1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Πορτογαλία - Λιθουανία

14/11/2019 21:45

1ο Ημίχρονο 2 - 0

  1. 7' Ronaldo Cristiano (πέναλτι)
  2. 22' Ronaldo Cristiano
  3. 27' Palionis Markus

2ο Ημίχρονο 6 - 0

  1. 52' Pizzi Luis
  2. 56' Paciencia Goncalo
  3. 63' Silva Bernardo
  4. 65' Ronaldo Cristiano
  5. 80' Mikoliunas Saulius

      Προϊστορία

      14/11/2019 ΠορτογαλίαΛιθουανία 6 - 0
      10/9/2019 ΛιθουανίαΠορτογαλία 1 - 5

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 503,090 98.9%
      X
      € 3,826 0.8%
      2
      € 1,733 0.3%
      Over
      € 10,454 92.4%
      Under
      € 863 7.6%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Πέμπτη, 21:45

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      8 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Estadio Algarve, Faro Loule
      Με νίκες προκρίνεται η Πορτογαλία

      Με νίκες προκρίνεται η Πορτογαλία

      Η Πορτογαλία με δύο νίκες στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια της προκρίνεται στα τελικά χωρίς να την ενδιαφέρει τι θα κάνει η Σερβία και ξεκινάει από σήμερα φιλοξενώντας την αποκλεισμένη και τελευταία Λιθουανία.

      Τι ισχύει: Προκριματική φάση για το Euro 2020. Προκρίνονται οι δύο πρώτοι του ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια που ισχύουν είναι: οι βαθμοί στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους, η καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες νίκες εκτός έδρας.

      ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

      Δέχθηκε την πρώτη της ήττα στον όμιλο έπειτα από έξι αγωνιστικές, αφού ηττήθηκε στην Ουκρανία με 2-1 και ακόμα δεν έχει καταφέρει να προκριθεί. Δεν μπήκε καθόλου καλά στο ματς και βρέθηκε ν α χάνει στο πρώτο μισάωρο με 2-0 χάρη σε τέρματα του Γιάρμετσουκ στο 6΄ και του Γιαρμολένκο στο 27΄. Στο 72', η Ουκρανία έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Στεπανένκο και στην ίδια φάση ο Κριστιάνο Ρονάλντο ευστόχησε σε πέναλτι κάνοντας το 2-1 που δεν άλλαξε μέχρι το τέλο της αναμέτρησης. Βρίσκεται στην δεύτερη θέση του ομίλου με 11 βαθμούς και την ακολουθεί η Σερβία με 10, αλλά έχει δύο εύκολα ματς με Λιθουανία και Λουξεμβούργο και δύσκολα θα χάσει την πρόκριση.

      «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αν δεν ήταν καλά, δεν θα ήταν και στην αποστολή που ανακοίνωσα. Όλοι θέλουν να πουν κάτι για τον Ρονάλντο. Αυτό γίνεται συνέχεια και γίνεται περισσότερο από κάθε άλλον παίκτη. Αυτή η συνέντευξη Τύπου δεν είναι για τον Κριστιάνο, αλλά για το ματς με τη Λιθουανία», είπε ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος εκνευρίστηκε με τις συνεχόμενες ερωτήσεις για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ.

      Αγωνιστικά Νέα: Σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι δεν βρίσκονται στην αποστολή οι αμυντικοί Νέλσον Σεμέδο, Πέπε, οι μέσοι Ζοάο Φέλιξ, Γουίλιαμ Καρβάλιο, Ράφα Σίλβα, Γκουέδες, Ζοάο Μάριο και Αντρέ Γκόμες.

      Η αποστολή της Πορτογαλίας

      Τερματοφύλακες: Ρουί Πατρίσιο (Γουλβς), Μπέτο (Γκεζτέπε), Ζοσέ Σα (Ολυμπιακός)

      Αμυντικοί: Κανσέλο (Μάντσεστερ Σίτι), Ρούμπεν Σεμέδο (Ολυμπιακός), Ντουάρτε (Γρανάδα), Μάριο Ρουί (Νάπολι), Ζοσέ Φόντε (Λιλ), Ρούμπεν Ντίας (Μπενφίκα), Ρικάρντο Περέιρα (Λέστερ), Ραφαέλ Γκερέιρο (Ντόρτμουντ),

      Μέσοι: Ζοάο Μουτίνιο (Γουλβς), Μπερνάντο Σίλβα (Μάντσεστερ Σίτι), Μπρούνο Φερνάντες (Σπόρτινγκ Λισσαβώνας), Ντανίλο Περέιρα (Πόρτο), Ρούμπεν Νέβες (Γουλβς), Πίτσι (Μπενφίκα), Ποντένσε (Ολυμπιακός).

      Επιθετικοί: Κριστιάνο Ρονάλντο (Γιουβέντους), Έντερ (Λοκομοτίβ Μόσχας), Αντρέ Σίλβα (Αϊντραχτ Φρ.), Γκονζάλο Πασιέντσια (Αϊντραχτ Φρ.), Μπρούμα (Αϊντχόφεν), Ντιόγκο Ζότα (Γουλβς).

      ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ

      Δεν έχει καταφέρει ακόμα να πάρει νίκη στον όμιλο και έφτασε τις πέντε συνεχόμενες ήττες χάνοντας στο τελευταίο της ματς εντός έδρας από τη Σερβία με 2-1. Με δύο γκολ του Αλεξάντερ Μίτροβιτς στο 49΄και το 53' βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 και απλά μείωσε με τον Καζλάουσκας στο 79΄. Βρίσκεται στην ουρά της βαθμολογίας με ένα βαθμό. Τελευταία φορά που νίκησε σε επίσημο ματς ήταν τον Οκτώβριο του 2016.

      «Ένας εξαιρετικός αγώνας μας περιμένει. Η Πορτογαλία είναι μια ομάδα με πολλούς τίτλους και είναι σήμερα η κορυφαία ομάδα στην Ευρώπη. Δεν εξετάζουμε τη βαθμολογία του τουρνουά, σκεφτόμαστε τι να κάνουμε, πώς να αντιμετωπίσουμε τους αντιπάλους μας. Ο αγώνας στο Βίλνιους έδειξε ότι οι Πορτογάλοι έχουν περισσότερα αστέρια από τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Είμαστε περισσότερο επικεντρωμένοι στο παιχνίδι μας, την άμυνα της ομάδας, την πειθαρχία», είπε ο προπονητής Βάλντας Ουρμπόνας.

      Αγωνιστικά Νέα: Νέο όνομα στην αποστολή ο τερματοφύλακας, Σέτκους ενώ εκτός έμεινε ο αμυντικός Γκιρβάινις. Στη μεσαία γραμμή οι Σλίβκα και Κούκλις πήραν τις θέσεις των Μικολιούνας και Βερμπούτσκας. 'Αλλαξε τελείως και η επιθετική γραμμή με τους Τσέρνιτς και Ματουλεβίτσιους να αντικαθιστούν τους Ματουλεβίτσιους, Λαουκζέμις.

      Η αποστολή της Λιθουανίας

      Τερματοφύλακες: Ζούμπας (Μπνέι Γιεχούντα), Τσερνιάουσκας (ΤΣΣΚΑ Σόφιας), Σέτκους (Χαποέλ Μπερ Σεβά)

      Αμυντικοί: Μπαραβίκας (Ζαλγκίρις), Κλιμαβίτσιους (Ντιναμό Βουκουρεστίου), Αντριουσκιαβίτσιους (Τομπόλ), Γιανκάουσκας (Σουντούβα), Βαϊτκούνας (Ζαλγκίρις), Παλιόνις (Ρέγκενζμπουργκ), Γκιρντβάινις (Ρίγα), Μικολιούνας (Βίλνιους).

      Μέσοι: Καζλάουσκας (Ριτεριάι), Σίμκους (Ζαλγκίρις), Ζούπα (Τομπόλ), Νοβικόβας (Λέγκια), Γκολουμπίτσκας (Σουντούβα), Ματουλεβίτσιους (Σουντούβα), Μπορομπιέβας (Ζαλγκίρις), Σλίβκα (Χιμπέρνιαν), Κούκλις (Ζετισού).

      Επιθετικοί: Τσέρνιτς (Ορενμπούργκ), Ματουλεβίτσιους (Ζαλγκίρις)

      Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Από τις ορέξεις της Πορτογαλίας εξαρτάται το ματς και δεν θα μπλέξουμε, αφού δεν αξίζει και κάτι να ποντάρεις σε αυτό το παιχνίδι.

      FACTS

      • Η ομάδα Λιθουανία έχασε στους τελευταίους 4 αγώνες στη διοργάνωση Euro.
        Σημείο: 1
      • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Πορτογαλία, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Euro).
        Σημείο: Over

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Euro
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        7 Πορτογαλία 8 17 5 2 1 22:6
        10 Λιθουανία 8 1 0 1 7 5:25
      2ο ΓΚΡΟΥΠ
        2 Πορτογαλία 8 17 5 2 1 22:6
        5 Λιθουανία 8 1 0 1 7 5:25
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο AZAZAZA, με το υψηλότερο yield +7.98% στο [ΕΥΡΩΠΗ: Euro] έπαιξε: Over

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες