12

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λουξεμβούργο - Σερβία

Προϊστορία

9/10/2021 ΛουξεμβούργοΣερβία 0 - 1
4/9/2021 ΣερβίαΛουξεμβούργο 4 - 1
14/11/2019 ΣερβίαΛουξεμβούργο 3 - 2
10/9/2019 ΛουξεμβούργοΣερβία 1 - 3

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 15,787 4.2%
X
€ 17,342 4.7%
2
€ 338,878 91.1%
Over
€ 24,773 65.6%
Under
€ 12,977 34.4%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Σάββατο, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

92 ψήφοι:

Κρίνεται η 2η θέση

Κρίνεται η 2η θέση

Το Λουξεμβούργο διεκδικεί με αξιώσεις την δεύτερη θέση του ομίλου, αλλά θα μπορέσει να ελπίζει περισσότερο μόνο αν νικήσει τη Σερβία.

Τι ισχύει: Προκρίνεται απευθείας ο 1ος του ομίλου, ενώ ο 2oς θα παίξει στα πλέι οφ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν κατά σειρά: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Μεταξύ τους παιχνίδια.

ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ

Θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο της στο νέο γήπεδο (9000 θέσεων), αλλά επιτρέπεται η είσοδος σε 2.000. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της για τα προκριματικά συνετρίβη στη Σερβία με 4-1 και τώρα θέλει να πάρει εκδίκηση, αλλά και να συνεχίσει να διεκδικεί την 2η θέση μιας και οι δύο ομάδες έχουν πέντε πόντους διαφορά, με το Λουξεμβούργο να έχει ένα ματς λιγότερο. Τρεις ημέρες μετά το παιχνίδι με τη Σερβία, θα ταξιδέψει στην Πορτογαλία.

"Είμαι κυρίως ανήσυχος επειδή οι δύο πιο έντονοι επιθετικοί μας είναι αποκλεισμένοι. Τις τελευταίες εβδομάδες, σκεφτόμουν συνεχώς τρόπους με τους οποίους μπορούμε να ξεπεράσουμε την άμυνα της αντίπαλης ομάδας" ανέφερε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ρόμπερτ Χολτζ.

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος είναι ο επιθετικός Ροντρίγκες και ο μέσος Κρίστοφερ Μάρτινς.

Η αποστολή

Τερματοφύλακες: Μορίς (Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ), Σον (Βιλτζ), Κιπς (Αουε).

Αμυντικοί: : Ζανς (Σπάρτα Ρότερνταμ), Πίντο (Σπάρτα Ρότερνταμ), Κάρλσον (Αουε), Σανό (Νέα Υόρκη), Σελίμοβιτς (ΟΦΗ), Βέιγκα (Βιλαφρανκέζε), Μαχμούτοβιτς (Λβιβ), Τζόγκοβιτς(Μαγδεμβούργο).

Μέσοι: Κρίστοφερ Μάρτινς (Γιουνγκ Μπόις), Μπαρέιρο (Μάιντς), Ρουπίλ (Μάιντς), Ολιβιέ Τιλ (Βόρσκλα), Σεμπαστιάλ Τιλ (Σερίφ Τίρασπολ), Σκεντέροβιτς (Προγκρέ), Πιμέντελ (Φόλα).

Επιθετικοί: Σινάνι (Χάντερσφιλντ), Ροντρίγκες (Ντιναμό Κιέβου), Ντεβίλ (Σααρμπρίκεν), Μουράτοβιτς (F91), Μπόρχες (Γκλάντμπαχ), Ομοσάνια (Φόλα), Κούρτσι (Μάιντς).

ΣΕΡΒΙΑ

Παραμένει αήττητη στον όμιλο έχοντας ρεκόρ (3-2-0) και στόχος της είναι η νίκη που θα της εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση και μετά θα κοιτάξει για την πρωτιά. Την προηγούμενη αγωνιστική πήγε στην Ιρλανδία και έφυγε με το 1-1 παρότι προηγήθηκε. Αξιοσημείωτο είναι πως δεν έχει κρατήσει απαραβίαστη την εστία της σε κανένα ματς των προκριματικών και μόνο το πιο πρόσφατο έληξε under.

«Κάθε αγώνας είναι διαφορετικός. Δεν μπορείς ποτέ να έχεις δύο αγώνες το ίδιο. Υποθέτω επίσης ότι οι ομάδες θα είναι διαφορετικές. Ότι θα τους λείψουν οι παίκτες, όπως και εμείς. Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι έχουμε τον στόχο μας. Και αυτή είναι μια νίκη και τρεις βαθμοί. Η κατάκτηση της πρώτης θέσης είναι σημαντική. Πρέπει να κερδίσεις και τα τρία παιχνίδια. Δεν είναι εύκολο, αλλά θα προσπαθήσουμε. Πάμε βήμα βήμα» ανέφερε ο Ντράγκαν Στοϊκοβιτς.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχει σημαντικές απουσίες.

Η αποστολή

Τερματοφύλακες: Ραΐκοβιτς (Ρεμς), Μάρκο Ντμίτροβιτς (Σεβίλλη), Μίλε Σβίλαρ
(Μπενφίκα)

Αμυντικοί: Μιλένκοβιτς (Φιορεντίνα), Νάστασιτς (Φιορεντίνα), Μίτροβιτς (Χετάφε), Μλαντένοβιτς (Λέγκια), Πάβλοβιτς (Μονακό), Βελίκοβιτς (Βέρντερ Βρέμης), Ρίστιτς (Μονπελιέ), Σπάιτς(Κράσνονταρ)

Μέσοι: Τάντιτς (Άγιαξ), Γκουντέλι (Σεβίλλη), Κόστιτς (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Τζούριτσιτς (Σασουόλο), Μακσίμοβιτς (Χετάφε), Ράντονιτς (Μπενφίκα), Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (Λάτσιο), Λούκιτς (Τορίνο), Ζίβκοβιτς (ΠΑΟΚ), Λάζοβιτς (Βερόνα), Ράτσιτς (Βαλένθια), Γκρούιτς (Πόρτο).

Επιθετικοί: Μίτροβιτς (Φούλαμ), Γιόβιτς (Ρεάλ Μαδρίτης), Βλάχοβιτς (Φιορεντίνα)

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Το Λουξεμβούργο έχει ανέβει επίπεδο τελευταία και έχει φτάσει με αξιώσεις να διεκδικεί την δεύτερη θέση. Όμως, απέναντι στην πιο ποιοτική Σερβία φαίνεται πως δεν μπορεί να σταθεί καλά. Φάνηκε στο ματς στο Βελιγράδι όπου οι Σέρβοι επικράτησαν με 4-1. Θα πάμε με το διπλό.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 1ος όμιλος
  1 Σερβία 8 20 6 2 0 18:9
  4 Λουξεμβούργο 8 9 3 0 5 8:18
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο antreas26, με το υψηλότερο yield +27.03% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες