3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Κύπρος - Ρωσία

Προϊστορία

11/11/2021 ΡωσίαΚύπρος 6 - 0
4/9/2021 ΚύπροςΡωσία 0 - 2
13/10/2019 ΚύπροςΡωσία 0 - 5
11/6/2019 ΡωσίαΚύπρος 1 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 17,864 3.9%
X
€ 20,638 4.5%
2
€ 421,721 91.6%
Over
€ 19,814 32.1%
Under
€ 41,963 67.9%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Σάββατο, 19:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

70 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Neo GSP Stadium
  • Χωρητικότητα: 22859
Με το μυαλό στην άμυνα Κύπρος και Ρωσία

Με το μυαλό στην άμυνα Κύπρος και Ρωσία

Η Κύπρος δέχθηκε τριάρα από τη Μάλτα και θα έχει περισσότερο το μυαλό της στην άμυνα υποδεχόμενη τη Ρωσία.

ΚΥΠΡΟΣ

Σε ένα ματς που έχει έντονα παράπονα από τη διαιτησία, έχασε με 3-0 στη Μάλτα και βρέθηκε στην τελευταία θέση του όγδοου ομίλου. Από το 41' έπαιζε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Κώστα Σωτηρίου (δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο) με την Κύπρο να φωνάζει για πέναλτι. Τρία λεπτά αργότερα, οι Μαλτέζοι άνοιξαν το σκορ με τον Ατάρτκαι με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Εμπόνγκ έγραψε το 2-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε και πάλι ο Ατάρτ στο 54'. Τα εφτά τελευταία της ματς της ήταν No Goal.

«Ήταν ένα πολύ άσχημο βράδυ για εμάς. Όλα πήγαν στραβά. Λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει ο αγώνας χάσαμε με τραυματισμό τον Πιέρο Σωτηρίου. Η Μάλτα ξεκίνησε καλύτερα, έχασε ευκαιρίες αλλά με την πάροδο του χρόνου ισορροπήσαμε τον αγώνα. Είχαμε τη δική μας μεγάλη ευκαιρία με το δοκάρι και στην ίδια φάση, δεχθήκαμε μια άδικη αποβολή. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ήρθε το 1-0 που ήταν το σκορ του ημιχρόνου. Θέλαμε να αντιδράσουμε στο δεύτερο ημίχρονο αλλά, ήρθε νωρίς το δεύτερο και το τρίτο γκολ και ήταν πλέον πολύ δύσκολο να αλλάξουμε κάτι στον αγώνα, έστω και αν προσπαθήσαμε και με τις αλλαγές που έγιναν. Πρέπει να σηκώσουμε ψηλά το κεφάλι και να ανασυνταχθούμε. Μας περιμένουν δύο πολύ δύσκολοι αγώνες με τη Ρωσία και τη Σλοβακία. Πρέπει να βρούμε τις δυνάμεις να αντιδράσουμε και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τα καταφέρουμε» ανέφερε ο προπονητής, Νίκος Κωστένογλου.

Αγωνιστικά Νέα: Απέχουν λόγω τραυματισμού ο Λαΐφης (Σταντάρ Λιέγης) και ο Ανδρέου (Σαρλερουά). Αμφότεροι είναι αμυντικοί.

Η αποστολή της Κύπρου: Τιμωρημένος είναι ο αμυντικός Κώστας Σωτηρίου. Αμφίβολος δίνεται ο επιθετικός Πιέρος Σωτηρίου.

Τερματοφύλακες: Μιχαήλ (ΑΠΟΕΛ), Δημητρίου (Απόλλων Λεμεσού), Παναγή (Ομόνοια),

Αμυντικοί: Κ. Σωτηρίου (ΑΕΛ Λεμεσού), Ιωάννου (Κόμο), Αρτυματάς (Ανόρθωση), Αντωνιάδης (ΑΕΚ Λάρνακας), Καρώ (ΑΠΟΕΛ), Κατελάρης (Απόλλων Λεμεσού), Θ. Ιωάννου (Εθνικός Άχνας), Ψάλτης (Ομόνοια), Γκόγκιτς (Χιμπέρνιαν)

Μέσοι: Κάστανος (Σαλερνιτάνα), Αβραάμ (Ανόρθωση), Μ. Ιωάννου (Ανόρθωση), Θεοδώρου (ΑΠΟΕΛ), Κυριάκου (Απόλλων Λεμεσού), Παπουλής (Απόλλων Λεμεσού), Τζιωνής (Ομόνοια), Παναγιώτου (Ομόνοια)

Επιθετικοί: Π. Σωτηρίου (Λουντογκόρετς), Χριστοφή (Ανόρθωση), Ρουσιάς (Ανόρθωση), Πίττας (Απόλλων Λεμεσού), Ηλία (Εθνικός Άχνας), Λοΐζου (Ομόνοια), Ζαχαρίου (Ομόνοια)

ΡΩΣΙΑ

Μετά το αποτυχημένο Euro 2020 έκανε ντεμπούτο ο νέος προπονητής, Βάλερι Καρπίν και η Ρωσία υποδέχθηκε την Κροατία και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας μετά το 0-0. Θα μπορούσε να είχε κερδίσει το ματς, αλλά έχασε σπουδαία ευκαιρία στο 88’, όταν ο Λιβάκοβιτς μπλόκαρε το βολέ του Ζαμπολότνι. Στην τελική φάση του Euro, τερμάτισε τελευταία σε όμιλο με Βέλγιο, Δανία και Φινλανδία. Φαίνεται πως έχει διορθώσει τα πολλά αμυντικά της προβλήματα. Παραμένει στην κορυφή του ομίλου μαζί με την Κροατία. Ακολουθεί το εντός έδρας παιχνίδι με τη Μάλτα (7/9).

«Τουλάχιστον προσπαθήσαμε. Δεν ξέρω αν πέτυχε ή όχι, αλλά τουλάχιστον προσπάθησαν. Ενώ έκανα τα πάντα σωστά, ακόμη και κάτι λειτούργησε, εννοώ, στην πίεση. Είναι ξεκάθαρο ότι για να είσαι ικανοποιημένος απολύτως με όλα - φυσικά όχι. Πολλά πράγματα εξακολουθούν να μην λειτουργούν, αλλά, κατ 'αρχήν, για το πρώτο παιχνίδι - νομίζω ότι είναι εντάξει. Ένα νέο σχήμα, άγνωστο σε πολλούς. Οπότε νομίζω ότι είναι εντάξει. Φυσικά, είμαι δυσαρεστημένος με το αποτέλεσμα, και το παιχνίδι, ίσως, επίσης. Υπάρχει κάποια ικανοποίηση. Εντάξει, ένας βαθμός, ας προχωρήσουμε, πρέπει να νικήσουμε την Κύπρο με τη Μάλτα.» ανέφερε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Καρπίν.

Αγωνιστικά Νέα: Αποχώρησαν από την αποστολή ο τερματοφύλακας Πεσιάκοφ, ο μπακ Φερνάντες και ο επιθετικός Ιόνοφ.
Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Γκιγιέρμε (Λοκομοτίβ Μόσχας), Λουνιόβ (Λεβερκούζεν), Ντίπιν (Ρούμπιν Καζάν), Μαξιμένκο (Σπαρτάκ Μόσχας),

Αμυντικοί: Τζχικίγια (Σπαρτάκ Μόσχας), Ντιβέγιεβ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Καραβάγιεφ (Ζενίτ), Οσιπένκο (Ροστόφ), Σαμοσνίκοβ (Ρούμπιν Καζάν)

Μέσοι: Γκολόβιν (Μονακό), Ζόμπνιν (Σπαρτάκ Μόσχας), Κουζγιάγιεβ (Ζενίτ), Μίραντσουκ (Αταλάντα), Ιόνοβ (Κράσνονταρ), Τσερίσεφ (Βαλένθια), Γιερόκχιν (Ζενίτ), Μπαρίνοβ (Λοκομοτίβ Μόσχας), Μπακάαγιεβ (Σπαρτάκ Μόσχας), Ζεμαλέτντινοφ (Λοκομοτίβ Μόσχας), Μούκχιν (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Σουτόρμιν (Ζενίτ), Ζακχάριαν (Ντιναμό Μόσχας)

Επιθετικοί: Σμολόφ(Λοκομοτίβ Μόσχας), Ζαμπολότνι (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Τικάβιν (Ντιναμό Μόσχας)

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Κύπρος έπαθε και έμαθε στη Μάλτα, αν και έπαιζε με παίκτη λιγότερο για σχεδόν μια ώρα. Ο Νίκος Κωστένογλου έχει μια αδυναμία στην άμυνα και εκεί θα κοιτάξει πρωτίστως. Το ίδιο αναμένεται να κάνει και ο νέος προπονητής της Ρωσίας, Κάρπιν. Όλα δείχνουν under και θα το επιλέξουμε.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 8ος όμιλος
  2 Ρωσία 10 22 7 1 2 19:6
  5 Κύπρος 10 5 1 2 7 4:21
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο HAoS_Kostas με το υψηλότερο yield +4.06% έπαιξε: 2
  • » Ο U-H-U, με το υψηλότερο yield +7.77% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: 2
  • » Ο popov, με το υψηλότερο yield +4.01% στο σημείο 2 έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες