Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Γιβραλτάρ - Λιθουανία

21/3/2024 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 424
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 40 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Λιθουανία - Γιβραλτάρ στις 26/3/2024

Προϊστορία

26/3/2024 ΛιθουανίαΓιβραλτάρ 1 - 0
21/3/2024 ΓιβραλτάρΛιθουανία 0 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 3,258 4.1%
X
€ 14,960 18.9%
2
€ 60,912 77.0%
Over
€ 3,605 48.5%
Under
€ 3,827 51.5%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

135 ψήφοι:

3

Σουτ στην εστία

5

2

Σουτ εκτός εστίας

14

39%

Κατοχή μπάλας

61%

0

Οφσάιντ

5

1

Κίτρινες κάρτες

5

1

Κόκκινες κάρτες

1

4

Κόρνερ

4

9

Φάουλ

14

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Estadio Algarve
  • Χωρητικότητα: 30002
  • Θεατές: 207
Μάχη για την παραμονή στην League C

Μάχη για την παραμονή στην League C

Γιβραλτάρ και Λιθουανία αναμετρούνται στο Αλγκάρβε, στον πρώτο από τα δύο παιχνίδια των πλει-άουτ του Nations League για την παραμονή στην τρίτη κατηγορία του θεσμού, τη λεγόμενη League C.

Τι ισχύει: Πρώτο από τα δύο παιχνίδια μπαράζ για την παραμονή στην League C του Nations League. Ακολουθεί ρεβάνς την Τρίτη (26/3) στην έδρα της Λιθουανίας. Σε περίπτωση ισοπαλίας στο συνολικό σκορ μετά το φινάλε του δεύτερου ματς, ακολουθεί παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι

Τερμάτισε στην τελευταία θέση του 4ου ομίλου της League C με Γεωργία, Βουλγαρία και Βόρεια Μακεδονία, αποσπώντας μόλις ένα βαθμό, το ισόπαλο 1-1 στο εντός έδρας με τους Βούλγαρους, που θεωρήθηκε μάλιστα μεγάλη έκπληξη. Σκόραρε συνολικά τρία γκολ και δέχτηκε 18 με αποτέλεσμα να τερματίσει στην τελευταία θέση της ειδικής βαθμολογίας με τις ουραγούς κάθε γκρουπ της League C. Αυτό σημαίνει ότι θα δώσει διπλό μπαράζ με την Λιθουανία για την αποφυγή του υποβιβασμού στην League D.

Αποτελεί μία από τις πιο αδύναμες ομάδες της Ευρωπαϊκής Ηπείρου και αποτέλεσε σάκος του μποξ στα προκριματικά του Euro 2024, όντας στον 2ο όμιλο, μαζί με Γαλλία, Ολλανδία, Ελλάδα και Ιρλανδία. Συνολικός απολογισμός μηδέν βαθμοί και 0-41 τέρματα! Στα δύο τελευταία παιχνίδια γνώρισε την ιστορική συντριβή με 14-0 στην Γαλλία ενώ ακολουθήσε η εντός έδρας ήττα με 6-0 από την Ολλανδία.

Μετράει 25 σερί ήττες σε επίσημα και φιλικά παιχνίδια, τελευταία φορά που σκόραρε ήταν στις 19 Νοεμβρίου του 2022 απέναντι στην Ανδόρα σε μία φιλική αναμέτρηση όπου κέρδισε με 1-0.
Υποδέχεται την Λιθουανία στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια για την παραμονή στην League C, όντας το μεγάλο αουτσάιντερ.

Εν όψει του σημερινού πρώτου αγώνα στo Αλγκάρβε, ο αρχηγός της ομάδας, Ρόι Τσιπολίνα δήλωσε: «Δουλέψαμε πολύ σκληρά για να βρεθούμε στην League C και θέλουμε να παραμείνουμε εδώ. Οδεύουμε στο σωστό δρόμο. Η Λιθουανία είναι αναμφίβολα το φαβορί αλλά έχουμε αποδείξει στο παρελθόν ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε προβλήματα σε ομάδες σαν αυτή. Ελπίζουμε να τους το κάνουμε δύσκολο και αν ακολουθήσουμε το πλάνο μας, μπορεί να υπάρξουν μερικές εκπλήξεις».

Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα. Αρκετά νεανικό το ρόστερ, με αρκετούς ανήλικους αλλά και δύο βετεράνους, τους Ρ. Τσιπολίνα (41 ετών) και Κασκιάρο (42 ετών) που ανεβάζουν τον μέσο όρο. Σχεδόν όλοι τους ημι-επαγγελματίες, με την πλειοψηφία να αγωνίζεται στο εγχώριο πρωτάθλημα.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Κόλινγκ (Λίνκολν), Μπάντα (Σεντ Τζόζεφς), Λόπεθ (Μπρούνος Μάγκπαϊς)

Αμυντικοί: Τ. Τσιπολίνα (Μπρούνος Μάγκπις), Ρόι Τσιπολίνα (Λίνκολν), Σέρτζαντ (Λίνκολν), Ολιβέρο (Χέλσινγκορ), Άνεσλι (Ντάνταλκ), Μπρίτολ (Λίνκολν), Μ. Λόπες (Λίνκολν), Ατσχούντ (Γιουρόπα Πόιντ), Κάρινγκτον (Αλγερίθας), Μάουρο (Ατλέτικο Ζαμπράλ)

Μέσοι: Γουόκερ (Λίνκολν), Ρόναν (Κινγκς Λιν Τάουν), Χάρτμαν (Βέρμοντ Καταμάουντς), Ντε Ντε Χάρο (Μπρούνος Μάγκπαϊς), Μπάλανταϊν (Μπρούνος Μάγκπαϊς), Σκάνλον (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)

Επιθετικοί: Κασκιάρο (Λίνκολν), Ντε Μπαρ (Λίνκολν), Ελ Χμίντι (Τορίχος), Πίκοκ (Μονς Καλπ), Ρουίς (Λινξ), Μπαρτόλο (Γουίλντστόουν), Γιέσοπ (Τσέστερφιλντ), Ρουίζ (Λινξ)Συγκέντρωσε μόλις ένα βαθμό στον 1ο όμιλο της League C με Τουρκία, Λουξεμβούργο και Νησιά Φερόε, αυτόν με τα τελευταία στην έδρα της, με αποτέλεσμα να τερματίσει στην τελευταία θέση. Σκόραρε μόλις δύο γκολ και δέχτηκε 14 με αποτέλεσμα να τερματίζει προτελευταία στην κατάταξη με τις τέταρτες της League C, υποχρεώνοντας την να δώσει αγώνες μπαράζ με το Γιβραλτάρ για να μείνει στην κατηγορία.

Πολύ πιο ανταγωνιστική η εικόνα της στα προκριματικά του Euro που ακολούθησαν, όπου με νέο προπονητή τον Εντγκάρας Γιανκάουσκας τερμάτισε προτελευταία σε όμιλο με Ουγγαρία, Σερβία, Μαυροβούνιο και Βουλγαρία συγκεντρώνοντας έξι βαθμούς! Οι τέσσερις ήταν απέναντι στην ουραγό Βουλγαρία (2-0 εκτός, 1-1 εντός), ενώ απέσπασε δύο ισοπαλίες 2-2 στα εντός έδρας με Μαυροβούνιο και Ουγγαρία.

Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της έδωσε φιλικό με την Κύπρο τον Νοέμβριο γνωρίζοντας την ήττα με 1-0.
Πηγαίνει στην Πορτογαλία για να αντιμετωπίσει το Γιβραλτάρ θέλοντας να κάνει το πρώτο βήμα για την παραμονή της στην League C. Είναι σαφώς το μεγάλο φαβορί και επιθυμεί να «κλειδώσει» από το πρώτο ματς την υπόθεση παραμονής. Αξιοσημείωτο ότι η Ομοσπονδία έταξε πριμ 50.000 ευρώ εφόσον οι διεθνείς καταφέρνουν να μείνουν στην κατηγορία.

Εν όψει του σημερινού ο τεχνικός της Γιανκάουσκας τόνισε μεταξύ άλλων: «Έχουν μεγάλο μαχητικό πνεύμα. Μπορεί να γίνει επικίνδυνος αντίπαλος αν τους υποτιμήσουμε. Έχουν αδύναμα στοιχεία αλλά για να τα φανερώσουμε θα πρέπει να δώσουμε τη μέγιστη δύναμη. Αν δεν το κάνουμε αυτό θα γίνουμε μια ομάδα ίδιου επιπέδου. Έχουν ταλέντο, ίσως εξαφανίζεται κάποιους φορές απέναντι σε ομάδες μεγαλύτερου επιπέδου και νομίζω ότι ανήκουμε στο τελευταίο επίπεδο. Είμαστε μια ταχύτητα πάνω, ο κύριος ανταγωνιστής είναι ο εαυτός μας».

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός λόγω τραυματισμών ο νεαρός αμυντικός Τιτουσκίνας (Λοντζ) και ο μέσος Σεσπλαούκις (Σιαουλιάι). Παρθενική κλήση για τον 24χρονο μέσο Βαρέικα (Χέγκελμαν).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ζούμπας (Χάποελ Τελ Αβίβ), Γκερτμόνας (Ουνιβερσιτατέα Κλυοζ), Τσερνιεάουσκας (Πανεβέζιτς)

Αμυντικοί: Γκιρντβάινις (Σαντχάουσεν), Λασίτσκας (Ολίμπια), Κλιμαβίτσιους (Πανεβέζις), Μπενέτα (Πανεβέζις), Ούτκους (Σερκλ Μπριζ), Σίρβις (Μάριμπορ), Λεκιάτας (U Κραϊόβα 1948), Καζουκόλοβας (Αστάνα), Ούπστας (Χέγκελμαν)

Μέσοι: Νοβίκοβας (Τούζλασπορ), Τσέρνιχ (Κεράλα Μπλάστερς), Σλίβκα (Λαμία), Βερμπίτσκας (Ζαλγκίρις), Γκολουμπίτσκας (Ζαλγκίρις), Γκινέιτις (Τορίνο), Ρομανόβσκι (Ντιναμό Τυφλίδιας), Ντολζνίκοβ (Κάουνο Ζαλγκίρις), Ματουλεβίτσιους (Ζαλγκίρις), Βαρέικα (Χέγκελμαν)

Επιθετικοί: Παλάουσκας (Κόλος Κοβαλίνκα), Κούτσις (Κάουνο Ζαλγκίρις)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί την Λιθουανία, η οποία προέρχεται από άκρως εντυπωσιακή παρουσία για τα δεδομένα της στα προκριματικά του Euro. Προφανώς όμως οι Λιθουανοί δεν είναι ομάδα επιπέδου για να την εμπιστευτείς σε τέτοιες αποδόσεις. Γενικότερα άχρωμο στοιχηματικά ματς, αν θα έπαιζα κάτι θα ήταν το όβερ λόγω υψηλής απόδοσης

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο durim με το υψηλότερο yield +4.73% έπαιξε: 2
  • » Ο parmenzi, με το υψηλότερο yield +4.41% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες