10

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λιλ - Βόλφσμπουργκ

14/9/2021 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 659
0 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 955 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Βόλφσμπουργκ - Λιλ στις 8/12/2021

Προϊστορία

8/12/2021 ΒόλφσμπουργκΛιλ 1 - 3
14/9/2021 ΛιλΒόλφσμπουργκ 0 - 0
11/12/2014 ΛιλΒόλφσμπουργκ 0 - 3
2/10/2014 ΒόλφσμπουργκΛιλ 1 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 102,508 35.5%
X
€ 64,432 22.3%
2
€ 122,111 42.2%
Over
€ 8,425 26.6%
Under
€ 23,209 73.4%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

179 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Decathlon Arena-Stade Pierre-Mauroy
  • Χωρητικότητα: 50186
  • Θεατές: 34314
Δεν πείθει η Λιλ και κινδυνεύει ο Γκουρβενέκ, «πετάει» η Βόλφσμπουργκ

Δεν πείθει η Λιλ και κινδυνεύει ο Γκουρβενέκ, «πετάει» η Βόλφσμπουργκ

Η Λιλ φιλοξενεί τη Βόλφσμπουργκ για την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ, σε αγώνα που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του 7ου γκρουπ.

ΛΙΛ

Αν κάποιος σκεφτόταν έναν τρόπο για να προσγειωθεί ανώμαλα μετά την περσινή θριαμβευτική σεζόν, ίσως δεν θα ήταν τόσο σκληρός. Κι αυτό διότι ξεκίνησε ιδανικά τη σεζόν με κατάκτηση του Σούπερ Καπ Γαλλίας νικώντας 1-0 την Παρί Σεν Ζερμέν στον τελικό. Ωστόσο η συνέχεια δεν είναι ανάλογη και παραπαίει απογοητεύοντας με την απόδοση και τα αποτελέσματά της. Τα «βέλη» πέφτουν πάνω στον προπονητή Ζοσελίν Γκουρβενέκ ο οποίος φημολογείται ότι παίζει τη θέση του στον αγώνα με τη Βόλφσμπουργκ και στο εκτός έδρας ντέρμπι του Βορρά που ακολουθεί με αντίπαλο τη μισητή αντίπαλο Λανς. Προς το παρόν πάντως έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει ξανά τις δυνάμεις της στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Ο όμιλος είναι βατός, για να μπορέσει να διακριθεί όμως θα πρέπει να μεταμορφωθεί προς το καλύτερο. Έχοντας πάρει τον τίτλο στη Λιγκ 1, βρέθηκε απευθείας στη φάση των ομίλων.

Η Λιλ την περασμένη Παρασκευή ταξίδεψε στην έδρα της Λοριάν. Θεωρητικά έπρεπε να παρουσιαστεί βελτιωμένη μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων. Αντί γι’ αυτό ήταν ξανά κατώτερη των περιστάσεων και ηττήθηκε 2-1. Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά από πέντε «στροφές» στο γαλλικό πρωτάθλημα έχει πάρει μόνο ένα «τρίποντο». Ενδεχόμενη επιτυχία στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ θα διασκεδάσει τις εντυπώσεις και θα βελτιώσει το κλίμα. Κάτι τέτοιο όμως δεν θα είναι εύκολο με αντίπαλο του επιπέδου της Βόλφσμπουργκ.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών Γαλλίας Ζοσελίν Γκουρβενέκ -ο οποίος βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση- υπογράμμισε: «Θέλουμε να ανταποκριθούμε συνολικά στη διοργάνωση. Όχι μόνο στον αγώνα με τη Βόλφσμπουργκ. Διαθέτουν μία ισχυρή ομάδα που τερμάτισε πέρσι τέταρτη και φέτος έχει κάνει φανταστικό ξεκίνημα. Πρέπει να αυξήσουμε το επίπεδο της απόδοσής μας αλλά και της συγκέντρωσης στον αγωνιστικό χώρο. Είναι ενοχλητικό ότι κάναμε βήματα προς τα πίσω αλλά αυτή είναι μία άλλη διοργάνωση και δεν έχει σχέση με το πρωτάθλημα. Είναι συναρπαστικό να βρισκόμαστε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η πίεση που υπάρχει στο περιβάλλον δεν θα είναι ποτέ μεγαλύτερη από εκείνη που βάζω εγώ στον εαυτό μου. Υπάρχει υποχρέωση αποτελέσματος και δουλεύουμε για να βρούμε ισορροπία».

Αγωνιστικά Νέα: Αμφίβολος ο δεξιός μπακ Τσελίκ ο οποίος έχει αναρρώσει από τον τραυματισμό του στη γάμπα. Σταθερά εκτός ο κεντρικός μέσος Ρενάτο Σάντσες που υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Στα «πιτς» και οι τραυματίες εξτρέμ Μπαμπά και Γουεά. Εκτός λίστας έμειναν οι αμυντικοί Πιέντ και Μπράνταριτς. Δεν επηρεάζει καθόλου η απουσία του τερματοφύλακα Καρνέζη.



ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

Δεν αποτελεί μία γερμανική ομάδα που συναντά κανείς συχνά-πυκνά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η τέταρτη θέση που κατέκτησε στην περσινή Μπουντεσλίγκα της δίνει το δικαίωμα να λάβει μέρος μόλις για τρίτη φορά στην ιστορία της στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Στην παρθενική της παρουσία τη σεζόν 2009/10 μετά την κατάκτηση του τίτλου στη χώρα της, είχε αποκλειστεί στη φάση των ομίλων. Η δεύτερη και τελευταία παρουσία της μέχρι τη φετινή, ήταν την αγωνιστική περίοδο 2015/16. Εντυπωσίασε τερματίζοντας πρώτη σε όμιλο που συμμετείχαν επίσης η Αϊντχόφεν, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Στη φάση των «16» τέθηκε αντιμέτωπη με τη Γάνδη την οποία άφησε εκτός συνέχειας. Στα προημιτελικά φλέρταρε με το θρίαμβο. Νίκησε 2-0 εντός έδρας τη μετέπειτα πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν άντεξε στον επαναληπτικό του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και η ήττα με 3-0 της κόστισε τον αποκλεισμό.

Το βέβαιο είναι ότι μετά την κλήρωση, η όρεξη έχει ανοίξει στο εσωτερικό της Βόλφσμπουργκ. Και όχι άδικα. Δεν θεωρείται φαβορί ούτε για την πρόκριση, έχοντας ίδιες πιθανότητες με την προσεχή αντίπαλο Λιλ και τη Σάλτσμπουργκ. Αν παίξει όμως όπως στους αγώνες της γερμανικής λίγκας, τότε δεν έχει να φοβάται απολύτως τίποτα. Μέχρι στιγμής αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη μετρώντας τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και φιγουράροντας στην κορυφή της βαθμολογίας. Θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μένει να φανεί αν θα μπορέσει να τα καταφέρει.

«Προσπαθήσαμε να προετοιμάσουμε τους παίκτες μας όσο καλύτερα γίνεται για τον αγώνα με τη Λιλ. Ξέρουν τι κάνουν οι αντίπαλοι κι εμείς θα προσπαθήσουμε με όλες τις δυνάμεις μας για τη νίκη. Είναι πάντοτε υπέροχο συναίσθημα να βρίσκεσαι στο Τσάμπιονς Λιγκ ως παίκτης ή ως προπονητής. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι η σπουδαιότερη διοργάνωση σε ομαδικό επίπεδο και είναι τέλειο να συμμετέχεις σε αυτό. Δεν είναι πολύ εύκολο να είσαι επιτυχημένος γιατί παίζεις με ποιοτικούς αντιπάλους. Δεν μπορείς να υποτιμήσεις καμία ομάδα. Πήραν το πρωτάθλημα στη Γαλλία κι αυτό είναι δύσκολο. Δεν πρόκειται να τους υποτιμήσουμε» σχολίασε ο κόουτς των φιλοξενούμενων, Μαρκ φαν Μπόμελ.

Αγωνιστικά Νέα: Απόντες ο στόπερ Οτάβιο, ο μπακ Γουίλιαμ, ο μέσος Σλάγκερ και ο φορ Μπιάλεκ. Οι τρεις τελευταίοι έμειναν εκτός ευρωπαϊκής λίστας.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για το κάκιστο ξεκίνημα της σεζόν της στο πρωτάθλημα, θα προσπαθήσει μέσω του Τσάμπιονς Λιγκ η Λιλ. Το παιχνίδι όμως στο «Πιερ Μορουά» με αντίπαλο τη Βόλφσμπουργκ δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Οι πρωταθλητές Γαλλίας βρίσκονται σε πίεση και ιδιαίτερα ο προπονητής τους Ζοσελίν Γκουρβενέκ ο οποίος δεν στέκεται στο ύψος των περιστάσεων τουλάχιστον προς το παρόν. Μάλιστα ακολουθεί το ντέρμπι μίσους στην έδρα της Λανς. Από την άλλη οι «λύκοι» καλπάζουν στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα σημειώνοντας μόνο νίκες και δείχνουν ότι διανύουν περίοδο φόρμας. Μας προκαλεί η απόδοση του «διπλού» και θα το στηρίξουμε.

FACTS

  • Η ομάδα Βόλφσμπουργκ νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 2.37 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Λιλ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 2.08 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
7ος Όμιλος
  1 Λιλ 6 11 3 2 1 7:4
  4 Βόλφσμπουργκ 6 5 1 2 3 5:10
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο HAoS_Kostas με το υψηλότερο yield +4.06% έπαιξε: 1
  • » Ο HAoS_Kostas, με το υψηλότερο yield +15.17% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες