5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μάλμε - Γιουβέντους

14/9/2021 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 660
0 - 3
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 948 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Γιουβέντους - Μάλμε στις 8/12/2021

Προϊστορία

8/12/2021 ΓιουβέντουςΜάλμε 1 - 0
14/9/2021 ΜάλμεΓιουβέντους 0 - 3
26/11/2014 ΜάλμεΓιουβέντους 0 - 2
16/9/2014 ΓιουβέντουςΜάλμε 2 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 60,399 5.2%
X
€ 105,120 9.0%
2
€ 1,006,179 85.9%
Over
€ 0 0%
Under
€ 0 0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

170 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Eleda Stadion
  • Χωρητικότητα: 24000
  • Θεατές: 5832
Σε κρίση η Γιουβέντους

Σε κρίση η Γιουβέντους

Η Γιουβέντους που δεν έχει ακόμα βαθμό στο πρωτάθλημα, δοκιμάζεται στην Σουηδία απέναντι στην Μάλμε, η οποία επιστρέφει σε ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ μετά από έξι χρόνια.

ΜΑΛΜΕ

Γνώρισε νέα βαθμολογική απώλεια στο πρωτάθλημα, καθώς ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Νόρκεπινγκ στην έδρα της, με την ίδια πάντως να «βράζει» με τη διαιτησία. Παρατάχθηκε με αρκετές απουσίες και στο πρώτο μέρος είχε πρωταγωνιστή τον αναπληρωματικό γκολκίπερ της, Ντιαβαρά, ο οποίος έπιασε πέναλτι στο 11’ και προχώρησε σε άλλη μια σημαντική επέμβαση. Ανέβηκε στην επανάληψη και προηγήθηκε στο 59’ με τρομερό τακουνάκι του Νάλιτς, ενώ είχε δύο δοκάρια για δεύτερο γκολ. Δεν «κλείδωσε» το ματς και το πλήρωσε στο 90+5’, δεχόμενη την ισοφάριση μετά από φάουλ, το οποίο πάντως δεν υπήρχε.

Έχει μόλις μια νίκη στα τέσσερα τελευταία (1-1-2) και έχει υποχωρήσει στην 4η θέση και στο -3 από την κορυφή έπειτα από 18 αγωνιστικές. Σαφώς επηρεασμένη από τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, όπου εξασφάλισε την επιστροφή της σε ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ έπειτα από έξι χρόνια, αποκλείοντας κατά σειρά τις Ρίγα, Ελσίνκι, Ρέιντζερς και Λουντογκόρετς στα προκριματικά.

«Ήταν όνειρο μας να βρεθούμε στους ομίλους και τα καταφέραμε», δήλωσε ο Δανός τεχνικός της Τόμασον, άλλοτε άσος της Μίλαν και σχολίασε για τους στόχους της ομάδας του στους ομίλους: «Ξέρουμε ότι παίζουμε απέναντι σε πολύ καλές ομάδες. Είμαστε ο μεγαλύτερος σύλλογος της Σκανδιναβίας αλλά οι διαφορές στα μπάτζετ πλέον είναι πολύ μεγάλες. Όμως βρισκόμαστε εδώ έχοντας αποκλείσει μεγάλους συλλόγους όπως Ρέιντζερς και Λουντογκόρετς. Ελπίζουμε να μπορέσουμε να αναστατώσουμε κάποιους. Είμαστε φιλόδοξοι και θα τα δώσουμε όλα, όντας καλά προετοιμασμένοι. Πρέπει όμως να είμαστε και ρεαλιστές». Όσον αφορά το ματς με την Γιουβέντους, δήλωσε: «Δεν έχουν ξεκινήσει καλά στη σεζόν αλλά έχουν κλασσάτους παίκτες και είναι ένας μεγάλος σύλλογος με πολλούς πρωταθλητές Ευρώπης στην ομάδα».

Αγωνιστικά Νέα: Χτύπησε κόντρα στην Νόρκεπινγκ ο βασικός μέσος Ίνοσεντ (10/0) αλλά δεν αποδείχθηκε κάτι σημαντικό και εκτός απροόπτου υπολογίζεται κανονικά. Αμφίβολοι δίνονται ο βασικός γκολκίπερ Ντάχλιν (7/0), ο βασικός αμυντικός μέσος Λεβίτσκι (6/0), ο επιθετικός μέσος Πένα (1/0) και ο έμπειρος στόπερ Μοϊσάντερ (1/0). Ο Τόμασον δήλωσε αινιγματικά στη συνέντευξη Τύπου ότι περιμένει επιστροφές, αν και όταν κλήθηκε να πει ονόματα στάθηκε μόνο στον κάπτεν μέσο Κρίστιανσεν (14/4) και τον εξτρέμ Μπέργκετ (16/2 οι οποίοι ήταν τιμωρημένοι στο ματς πρωταθλήματος. Μακροχρόνια στα πιτς ο έμπειρος φορ Τοιβόνεν (8/0) και ο μπακ Κνούντσεν (12/1).

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Σε κρίση με το καλημέρα στη σεζόν, αφού παρέμεινε χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα μετά την ήττα με 2-1 από την Νάπολι στο «Σαν Πάολο». Προηγήθηκε στο 10’ με τον Μοράτα έπειτα από τραγικό λάθος του Μανωλά αλλά στη συνέχεια ήταν αρκετά παθητική και το πλήρωσε. Ισοφαρίστηκε σε 1-1 στο 57’ έπειτα από λάθος του Σέζνι και δέχτηκε την ανατροπή στο 85’ μετά από εκτέλεση κόρνερ. «Δυστυχώς πληρώσαμε το κόστος από τα λάθη μας», δήλωσε μετά το ματς ο Αλέγκρι.

Αρκετά βαρύ το κλίμα στο Τορίνο, με την «Γηραιά Κυρία» να έχει μόλις ένα βαθμό μετά από τρία παιχνίδια (0-1-2) στην Σέριε Α. Η επιστροφή του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν φαίνεται αρκετή, με τον Ιταλό τεχνικό μάλιστα να εκφράζει τα παράπονα του στη διοίκηση για τη μη μεταγραφική ενίσχυση. Η έλλειψη ταχύτητας είναι ένα από τα βασικά στοιχεία που την «πονάνε», ενώ η αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο αποτελεί μεγάλο πλήγμα και όχι μόνο αγωνιστικό, αφού δε διαθέτει παίκτες που έχουν την προσωπικότητα του Πορτογάλου σούπερ σταρ.

Πέρσι αποκλείστηκε στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ από την Πόρτο και όπως δήλωσε ο Αλέγκρι, στόχος της ομάδας είναι να φτάνει τουλάχιστον έως τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στην Σουηδία κόντρα στην Μάλμε, την οποία είχε αντιμετωπίσει και στους ομίλους τη σεζόν 2014-15. Ο Αλέγκρι που ήταν και τότε προπονητής της ομάδας, ανέφερε:

«Η κατάσταση που βιώνουμε δεν μπορεί να συγκριθεί με την τελευταία φορά που ήρθαμε σε αυτό το γήπεδο, τη σεζόν 2014-15. Πρέπει να κερδίσουμε για να χτίσουμε τις σωστές βάσεις για την πορεία μας στον όμιλο. Αυτή τη στιγμή δεν τα πηγαίνουμε καλά στο πρωτάθλημα αλλά τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι σημαντικό να παίξουμε ένα καλό ματς τεχνικά και να μην τους δώσουμε πολλές στατικές φάσεις, επειδή είναι μια δυνατή σωματικά ομάδα. Είμαστε όλοι υπεύθυνοι και αυτή τη στιγμή χρειαζόμαστε μεγαλύτερη αίσθηση ευθύνης. Πρέπει να βελτιωθούμε σε πολλά πράγματα. Η Γιουβέντους πάντα έχει στόχο να βρίσκεται τουλάχιστον στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλουμε να το κερδίσουμε αλλά δεν είμαστε φαβορί».

Αγωνιστικά Νέα: Δεν είναι διαθέσιμοι οι δύο διεθνείς Ιταλοί εξτρέμ Κιέζα (2/0) και Μπερναντέσκι (3/0) και ο μέσος Αρτούρ (-), ωστόσο ο Αλέγκρι υπολογίζει ξανά στους Ν. Αμερικανούς ποδοσφαιριστές, και συγκεκριμένα στους δύο μπακ Ντανίλο (2/0) και Σάντρο (2/0), τον μπακ-χαφ Κουαδράδο (2/1), τον μέσο Μπεντανκούρ (2/0) και το επιθετικό χαφ Ντιμπάλα (2/1). Εκτός ευρωπαϊκής λίστας ο φορ Κάιο (-) και ο μπακ Πελεγκρίνι (1/0).

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Εκ διαμέτρου αντίθετο το κλίμα στις τάξεις των δύο ομάδων. Στην Μάλμε επικρατεί μεγάλος ενθουσιασμός για την επιστροφή σε ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ μετά από μια εξαετία, από την άλλη η Γιουβέντους διανύει περίοδο κρίσης, αγνοώντας τη νίκη μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές στην Σέριε Α. Υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας στα δύο ρόστερ, αλλά η «Γηραιά Κυρία» δεν πείθει καθόλου με την εικόνα της για να πάμε με το «διπλό» σε τιμές κάτω του 1.50. Πιο ενδιαφέρον προοπτική έχει το αμφίσκορο, οι γηπεδούχοι αν θέλουν να ελπίζουν σε κάτι στον όμιλο πρέπει να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και βρίσκουν τους Ιταλούς σε μια κακή περίοδο και με τον γκολκίπερ Σέζνι να βάλλεται από τον ιταλικό Τύπο για τα πολλά λάθη του.

FACTS

  • Στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες της ομάδας Γιουβέντους, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.57 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μάλμε δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες στη διοργάνωση Τσάμπιονς Λιγκ.
    Σημείο: 1X με απόδοση 2.32 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της ομάδας Μάλμε, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Τσάμπιονς Λιγκ).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.57 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
8ος Όμιλος
  1 Γιουβέντους 6 15 5 0 1 10:6
  4 Μάλμε 6 1 0 1 5 1:14
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο redkon, με το υψηλότερο yield +2.79% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: 2-3 Goals

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες