7

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Παναθηναϊκός - Μακάμπι Χάιφα

Προϊστορία

14/12/2023 ΠαναθηναϊκόςΜακάμπι Χάιφα 1 - 2
5/10/2023 Μακάμπι ΧάιφαΠαναθηναϊκός 0 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 29,965 60.2%
X
€ 9,111 18.3%
2
€ 10,660 21.4%
Over
€ 11,938 9.6%
Under
€ 112,173 90.4%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 19:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

278 ψήφοι:

Ειδήσεις

6

Σουτ στην εστία

4

10

Σουτ εκτός εστίας

1

57%

Κατοχή μπάλας

43%

1

Οφσάιντ

1

2

Κίτρινες κάρτες

5

0

Κόκκινες κάρτες

0

15

Κόρνερ

2

9

Φάουλ

18

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Athens Olympic Stadium
  • Χωρητικότητα: 75263
Βολεύεται με δύο αποτελέσματα ο Παναθηναϊκός

Βολεύεται με δύο αποτελέσματα ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Μακάμπι Χάιφα στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του 6ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στο «σπίτι» της Βιγιαρεάλ, ενώ οι φιλοξενούμενοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι με την ίδια αντίπαλο στην Ισπανία, σε εξ αναβολής παιχνίδι.

Τι ισχύει: Η ομάδα που θα τερματίσει στην κορυφή του ομίλου θα προκριθεί απευθείας στους «16» της διοργάνωσης. Όποια τερματίσει δεύτερη θα παίξει στα πλέι οφ με κάποια από τις ομάδες που θα έχουν τερματίσει στην τρίτη θέση των γκρουπ τους στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα που θα τερματίσει στην τρίτη θέση θα συνεχίσει στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια κατά σειρά είναι τα εξής: 1)Βαθμοί, διαφορά γκολ και καλύτερη επίθεση στα ματς μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν, 2) διαφορά γκολ και καλύτερη επίθεση συνολικά στα ματς του ομίλου, 3) περισσότερες νίκες στον όμιλο, 4) περισσότερες εκτός έδρας νίκες, 5) λιγότερες κάρτες.

Γνώριζε εκ των προτέρων ότι είχε πολύ δύσκολο έργο στην προηγούμενη «στροφή», καθώς ταξίδεψε στην Ισπανία προκειμένου να δοκιμαστεί εκτός έδρας από τη Βιγιαρεάλ. Ήταν «διπρόσωπος» και παρά τη μεγάλη προσπάθεια που έκανε, ηττήθηκε 3-2. Αν και ήλεγχε στο πρώτο ημίωρο, ξαφνικά... κατέρρευσε και δέχθηκε δύο γκολ σ’ ένα πεντάλεπτο (29’, 34’) από τους Μπαένα και Κομεσάνια. Τα είχε... χαμένα και με την έναρξη της επανάληψης ο Αράο υπέπεσε σε γκάφα και ο Μοράλες «έγραψε» το 3-0. Άπαντες πίστεψαν ότι η... κατηφόρα θα συνεχιζόταν αλλά τελικά «ξύπνησε». Η είσοδος του Ιωαννίδη άλλαξε άρδην την εικόνα του παιχνιδιού. Αρχικά ακυρώθηκε γκολ του Αϊτόρ για οφσάιντ και στο 66’ ο Παλάσιος πήρε το «ριμπάουντ» από πέναλτι του Ιωαννίδη στο δοκάρι και μείωσε 3-1. Πίεσε όσο μπορούσε και ο Αϊτόρ έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 3-2. Τελικά αυτό ήρθε από τον Ιωαννίδη στο 81’. Άφησε κενά στα μετόπισθεν δίχως να δεχθεί άλλο γκολ αλλά και χωρίς κάποια κλασική ευκαιρία, αποδέχθηκε τη μοίρα του κι έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι.

Με αυτόν τον συγκλονιστικό τρόπο ο Παναθηναϊκός γνώρισε την τρίτη διαδοχική ήττα του κι αν μετά την πρώτη δυάδα των αναμετρήσεων είχε θέσει ισχυρή υποψηφιότητα για να διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ από την πρώτη ή τη δεύτερη θέση, τελικά θα πρέπει να παλέψει για μια δεύτερη ευκαιρία στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ. Οι «πράσινοι» έχουν συγκεντρώσει 4 βαθμούς και βρίσκονται στην 3η θέση του γκρουπ. Για να τη διατηρήσουν και να κρατήσουν πίσω τους την προσεχή αντίπαλο Μακάμπι Χάιφα, θα χρειαστεί να μην ηττηθούν. Τα τρία πιο πρόσφατα ματς τους στη διοργάνωση ολοκληρώθηκαν Over κι αμφίσκορα. Δεν έδωσαν παιχνίδι για τη Stoiximan Super League, καθώς ήταν προγραμματισμένο να αντιμετωπίσουν τον Ατρόμητο στο Περιστέρι όμως ο αγώνας αναβλήθηκε λόγω αποχής των διαιτητών. Πάντως παραμένουν στην κορυφή.

Ο τεχνικός του συλλόγου Ιβάν Γιοβάνοβιτς υποστήριξε: « Δεν μπορώ να έχω δεύτερες σκέψεις, επειδή μας κάνει και η ισοπαλία. Δεν το έχουμε κάνει ποτέ μέχρι τώρα σε κανένα παιχνίδι. Ούτε σε Ελλάδα ούτε σε Ευρώπη. Δεν έχουμε ποτέ μπει με το σκεπτικό ότι μας κάνει η ισοπαλία. Δεν είναι στο στιλ μας, δεν είναι σε εμένα ως προπονητής ο τρόπος επικοινωνίας αυτός. Σαν ομάδα πρέπει να είμαστε πάντα θετικοί, ανταγωνιστικοί, να έχουμε απαιτήσεις. Μόνο οι νίκες είναι τα αποτελέσματα που είναι τα φυσιολογικά για ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Δεν μας ταιριάζει η σκέψη για την ισοπαλία. Δεν αλλάζει τίποτα και ελπίζω αυτό να το δείξουμε και στο αυριανό (σ.σ.) παιχνίδι ».

Αγωνιστικά Νέα: Το τελευταίο πρόβλημα αφορά τον επιτελικό μέσο Τζούρισιτς ο οποίος δεν υπολογίζεται λόγω προβλήματος στη γάμπα. Δεν μπορούν να προσφέρουν οι στόπερ Μάγκνουσον, Πάλμερ-Μπράουν. Εκτός ευρωπαϊκής λίστας ο χαφ Κλέινχεϊσλερ, ο μέσος Ζέκα, ο εξτρέμ Βέρμπιτς και ο σέντερ φορ Γερεμέγεφ.

Θα δώσει δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μακριά από τη βάση της. Την περασμένη εβδομάδα υποχρεώθηκε να μεταβεί στην Ισπανία ούτως ώστε να μετρήσει τις δυνάμεις της στο «Θεράμικα» απέναντι στη Βιγιαρεάλ. Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά έμεινε «όρθια» κι απέσπασε «λευκή» ισοπαλία (0-0). Το αμυντικό της πλάνο πήρε άριστα και δέχθηκε ελάχιστες κλασικές φάσεις στα «καρέ» της. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να επιτεθούν κυρίως με μακρινά σουτ που δεν είχαν τύχη. Στην επανάληψη δημιούργησε και σπατάλησε τη μεγαλύτερη ευκαιρία στον αγώνα, με τον αμαρκάριστο Πιερό να μην βρίσκει την μπάλα με το κεφάλι στη μικρή περιοχή στο 71’. Στο 87’ λίγο έλειψε να πέσει στο καναβάτσο όμως ο Κιαούφ απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Κοκλέν και δεν άλλαξε τίποτε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Η Μακάμπι Χάιφα έπειτα από δύο συνεχόμενες ήττες που είχαν προηγηθεί απέσπασε τη δεύτερη ισοπαλία της σε πέντε αναμετρήσεις και πλέον για να συνεχίσει το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι της, θα πρέπει να φύγει νικήτρια από το «Απόστολος Νικολαΐδης» κερδίζοντας τον Παναθηναϊκό. Η συγκομιδή των 2 βαθμών φέρνει τους Ισραηλινούς στην τελευταία θέση του ομίλου τους στο Γιουρόπα Λιγκ, απέχοντας 2 πόντους από την ελληνική ομάδα. Τα τέσσερα από τα πέντε ματς τους ήταν No Goal. Για την εγχώρια λίγκα έπαιξαν την προηγούμενη Κυριακή εντός έδρας με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και «γκέλαρε» μένοντας στο 1-1 και παραμένοντας στην τέταρτη θέση μακριά από την κορυφή.

«Πιστεύω ότι είναι καλό για τους παίκτες που προπονηθήκαμε στην έδρα μας. Το κάνουν πολλές ομάδες, το είχε κάνει και η Ρεν και μας κέρδισε. Δεν σημαίνει κάτι. Θα είμαστε γενναίοι για να νικήσουμε αλλά θα χρειαστούμε και υπομονή για να τα καταφέρουμε διότι οι αντίπαλοι βολεύονται και με ισοπαλία» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Μεσάι Ντέγκο ο οποίος προτίμησε η ομάδα του να μην προπονηθεί στη Λεωφόρο αλλά το πρωί της Τετάρτης στο Ισραήλ και στη συνέχεια να αναχωρήσει για την Ελλάδα.

Αγωνιστικά Νέα: Ξανά εκτός ο αμυντικός Γκόλντμπεργκ και ο μεσοεπιθετικός Χαζίζα. Θα λείψουν ακόμα ο μεσοεπιθετικός Σαμπά και ο αναπληρωματικός δεξιός μπακ Καντίλ.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Ο Παναθηναϊκός έπειτα από το θετικό του ξεκίνημα στο γκρουπ, έχει υποστεί τρεις διαδοχικές ήττες και πλέον παίζει «τελικό» με τη Μακάμπι Χάιφα. Για τους «πράσινους» θα είναι αρκετό να σταματήσουν το αρνητικό σερί, καθώς θα τερματίσουν τρίτοι και θα συνεχίσουν στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ, σε περίπτωση νίκης ή ισοπαλίας. Είναι το φαβορί αλλά δεν περιμένουμε εύκολο βράδυ, με τους Ισραηλινούς να αποσπούν ισοπαλία πριν μία εβδομάδα στο «σπίτι» της Βιγιαρεάλ και να αποδεικνύουν ότι δεν θα παραδοθούν άνευ όρων. Η άμυνα αμφότερων δεν εμπνέει σιγουριά και θα επιλέξουμε το αμφίσκορο σε αρκετά καλή τιμή.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
6ος Όμιλος
  3 Μακάμπι Χάιφα 6 5 1 2 3 3:9
  4 Παναθηναϊκός 6 4 1 1 4 7:10
Εμφάνιση όλων
Μακάμπι Χάιφα - Τελ. αγώνες
4/5/2024
Μακάμπι Μπνέι Ραϊνά
Μακάμπι Χάιφα
29/4/2024
Χάποελ Χάιφα
Μακάμπι Χάιφα
20/4/2024
Μακάμπι Χάιφα
Χάποελ Μπερ Σεβά
4 - 1
13/4/2024
Μακάμπι Χάιφα
Χάποελ Μπνέι Σαχνίν
1 - 0
8/4/2024
Μακάμπι Τελ Αβίβ
Μακάμπι Χάιφα
1 - 1
3/4/2024
Μακάμπι Χάιφα
Μακάμπι Νετάνια
1 - 3
31/3/2024
Μακάμπι Χάιφα
Μακάμπι Μπνέι Ραϊνά
1 - 2
17/3/2024
Μακάμπι Χάιφα
Χάποελ Τελ Αβίβ
0 - 0
14/3/2024
Φιορεντίνα
Μακάμπι Χάιφα
1 - 1
10/3/2024
Μακάμπι Μπνέι Ραϊνά
Μακάμπι Χάιφα
2 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο AELale με το υψηλότερο yield +4.18% έπαιξε: 1
  • » Ο electron-79, με το υψηλότερο yield +20.45% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: Goal
  • » Ο Kabanas14, με το υψηλότερο yield +1.96% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες