1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λευκορωσία - Εσθονία

10/10/2019 19:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 715
0 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1666 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Εσθονία - Λευκορωσία στις 8/10/2021

1ο Ημίχρονο 0 - 0

  1. 41' Politevich Sergei

2ο Ημίχρονο 0 - 0

  1. 82' Liivak Frank

      Προϊστορία

      8/10/2021 ΕσθονίαΛευκορωσία 2 - 0
      27/3/2021 ΛευκορωσίαΕσθονία 4 - 2
      10/10/2019 ΛευκορωσίαΕσθονία 0 - 0
      6/9/2019 ΕσθονίαΛευκορωσία 1 - 2
      3/6/2013 ΕσθονίαΛευκορωσία 0 - 2

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 697,990 87.9%
      X
      € 63,999 8.1%
      2
      € 31,650 4.0%
      Over
      € 29,479 22.7%
      Under
      € 100,237 77.3%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Πέμπτη, 19:00

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      70 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Dinamo Stadion, Minsk
      Με σημαντικές απουσίες η Εσθονία

      Με σημαντικές απουσίες η Εσθονία

      Η Λευκορωσία που δεν κυνηγάει κάτι στον όμιλο, υποδέχεται στο Μινσκ την ουραγό του γκρουπ, Εσθονία, η οποία κατεβαίνει με σημαντικές απουσίες σε όλες τις γραμμές.

      Τι ισχύει: Προκριματική φάση για το Euro 2020. Προκρίνονται οι δύο πρώτοι του ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια που ισχύουν είναι: οι βαθμοί στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους, η καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες νίκες εκτός έδρας.

      ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ

      Νικηφόρο ήταν το ντεμπούτο του Μίκαελ Μάρκεκ στον πάγκο της, καθώς επικράτησε με 2-1 της Εσθονίας στο Ταλλίν και πήρε τους πρώτους της βαθμούς στον όμιλο. Ήταν πολύ καλύτερη από την αντίπαλο της, είχε δοκάρι στο 14’ και προηγήθηκε στο ξεκίνημα της επανάληψης με τον Ναούμοβ (48’), δέχτηκε την ισοφάριση στο 54’ αλλά στη συνέχεια πίεσε ασφυχτικά και είχε τρία δοκάρια για να πάρει εκ νέου το προβάδισμα, κάτι που κατάφερε στις καθυστερήσεις με τον Σκάβις έπειτα από ωραία συνεργασία. Ακολούθησε φιλική ήττα με 1-0 από την Ουαλία στο Κάρντιφ.

      Δεν κυνηγάει κάτι στον όμιλο, αφού οι δύο ήττες από την Β. Ιρλανδία (0-1 εντός, 1-2 εκτός) και αυτές από Ολλανδία (0-4 εκτός) και Γερμανία (2-0 εντός) την έχουν φέρει στο -9 από την 2η θέση. Παρόλα αυτά έχει εξασφαλίσει θέση για τα πλει-οφ του Nations League και τον Μάρτιο του 2020 θα διεκδικήσει εισιτήριο για τα τελικά του Euro 2020. «Αυτά τα τέσσερα παιχνίδια θα τα χρησιμοποιήσουμε για να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για τα παιχνίδια του Μαρτίου. Γι αυτό καλέσαμε διαφορετικούς παίκτες αυτή τη φορά στην Εθνική ώστε να δούμε σε ποιους μπορούμε να υπολογίζουμε. Έχουμε μπροστά μας έναν αδύναμο αντίπαλο και έναν δυνατό. Φυσικά δεν είμαστε σε θέση να ξεχωρίζουμε αντιπάλους αλλά είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα έχουμε ίδια προσέγγιση κόντρα στην Εσθονία και κόντρα στην Ολλανδία», δήλωσε ο τεχνικός της Μάρκεκ.

      Αγωνιστικά Νέα: Εκτός αποστολής έμεινε ο μπαρουτοκαπνισμένος μέσος Χλεμπ, ενώ δεν κλήθηκε ούτε ο σημαντικός χαφ Κίσλιακ. Έγινε αρκετή κουβέντα στην Λευκορωσία για το γεγονός ότι δεν κλήθηκε στην Εθνική Ανδρών ο 20χρονος επιθετικός Σχκούριν, ο οποίος είναι πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Λευκορωσίας με 14 γκολ σε 21 παιχνίδια. «Θα μου δείξει τι αξίζει στην Εθνική Ελπίδων», δήλωσε ο Μάρκεκ. Το ίδιο ισχύει για τον στόπερ της Ντιναμό Μινσκ, Σβέτσοβ που έμεινε εκτός πλάνων, ενώ εκτός λόγω τραυματισμών τέθηκαν οι εξτρέμ Γκόρντεϊτσουκ και Νέκχατζικ.

      Η αποστολή:

      Τερματοφύλακες: Αλιακσάντρ Χίταρ (Ντινάμο Μπρεστ), Αντον Τσίτσκαν (ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ), Γιατόχ Χάτκιεβιτς (Ίσκοχ)

      Αμυντικοί: Αλιακσάντρ Μαρτίνοβιτς (Κρασνοντάρ), Ντζιάνις Πάλιακοβ (Ουράλ), Σεργκέι Παλίτσεβιτς (Καϊράτ), Ολεγκ Βεράτσιλα (Ντινάμο Μπρεστ), Σεργκέι Ματσέιτσικ (Σαχτέρ Σόλιγκορσκ), Νικίτα Ναούμοβ (Ζεϊτσου), Ζακάρ Βολκόβ (ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ), Νικολάι Ζολότοβ (Βίτεμπσκ).

      Μέσοι: Στάνισλαβ Ντράγκουν (ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ), Ιγκορ Στάσεβιτς (ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ), Ιβάν Μαγέβσκι (Αστάνα), Πάβελ Σαβίτσκι (Ντινάμο Μπρεστ), Γιούρι Καβαϊλοβ (Σαχτέρ Σόλιγκορσκ) Ιβάν Μπακάρ (Μινσκ), Γεβγκένι Γιαμπλόνσκι (ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ), Μαξ Εμπόνγκ (Σαχτέρ Σόλιγκορσκ).

      Επιθετικοί: Ντζιάνις Λάπτσεβ (Ντινάμο Μπρεστ), Μακσίμ Σκάβις (ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ), Γεβγκένι Σεβτσένκο (Μινσκ), Βιτάλι Λισάκοβιτς (Βαράζντιν).

      ΕΣΘΟΝΙΑ

      Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, με τον Κάρελ Βόολαντ να αντικαθιστά τον Μάρτιν Ρέιμ, δεν άλλαξε την εικόνα της, γνωρίζοντας δύο ήττες στα παιχνίδια του Σεπτεμβρίου απέναντι σε Λευκορωσία (1-2 εντός) και Ολλανδία (4-0 εντός). Το πάλεψε ως το τέλος κόντρα στους Λευκορώσους έχοντας βέβαια την τύχη με το μέρος της (4 δοκάρια είχαν οι αντίπαλοι), αλλά δέχτηκε γκολ στο 90’. Δεν κατάφερε να κοιτάξει στα μάτια τους Ολλανδούς και η ήττα με 4-0 ήρθε φυσιολογικά.

      Δεν έχει κάποιο βαθμό μετά από 5 αγωνιστικές και το σημερινό είναι το τελευταίο παιχνίδι που μπορεί να ελπίζει σε κάποιον βαθμό, αφού στα εναπομείναντα δύο παιχνίδια της στον όμιλο αντιμετωπίζει Γερμανία και Ολλανδία. «Δεν έμεινα ικανοποιημένος από τους παίκτες μου στα πρώτα δύο παιχνίδια, όμως είμαι σίγουρος ότι θα βελτιωθούμε. Θέλουμε να δούμε κάτι πιο ενδιαφέρον από την Εθνική Ομάδα και αυτό πιστεύω θα συμβεί κόντρα στη Λευκορωσία. Έχουμε δουλέψει πάνω στις αδυναμίες μας», δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Βόολαντ.

      Αγωνιστικά Νέα: Κατεβαίνει χωρίς τους βασικούς της στόπερ, αφού ο αρχηγός Κλαβάν παραμένει εκτός για προσωπικούς λόγους ενώ τιμωρημένος είναι ο έτερος κεντρικός αμυντικός, Ταμ. Αμφίβολος ο σταρ εξτρέμ/φορ Ζένιοφ, ενώ δεν κλήθηκαν ο σημαντικός χαφ Ντίμιτριεφ και ο καλός φορ Ανιέρ λόγω υποχρεώσεων με την κορεατική Σουβόν.

      Η αποστολή:

      Τερματοφύλακες: Μάρκο Μέεριτς (Τρανς Νάρβα), Σεργκέι Λέπμετς (Λεβάντια Ταλίν), Ματβέι Ιγκονεν (Φλόρα Ταλίν).

      Αμυντικοί: Ταϊγο Τένιστε (Μπραν), Γκερτ Καμς (Φλόρα Ταλίν), Κάρολ Μετς (ΑΙΚ),
      Κεν Καλάστε (Τίτσι), Μάντις Βίχμαν (Σεντ Τζόνστον), Μάρτεν Κούουσκ (Φλόρα Ταλίν), Αρτουρ Πικ (Λέγκια Μίεντζ), Νικίτα Μπαράνοβ (Αλασκέρτ), Γιόονας Ταμ (Λίλεστρομ).

      Μέσοι: Ιλια Αντόνοβ (Αραράτ), Χένρικ Ογιαμαα (Λέγκια Μίεντζ), Μάρτιν Μίλερ (Φλόρα Ταλίν), Μικελ Αϊνσάλου (Φλόρα Ταλίν), Κονσταντίν Βασίλιεβ (Φλόρα Ταλίν), Ράουνο Σάπινεν (Ντομζάλε), Βλάντισλαβ Κρέιντα (Φλόρα Ταλίν), Βλάσι Σινιάβσκι (Φλόρα Ταλίν).

      Επιθετικοί: Φρανκ Λίβακ (Φλόρα Ταλίν), Σεργκέι Ζένιοβ (Σαχτέρ Καραγκαντά), Ματίας Καϊτ (Ντομζάλε), Ερικ Σόργκα (Φλόρα Ταλίν).

      Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ουραγούς του ομίλου. Οι δύο τους συναντήθηκαν πριν ένα μήνα στο Ταλλίν, με τους Λευκορώσους να ήταν ανώτεροι καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Οι Εσθονοί κατεβαίνουν με σημαντικές απουσίες και οι γηπεδούχοι είναι δίκαια το φαβορί, όμως δεν υπάρχει κάποια αξία στο 1.53 του άσου. «Τσιμπημένες» οι αποδόσεις σε όβερ και g/g με δεδομένο ότι το παιχνίδι δεν έχει σκοπιμότητα, αλλά αμφότερες είναι ομάδες με πολύ περιορισμένες δυνατότητες στην επίθεση και δεν μας δίνουν κάποιο πάτημα.

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Euro
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        14 Λευκορωσία 8 4 1 1 6 4:16
        15 Εσθονία 8 1 0 1 7 2:26
      3ο ΓΚΡΟΥΠ
        4 Λευκορωσία 8 4 1 1 6 4:16
        5 Εσθονία 8 1 0 1 7 2:26
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο ref1969, με το υψηλότερο yield +2.36% στο [ΕΥΡΩΠΗ: Euro] έπαιξε: 1

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες