5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ελβετία - Λευκορωσία

Προϊστορία

15/10/2023 ΕλβετίαΛευκορωσία 3 - 3
25/3/2023 ΛευκορωσίαΕλβετία 0 - 5
1/6/2017 ΕλβετίαΛευκορωσία 1 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 955,793 97.8%
X
€ 14,540 1.5%
2
€ 6,721 0.7%
Over
€ 51,447 66.4%
Under
€ 26,092 33.6%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Κυριακή, 19:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

188 ψήφοι:

6

Σουτ στην εστία

3

11

Σουτ εκτός εστίας

3

71%

Κατοχή μπάλας

29%

3

Οφσάιντ

2

1

Κίτρινες κάρτες

4

0

Κόκκινες κάρτες

0

9

Κόρνερ

2

10

Φάουλ

14

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Kybunpark
  • Χωρητικότητα: 19694
  • Θεατές: 17000
Ένα βήμα πιο κοντά στα τελικά η Ελβετία

Ένα βήμα πιο κοντά στα τελικά η Ελβετία

Η Ελβετία είναι κοντά στην πρόκριση στο EURO 2024 και υποδέχεται τη Λευκορωσία.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Παραμένει αήττητη στον όμιλο έχοντας ρεκόρ 4-2-0, αλλά δεν είχε άλλο ματς τον Οκτώβριο και στο πιο πρόσφατο επιβλήθηκε πολύ άνετα επί της Ανδόρας με 3-0 και βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου με έναν βαθμό διαφορά από τη Ρουμανία που έχει ένα ματς περισσότερο και είναι στο +3 από το Ισραήλ, αλλά κανείς δεν γνωρίζει τι θα γίνει λόγω της εμπόλεμης κατάστασης που επικρατεί στη χώρα.

«Είχαμε αποτυχίες και απέναντι στην Ανδόρα. Τον Οκτώβριο όλοι θα είναι ξανά σε φόρμα. Αν η Λευκορωσία παίξει μόνο με έναν επιθετικό, δεν χρειαζόμαστε τρεις κεντρικούς αμυντικούς. Οπότε θα παίξουμε ξανά με τετράδα. Σε αυτόν τον όμιλο είδαμε ότι πολλές ομάδες είναι αμυντικές. Θέλουμε να έχουμε τον έλεγχο κάθε παιχνιδιού. Θέλει όμως υπομονή, όπως είδαμε και κόντρα στην Ανδόρα, όπου αργά ήρθε το πρώτο γκολ. Προπονηθήκαμε καλά αυτή την εβδομάδα και έχουμε προετοιμαστεί καλά για τη Λευκορωσία. Θέλουμε να πάρουμε το προβάδισμα νωρίς και να χρησιμοποιήσουμε σωστά τους αυτοματισμούς μας», ήταν τα λεγόμενα του προπονητή, Μουράτ Γιακίν.

Αγωνιστικά Νέα: Τραυματίες είναι οι εξτρέμ Βάργκας και Όκαφορ. Δεν κλήθηκαν ο Τσούμπερ της ΑΕΚ και ο Φάσναχτ της Νόριτς.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Κόμπελ (Ντόρτμουντ), Εμβογκό (Λοριάν), Ζόμερ (Ίντερ)

Αμυντικοί: Ακάντζι (Μάντσεστερ Σίτι), Σαρ (Νιούκαστλ), Ελβέντι (Γκλάντμπαχ), Φερνάντες (Μάιντς), Ροντρίγκεζ (Τορίνο), Τσέζιγκερ (Βόλφσμπουργκ), Γκαρσία (Γιουνγκ Μπόις), Λοτομπά (Νις)

Μέσοι: Ζακάρια (Μονακό), Τσάκα (Λεβερκούζεν), Σο (Σεβίλλη), Έμπισερ (Μπολόνια), Μπισλίμι (Λουγκάνο), Φρόιλερ (Νότιγχαμ), Γιασάρι (Λωζάνη), Εντόι (Μπολόνια), Στέφεν (Λουγκάνο)

Επιθετικοί: Σακίρι (Σικάγο Φάιερ), Ζεκίρι (Γκενκ), Αμντουνί (Μπέρνλι), Ίτεν (Γιουνγκ Μπόις)

Για την 7η αγωνιστική του 9ου ομίλου της προκριματικής φάσης του Euro 2024, φιλοξένησε στην ουδέτερη Βουδαπέστη τη Ρουμανία και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας μετά το 0-0. Έχει μαζέψει 5 βαθμούς και δεν έχει φυσικά την παραμικρή ελπίδα για πρόκριση. Δεν έχει αλλάξει αγωνιστικό πρόσωπο παρότι τους τελευταίους μήνες έχει αναλάβει τα ηνία της ο Ισπανός προπονητής, Κάρλος Αλόθ και παρατάσει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1.

Η Λευκορωσία ήταν εξαιρετική στην άμυνα με τους Ρουμάνους να απειλούν μόνο με μακρινά σουτ, ενώ είχε δύο ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη, καθώς απείλησε με τον Κοντσεβόι στο 56' και το 86', αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας κατέβασε τα ρολά.

«Νιώθω ότι έπρεπε να είχαμε κερδίσει. Επικεντρώθηκα στη δουλειά μου. Και οι αλλαγές που έκανα... Τις έκανα καθυστερημένα; Οχι. Έτσι προοριζόταν. Και μου άρεσε η πορεία του παιχνιδιού. Γνωρίζαμε ότι η Ρουμανία είναι μια σωματικά δυνατή ομάδα και ξεκινά πολύ καλά τον αγώνα: έντονο και επιθετικό. Ξέραμε ότι θα είχαν πτώσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα και θα είχαμε κάπου ελεύθερο χώρο. Προετοιμαζόμασταν για αυτό και υποθέσαμε ότι θα ήταν δύσκολο για εμάς, οπότε προσαρμοστήκαμε. Πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Αυτό ισχύει για την επίθεση και την αντεπίθεση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κάρλος Αλόθ.

Αγωνιστικά Νέα: Αμφίβολοι δίνονται οι χαφ Εμπόνγκ και Κλίμοβιτς.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ιγκνάτοβιτς (Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ), Κούντραβετς (Μπάτε Μπορίσοφ), Ρούντενοκ (Νέμαν Γκρόντνο)

Αμυντικοί: Πολιακόφ (Χάποελ Χάιφα), Πολίτεβιτς (Ντιναμό Μινσκ), Πετσένιν (Όρενμπουργκ), Γιούζεπτσουκ (Τορπέντο Μόσχας), Μάλκεβιτς (Ουράλ), Νετσάεφ (Μπάτε Μπορίσοφ), Βολκόφ (Χίμκι), Πάβλοβετς (Λαμία), Καρπόβιτς (Νέμαν Γκρόντνο), Παρκχομένο (Νέμαν Γκρόντνο)

Μέσοι: Έμπονγκ (Αστάνα), Κορζούν (Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ), Γκρομίκο (Τορπέντο Μόσχας), Μποσέροφ (Μπάτε Μπορίσοφ), Καπλένκο (Όρενμπουργκ), Μποροντίν (Καϊράτ)

Επιθετικοί: Μπαχάρ (Ντιναμό Μινσκ), Μορόζοφ (Ντιναμό Μινσκ), Αντιλέφσκι (Μπάτε Μπορίσοφ), Κοντσεβότι (Μπάτε Μπορίσοφ), Καρπίτσκι (Κρίλια Σοβέτοφ)

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ελβετία θέλει να φτάσει ακόμα πιο κοντά στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και υποδέχεται τη Λευκορωσία που θα αγωνιστεί και πάλι αμυντικά. Οι γηπεδούχοι, σύμφωνα με τους προπονητή τους, θα ψάξουν από νωρίς το γκολ και θα τους εμπιστευτούμε. Άσος από ημίχρονο.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 9ος Όμιλος
  2 Ελβετία 10 17 4 5 1 22:11
  4 Λευκορωσία 10 12 3 3 4 9:14
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο ABAM με το υψηλότερο yield +1.68% έπαιξε: 1
  • » Ο dep, με το υψηλότερο yield +9.58% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: Over
  • » Ο FVSTIRAS, με το υψηλότερο yield +2.97% στο σημείο Ημ.1 έπαιξε: Ημ.1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες