2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λευκορωσία - Εσθονία

Προϊστορία

8/10/2021 ΕσθονίαΛευκορωσία 2 - 0
27/3/2021 ΛευκορωσίαΕσθονία 4 - 2
10/10/2019 ΛευκορωσίαΕσθονία 0 - 0
6/9/2019 ΕσθονίαΛευκορωσία 1 - 2
3/6/2013 ΕσθονίαΛευκορωσία 0 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 409,469 76.2%
X
€ 65,642 12.2%
2
€ 62,507 11.6%
Over
€ 18,580 43.6%
Under
€ 24,021 56.4%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Σάββατο, 19:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

68 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Dinamo Stadion, Minsk
  • Χωρητικότητα: 22000
«Λειψή» η Εσθονία αλλά υπερβολικός ο φαβοριτισμός

«Λειψή» η Εσθονία αλλά υπερβολικός ο φαβοριτισμός

Η Λευκορωσιά υποδέχεται την Εσθονία για την 2η αγωνιστική του 5ου ομίλου στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ. Πρεμιέρα για τους γηπεδούχους οι οποίοι είχαν ρεπό, γνώρισαν βαριά ήττα από τους Τσέχους την Τετάρτη οι φιλοξενούμενοι.

Τι ισχύει: Προκρίνεται απευθείας ο 1ος του ομίλου, ενώ ο 2oς θα παίξει στα πλέι οφ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν κατά σειρά: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Μεταξύ τους παιχνίδια.

ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ

Δεν αγωνίστηκε την πρώτη αγωνιστική των ομίλων καθώς έκανε το προγραμματισμένο της ρεπό και έτσι έδωσε φιλική αναμέτρηση με την Ονδούρα με την οποία ήρθε ισόπαλη με 1-1. Προηγήθηκε με ένα πλασέ του Σαβίτσκι μέσα από την περιοχή στο 22’, δέχτηκε όμως την ισοφάριση από μία καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Λόπεζ στο 45’. Το αξιοσημείωτο είναι πως τελείωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Λάπτεβ με απευθείας κόκκινη κάρτα για ένα σκληρό μαρκάρισμα σε αντίπαλο του.

Στο Nations League έφτασε πολύ κοντά στην πρώτη θέση, ηττήθηκε ωστόσο την τελευταία αγωνιστική από την Αλβανία και τελικά παρέμεινε 2η. Έδειξε γενικότερα χαρακτήρα σαν ομάδα, ωστόσο την κρίσιμη στιγμή δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει όπως έπρεπε και να κερδίσει την άνοδο, σε μία αναμέτρηση που βολευόταν ακόμα και με την ισοπαλία.

Δεν έχει ιδιαίτερες βλέψεις σε έναν όμιλο με Τσεχία, Βέλγιο, Ουαλία και Εσθονία κάτι παραπάνω από την 4η θέση θα θεωρηθεί μεγάλη έκπληξη.

Αγωνιστικά Νέα: Ουσιαστικά πλήρης η αποστολή.

Η αποστολή της Λευκορωσίας:

Τερματοφύλακες: Χούταρ (Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ), Παβλιουτσένκο (Ρουχ Μπρεστ), Τσιτσκάν (Μπάτε Μπορίσοφ)

Αμυντικοί: Μπαρντατσόφ (Τορπέντο Ζόντινο), Πολιακόβ (Καιράτ), Ναούμοβ (Ζετίσου), Πάβλοβετς (Ροστόφ), Γιούζεπτσουκ (Ρουκχ Μπρεστ), Σβιάτσοφ (Ντιναμό Μινσκ), Νετσάγιεφ (Μπάτε Μπορίσοφ)

Μέσοι: Στάσεβιτς (Σαχτόρ Σόλιγκορσκ), Γιαμπλόνσκι (Μπάτε Μπορίσοφ), Μαγιέβσκι (Ρότορ Βόλιγκραντ), Εμπόνγκ (Αστάνα), Κέντις (Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ), Μπακχάρ, Κλίμοβιτς (Ντιναμό Μινσκ), Αντιλέφσκι (Τορπέντο Ζόντινο),

Επιθετικοί: Λάπτεβ (Ντιναμό Μπρεστ), Σίνγκνεβιτς (Μπάτε Μπορίσοφ), Λιζάκοβιτς (Λοκομοτίβ Μόσχας), Παντστρέλο (Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ).



ΕΣΘΟΝΙΑ

Έκανε το λάθος να προηγηθεί στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Τσεχία και στη συνέχεια το πλήρωσε με τον χειρότερο τρόπο καθώς δέχτηκε 6 γκολ και γνώρισε την ήττα με 6-2. Ο Σάπινεν στο 12’ έφυγε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και πλάσαρε κάτω από τα πόδια τον Παβλένκα δίνοντας της έτσι το προβάδισμα, ωστόσο η συνέχεια μόνο ανάλογη δεν ήταν. Δέχτηκε τέσσερα γκολ πριν καν λήξει το πρώτο μέρος (18’,27’,32’,43’) και άλλα δύο στα πρώτα εννιά λεπτά του 2ου ημιχρόνου και για καλή της τύχη οι Τσέχοι έριξαν ρυθμούς. Το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με ωραία προσπάθεια του Άνιερ στο 86’.

Δικαιολογημένη η εμφάνιση αλλά και η έκταση του σκορ αν σκεφτεί κανείς πως παρουσιάστηκε με μία αποστολή ανάγκης λόγω των πολλών κρουσμάτων κορωνοϊού που ανακοίνωσε η ομοσπονδία. Έτσι και αλλιώς το παιχνίδι απέναντι στην Τσεχία θα ήταν δύσκολο αλλά είχε την δυνατότητα να παρουσιάσει καλύτερη εικόνα. Τα πράγματα δεν θα είναι διαφορετικά ούτε σήμερα ωστόσο η Λευκορωσία είναι ένας αντίπαλος περισσότερο στα μέτρα της και ίσως παλέψει περισσότερο το παιχνίδι.

Αγωνιστικά Νέα: Πολλά τα προβλήματα των Εσθονών, η πλειονότητα των βασικών παικτών δεν είναι στην αποστολή η οποία συγκροτήθηκε περισσότερο με λύσεις ανάγκης. Απών από τον πάγκο και ο προπονητής της Τόμας Χάμπερλι που βρέθηκε επίσης θετικ΄ςο στον κορωνοϊό.

Η αποστολή της Εσθονίας:

Τερματοφύλακες: Ακσάλου (Πάιντε Λιναμέεσκοντ), Βάλνερ (Λεβάντια Ταλίν), Πέχτερ (Ταμέκα)

Αμυντικοί: Λιλάντερ (Φλόρα Ταλίν), Κάλιουμαε (Βάρπους), Πουργκ (Φλόρα Ταλίν), Κάσε (Πάιντε Λιναμέεσκοντ), Βιλότα (Βάρπους), Σούμπκα (Φλόρα Ταλίν), Πασκότσι (Τότεναμ)

Μέσοι: Αντόνοφ (Λεβάντια Ταλίν), Βασίλιεφ (Φλόρα Ταλίν), Πούρι (Λέτζιον), Ρόονσουπ (Λεβάντια Ταλίν), Φρόλοβ (Πάιντε Λιναμέεσκοντ), Πουμ (Φλόρα Ταλίν), Ντομόφ (Λέτζιον), Βάστσουκ (Λεβάντια Ταλίν)

Επιθετικοί: Άνιερ (Πάιντε Λιναμέεσκοντ), Σάπινεν (Φλόρα Ταλίν), Αλίκου (Φλόρα Ταλίν), Κρις (1/0), Όλγκους (0/0).

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Τα προβλήματα των Εσθονών δίνουν ξεκάθαρο προβάδισμα στους Λευκορώσους ωστόσο οι φιλοξενούμενοι έδειξαν απένατι στην Τσεχία πως έχουν διάθεση να παλέψουν με όσες δυνάμεις έχουν για το αποτέλεσμα. Δεδομένου πως βρήκαν δίχτυα δύο φορές απέναντι σε μία ανώτερη ομάδα και η πίεση δεν είναι με το μέρος τους, θα διαλέξουμε το Goal/Goal που αξίζει το ρίσκο.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 5ος όμιλος
  4 Εσθονία 8 4 1 1 6 9:21
  5 Λευκορωσία 8 3 1 0 7 7:24
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο pafroudakis με το υψηλότερο yield +0.86% έπαιξε: 1
  • » Ο pafroudakis, με το υψηλότερο yield +5.71% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: 1
  • » Ο pafroudakis, με το υψηλότερο yield +1.64% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες