Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Εσθονία - Λευκορωσία

Προϊστορία

8/10/2021 ΕσθονίαΛευκορωσία 2 - 0
27/3/2021 ΛευκορωσίαΕσθονία 4 - 2
10/10/2019 ΛευκορωσίαΕσθονία 0 - 0
6/9/2019 ΕσθονίαΛευκορωσία 1 - 2
3/6/2013 ΕσθονίαΛευκορωσία 0 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 69,532 47.9%
X
€ 43,309 29.8%
2
€ 32,405 22.3%
Over
€ 5,677 34.1%
Under
€ 10,973 65.9%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

88 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: A Le Coq Arena
  • Χωρητικότητα: 14405
  • Θεατές: 3597
Χωρίς σκοπιμότητες

Χωρίς σκοπιμότητες

Η Εσθονία υποδέχεται την Λευκορωσία για την 7η αγωνιστική του 5ου ομίλου. Δεν κυνηγάνε κάτι οι δυο ομάδες που θα παίξουν χωρίς άγχος.

Τι ισχύει: Προκρίνεται απευθείας ο 1ος του ομίλου, ενώ ο 2oς θα παίξει στα πλέι οφ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν κατά σειρά: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Μεταξύ τους παιχνίδια.

ΕΣΘΟΝΙΑ

Μπορεί να διασύρθηκε από το Βέλγιο στις 2 Σεπτεμβρίου γνωρίζοντας την ήττα με 5-2, όμως μία εβδομάδα αργότερα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ουαλία, έδειξε καλή εικόνα και πήρε την λευκή ισοπαλία. Μπορεί να περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, είχε όμως δοκάρι με τον Κέιτ στο 38', στην καλύτερη της φάση στο παιχνίδι. Στην επανάληψη δέχθηκε σαφώς μεγαλύτερη πίεση, είχε σε καλή μέρα τον τερματοφύλακα της όμως ενώ χρειάστηκε και την βοήθεια του δοκαριού στο 83' για να κρατήσει ανέπαφη την εστία της.

Θετικό το αποτέλεσμα απέναντι σε έναν σαφώς ανώτερο αντίπαλο ο οποίος μάλιστα διεκδικεί την 2η θέση. Αυτός βέβαια ήταν ο πρώτος της βαθμός στον όμιλο και απέναντι στην Λευκορωσία έχει στην ουσία την μοναδική της ευκαιρία να πάρει τη νίκη και να φτιάξει κάπως την εικόνα της στον όμιλο. Διαφορετικά πολύ δύσκολα θα αποφύγει την τελευταία θέση.

«Σίγουρα θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα αλλά παράλληλα και να βελτιώσουμε την απόδοση μας. Πρέπει να βρούμε την κατάλληλη ισορροπία και να μεταφέρουμε σωστά την μπάλα στην επίθεση. Η κατάσταση βέβαια παραμένει πάνω κάτω η ίδια αλλά εμείς πρέπει να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε», σχολίασε ο κόουτς Χάμπερλι.

Αγωνιστικά Νέα:Εκτός έμεινε ο μπακ Λιλάντερ (Φλόρα Ταλίν), ο μέσος Μίλερ (Φλόρα) και ο φορ Σάπινεν (Φλόρα)

Η αποστολή της Εσθονίας

Τερματοφύλακες: Ιγκόνεν (Φλόρα Ταλίν), Χέιν (Αρσεναλ), Βάλνερ (Λεβάντια Ταλίν)

Αμυντικοί: Κουσκ (Φλόρα Ταλίν), Πικ (Ρίγας Σκόλα), Ταμ (Βόρσκλα Πολτάβα), Μετς (ελεύθερος), Πασκότσι (Τότεναμ), Λούκα (Φλόρα Ταλίν), Καλάστε (Φλόρα Ταλίν), Πούρι (Λέτζιον)μ Πουργκ (Φλόρα)

Μέσοι: Κάιτ (Ντομζάλε), Κρέιντα (Χέλσινγκμποργκ), Βασίλιεφ (Φλόρα Ταλίν), Πουμ (Φλόρα Ταλίν), Βάστσουκ (Λεβάντια).

Επιθετικοί: Ανιέρ (Πάιντε), Σινιάφσκι (Κάρβινα), Ζενιόφ (Φλόρα Ταλίν), Ογιάμαα (Φλόρα Ταλίν), Σάπινεν (Φλόρα Ταλίν), Κιρς (Λεβάντια), Σόργκα (Φένλο)



ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ

Τρεις ήττες γνώρισε στα ισάριθμα παιχνίδια που έδωσε τον Σεπτέμβριο αλλά η αλήθεια είναι πως πάλεψε όσο μπορούσε σε όλες τις αναμετρήσεις της. Κόντρα στην Ουαλία μάλιστα έφτασε πολύ κοντά στην κατάκτηση ενός βαθμού, αλλά δέχτηκε το γκολ στο τέλος και ηττήθηκε με 3-2.

Η εντός έδρας αναμέτρηση με το Βέλγιο ήταν δύσκολη εξαρχής, περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο και δίκαια γνώρισε την ήττα αλλά με 1-0. Δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά αλλά κατάφερε να κρατήσει τους «Κόκκινους Διάβολους» σε χαμηλά επίπεδα ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι στον πρώτο γύρο είχε ηττηθεί με 8-0.

Δεν θα άλλαζε τίποτα αν έπαιρνε βαθμό, έχει ανάγκη ένα καλό αποτέλεσμα για να της ανεβάσει την ψυχολογία. Την μοναδική της νίκη την έχει πετύχει απέναντι στην σημερινή της αντίπαλο και μάλιστα με το εντυπωσιακό 4-2, σε παρόμοια εμφάνιση ευελπιστεί και σήμερα.

Ο κόουτς Κοντρατίεφ βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊο και θα απουσιάσει, την θέση του στον πάγκο θα πάρει ο βοηθός του, Ραντούσκο.

Αγωνιστικά Νέα: Αρκετές οι αλλαγές καθώς ο Κοντράτιεφ δεν κάλεσε τον τερματοφύλακα Τσέρνικ (Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ), τους αμυντικούς Παβλιτσένκο (Ρουκχ Μπρεστ), Πάβλοβετς (Κόλος), Γιάζεπτσουκ (Ρουκχ Μπρεστ) και τον φορ Σκάβις (Σαχτίορ Σόλιγκορτσκ)

Η αποστολή της Λευκορωσίας:

Τερματοφύλακες: Χάτκεβιτς (Ντιναμό Μινσκ), Παβλιουτσένκο (Ρουκχ Μπρεστ), Στσιαπάναου (Ντιναμό Μπρεστ), Βασιλίουτσεκ (Ίσλοχ)

Αμυντικοί: Πιάτσενιν, (Ρουκχ Μπρέστ), Σατσίβκα, Σεφτσένκο, Κχανταρκέβιτς, Μπεγκούνοβ (Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ), Μπάρντατσάου (ΜΠΑΤΕ), Νετσάγιεφ (ΜΠΑΤΕ), Σαντοβνίτσι (Νέμαν Γκρόντο), Γιουντένκοφ (Γκόμελ)

Μέσοι: Κλίμοβιτς (Ντιναμό Μινσκ),Μπίκοβ (Ντιναμό Μινσκ), Έμπονγκ (Αστάνα), Αντιλέφσκι (Τορπέντο Ζοντίνο), Σέντκο (Τορπέντο Μόσχας), Γιαμπλόνσκι (ΜΠΑΤΕ), Σελιάβα (Ντιναμό Μινσκ), Ποντούμπει (Γκομελ), Κράσνοβ (Βίτεμπσκ), Λισάκοβιτς (Ίσλοχ

Επιθετικοί: Παντστρέλο (Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ), Λισάκοβιτς (Λοκομοτίβ Μόσχας), Σόλοβεϊ (Γκόμελ.

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Μάχη για την τιμή των όπλων στο Ταλίν. Η Εσθονία ψάχνει την πρώτη της νίκη για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις στην όμιλο, την ώρα που η Λευκορωσία θέλει να πετύχει ο 2ο θετικό της αποτέλεσμα. Δεν έχουν βλέψεις πρόκρισης άλλωστε, απελευθερωμένα και χωρίς άγχος θα αγωνιστούν και γι' αυτό θα πάμε με το over που είναι ψηλά.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 5ος όμιλος
  4 Εσθονία 8 4 1 1 6 9:21
  5 Λευκορωσία 8 3 1 0 7 7:24
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο ref1969, με το υψηλότερο yield +7.02% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες