6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λευκορωσία - Αζερμπαϊτζάν

6/6/2022 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 722
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 694 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Αζερμπαϊτζάν - Λευκορωσία στις 13/6/2022

Προϊστορία

13/6/2022 ΑζερμπαϊτζάνΛευκορωσία 2 - 0
6/6/2022 ΛευκορωσίαΑζερμπαϊτζάν 0 - 0
2/6/2021 ΛευκορωσίαΑζερμπαϊτζάν 1 - 2
23/3/2018 ΑζερμπαϊτζάνΛευκορωσία 0 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 19,220 19.9%
X
€ 27,634 28.7%
2
€ 49,517 51.4%
Over
€ 1,976 14.4%
Under
€ 11,783 85.6%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Δευτέρα, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

104 ψήφοι:

4

Σουτ στην εστία

6

2

Σουτ εκτός εστίας

5

43%

Κατοχή μπάλας

57%

5

Οφσάιντ

5

4

Κίτρινες κάρτες

4

0

Κόκκινες κάρτες

1

1

Κόρνερ

5

5

Αλλαγές

4

9

Φάουλ

15

0

Προσπάθειες Για Γκολ

0

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Karadjordje Stadium
  • Χωρητικότητα: 18458
Πρόβλημα στο γκολ και άγχος και για τις δύο

Πρόβλημα στο γκολ και άγχος και για τις δύο

Η Λευκορωσία υποδέχεται τo Αζερμπαϊτζάν για την 2η αγωνιστική του 3ου ομίλου της League C του Nations League. Την ήττα από την Σλοβακία στην πρεμιέρα γνώρισαν οι γηπεδούχοι, ενώ και οι φιλοξενούμενοι αντίστοιχα ηττήθηκαν εκτός έδρας από το Καζακστάν.

* Το ματς θα διεξαχθεί στο ουδέτερο «Καραντόρντ Στάντιουμ» στο Νόβι Σαντ της Σερβίας, καθώς η UEFA έχει αποφασίσει να «εξορίσει» τους Λευκορώσους, που θα παίξουν χωρίς την παρουσία οπαδών τους, λόγω της έμμεσης εμπλοκής τους υπέρ των Ρώσων στην στρατιωτική εισβολή στην Ουκρανία.

Μπορεί να γνώρισε την ήττα από την ΣΛοβακία με 0-1, αλλά η εικόνα της δεν ήταν κακή. Ούσα αουτσάιντερ -και λόγω συνθηκών- πάλεψε κρατώντας το ματς σε ισορροπία. Οι Σλοβάκοι είχαν μεν την κατοχή της μπάλας, αλλά η Λευκορωσία ενώ δεν είχε απειληθεί ιδιαίτερα, δέχτηκε ένα «κρύο» γκολ σε ανύποπτη φάση στο 61', όταν έγιονε κακή εκτίμηση του γκολκίπερ Παβλιουτσένκο και της άμυνας σε σέντρα σουτ. Ταυτόχρονα πάντως η Λευκορωσία δεν είχε δημιουργήσει και κάποια επικίνδυνη φάση, αλλά στο 82' έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν το σουτ του Σεβτσένκο εντός περιοχής, πέρασε ελάχιστα άουτ, με το σκορ όμως να μην αλλάζει ως το τέλος της αναμέτρησης.

Ιδιαίτερα αξιόμαχοι οι Λευκορώσοι, παρ' ότι αγωνίζονται μακριά από την έδρα τους, ενώ στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν πρόλαβαν καν να κάνουν προπόνηση πριν το ματς. Τα προβλήματα στην ομάδα παραμένουν πάντως, τόσο σε επίπεδο σχέσεων, καθώς ο Λισάκοβιτς (Ρούμπιν Καζάν) και ο Λάπτεβ (Τορπέντο Μόσχας) δεν δέχτηκαν την κλήση στην ομάδα λόγω κόντρας με τον προπονητή, ενώ και η κατάσταση στην χώρα το τελευταίο διάστημα δεν βοηθάει.

«Δεν ξεκινήσαμε όπως θέλαμε, αλλά είναι νωρίς ακόμα και τίποτα δεν έχει κριθεί. Μιλήαμε για τα λάθη μας και είμαστε έτοιμοι να παροουσιάσουμε κάτι διαφορετικό κόντρα στο Αζερμπαϊτζάν» , δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Λευκορωσίας, Γκεόργκι Κοντρατίεβ.

Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς απουσίες.

Η αποστολή της Λευκορωσίας:

Τερματοφύλακες:Κατκέβιτς (Ντινάμο Μινσκ), Παβλιουτσένκο (Νιετσιέτζα), Πλότνικοβ (Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ)

Αμυντικοί: Παλιάκοβ (Αστανά), Πολιτσέβιτς (Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ), Σεβτσένκο (Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ), Κανταρκέβιτς (Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ), Σβιάτσόβ (Ντινάμο Μινσκ),Μπεγκούνοβ (Ντινάμο Μινσκ), Πιατσένιν (Ορενμπούργκ), Γιούντενκοβ (Μακτααράλ), Βολκόβ (Χίμκι), Νετσάγιεφ (ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ)

Μέσοι: Κλιμόβιτς (Γκιρμότ), Γιαμπλόνσκι (Αρης Λεμεσού), Εμπόνγκ (Αστανά), Μπίκοβ (Ντιναμό Μινσκ), Σεντκό (Τορπέντο Μόσχας), Σέλιαβα (Ροστόφ), Μπεσμέρτνι (ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ), Γκρόμικο (ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ), Μπότσεροβ (ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ), Μαλκέβιτς (ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ), Ιβάν Μπάχαρ (Ντινάμο Μινσκ), Γκρέτσικο (Ντιναμό Μινσκ)

Επιθετικοί: Πάντστρελοβ (Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ), Αντρέι Σολοβέι (Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ)

Η ατυχία και η επιπολαιότητα κόστισαν την ήττα στην πρεμιέρα με 2-0 από το Καζακστάν εκτός έδρας. Οι Αζέροι παροουσιάστηκαν βελτιωμένοι σε σχέση με τα πρόσφατα παιχνίδια τους και είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Νταντάσοφ (31') και Σαλάχλι (35') έχασαν μεγάλες ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ, σε ένα πρώτο μέρος που άνηκε ολοκληρωτικά στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έκαναν τα πάντα σωστά πολκην των τελικών προσπαθειών. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους όμως (50') ένα μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα να κοντράρει σε αμυνόμενο και να πάρει πολύ περίεργη τροχιά καταλήγωντας αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και μετά στα δίχτυα του Μαχαμαντάλιγιεβ. Στο 57' μάλιστα μία μικρή αδράνεια της άμυνας οδήγησε σε σε δεύτερο γκολ των γηπεδούχων, με κοντινή προβολή και το παιχνίδι «έσβησε» μετά από αυτό, με το 2-0 να μην αλλάζει.

Το Αζερμπαϊτζάν συμπλήρωσε έτσι 11 σερί ματς χωρίς νίκη και θέλει απεγνωσμένα το τρίποντο κόντρ στην Λευκορωσία, αν θέλει να συνεχίσει να έχει βλέψεις για την κορυφή και την άνοδο στην League B ή τουλάχιστον την ισοπαλία για να μην «μπλέξει» από νωρίς αναφορικά με την «μάχη» του υποβιβασμού, σε έναν όμιλο που δείχνει πάντως ιδιαίτερα ανοιχτός σε όλα τα ενδεχόμενα.

«Χάσαμε μεγάλη ευκαιρία να πάρουμε βαθμούς στο Καζακστάν και πρέπει να καλύψουμε το χαμένο έδαφος ξεκινώντας από το ματς με την Λευκορωσία, που θεωρώ πως θα είναι πιο δύσκολο. Πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα και κυρίως να αυτή τη φορά να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν για γκολ» , δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Αζερμπαϊτζάν, Τζιοβάνι Ντε Μπιάζι, ο οποίος παρά τις αποτυχίες στις τελευταίες προκριματικές φάσεις στηρίζεται από την ομοσπονδία και υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο ως το 2024.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός αποστολής λόγω τιμωρίας ο Μουταλίμοφ (Σουμγκαγίτ), όπως και οι αμυντικοί Καλίλζάντε (Ζίρα), αλλά και οι μέσοι Όζομπιτσ (Καραμπάγκ), Γκαράγιεφ (Καραμπάγκ) και Αμπντουλάγιεβ (Σουμγκαγίτ) που ξεχωρίζουν από αυτούς που δεν κλήθηκαν.

Η αποστολή του Αζερμπαϊτζάν:

Τερματοφύλακες: Μαχαμαντάλιγιεβ (Καραμπάγκ), Αγκάγιεβ (Σαμπάχ), Μπαλάγιεβ (Τουράν)

Αμυντικοί: Μεντβέντεβ (Καραμπάγκ), Μπαϊράμοβ (Καραμπάγκ), Κρίβοτσουκ (Βίσλα Πλοκ), Α. Χουσείνοβ (Καραμπάγκ), Μ. Χουσείνοβ (Καραμπάγκ), Σαλαχλί (Νέφτσι), Χασαναλιζάντε (Σαμπάχ), Χαγκχβέρντι (Σουμγκαγίτ), Χιουσεΐνοβ (Ζίρα), Μουσταφαζάντε (Καραμπάγκ)

Μέσοι: Αλίγιεφ (Ζίρα), Αλμέιδα (Καραμπάγκ), Ντινίγιεφ (Ζίρα), Ισάγιεφ (Σαμπάχ), Ισραφίλοβ (Νέφτσι), Μαχμούντοβ (Νέφτσι), Ναζάροβ (Άουε), Νουρίγιεφ (Σουμγκαγίτ), Καράγιεβ (Καραμπάγκ)

Επιθετικοί: Αλασκάροβ (Μπούρσασπορ), Νταντάσοβ (Τοντέλα), Εμρελί (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Σεϊντάγιεβ (Καραμπάγκ).

Γιώργος Χρονόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Όποιος ηττήθεί μπαίνει σε μεγάλες περιπέτειες, οπότε πρώτα θα κοιτάξουμε την άμυνά τους. Επιθετικά πάντως οι Αζέροι έχουνε πρόβλημα στο να ολοκληρώσουν σωστά τις φάσεις που δημιουργούν και οι Λευκορώσοι έχουν πρόβλημα στο να δημιουργήσουν. Το Under 2,5 είναι η προφανής επιλογής, αλλά η απόδοσή του πολύ χαμηλή, οπότε θα επιλέξω το No Goal, αφού όποια καταφέρει -αν καταφέρει- να πετύχει γκολ πιστεύω θα το υπερασπιστεί με επιτυχία ως το τέλος, ενώ ίσως σε κάποια αντεπίθεση κάνει και δελυτερη «ζημιά», γι' αυτό και αποφεύγω το να ποντάρω στο 0-1 γκολ.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
3ος Όμιλος
  2 Αζερμπαϊτζάν 6 10 3 1 2 7:4
  4 Λευκορωσία 6 3 0 3 3 3:7
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο metrbymetr, με το υψηλότερο yield +26.55% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες