7

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λευκορωσία - Ελβετία

25/3/2023 19:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 365
0 - 5
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 400 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ελβετία - Λευκορωσία στις 15/10/2023

Προϊστορία

15/10/2023 ΕλβετίαΛευκορωσία 3 - 3
25/3/2023 ΛευκορωσίαΕλβετία 0 - 5
1/6/2017 ΕλβετίαΛευκορωσία 1 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 21,446 3.1%
X
€ 42,620 6.2%
2
€ 618,500 90.6%
Over
€ 0 0%
Under
€ 0 0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Σάββατο, 19:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

122 ψήφοι:

1

Σουτ στην εστία

6

5

Σουτ εκτός εστίας

7

29%

Κατοχή μπάλας

71%

2

Οφσάιντ

2

3

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

1

Κόρνερ

2

10

Φάουλ

13

2

«Κομμένα» Σουτ

3

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Karadjordje Stadium
  • Χωρητικότητα: 18458
Απόλυτο φαβορί οι Ελβετοί στην ουδέτερη Σερβία

Απόλυτο φαβορί οι Ελβετοί στην ουδέτερη Σερβία

Η Λευκορωσία υποδέχεται την Ελβετία στο πλαίσιο της πρεμιέρας του 9ου ομίλου της προκριματικής φάσης του Euro 2024. Οι γηπεδούχοι λόγω της εμπλοκής τους στον πόλεμο της Ουκρανίας με τη Ρωσία αγωνίζονται σε ουδέτερη έδρα, ενώ οι φιλοξενούμενοι στοχεύουν στην πρόκριση.

* Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στην πόλη Νόβι Σαντ της Σερβίας λόγω της τιμωρίας της Λευκορωσίας και θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Όλα είναι πιο δύσκολα τον τελευταίο χρόνο. Η εμπλοκή της χώρας στην εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, είχε ως αποτέλεσμα να έχει τιμωρηθεί από την UEFA και να μην δίνει στο έδαφός της τους εντός έδρας αγώνες, αλλά να χρησιμοποιεί ως έδρα τη Σερβία. Φυσικά αποδυναμώνεται ακόμα περισσότερο. Στο τελευταίο Nations League απογοήτευσε πλήρως και τερμάτισε στην τελευταία θέση του ομίλου της στην τρίτη κατηγορία, κάτι που σημαίνει ότι σ’ έναν χρόνο θα παίξει μπαράζ με τη Λιθουανία για να αποφύγει τον υποβιβασμό στην τελευταία κατηγορία. Τον περασμένο Νοέμβριο έδωσε δύο φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Αρχικά νίκησε 1-0 τη Συρία, όμως τρία εικοσιτετράωρα αργότερα έχασε 2-0 από το Ομάν και προσγειώθηκε απότομα στην πραγματικότητα, αντιλαμβανόμενη ότι δεν διαθέτει πολλές δυνατότητες.

Η Λευκορωσία από το 1996 κι έπειτα, όταν και λαμβάνει μέρος στα προκριματικά ως ανεξάρτητο κράτος, δεν έχει καταφέρει ποτέ να προκριθεί σε τελική φάση ενός Euro κι όλα δείχνουν ότι αυτό δεν θα συμβεί ούτε στη διοργάνωση που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι του 2024 στη Γερμανία. Μάλιστα δεν έχει βρεθεί ποτέ ψηλότερα από την τέταρτη θέση του ομίλου της. Τα «λευκά φτερά» κληρώθηκαν σ’ ένα γκρουπ στο οποίο δεν υπάρχει μεγαθήριο αλλά δύσκολα θα διακριθούν. Εκτός από την προσεχή αντίπαλο Ελβετία, θα συγκρουστούν επίσης με τις Ανδόρα, Ισραήλ, Κόσοβο και Ρουμανία. Ο στόχος είναι να φανούν αξιοπρεπή και να μην διασυρθούν.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων Γκεόργκι Κοντρατίεφ συνεχίζει στην άκρη του πάγκου, παρά το γεγονός ότι τα αρνητικά αποτελέσματα είναι πολλά την τελευταία διετία. Ωστόσο υπάρχει η δικαιολογία της γενικότερης κατάστασης που δεν του επιτρέπει να εργαστεί με τον τρόπο που θα ήθελε και κάνει πιο δύσκολα τα πράγματα. Ο 63χρονος προπονητής ήταν βοηθός προπονητής στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας για δύο χρόνια προτού αναλάβει, ενώ παράλληλα διανύει τη δεύτερη θητεία του, καθώς είχε καθοδηγήσει την εθνική ομάδα και την τριετία 2011-14.

Αγωνιστικά Νέα: Είχε κληθεί αρχικά αλλά τελικά έμεινε εκτός ο τερματοφύλακας Ιγκνάτοβιτς (Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ). Δεν έχουν αναφερθεί άλλα προβλήματα.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Πλοτνίκοφ (Κασπί), Κούντραβετς (Μπάτε Μπορίσοφ), Μακάβτσικ (Ντιναμό Μινσκ)

Αμυντικοί: Πολιάκοφ (Χάποελ Χάιφα), Γιούζεπτσουκ (Τορπέντο Μόσχας), Σεφτσένκο (Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ), Σβιάτσοβ (Ντιναμό Μινσκ), Χαντάρκεβιτς (Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ), Βολκόφ (Μπάτε Μπορίσοφ), Στεπάνοφ (Ατιράου)

Μέσοι: Κλίμοβιτς (Νέα Σαλαμίνα), Γιαμπλόνσκι (Άρης Λεμεσού), Έμπονγκ (Αστάνα), Μπαχάρ (Ιρόνι Κιριάτ), Μπίκοφ (Ντιναμό Μινσκ), Καβαλιόφ (Όρενμπουργκ), Μάλκεβιτς (Μπάτε Μπορίσοφ), Μποτσέροφ (Μπάτε Μπορίσοφ), Σελιάβα (Ροστόφ), Γκρέτσιχο (Μπάτε Μπορίσοφ), Καπλένκο (Όρενμπουργκ)

Επιθετικοί: Χβαστσίνσκι (Ντιναμό Μινσκ), Μορόζοφ (Ντιναμό Μινσκ)

Η συμμετοχή της στο Μουντιάλ του Κατάρ θα είχε θεωρηθεί πλήρως επιτυχημένη, αν δεν διασυρόταν στη φάση των «16» από την Πορτογαλία. Ο αποκλεισμός δεν ήταν κάτι μη αναμενόμενο, όμως το τελικό 6-1 χάλασε όλες τις εντυπώσεις που είχαν δημιουργηθεί. Κι όλα αυτά έχοντας επιβιώσει από έναν δύσκολο όμιλο. Ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της με οριακή νίκη 1-0 απέναντι στο Καμερούν και στη συνέχεια κλήθηκε να μετρήσει τις δυνάμεις της απέναντι στη Βραζιλία. Τη δυσκόλεψε πάρα πολύ, πριν «λυγίσει» στο φινάλε με 1-0. Πλέον τα πάντα θα κρίνονταν στον «τελικό» πρόκρισης με τη Σερβία, με τις δύο ομάδες να έχουν προηγούμενα από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας το 2018. Σ’ ένα «τρελό» ματς κατάφερε να κερδίσει 3-2, με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Σακίρι, Έμπολο και Φρόιλερ και να περάσει εκείνη στα νοκ-άουτ, με τη συνέχεια πάντως να είναι απογοητευτική.

Από τότε η Ελβετία δεν έδωσε κάποιο άλλο φιλικό ή επίσημο παιχνίδι. Πλέον στοχεύει σε ακόμα μία πρόκριση σε τελική φάση ενός Euro. Έως τώρα στην ιστορία της τα έχει καταφέρει πέντε φορές. Μετά την παρθενική της παρουσία το 1996 στην Αγγλία, έχει χάσει μόλις δύο τουρνουά, εκείνο του 2000 στην Ολλανδία και το Βέλγιο και το 2012 στην Πολωνία και την Ουκρανία. Οι «ροσοκροκιάτι» θεωρούνται δικαίως μία σταθερή και υπολογίσιμη δύναμη του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου κι αποτελούν το φαβορί για την πρωτιά σ’ ένα γκρουπ όπου θα τα βάλουν με τη Λευκορωσία, την Ανδόρα, το Ισραήλ, το Κόσοβο και τη Ρουμανία. Οτιδήποτε άλλο πέρα από την πρωτιά θα προκαλέσει εντύπωση.

«Μπορούμε να πούμε πολλά αλλά το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι η νίκη και τίποτα άλλο. Κάναμε λίγη ομαδική δουλειά κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αλλά το πιο σημαντικό θα είναι να κερδίσουμε. Όλα τα υπόλοιπα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία για εμάς. Περιμένουμε από τη Λευκορωσία να είναι συμπαγής στην άμυνα. Όπως ισχύει με κάθε ομάδα, έτσι και μ’ εκείνους, αν τους επιτρέψουμε θα παίξουν καλά. Είναι στο χέρι μας να αποφασίσουμε την έκβαση του αγώνα, θα πρέπει να πιέσουμε και να μην τους υποτιμήσουμε» ήταν τα λόγια του προπονητή των φιλοξενούμενων, Μουράτ Γιακίν.

Αγωνιστικά Νέα: Είχε κληθεί αλλά έμεινε εκτός ο στράικερ Έμπολο (Μονακό) ο οποίος χτύπησε. Ταλαιπωρείται ακόμα από τέσσερα προβλήματα λόγω τραυματισμών. Είχαν κληθεί αλλά έμειναν εκτός επειδή έχουν χτυπήσει ο τερματοφύλακας Κόμπελ (Μπορούσια Ντόρτμουντ), ο δεξιός μπακ Λοτομπά (Νις), ο εκ των αρχηγών και βασικός μεσοεπιθετικός Σακίρι (Σικάγο Φάιρ) και ο επιθετικός Ζεκίρι (Βασιλεία). Επίσης γίνεται ένα μικρό «λίφτινγκ» και «κόπηκαν» ακόμα έξι παίκτες που συμμετείχαν στο Μουντιάλ. Οι πιο σημαντικοί είναι ο αμυντικός Σερ (Νιούκαστλ) και ο σέντερ φορ Σεφέροβιτς (Θέλτα).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ζόμερ (Μπάγερν Μονάχου), Όμλιν (Γκλάντμπαχ), Φρικ (Σερβέτ)

Αμυντικοί: Ροντρίγκεζ (Τορίνο), Ακάντζι (Μάντσεστερ Σίτι), Ελβέντι (Γκλάντμπαχ), Βίντμερ (Μάιντζ), Λανγκ (Βασιλεία), Κόμερτ (Βαλένθια), Ζέσιγκερ (Γιουνγκ Μπόις), Σμιντ (Γκρασχόπερς)

Μέσοι: Τζάκα (Άρσεναλ), Φρόιλερ (Νότιγχαμ Φόρεστ), Ζακάρια (Τσέλσι), Σόου (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Στέφεν (Λουγκάνο), Φερνάντες (Μάιντζ), Φάσναχτ (Γιουνγκ Μπόις), Ρίντερ (Γιουνγκ Μπόις)

Επιθετικοί: Έμπολο (Μονακό), Βάργκας (Άουγκσμπουργκ), Οκαφόρ (Σάλτσμπουργκ), Ίτεν (Γιουνγκ Μπόις), Αμντούνι (Βασιλεία)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Λευκορωσία -η οποία δεν αποτελεί καν υπολογίσιμη δύναμη στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο- τον τελευταίο ένα χρόνο παίζει και στη Σερβία τα εντός έδρας παιχνίδια της, γεγονός που καθιστά ακόμα πιο δύσκολες τις προσπάθειές της. Το «εμπόδιο» της ποιοτικής Ελβετίας στην πρεμιέρα της προκριματικής φάσης του Euro 2024 μοιάζει απροσπέλαστο. Οι φιλοξενούμενοι έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο και τα πάντα θα κριθούν από τις ορέξεις τους. Αποδεκτό το Over χωρίς να ενθουσιάζει αλλά θα αποτελέσει την επιλογή μας.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 9ος Όμιλος
  2 Ελβετία 10 17 4 5 1 22:11
  4 Λευκορωσία 10 12 3 3 4 9:14
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο batigoal, με το υψηλότερο yield +9.06% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: Over

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες