1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λιθουανία - Γιβραλτάρ

Προϊστορία

26/3/2024 ΛιθουανίαΓιβραλτάρ 1 - 0
21/3/2024 ΓιβραλτάρΛιθουανία 0 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 303,022 94.7%
X
€ 10,900 3.4%
2
€ 6,070 1.9%
Over
€ 37,872 57.3%
Under
€ 28,203 42.7%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

129 ψήφοι:

9

Σουτ στην εστία

0

13

Σουτ εκτός εστίας

3

69%

Κατοχή μπάλας

31%

2

Οφσάιντ

1

2

Κίτρινες κάρτες

0

0

Κόκκινες κάρτες

0

10

Κόρνερ

1

14

Φάουλ

12

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Dariaus Ir Gireno Stadium
  • Θεατές: 6102
«Κλειδώνει» την παραμονή η Λιθουανία

«Κλειδώνει» την παραμονή η Λιθουανία

Λιθουανία και Γιβραλτάρ αναμετρούνται στο Κάουνας στο δεύτερο παιχνίδι για την παραμονή στην League C του Nations League, με τους Λιθουανούς να έχουν το προβάδισμα μετά τη νίκη με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι.

Τι ισχύει: Αγώνας ρεβάνς για την παραμονή στην League C του Nations League. Σε περίπτωση ισοπαλίας στο συνολικό σκορ μετά το φινάλε του δεύτερου ματς, ακολουθεί παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι.

Α’ Ματς: Γιβραλτάρ – Λιθουανία 0-1

Κέρδισε με 1-0 το Γιβραλτάρ στο Αλγκάβρε και έκανε το πρώτο βήμα για την παραμονή της στην League C. Είχε την υπεροχή αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος παρά το γεγονός πως από το 26’ έμεινε με παίκτη παραπάνω. Στην επανάληψη όμως μπήκε πολύ δυνατά και άνοιξε το σκορ στο 60’ με κεφαλιά του νεοεισελθόντα Κούτσις ενώ είχε και δύο δοκάρια. Στο 71’ έμεινε με και αυτή με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Γκιρντβάινις αλλά δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα με το Γιβραλτάρ να είχε απλώς δύο μικροευκαιρίες για να ισοφαρίσει.

Η αλήθεια είναι πως δεν έβγαλε μάτια με την εικόνα της αλλά η μισή δουλειά έγινε και καλείται να την ολοκληρώσει στην έδρα της για να διατηρήσει τη θέση της στην League C του Nations League. Αξιοσημείωτο ότι η Ομοσπονδία έταξε πριμ 50.000 ευρώ εφόσον οι διεθνείς καταφέρνουν να μείνουν στην κατηγορία.

Ήταν η πρώτη της νίκη μετά από αυτή του Οκτωβρίου στην Βουλγαρία (2-0) για τα προκριματικά του Euro, βάζοντας τέλος σ’ ένα μίνι σερί τριών αγώνων χωρίς νικηφόρο αποτέλεσμα (0-1-2).

Εν όψει του σημερινού ο τεχνικός της Γιανκάουσκας άφησε αιχμές για ενέργειες των παικτών και ανθρώπων της αποστολής του Γιβραλτάρ με σκοπό να αποσυντονίσουν την ομάδα του: «Έχουμε ένα σημαντικό ματς, το δεύτερο ημίχρονο που είναι το καθοριστικό. Η ομάδα είναι έτοιμη, έχουμε αναλύσει καλά το πρώτο ματς, όπου ίσως δεν παίξαμε το καλύτερο μας ποδόσφαιρο αλλά πετύχαμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο πρώτος αγώνας ήταν πολύ κατατοπιστικός, ίσως υπήρχαν μερικά επεισόδια όπου ένιωθες νευρικότητα, γνωρίσαμε τον αντίπαλο, το στυλ του, πράγματα που ίσως δεν στολίζουν πραγματικά το ποδόσφαιρο, κάποιες προκλήσεις, υπερβολική δραστηριότητα του πάγκου, αλλά τώρα να ξέρετε σίγουρα ότι θα χρησιμοποιήσουν όλες τους τις δυνάμεις για να επηρεάσουν ενδεχομένως τις αποφάσεις των διαιτητών. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ό,τι θα γίνει στο γήπεδο και κοντά στο γήπεδο. Υπήρξαν κάποια επεισόδια όπου χάσαμε αυτόν τον συναισθηματικό έλεγχο, πρέπει να έχουμε κατά νου ότι ο αντίπαλός μας χρησιμοποιεί τέτοιες λεπτομέρειες στο παιχνίδι, πρέπει να αντιδράσουμε πιο επαγγελματικά, να ξέρουμε τι μας περιμένει και να μην απαντήσουμε στις προκλήσεις τους. Δεν είναι εύκολο, αλλά είναι ένα από τα κύρια καθήκοντά μας να παραμείνουμε σταθεροί και επαγγελματίες στο γήπεδο, ώστε να μην ωφελήσει τους αντιπάλους μας. Νομίζω ότι οι αντίπαλοι πέτυχαν ένα μέγιστο καλό αποτέλεσμα στο πρώτο ματς και εμείς, μη κάνοντας το καλύτερο μας παιχνίδι, δεν πετύχαμε το αποτέλεσμα που περιμέναμε. Πρέπει να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας, ήταν πολύ συμπαγείς στη μέση, αλλά δεν μπορεί να είναι πολύ συμπαγείς παντού, ξέρουμε καλά πού θα είναι οι πιο ελεύθεροι χώροι», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο στόπερ Γκιρντβάινις (Σαντχάουσεν). Στη συνέντευξη Τύπου ο Γιανκάουσκας τόνισε ότι υπήρξαν απλώς κάποια μικροπροβλήματα, αναφέροντας όμως ότι όλη η ομάδα θα πρέπει να είναι πλήρως προετοιμασμένη για τον αγώνα. Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμών ο νεαρός αμυντικός Τιτουσκίνας (Λοντζ) και ο μέσος Σεσπλαούκις (Σιαουλιάι).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ζούμπας (Χάποελ Τελ Αβίβ), Γκερτμόνας (Ουνιβερσιτατέα Κλυοζ), Τσερνιεάουσκας (Πανεβέζιτς)

Αμυντικοί: Λασίτσκας (Ολίμπια), Κλιμαβίτσιους (Πανεβέζις), Μπενέτα (Πανεβέζις), Ούτκους (Σερκλ Μπριζ), Σίρβις (Μάριμπορ), Λεκιάτας (U Κραϊόβα 1948), Καζουκόλοβας (Αστάνα), Ούπστας (Χέγκελμαν)

Μέσοι: Νοβίκοβας (Τούζλασπορ), Τσέρνιχ (Κεράλα Μπλάστερς), Σλίβκα (Λαμία), Βερμπίτσκας (Ζαλγκίρις), Γκολουμπίτσκας (Ζαλγκίρις), Γκινέιτις (Τορίνο), Ρομανόβσκι (Ντιναμό Τυφλίδιας), Ντολζνίκοβ (Κάουνο Ζαλγκίρις), Ματουλεβίτσιους (Ζαλγκίρις), Βαρέικα (Χέγκελμαν)

Επιθετικοί: Παλάουσκας (Κόλος Κοβαλίνκα), Κούτσις (Κάουνο Ζαλγκίρις)Εμφανίστηκε ανταγωνιστικό τηρουμένων των αναλογιών στο πρώτο ματς με την Λιθουανία αλλά δεν απέφυγε την ήττα με 1-0 στην έδρα του. Σε αμυντικό ρόλο από το ξεκίνημα, δεν επέτρεψε στην αντίπαλο του να φανεί ιδιαίτερα απειλητική στο πρώτο μέρος παρά το γεγονός πως από το 26’ έπαιζε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του γκολκίπερ του, Κόλινγκ. Το αριθμητικό μειονέκτημα του κόστισε εν τέλει στην επανάληψη αφού δέχτηκε το γκολ στο 60’ ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν και δύο δοκάρια ως το 70ο λεπτό. Στο 71’ οι αριθμητικές ισορροπίες αποκαταστάθηκαν και έκτοτε ξεθάρρεψε έχοντας δύο μικροευκαιρίες για να φέρει το σκορ στα ίσα χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Έφτασε τις 26 σερί ήττες σε επίσημα και φιλικά παιχνίδια. Βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο εν όψει του σημερινού επαναληπτικού, κυνηγώντας ένα γκολ και να μην δεχτεί κανένα για να στείλει το ματς στην παράταση. Η τελευταία φορά που σκόραρε ήταν στις 19 Νοεμβρίου του 2022 απέναντι στην Ανδόρα σε μία φιλική αναμέτρηση όπου κέρδισε με 1-0. Αυτή είναι και η πιο πρόσφατη νίκη του.

Εν όψει της σημερινής ρεβάνς ο τεχνικός του Ρίμπας τόνισε: «Το αποτέλεσμα δεν είναι καθόλου αυτό που θέλαμε, αυτό είναι ξεκάθαρο. Λέγοντας αυτό, η απόδοση της ομάδας ήταν πολύ καλή, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι μείναμε με δέκα παίκτες μετά από 23 λεπτά. Και με δέκα άνδρες, δουλέψαμε και παλέψαμε σε όλο το παιχνίδι, κάναμε το καλύτερο δυνατό και υπό αυτές τις συνθήκες ήταν μια καλή εμφάνιση. Πρέπει να θυμόμαστε πάντα ότι παίζουμε με αντιπάλους υψηλού επιπέδου, η Λιθουανία είναι για κάποιο λόγο 70 θέσεις πάνω από εμάς στην κατάταξη της FIFA. Είναι μια ομάδα που είχε κάποια σπουδαία αποτελέσματα, αλλά εκτός από το αποτέλεσμα στην πρώτη σκέλος, είμαστε περισσότερο από ικανοποιημένοι γνωρίζοντας ότι η ομάδα μας είναι και πάλι έτοιμη».

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο βασικός γκολκίπερ Κόλινγκ (Λίνκολν). Αρκετά νεανικό το ρόστερ, με αρκετούς ανήλικους αλλά και δύο βετεράνους, τους Ρ. Τσιπολίνα (41 ετών) και Κασκιάρο (42 ετών) που ανεβάζουν τον μέσο όρο. Σχεδόν όλοι τους ημι-επαγγελματίες, με την πλειοψηφία να αγωνίζεται στο εγχώριο πρωτάθλημα.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Κόλινγκ (Λίνκολν), Μπάντα (Σεντ Τζόζεφς), Λόπεθ (Μπρούνος Μάγκπαϊς)

Αμυντικοί: Τ. Τσιπολίνα (Μπρούνος Μάγκπις), Ρόι Τσιπολίνα (Λίνκολν), Σέρτζαντ (Λίνκολν), Ολιβέρο (Χέλσινγκορ), Άνεσλι (Ντάνταλκ), Μπρίτολ (Λίνκολν), Μ. Λόπες (Λίνκολν), Ατσχούντ (Γιουρόπα Πόιντ), Κάρινγκτον (Αλγερίθας), Μάουρο (Ατλέτικο Ζαμπράλ)

Μέσοι: Γουόκερ (Λίνκολν), Ρόναν (Κινγκς Λιν Τάουν), Χάρτμαν (Βέρμοντ Καταμάουντς), Ντε Ντε Χάρο (Μπρούνος Μάγκπαϊς), Μπάλανταϊν (Μπρούνος Μάγκπαϊς), Σκάνλον (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)

Επιθετικοί: Κασκιάρο (Λίνκολν), Ντε Μπαρ (Λίνκολν), Ελ Χμίντι (Τορίχος), Πίκοκ (Μονς Καλπ), Ρουίς (Λινξ), Μπαρτόλο (Γουίλντστόουν), Γιέσοπ (Τσέστερφιλντ), Ρουίζ (Λινξ)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας και η λογική λέει ότι η Λιθουανία θα «κλειδώσει» με δεύτερη νίκη την παραμονή. Δεν παίζεται ο άσος σ’ αυτές τις τιμές, ανεβαίνει κάπως η απόδοση αν τον κυνηγήσουμε στο ημίχρονο.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο durim με το υψηλότερο yield +8.82% έπαιξε: 1
  • » Ο parmenzi, με το υψηλότερο yield +4.41% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C] έπαιξε: Ημ.1
  • » Ο pafroudakis, με το υψηλότερο yield +1.74% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες