Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μακάμπι Χάιφα - Παναθηναϊκός

5/10/2023 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 847
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 213 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Παναθηναϊκός - Μακάμπι Χάιφα στις 14/12/2023

Προϊστορία

14/12/2023 ΠαναθηναϊκόςΜακάμπι Χάιφα 1 - 2
5/10/2023 Μακάμπι ΧάιφαΠαναθηναϊκός 0 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 42,660 41.7%
X
€ 23,084 22.6%
2
€ 36,515 35.7%
Over
€ 18,756 36.2%
Under
€ 33,084 63.8%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

330 ψήφοι:

Ειδήσεις

4

Σουτ στην εστία

0

4

Σουτ εκτός εστίας

5

54%

Κατοχή μπάλας

46%

1

Οφσάιντ

0

3

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

7

Κόρνερ

2

12

Φάουλ

13

5

«Κομμένα» Σουτ

2

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Sammy Ofer Stadium
  • Χωρητικότητα: 30874
  • Θεατές: 29465
Ματς έξι πόντων για τη Μακάμπι

Ματς έξι πόντων για τη Μακάμπι

Για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Γιούρόπα Λιγκ, η Μακάμπι Χάιφα υποδέχεται στο Ισραήλ τον Παναθηναϊκό.

Τι ισχύει: Η ομάδα που θα τερματίσει στην κορυφή του ομίλου προκρίνεται απευθείας στη φάση των «16» της διοργάνωσης. Όποια τερματίσει δεύτερη θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ μία από τις ομάδες που θα έχουν τερματίσει τρίτες στα γκρουπ του Τσάμπιονς Λιγκ, ο τρίτος θα παίξει με μία από τις ομάδες που θα έχουν πάρει την δεύτερη θέση στα γκρουπ του Κόνφερενς Λιγκ και ο τέταρτος της βαθμολογίας μένει εκτός συνέχειας.

Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια κατά σειρά είναι τα εξής: 1)Βαθμοί, διαφορά γκολ και καλύτερη επίθεση στα ματς μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν, 2) διαφορά γκολ και καλύτερη επίθεση συνολικά στα ματς του ομίλου, 3) περισσότερες νίκες στον όμιλο, 4) περισσότερες εκτός έδρας νίκες, 5) λιγότερες κάρτες.

Στην πρεμιέρα του 6ου ομίλου του Europa League, ήταν σα να μην ταξίδεψε ποτέ στη Γαλλία, αφού έχασε με κάτω τα χέρια από τη Ρεν με 3-0. Όλα φάνηκαν με το καλημέρα, όπου οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στα 55 δευτερόλεπτα με τον Μπλας. Η Μακάμπι Χάιφα δεν μπορούσε να αντιδράσει στην ανωτερότητα των Γάλλων που έγραψαν το 2-0 στο 31' με φοβερό σουτ του Τριφέρ, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Γιλντιρίμ στο 56'. Μάλιστα, η Ρεν είχε και προσπάθεια στο δοκάρι.

Στο τέταρτο παιχνίδι της για το πρωτάθλημα του Ισραήλ πανηγύρισε τη νίκη στην έδρα της Μακάμπι Νετάνια επικρατώντας με 3-2, δείχνοντας τεράστια ψυχικά αποθέματα, αφού βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ. Δέχθηκε το πρώτο τέρμα στο 11΄ και ισοφάρισε στο 25' με πέναλτι του Τσέρι, αλλά στο 37' έγινε το 2-1 για να ισοφαρίσει εκ νέου ο Πιέρο στο 41' για να κάνει την ανατροπή ο ίδιος παίκτης στο 62΄.

«Ξέρουμε πως ο Παναθηναϊκός έκανε μεγάλες νίκες στην Ευρώπη. Είναι μια ποιοτική ομάδα. Με την Μαρσέιγ, με την Ντνίπρο, με την Βιγιαρεάλ ήταν σπουδαίος αλλά εμείς ελπίζουμε πως είμαστε σε καλό επίπεδο για να νικήσουμε. Έχουμε ετοιμαστεί για αυτό το παιχνίδι, ξέρουμε πως έχουμε δύσκολο αντίπαλο. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παλέψουμε όπως πρέπει, όπως κάνουμε πάντα σε όλα τα παιχνίδια. Για εμάς κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό, είτε για το πρωτάθλημα είτε για το Europa League. Είναι ένα ματς έξι πόντων. Χρειαζόμαστε νίκη και πιστεύουμε πως μπορούμε να την πάρουμε. Στο τελευταίο παιχνίδι ήμασταν καλοί, πήραμε την νίκη, φτιάξαμε την αυτοπεποίθησή μας και τώρα σκεφτόμαστε τον Παναθηναϊκό», επισήμανε ο προπονητής Μεσάι Ντέγκο.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν είναι διαθέσιμος ο μεσοεπιθετικός Χαζίζα.Για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League επικράτησε με 2-0 εύκολα της Βιγιαρεάλ στο ΟΑΚΑ και επέστρεψε με τον καλύτερο τρόπο στους ομίλους μία ευρωπαϊκής διοργάνωσης. O Panathinaikos είναι και πάλι εδώ, αφού έχοντας και τη συμπαράσταση 58.000 φιλάθλων πήρε άνετα το τρίποντο κόντρα στην ομάδα της LaLiga. Ο Φώτης Ιωαννίδης άνοιξε το σκορ στο 38' με ιδανικό πλασέ και ο Σπόραρ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 78'

Για την 7η αγωνιστική της Super League υποδέχθηκε τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας μετά το 2-2 με buzzer beater γκολ του Γερεμέγεφ. Σε ένα ματς με τρελό ρυθμό, ο Παναθηναϊκός είχε δοκάρι με τον Τζούρισιτς, αλλά ο Μπράντον Τόμας άνοιξε το σκορ στο 19' και ο Παλάσιος ισοφάρισε στο 32' για να έρθει ο Ζίβκοβιτς στο 58' με υπέροχο πλασέ να δώσει και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Όμως, στο τέλος η χρυσή αλλαγή του Ιβάνοβιτς στο ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

«Τα ευρωπαϊκά ματς είναι μεγαλύτερης έντασης από του ελληνικού. Παίξαμε βέβαια δύο ντέρμπι σε υψηλό ρυθμό. Τα έχουμε καταφέρει μέχρι στιγμής. Πιστεύω ότι δεν είναι καταστροφικό το να μην κερδίσουμε. Πρέπει να υπάρχει διάρκεια. Κάναμε ένα καλό βήμα στο πρώτο ματς και θέλουμε να το συνεχίσουμε αυτό. Έχουμε δύο συνεχόμενα παιχνίδια με Ρεν. Μην το ξεχνάτε. Πάντα προσπαθούμε να έχουμε μία ενδεκάδα που θεωρούμε ότι θα κερδίσει το παιχνίδι βασιζόμενοι σε παίκτες που είναι σε καλύτερη κατάσταση. Το σκεπτικό μας είναι ότι θα πρέπει να έχουμε ένα σύνολο που να μας δώσει το καλό αποτέλεσμα. Αυτό έχουμε στο μυαλό μας. Στα τελευταία παιχνίδια φέτος κάναμε κάποια λάθη που δεχτήκαμε γκολ. Δεν έχουμε αλλάξει τόσο πολύ το προφίλ της ομάδας. Όταν έχεις περισσότερη ποιότητα, προκύπτουν κενά που μπορεί να καλυφθούν. Είναι πράγματα που διορθώνονται και αυτό θα γίνει μέσα από την δουλειά», ανέφερε o τεχνικός Γιοβάνοβιτς.

Αγωνιστικά Νέα: Τραυματίες είναι οι στόπερ Μάγκνουσον, Πάλμερ Μπράουν.

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Μακάμπι Χάιφα στηρίζεται στη δύναμη της έδρας και μετά την ήττα της πρεμιέρας θέλει οπωσδήποτε θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι θα παίξουν το παιχνίδι τους για να φύγουν με βαθμό ή βαθμούς από το Ισραήλ και έχουν τα φόντα να τα καταφέρουν. Δεν θα μπλέξουμε με σημείο και θα επιλέξουμε το over περιμένοντας αρκετά επιθετικούς τους γηπεδούχους.

FACTS

  • Η ομάδα Μακάμπι Χάιφα δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.40 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της ομάδας Μακάμπι Χάιφα, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.90 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Παναθηναϊκός, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.90 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
6ος Όμιλος
  3 Μακάμπι Χάιφα 6 5 1 2 3 3:9
  4 Παναθηναϊκός 6 4 1 1 4 7:10
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο bojan13 με το υψηλότερο yield +8.98% έπαιξε: X
  • » Ο spiros1975, με το υψηλότερο yield +23.37% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: Over
  • » Ο bojan13, με το υψηλότερο yield +19.42% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες