4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λίβερπουλ - Μπαρτσελόνα

7/5/2019 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 872

1ο Ημίχρονο 1 - 0

  1. 7' Origi Divock
  2. 11' Fabinho Tavares
  3. 46' Busquets Sergio

2ο Ημίχρονο 4 - 0

  1. 53' Rakitic Ivan
  2. 54' Wijnaldum Georginio
  3. 56' Wijnaldum Georginio
  4. 66' Matip Joel
  5. 75' Semedo Nelson
  6. 79' Origi Divock

      Προϊστορία

      7/5/2019 ΛίβερπουλΜπαρτσελόνα 4 - 0
      1/5/2019 ΜπαρτσελόναΛίβερπουλ 3 - 0
      6/8/2016 ΛίβερπουλΜπαρτσελόνα 4 - 0

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 5,755,617 69.0%
      X
      € 603,398 7.2%
      2
      € 1,983,469 23.8%
      Over
      € 991,484 69.9%
      Under
      € 426,822 30.1%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Τρίτη, 22:00

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      767 ψήφοι:

      Ειδήσεις

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Anfield
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 53394
      Ψάχνει θαύμα χωρίς Σαλάχ και Φιρμίνο η Λίβερπουλ

      Ψάχνει θαύμα χωρίς Σαλάχ και Φιρμίνο η Λίβερπουλ

      Λίβερπουλ και Μπαρτσελόνα διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο «Άνφιλντ» για την πρόκριση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Το 3-0 του πρώτου αγώνα στο «Καμπ Νόου» δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα στους Καταλανούς, ενώ οι «κόκκινοι» θα παραταχθούν χωρίς τους Σαλάχ και Φιρμίνο.

      Πρώτο παιχνίδι (Μπαρτσελόνα – Λίβερπουλ 3-0): Η Μπαρτσελόνα προηγήθηκε νωρίς με τον Σουάρες (26’), στη συνέχεια η Λίβερπουλ πήρε τον έλεγχο και είχε δύο σημαντικές ευκαιρίες στην επανάληψη για να ισοφαρίσει. Στο τέλος μίλησε η κλάση του Μέσι, ο οποίος με δύο γκολ (75', 82') διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Κομβικές οι δύο φάσεις στο φινάλε, με τον Σαλάχ να σημαδεύει το δοκάρι από τη μικρή περιοχή και τον Ντεμπελέ να αστοχεί από σχεδόν ίδια θέση, δευτερόλεπτα πριν το τελικό σφύριγμα.

      Τι ισχύει: Δεύτερος ημιτελικός του Τσάμπιονς Λιγκ. Ισχύει το εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση που η Λίβερπουλ κερδίσει με 3-0 θα ακολουθήσει παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι* Εννέα φορές έχουν παίξει στο παρελθόν οι δύο ομάδες, με τις δύο ομάδες να μετρούν από τρείς νίκες. Η Λίβερπουλ είναι αήττητη εντός έδρας στο Τσάμπιονς Λιγκ σε 21 σερί παιχνίδια (15-6-0). Επιστρέφουν για πρώτη φορά ως αντίπαλοι στο «Άνφιλντ» οι Σουάρες και Κουτίνιο

      ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

      Γνώρισε βαριά ήττα στον πρώτο ημιτελικό του «Καμπ Νόου» και βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο εν όψει του σημερινού. «Δεν θα μπορούσα να ήμουν λιγότερο περήφανος για τους παίκτες μου. Ήταν μια τολμηρή εμφάνιση, με πάθος και ζωντάνια. Όμως στο τέλος, το σκορ έγραψε 3-0», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γιούργκεν Κλοπ. Στο πρωτάθλημα νίκησε δύσκολα 3-2 στο Νιούκαστλ. Προηγήθηκε δύο φορές με Φαν Ντάικ και Σαλάχ, ωστόσο ισοφαρίστηκε ισάριθμες και χρειάστηκε το γκολ του Οριγκί στο 86’ μετά από εκτέλεση φάουλ για να πάρει το τρίποντο. Βρέθηκε για λίγες ώρες στην κορυφή, αφού τη Δευτέρα η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με 1-0 την Λέστερ και την έριξε ξανά στην 2η θέση και στο -1, μια αγωνιστική πριν το φινάλε.

      Την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την Γουλβς, ωστόσο στο μυαλό όλων είναι φυσικά το σημερινό, με τον Γιούργκεν Κλοπ να μην χάνει την πίστη του για την ανατροπή: «Υπάρχει ελπίδα και είμαστε πολύ μακριά από το να παραδοθούμε. Όσο έχουμε ευκαιρία να προκριθούμε στον τελικό, θα προσπαθήσουμε. Αν τα καταφέρουμε, τέλεια! Αν όχι, ας αποτύχουμε με τον πιο όμορφο τρόπο. Το παιχνίδι αυτό θα είναι το 3ο σε 6 ημέρες για μας. Η Μπαρτσελόνα ξεκούρασε και τους 11 παίκτες το Σάββατο, επομένως υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά», ανέφερε ο Γερμανός τεχνικός.

      Αγωνιστικά Νέα: Ο Μοχάμεντ Σαλάχ (50/26, 13 ασίστ) υπέστη διάσειση στον αγώνα με την Νιούκαστλ και ο Γιούργκεν Κλοπ επιβεβαίωσε ότι δεν είναι διαθέσιμος για το σημερινό. Το πλήγμα στην επίθεση είναι πολύ μεγάλο, αφού νοκ-άουτ τέθηκε και ο Φιρμίνο (47/16, 8 ασίστ), ενώ εκτός είναι και ο βασικός χαφ Κεϊτά (33/3), που τραυματίστηκε στο πρώτο παιχνίδι και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν. Αμφίβολο πως θα παραταχθεί η ομάδα μπροστά, με τους Στάριτζ και Βαϊνάλντουμ να διεκδικούν τις δύο θέσεις δίπλα στον Μανέ, ενώ υπάρχει και η λύση των Οριγκί και Σακίρι. Στην αποστολή βρίσκεται και ο 19χρονος φορ Μπρούστερ, με τον Κλοπ να δηλώνει πως μπορεί να τον χρησιμοποιήσει

      ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

      Βρίσκεται μια «ανάσα» από την πρόκριση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ έπειτα από τέσσερα χρόνια. Η κλάση του Λιονέλ Μέσι έκανε ξανά τη διαφορά και οι Καταλανοί ταξίδεψαν με πολύ ισχυρό προβάδισμα στο Λίβερπουλ. Ωστόσο, άπαντες είναι προσγειωμένοι και σίγουρα όχι χαλαροί μετά και το περσινό κάζο από την Ρόμα, όπου πέταξαν στα σκουπίδια το προβάδισμα τριών τερμάτων που είχαν αποκτήσει. Στο πρωτάθλημα ο Βαλβέρδε ξεκούρασε όλους τους βασικούς του (και τους 11!) στην ήττα από τη Θέλτα (2-0) στο Βίγκο, αφού η ομάδα του έχει σηκώσει ήδη την κούπα του πρωταθλητή.

      «Πρέπει να ξεχάσουμε το πρώτο παιχνίδι. Θα είναι μεγάλο λάθος να σκεφτούμε ότι θα μας βοηθήσει να προκριθούμε. Αυτό το παιχνίδι είναι το σημαντικότερο στην καριέρα μου στην Μπαρτσελόνα. Δε θα αλλάξουμε κάτι σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, έχουμε στόχο τη νίκη. Οι οπαδοί στο Άνφιλντ έχουν μεγάλο πάθος και δημιουργούν πολύ θόρυβο, όμως έχουμε παίξει καλά σε μεγάλα στάδια φέτος, όπως στο Ολντ Τράφορντ και στο Σαν Σίρο και μπορούμε να διαχειριστούμε την πίεση», δήλωσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος παραδέχτηκε πως η ομάδα του πήρε το μάθημα της μετά τον περσινό αποκλεισμό από την Ρόμα στα προημιτελικά του θεσμού.

      Αγωνιστικά Νέα: Νοκ άουτ ο εξτρέμ Ντεμπελέ (42/14, 9 ασίστ), που αποχώρησε τραυματίας στο 6ο λεπτό του αγώνα με τη Θέλτα. Εκτός και ο 19χρονος στόπερ Τοντιμπό (2/0), μακροχρόνια εκτός ο μέσος Ραφίνια (8/1), που πάντως ταξίδεψε με την αποστολή στο Λίβερπουλ

      FACTS

      • Η ομάδα Λίβερπουλ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 14 από 15 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1X με απόδοση 1.45 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Μπαρτσελόνα δεν έχει χάσει στους τελευταίους 13 από 14 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: X2 με απόδοση 1.45 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Λίβερπουλ νίκησε στους τελευταίους 11 από 12 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1 με απόδοση 2.55 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Μπαρτσελόνα νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες στη διοργάνωση Τσάμπιονς Λιγκ.
        Σημείο: 2 με απόδοση 2.55 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Μπαρτσελόνα νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες στη διοργάνωση Τσάμπιονς Λιγκ.
        Σημείο: Ημ.2 με απόδοση 2.80 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Λίβερπουλ νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 2.85 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο elpides, με το υψηλότερο yield +0.84% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: 2

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες