11

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

NetBet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Κροτόνε - Φιορεντίνα

Προϊστορία

22/5/2021 ΚροτόνεΦιορεντίνα 0 - 0
23/1/2021 ΦιορεντίναΚροτόνε 2 - 1
31/3/2018 ΦιορεντίναΚροτόνε 2 - 0
29/10/2017 ΚροτόνεΦιορεντίνα 2 - 1
19/3/2017 ΚροτόνεΦιορεντίνα 0 - 1
26/10/2016 ΦιορεντίναΚροτόνε 1 - 1

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

46 ψήφοι:

Παλεύει η Κροτόνε, σχεδιάζει το μέλλον η Φιορεντίνα

Παλεύει η Κροτόνε, σχεδιάζει το μέλλον η Φιορεντίνα

Η Κροτόνε υποδέχεται την Φιορεντίνα για την τελευταία αγωνιστική της Σέριε Α’. Οι γηπεδούχοι θέλουν να αποχαιρετήσουν με ψηλά το κεφάλι την κατηγορία, ετοιμάζονται για τη νέα σεζόν οι φιλοξενούμενοι.

* Κεκλεισμένων των θυρών.

ΚΡΟΤΟΝΕ

Έκανε πράξη το λεγόμενα του προπονητή της πως θα παλέψει κάθε παιχνίδι ως το τέλος, σόκαρε την Μπενεβέντο στις καθυστερήσεις του μεταξύ τους παιχνιδιού και στην ουσία την πήρε μαζί της στην Σέριε Β’. Το παιχνίδι βέβαια δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την ίδια καθώς στο 13’ έμεινε πίσω στο σκορ και στο 26’ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γκόλεμιτς. Στην αμέσως επόμενη φάση το δοκάρι την έσωσε από το 2-0 και στη συνέχεια ο Φέστα την κράτησε όρθια με τις αποκρούσεις του. Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε με την αντίπαλο της να ψάχνει 2ο τέρμα αλλά την ίδια να στέκεται σωστά και στο 93’ ο Σίμι από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Μπορούμε να πούμε πως έδειξε χαρακτήρα, δεν παράτησε το παιχνίδι και πήρε έναν ανέλπιστο βαθμό. Δεν αλλάζει κάτι, ξέρει όμως πως της αρκεί ένας βαθμός για να μην τερματίσει τελευταία ή διαφορετικά να μην κερδίσει η Πάρμα. Ο κόουτς Κόσμι ανέλαβε ούτως ή άλλως μία εξαιρετικά δύσκολη αποστολή, η Κροτόνε ήταν η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας στα μάτια μου και δίκαια υποβιβάζεται. Μεσία και Σίμι βέβαια ξεχώρισαν, λογικά θα συνεχίσουν στην Σέριε Α’ καθώς υπάρχει ήδη ενδιαφέρον άλλων ομάδων.

«Σίγουρα αυτή δεν είναι η μόνη εβδομάδα που δεν κοιτάμε απλά την τακτική αλλά και το κίνητρο μας σαν παράγοντα. Μπορεί κάποιοι να δουν το παιχνίδι ως έναν αποχαιρετισμό στην Σέριε Α΄ αλλά όπως και να έχει θέλουμε να κλείσουμε τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. », σχολίασε ο κόουτς Κόσμι.

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο στόπερ Γκόλεμιτς (30/2) και ο επίσης στόπερ Μαγκαλάν (28/1). Επιστρέφουν ο φορ Μεσίας (35/9), ο στόπερ Κουόμο (12/0) και ο μέσος Εντουάρντο (18/1). Παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμού ο φορ Ντι Κάρμινε (22/0)και ο μπακ Ρέκα (30/2).

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

Υποδέχτηκε την Νάπολι την προηγούμενη αγωνιστική και ηττήθηκε με 2-0, ένα αποτέλεσμα που δεν στεναχώρησε και πολύ κόσμο στην Φλωρεντία. Το πρώτο μέρος ήταν σχετικά μοιρασμένο, με το δοκάρι όμως στο 33’ να την σώζει από το 0-1 αλλά στην επανάληψη η αντίπαλος της ανέβασε την απόδοση της και πέτυχε δύο γκολ. Αρχικά στο 56’ ο Τερατσάνο απέκρουσε το πέναλτι του Ινσίνιε αλλά στην επαναφορά ο Ινσίνιε έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, η Νάπολι είχε και 2ο δοκάρι στο 64’ και τελικά τρία λεπτά μετά ο Ζιελίνσκι έκανε το σουτ με την μπάλα να χτυπάει στον Βενούτι και να καταλήγει στα δίχτυα. Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι στην αναμέτρηση και οι «βιόλα» θα ξεχάσουν εύκολα το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Λαϊκή απαίτηση ήταν η ήττα της στην αναμέτρηση με την Λάτσιο, με στόχο να πληγεί η Γιουβέντους που κυνηγάει την Νάπολι για μία θέση στην 4αδα αλλά μάλλον οι οπαδοί περισσότερο στεναχωρήθηκαν για την ισοπαλία της Μίλαν παρά την ήττα της ομάδας τους. Άλλη μία κακή χρονιά φτάνει στο τέλος της για την Φιορεντίνα, μία χρονιά που ξεκίνησε με φιλοδοξίες και στο τέλος οι «βιόλα» κυνηγούσαν την σωτηρία τους. Ο Ιακίνι έφερε εις πέρας την αποστολή που του ανατέθηκε και αποχωρεί κύριος, το θέμα είναι αν ο διάδοχος του θα είναι ο Τζενάρο Γκατούζο

«Θέλουμε να τα πάμε καλά ως το τέλος. Θέλω να δω μία ομάδα που είναι συγκεντρωμένη και διατεθειμένη να δώσει τα πάντα. Αυτή πρέπει να είναι η νοοτροπία για κάθε παίκτη της Φιορεντίνα. Μπορούμε να ανέβουμε βαθμολογικά και θέλουμε να το κάνουμε»

Αγωνιστικά Νέα: Αποβλήθηκε αν και βρισκόταν στον πάγκο ο τερματοφύλακας Ντραγκόφκσι (36/0) και θα απουσιάσει ενώ συμπλήρωσε κάρτες και ο στόπερ Πετσέλα (32/1). Εκτός λόγω τραυματισμού ο στόπερ Μιλένκοβιτς (34/3).

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Κροτόνε προσπαθεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις στα τελευταία παιχνίδια και το καταφέρνει, Θέλει να αποχαιρετήσει με ψηλά το κεφάλι την κατηγορία αλλά απέναντι της θα βρει μία Φιορεντίνα που επίσης δεν έχει πίεση. Ο Ιακίνι προανήγγειλε rotation αλλά και πάλι η ποιότητα των φιλοξενούμενων είναι μεγαλύτερη. Τελευταία αγωνιστική, οι ομάδες χωρίς άγχος και το over με το Goal/Goal στα πατώματα. Θα ρισκάρουμε με το 4-6.

FACTS

  • Η ομάδα Κροτόνε έχασε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας στη διοργάνωση Σέριε Α.
    Σημείο: 2 με απόδοση 1.74 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Φιορεντίνα, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Σέριε Α).
    Σημείο: Under με απόδοση 3.03 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΙΤΑΛΙΑ: Σέριε Α
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Σέριε Α
  13 Φιορεντίνα 38 40 9 13 16 47:59
  19 Κροτόνε 38 23 6 5 27 45:92
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο mt1963, με το υψηλότερο yield +8.70% στο [ΙΤΑΛΙΑ: Σέριε Α] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες