Σπάρτανς), Γκρεχ (Χιμπέρνιαρνς), Αττάρντ (Μπιρκιρκάρα), Όβερεντ (Φλοριάνα), Τεούμα (Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ)

Επιθετικοί: Ντιμέχ (Βαλέτα), Ενβοκό (Σάντα Λουτσία), Σαταριάνο (Μπαλζάν), Ντεγκαμπριέλε (Χιμπέρνιαρνς), Τζόουνς (Νοτς Κάουντι), Ντίμεχ (Βαλέτα)

Έχει αφήσει πίσω της την πικρία για τον αποκλεισμό της από τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και έχει ξεκινήσει τα προκριματικά για το Euro 2024 με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αρχικά το «διπλό» στην έδρα της Ιταλίας και μάλιστα με πειστική εμφάνιση την έκανε από νωρίς μεγάλο φαβορί για την πρώτη θέση και στο τελευταίο επίσημο παιχνίδι της επιβλήθηκε με 2-0 της Ουκρανίας στο «Γουέμπλεϊ». Φρόντισε μάλιστα μέσα σε τρία λεπτά στο πρώτο μέρος (37’-40’) να πάρει σαφές προβάδισμα με γκολ των Κέιν και Σάκα και στην επανάληψη είχε τον απόλυτο έλεγχο, δεν κινδύνεψε και έφτασε στη νίκη.

Το σημερινό παιχνίδι είναι μία καλή προπόνηση για την ίδια καθώς η Μάλτα δεν είναι αντίπαλος που μπορεί να τη δυσκολέψει. Ο Σάουθγκεϊτ ίσως προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές, ειδικά στο πρόσωπα και το πιθανότερο είναι να δούμε τον Στόουνς στο κέντρο στο ρόλο δηλαδή που του έχει δώσει και ο Γκουαρδιόλα στη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Άγγλος τεχνικός άλλωστε έχει να διαχειριστεί ένα ρόστερ γεμάτο επιλογές και ποιότητα, η πρόκριση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα θεωρείται δεδομένη και στόχος είναι η κατάκτηση του. Για την ώρα μοιάζει να πηγαίνει με κεκτημένη ταχύτητα ενώ τη Δευτέρα υποδέχεται τη Βόρεια Μακεδονία.

«Πάντα δίνω κίνητρο στους παίκτες μου, όπου και αν είναι. Έχουμε συνηθίσει το σενάριο του Τσάμπιονς Λιγκ, ήταν ακόμα δυκολότερο το 2019 στο Λίβερπουλ-Τότεναμ επειδή τρεις μέρες μετά είχαμε τα ημιτελικά του Nations League. Όλη η προσοχή μας είναι στραμμένη στον αγώνα τώρα», επισήμανε ο κόουτς Σάουθγκεϊτ.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός λόγω τραυματισμού έμειναν ο μπακ Ρις Τζέιμς (Τσέλσι) και οι μέσοι Μπέλινχαμ (Ρεάλ Μαδρίτης) και Μάουντ(Τσέλσι).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Πίκφορντ (Έβερτον), Ράμσντεϊλ (Άρσεναλ) , Τζόνστον (Κρίσταλ Πάλας)

Αμυντικοί: Μαγκουάιρ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Σο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Στόουνς (Μάντσεστερ Σίτι), Τρίπιερ (Νιούκαστλ), Γουόκερ (Μάντσεστερ Σίτι), Γκουέχι (Κρίσταλ Πάλας) , Μινγκς (Άστον Βίλα), Αλεξάντερ-Άρνολντ (Λίβερπουλ)

Μέσοι: Γκάλαχερ (Τσέλσι), Χέντερσον (Λίβερπουλ), Κάλβιν Φίλιπς (Μάντσεστερ Σίτι), Ράις (Γουέστ Χαμ) , Έτσε (Κρίσταλ Πάλας), Μάντισον (Λέστερ)

Επιθετικοί: Φόντεν (Μάντσεστερ Σίτι), Γκρίλις (Μάντσεστερ Σίτι), Κέιν (Τότεναμ), Ράσφορντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Σάκα (Άρσεναλ), Γουίλσον (Νιουκάστλ)

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Δεν υπάρχει λόγος να μιλήσουμε για φαβορί και αουτσάιντερ το θέμα είναι στα πόσα γκολ θα σταματήσει η Αγγλία. Η Μάλτα δεν έχει δείξει κακό πρόσωπο στα πρώτα δύο της παιχνίδια, προσπαθεί να προβάλει αντίσταση αλλά τώρα αντιμετωπίζει την πιο ποιοτική ομάδα του ομίλου. Δεν θεωρώ βέβαια πως οι Άγγλοι , δεδομένου και της κούρασης κάποιων παικτών τους, θα έχουν συνέχεια το πόδι πατημένο στο γκάζι αλλά σίγουρα θα φτιάξουν αρκετές ευκαιρίες. Θα πάω με τα 4-6 Goals.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 3ος Όμιλος
  1 Αγγλία 8 20 6 2 0 22:4
  5 Μάλτα 8 0 0 0 8 2:20
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο pafroudakis με το υψηλότερο yield +0.80% έπαιξε: 2
  • » Ο pafroudakis, με το υψηλότερο yield +23.70% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες