3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λιθουανία - Ελβετία

Προϊστορία

12/10/2021 ΛιθουανίαΕλβετία 0 - 4
28/3/2021 ΕλβετίαΛιθουανία 1 - 0
14/6/2015 ΛιθουανίαΕλβετία 1 - 2
15/11/2014 ΕλβετίαΛιθουανία 4 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 761 7.7%
X
€ 694 7.1%
2
€ 8,373 85.2%
Over
€ 343 29.2%
Under
€ 833 70.8%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

104 ψήφοι:

«Καίγεται» πιο πολύ η Ελβετία

«Καίγεται» πιο πολύ η Ελβετία

Η Λιθουανία έπειτα από εννιά διαδοχικές ήττες επέστρεψε στις νίκες και υποδέχεται την Ελβετία που έκανε σημαντικό βήμα για την κατάληψη της δεύτερης θέσης στον όμιλο.

Τι ισχύει: Προκρίνεται απευθείας ο 1ος του ομίλου, ενώ ο 2oς θα παίξει στα πλέι οφ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν κατά σειρά: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Μεταξύ τους παιχνίδια.

ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ

Είχε το χειρότερο σερί της ιστορίας της με 9 διαδοχικές ήττες, αλλά φιλοξένησε την Βουλγαρία και πήρε την πρώτη της νίκη, αλλά και βαθμούς στον όμιλο μετά το 3-1. Οι Λιθουανοί μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και πήραν το προβάδισμα με τον Λάσισκας στο 18΄, αλλά ο Ντεσπόντοφ στο 64΄ ισοφάρισε. Οι γηπεδούχοι σκόραραν δύο φορές μέσα σε ένα τρίλεπτο με τον Σέρνιχ (82΄ και 84΄) και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

«Είμαστε ευχαριστημένοι όχι μόνο με τους τρεις βαθμούς, αλλά και με τον τρόπο που επιτεύχθηκαν. Νομίζω ότι είναι μια νίκη που αξίζει. Ήταν ένας αγώνας υψηλού επιπέδου. Οι παίκτες το ήθελαν πολύ, υπήρχε αυτή η αφοσίωση και η στάση γιατί βρισκόμασταν σε μια εντελώς διαφορετική κατάσταση. Πρέπει να το αποδεικνύουμε σε κάθε αγώνα, η ομάδα έχει αλλάξει τόσο συναισθηματικά όσο και ψυχολογικά, εάν συνεχιστεί μια τέτοια επιθυμία και αφοσίωση, τα ίδια αποτελέσματα μπορούν να αναμένονται στο μέλλον», δήλωσε ο προπονητής της εθνικής Λιθουανίας Βάλντας Ιβανάουσκας.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχει νέες απώλειες.

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Σέτκους (Χάποελ Τελ Αβίβ), Γκερτμόνας (Ζαλγκίρις), Κραπίκας (Σπέτσια).

Αμυντικοί: Κλιμαβίτσιους (Νταϊνάβα), Μπαραβίκας (Αράντ), Σλαβίκας (Σούντοβα), Γκασπουίτις (Ντάνφερμλιν), Σάτκους (Νυρεμβέργη ΙΙ), Μπαραούσκας (Ριτεριάι), Τουτισκίνας (Κροτόνε)

Μέσοι: Νοβικόβας (Έρζουμσπορ), Σλίβκα (Απόλλων Σμύρνης), Καζλάουσκας (Ακ. Κλιντσένι), Βορομπγιόβας (Αράντ), Λασίτσκας (Βόζντοβατς), Σίμκους (Σαμπάιλ), Ντάπκους (Κάουνο Ζαλγκίρις), Μεγκελάιτις (Βιτερμπέσε), Ουζέλα (Ζαλγκίρις), Γιανκάουσκας (Πανεβέζις)

Επιθετικοί: Τσέρνιχ (Γιαγκελόνια), Ντουμπίτσκας (Πιατσένσα)

ΕΛΒΕΤΙΑ

Έκανε σημαντικό βήμα για την κατάληψη της δεύτερης θέσης στον όμιλο επικρατώντας εντός έδρας επί της Β. Ιρλανδίας με 2-0. Απέχει τρεις βαθμούς από την πρωτοπόρο Ιταλία, με ένα ματς λιγότερο. Σημαντικό ρόλο έπαιξε η αποβολή του Λιούις στο 37’ και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, ο Τσούμπερ έδωσε το προβάδισμα στους Ελβετούς που έπαιζαν με παίκτη παραπάνω. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Φάσναχτ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Η Ελβετία παρέμεινε αήττητη για πέμπτο σερί ματς έχοντας ρεκόρ 3-2-0 και φαίνεται πως καθάρισε την 2η θέση και ελπίζει ακόμα και στην πρωτιά του ομίλου. Αξιοσημείωτο είναι πως τα τέσσερα από τα πέντε ματς της ολοκληρώθηκαν Under και No Goal.

«Γενικά δεν νομίζω ότι η αποβοβλή ήταν καθοριστική για τον αγώνα. Με την απόδοσή μας ελέγχαμε τον αγώνα ήδη. Είχαμε περισσότερη πίεση, προσπαθήσαμε να επιτεθούμε και ίσως το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι δεν επωφεληθήκαμε από όλες τις ευκαιρίες μας για γκολ. Αγωνιστήκαμε μέχρι το τέλος και δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες» ανέφερε ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος Μουράτ Γιακίν.

Αγωνιστικά Νέα: Θα έχει δύο νέα σημαντικά προβλήματα, αφού αποχώρησαν από την αποστολή ο κεντρικός αμυντικός της Ντόρτμουντ, Μάνουελ Ακάντζι (τραματίας) και ο μέσος της Γκλάντμπαχ, Ντένις Ζακαριά είναι τιμωρημένος.

Η αποστολή της Ελβετίας:

Τερματοφύλακες: Σόμερ (Γκλάντμπαχ), Ομλίν (Μονπελιέ), φον Μπάλμοος (Γιουνγκ Μπόις)

Αμυντικοί: Ροντρίγκες (Τορίνο), Σερ (Νιούκαστλ), Ακάντζι (Ντόρτμουντ), Ελβέντι (Γκλάντμπαχ), Βίντμπερ (Μάιντζ), Μπαμπού (Βόλφσμπουργκ), Κόμερτ (Βασιλεία), Γκαρσία (Γιουνγκ Μπόις)

Μέσοι: Σακίρι (Λυών), Τσούμπερ (ΑΕΚ), Ζακάρια (Γκλάντμπαχ), Φρόιλερ (Αταλάντα), Σο (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Στέφεν (Βόλφσμπουργκ), Έμπισερ (Γιουνγκ Μπόις)

Επιθετικοί: Σεφέροβιτς (Μπενφίκα), Εμπολό (Γκλάντμπαχ), Γκαβράνοβιτς (Καϊσερίσπορ), Βάργκας (Άουγκσμπουργκ), Φάσνχαχτ (Γιουνγκ Μπόις), Αγέτι (Σέλτικ), Ίτεν (Γκρόιτερ Φιρτ)

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Λιθουανία έδειξε σημάδια ανάκαμψης μετά την πρώτη της νίκη στον όμιλο, αλλά ξαφνικά δεν έμαθε να παίζει φανταστικό ποδόσφαιρο. Από την άλλη, η Ελβετία επικράτησε επί της Β. Ιρλανδίας και έκανε σημαντικό βήμα για τη 2η θέση στον όμιλο. Οι φιλοξενούμενοι είναι αήττητοι για πέμπτο σερί ματς και είναι αξιοσημείωτο πως τα τέσσερα από αυτά ολοκληρώθηκαν Under και No Goal. Θα επιλέξουμε το δεύτερο και σε αυτό το παιχνίδι.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 3ος όμιλος
  1 Ελβετία 8 18 5 3 0 15:2
  5 Λιθουανία 8 3 1 0 7 4:19
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Pkotsios, με το υψηλότερο yield +22.56% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες