7

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λιθουανία - Πορτογαλία

10/9/2019 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 902
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1705 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Πορτογαλία - Λιθουανία στις 14/11/2019

1ο Ημίχρονο 1 - 1

  1. 7' Ronaldo Cristiano (πέναλτι)
  2. 28' Andriuskevicius Vytautas

2ο Ημίχρονο 1 - 5

  1. 62' Ronaldo Cristiano
  2. 65' Ronaldo Cristiano
  3. 76' Ronaldo Cristiano
  4. 92' Carvalho William

      Προϊστορία

      14/11/2019 ΠορτογαλίαΛιθουανία 6 - 0
      10/9/2019 ΛιθουανίαΠορτογαλία 1 - 5

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 6,647 0.7%
      X
      € 17,689 1.7%
      2
      € 989,542 97.6%
      Over
      € 33,187 85.8%
      Under
      € 5,476 14.2%

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      141 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: LFF stadionas, Vilnius
      Εύκολο διπλό για την Πορτογαλία

      Εύκολο διπλό για την Πορτογαλία

      Η Λιθουανία δεν μπορεί να νικήσει ούτε το Λουξεμβούργο και φιλοξενεί στο γήπεδο της όπου είναι με συνθετικό χλοοτάπητα την Πορτογαλία που θέλει τους βαθμούς για να πάρει την πρόκριση τα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

      Τι ισχύει: Προκριματική φάση για το Euro 2020. Προκρίνονται οι δύο πρώτοι του ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια που ισχύουν είναι: οι βαθμοί στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους, η καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες νίκες εκτός έδρας.

      ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ

      Η κατρακύλα της συνεχίζεται αφού όπως τονίσαμε και το Σάββατο το επίπεδο της έχει πέσει πάρα πολύ. Δεν μπόρεσε να αντισταθεί καθόλου στην Ουκρανία εντός έδρας και έχασε με 3-0 φτάνοντας τις δύο σερί ήττες στον όμιλο. Δέχθηκε το πρώτο γκολ στο 7' και το δεύτερο στο 27', ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 61ο λεπτό της αναμέτρησης.

      Δεν είναι ότι δεν θέλει, αλλά δεν μπορεί. Στον όμιλο βρίσκεται στην τελευταία θέση με μόλις ένα βαθμό, έχοντας παίξει και τα δύο παιχνίδια της απέναντι στο Λουξεμβούργο. Τελευταία επίσημη νίκη της ήταν τον Οκτώβριο του 2016 με τη Μάλτα.

      Αγωνιστικά Νέα: Δεν υπάρχουν αλλαγές στην αποστολή και ο προπονητής ανέφερε πως θα αλλάξει τερματοφύλακα. Θα παίξει ο Σέτκους αντί του Ζούμπας.

      Η αποστολή της Λιθουανίας

      Τερματοφύλακες: Ερνέστας Σέτκους (Χαποέλ Μπερ Σεβά), Εμίλιους Ζούμπας (Μπνέι Γιεχούντα), Βιτάουτας Τσερνιάουσκας (ΤΣΣΚΑ Σόφιας)

      Αμυντικοί: Ρολάντας Μπαραβίκας (Βίλνιους), Μιντάουγκας Παλιόνις (Ρέγκενζμπουργκ), Λίνας Κλιμαβίτσιους (Ντιναμό Βουκουρεστίου), Βιτάουτας Αντριουσκεβίτσιους (Τομπόλ), Εντβίνας Γκιρντβάινις (Ρίγα), Αλγκις Γιανκάουσκας (Σουντούβα), Εγκίντιους Βαϊτκούνας (Ζαλγκίρις), Σαούλιους Μικολιούνας (Βίλνιους)

      Μέσοι: Βικίντας Σλίβκα (Χιμπέρνιαν), Ντονάτας Καζλάουσκας (Ριτεράι), Μάντας Κούκλις (Ζετισού), Γκιεντριούς Ματουλεβίτσιους (Σουντούβα), Ντεϊμάντας Πετραβίτσιους (Οκζετπές), Ντομάντας Σίμκους (Βίλνιους), Οβίντιους Βερμπίσκας (Σουντούβα), Μοντέστας Βορομπιόβας (Βίλνιους), Αρτούρας Ζούλπα (Τομπόλ)

      Επιθετικοί: Φέντορ Τσερνίχ (Ορενμπούργκ), Καρόλις Λαουκζέμις (Ιστρα), Παούλιους Γκολουμπίσκας (Σουντούβα)

      ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

      Μετά την κατάκτηση του Nations League συνέχισε με νίκη και μάλιστα στο Βελιγράδι επί της Σερβίας με 4-2. Δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα καθώς προηγήθηκε με 2-0 στο 58' με τέρματα των Καρβάλιο και Γκουέδες. Οι Σέρβοι μείωσαν με τον Μιλένκοβιτς δέκα λεπτά αργότερα, αλλά στο 80' ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγραψε το 1-3. Στο 85', οι γηπεδούχοι μείωσαν ξανά με τον Μίτροβιτς, αλλά ένα λεπτό αργότερα ο Μπερνάντο Σίλβα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

      Αυτή ήταν η πρώτη της νίκη στον όμιλο έπειτα από δύο εντός έδρας ισοπαλίες απέναντι σε Ουκρανία και Σερβία. Βρίσκεται στην δεύτερη θέση του ομίλου με 8 βαθμούς μακριά από την Ουκρανία, αλλά έχει και δύο ματς λιγότερα. Αφού δεν έχασε κανένα παιχνίδι με τη Σερβία δύσκολα θα χάσει την πρόκριση, αφού τώρα ξεκινούν τα εύκολα ματς για αυτήν.

      Αγωνιστικά Νέα: Τραυματίστηκε ο Σεμέδο και θα ρισκαριστεί η συμμετοχή του.

      Η αποστολή της Πορτογαλίας

      Τερματοφύλακες: Ρουί Πατρίσιο (Γουλβς), Μπέτο (Γκεζτέπε), Ζοσέ Σα (Ολυμπιακός)

      Αμυντικοί: Φέρο (Μπενφίκα), Ζοάο Κανσέλο (Μάντσεστερ Σίτι), Νέλσον Σεμέδο (Μπαρτσελόνα), Ζοσέ Φόντε (Λιλ), Ρούμπεν Ντίας (Μπενφίκα), Μάριο Ρουί (Νάπολι), Ραφαέλ Γκερέιρο (Ντόρτμουντ), Ντάνιελ Καρίσο (Σεβίλλη)

      Μέσοι: Γουίλιαμ Καρβάλιο (Μπέτις), Ντανίλο Περέιρα (Πόρτο), Ρούμπεν Νέβες (Γουλβς), Ζοάο Μουτίνιο (Γουλβς), Πίτσι (Μπενφίκα), Μπρούνο Φερνάντες (Σπόρτινγκ Λισσαβώνας), Ρενάτο Σάντσες (Λιλ)

      Επιθετικοί: Κριστιάνο Ρονάλντο (Γιουβέντους), Μπερνάντο Σίλβα (Μάντσεστερ Σίτι), Γκονσάλο Γκουέντες (Βαλένθια), Ράφα Σίλβα (Μπενφίκα), Ντιόγκο Ζότα (Γουλβς), Ντάνιελ Ποντένσε (Ολυμπιακός), Ζοάο Φέλιξ (Ατλέτικο Μαδρίτης)

      Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Εύκολο βράδυ αναμένεται να περάσει η Πορτογαλία, αλλά η απόδοση της δεν αξίζει τίποτα. Με τα πόσα γκολ δεν θα μπλέξουμε και το No Goal είναι μια επιλογή.

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Euro
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        7 Πορτογαλία 8 17 5 2 1 22:6
        10 Λιθουανία 8 1 0 1 7 5:25
      2ο ΓΚΡΟΥΠ
        2 Πορτογαλία 8 17 5 2 1 22:6
        5 Λιθουανία 8 1 0 1 7 5:25
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο ref1969, με το υψηλότερο yield +2.36% στο [ΕΥΡΩΠΗ: Euro] έπαιξε: 2

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες