Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ρωσία - Κύπρος

11/6/2019 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 534
1 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1790 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ρωσία - Κύπρος στις 11/11/2021

1ο Ημίχρονο 1 - 0

  1. 20' Makris Andreas
  2. 38' Ionov Aleksei
  3. 47' Golovin Aleksandr

2ο Ημίχρονο 1 - 0

  1. 63' Margaca Renato
  2. 73' Kudryashov Fyodor

      Προϊστορία

      11/11/2021 ΡωσίαΚύπρος 6 - 0
      4/9/2021 ΚύπροςΡωσία 0 - 2
      13/10/2019 ΚύπροςΡωσία 0 - 5
      11/6/2019 ΡωσίαΚύπρος 1 - 0

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 425,486 96.7%
      X
      € 9,414 2.1%
      2
      € 4,971 1.1%
      Over
      € 11,978 73.7%
      Under
      € 4,277 26.3%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Τρίτη, 21:45

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      157 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Nizhniy Novgorod Stadium, Nizhniy Novgorod
      Με σπασμένα τα φρένα η Ρωσία

      Με σπασμένα τα φρένα η Ρωσία

      Η Ρωσία μετά την εντυπωσιακή νίκη-ρεκόρ επί του Σαν Μαρίνο με 9-0 υποδέχεται την Κύπρο έχοντας ως στόχο τους τρεις βαθμούς που θα την κρατήσουν στην δεύτερη θέση. Δύσκολο έργο για τους φιλοξενούμενους σε ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι.

      Τι ισχύει: Προκριματική φάση για το Euro 2020. Προκρίνονται οι δύο πρώτοι του ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια που ισχύουν είναι: οι βαθμοί στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους, η καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες νίκες εκτός έδρας.

      ΡΩΣΙΑ

      Ήξερε εξαρχής ότι το Σαν Μαρίνο δεν είναι ένας αντίπαλος που θα την δυσκολέψει δεν περίμενε όμως ότι θα πετύχει και εννέα γκολ κάνοντας καθώς ποτέ στην ιστορία της δεν είχε σκοράρει τόσα τέρματα. Μεγάλος πρωταγωνιστής του παιχνιδιού ο φορ της Ζενίτ Ντζιούμπα που πέτυχε τέσσερα γκολ , ενώ αξιοσημείωτο είναι και ο γεγονός ότι ο αμυντικός του Σαν Μαρίνο, Τσεβόλι, πέτυχε δύο αυτογκόλ.

      Το παιχνίδι δεν χρίζει ιδιαίτερης κριτικής πέρα από την διάθεση και την παραγωγικότητα που έδειξαν οι Ρώσοι. Πλέον απέναντι σε έναν πιο δυνατό αντίπαλο καλούνται να φανούν σοβαροί και να πάρουν ακόμη ένα τρίποντο κλείνοντας ιδανικά αυτή τη δυάδα αγώνων. Λογικά θα παλέψει με την Σκωτία για τη δεύτερη θέση.

      «Έχω ήδη δώσει συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη στα αποδυτήρια. Είμαστε επαγγελματίες και δύο μέρες μετά είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Είναι ξεκάθαρο ότι θέλω να δω ποιοτικό ποδόσφαιρο, αλλά ο αντίπαλος αυτή τη φορά θα είναι σε διαφορετικό επίπεδο και όλα τα παιδιά πρέπει να είναι έτοιμα να πάρουν τις σωστές αποφάσεις στο παιχνίδι», τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ.

      Αγωνιστικά Νέα:Δεν υπάρχουν προβλήματα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι.

      Η αποστολή της Ρωσίας:

      Τερματοφύλακες: Μαρινάτο Γκιγιέρμε (Λοκομοτίβ Μόσχας), Αντρέι Λουνιόβ (Ζενίτ), Σεργκέι Πεσιακόβ (Ροστόφ), Αντόν Σούνιν (Ντινάμο Μόσχας)

      Αμυντικοί: Μαξίμ Μπελιάεβ (Αρσεναλ Τούλα), Γκεόργκι Τζίκια (Σπαρτάκ Μόσχας), Φιόντορ Κουντρισόβ (Μπασάκσεχιρ), Ρομάν Νοϊστέντερ (Φενερμπαχτσέ), Σεργκέι Πετρόβ (Κρασνοντάρ), Αντρέι Σιμιόνοβ (Αχμάτ Γκρόζνι), Γιεγκόρ Σορόκιν (Ρουμπίν Καζάν), Μάριο Φερνάντες (ΤΣΣΚΑ Μόσχας)

      Μέσοι: Ιλζάτ Αχμέτοβ, Ιβάν Ομπλικόβ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Ζελιμχάν Μπακάεβ, Ρεζιουάν Μιρζόβ (Αρσεναλ Τούλα), Ντμίτρι Μπάρινοβ, Αλεξέι Μιραντσούκ , Αντόν Μιραντσούκ (Λοκομοτίβ Μόσχας), Αλεξάντρ Γκολοβίν (Μονακό), Ρομάν Ζόμπνιν (Σπαρτάκ Μόσχας), Αλεξέι Ιόνοβ (Ροστόφ), Μαγκομέντ Οζντόεβ (Ζενίτ)

      Επιθετικοί: Αρτσιόμ Τζιούμπα (Ζενίτ), Νικολάι Κομλιτσένκο (Μλάντα Μπόλεσλαβ), Φιόντορ Σμόλοβ (Λοκομοτίβ Μόσχας), Φιόντορ Τσάλοβ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας)

      ΚΥΠΡΟΣ

      Πάλεψε αρκετά απέναντι στη Σκωτία και λίγο έλειψε να πάρει και τον βαθμό της ισοπαλίας στο τέλος όμως γνώρισε την ήττα με 2-1. Μοιρασμένο το πρώτο ημίχρονο χωρίς ιδιαίτερες φάσεις και την ισοπαλία να φαίνεται λογική. Στο 60' όμως βρέθηκε πίσω στο σκορ από γκολ του Ρόμπερτσον , δεν πτοήθηκε όμως,πίεσε και τελικά έφτασε στην ισοφάριση με κεφαλιά του Κούσουλου στο 87' και πίστεψε ότι μπορεί να φύγει με τον βαθμό. Δύο λεπτά αργότερα όμως ο Μπερκ σκόραρε και έδωσε τη νίκη στη Σκωτία. Ικανοποιητική η εμφάνιση απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, σήμερα όμως έχει ακόμα πιο δύσκολο έργο.

      «Ασφαλώς η Ρωσία το περασμένο Σάββατο είχε πολύ πιο εύκολο έργο από ότι εμείς στην Σκωτία, όμως δείξαμε σε εκείνον τον αγώνα ότι δεν φοβόμαστε και θα προσπαθήσουμε και απέναντι στη Ρωσία να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, ελπίζοντας πως αυτό θα είναι αρκετό για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα.Η μεγάλη πρόκληση για εμάς σε αυτό τον όμιλο είναι η τρίτη θέση. Θα είναι μεγάλη ευλογία αν καταφέρουμε να πάρουμε κάτι περισσότερο», τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μπεν Σιμόν.

      Αγωνιστικά Νέα:Χωρίς νέα προβλήματα η αποστολή.

      Η αποστολή της Κύπρου:

      Τερματοφύλακες: Ούρκο Πάρντο (Αλκή Ορόκλινης), Νεόφυτος Μιχαήλ (ΠΑΣ Γιάννινα), Κωνσταντίνος Πέτρου (Παραλίμνι)

      Αμυντικοί: Κωνσταντίνος Λαΐφης (Σταντάρ Λιέγης), Γιώργος Βασιλείου (Απόλλων Λεμεσού), Ιωάννης Κούσουλος ,Φάνος Κατελάρης (Ομόνοια), Μάριος Αντωνιάδης (ΑΕΚ Λάρνακας), Νικόλας Ιωάννου (ΑΠΟΕΛ), Ιωάννης Κωστή (Νέα Σαλαμίνα)

      Μέσοι: Ανδρέας Αβραάμ (ΑΕ Λεμεσού), Ματίας Σπόλιαριτς (Αλκή Ορόκλινης), Μιχάλης Ιωάννου (Ανόρθωση), Γιώργος Εφραίμ, Κωστάκης Αρτυματάς (ΑΠΟΕΛ), Ιωάννης Πίττας (Παραλίμνι), Ρενάτο Μαρκάσα (Νέα Σαλαμίνα), Αντωνι Γεωργίου (Λεβάντε)

      Επιθετικοί: Πιέρος Σωτηρίου (Κοπεγχάγη), Νέστωρ Μυτίδης (ΑΕ Λεμεσού), Ανδρέας Μακρής (ΑΕ Λεμεσού), Μηνάς Αντωνίου (Παραλίμνι)

      Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Σε εμφανώς καλύτερη κατάσταση η Ρωσία και το φαβορί της αναμέτρησης αλλά ο άσος κυμαίνεται σε χαμηλές τιμές. Η Κύπρος από την άλλη όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ με τη Σκωτία προσπάθησε να βγει μπροστά και είναι πολύ πιθανό το ίδιο να πράξει και σήμερα. Θα πάω με το over που βρίσκεται σε οριακά αποδεκτές τιμές.

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Euro
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        45 Ρωσία 10 24 8 0 2 33:8
        47 Κύπρος 10 10 3 1 6 15:20
      9ο ΓΚΡΟΥΠ
        2 Ρωσία 10 24 8 0 2 33:8
        4 Κύπρος 10 10 3 1 6 15:20
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο civik1994, με το υψηλότερο yield +21.19% στο [ΕΥΡΩΠΗ: Euro] έπαιξε: 2-3 Goals

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες