6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Κομόρες - Γκαμπόν

Προϊστορία

10/1/2022 ΚομόρεςΓκαμπόν 0 - 1
15/11/2016 ΓκαμπόνΚομόρες 1 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 71,931 27.5%
X
€ 41,330 15.8%
2
€ 148,524 56.7%
Over
€ 16,993 18.6%
Under
€ 74,371 81.4%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

79 ψήφοι:

Ειδήσεις

1

Σουτ στην εστία

2

4

Σουτ εκτός εστίας

4

66%

Κατοχή μπάλας

34%

3

Οφσάιντ

4

3

Κόρνερ

1

14

Φάουλ

21

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stade Ahmadou Ahidjo
  • Χωρητικότητα: 52000
Σε αποχή από τις προπονήσεις οι παίκτες της Γκαμπόν

Σε αποχή από τις προπονήσεις οι παίκτες της Γκαμπόν

Οι Κομόρες παίρνουν το βάπτισμα του πυρός στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής και αντιμετωπίζουν την ομάδα της Γκαμπόν με τους παίκτες να κάνουν αποχή και τους Ομπαμεγιάνγκ και Λεμινά να είναι θετικοί στον κορονοϊό.

* Πρόκειται για το 33ο Κόπα Άφρικα, που διεξάγεται στο Καμερούν.

* Στη φάση των ομίλων προκρίνονται οι πρώτες 2 ομάδες της βαθμολογίας και οι 4 καλύτερες τρίτες

* Η τελευταία φορά που οι Κομόρες αντιμετώπισαν την Γκαμπόν ήταν τον Νοέμβριο του 2016 και οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1 σε φιλικό αγώνα στην Τυνησία.

ΚΟΜΟΡΕΣ

Γράφουν ιστορία σήμερα αφού προκρίθηκαν για πρώτη φορά στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής χάρη σε μινιμαλιστική τακτική και ομαδικό πνεύμα. Είναι από τις πιο αδύναμες ομάδες της διοργάνωσης και η πρόκριση στους «16» φαίνεται απίθανη. Πήρε την πρόκριση εξασφαλίζοντας τη δεύτερη θέση στον όμιλο των προκριματικών μπροστά από την Κένυα και το Τόγκο. Η εθνική ομάδα έχει το παρατσούκλι "the Coelacanths" από ένα απειλούμενο είδος εξωτικών ψαριών που βρέθηκε στην περιοχή.

Στο γήπεδο, ωστόσο, το κλειδί της επιτυχίας ήταν ο διορισμός του Αμίρ Αμπντού ως προπονητής της εθνικής ομάδας, αφού αρχικά, ο 49χρονος ήταν βοηθός του πρώην προπονητή της Μαρσέιγ, Ανρί Σταμπούλι, αλλά πήρε τον πλήρη έλεγχο όταν ο Γάλλος αποχώρησε. Γεννημένος στη Μασσαλία αλλά με καταγωγή από τις Κομόρες, είχε εργαστεί στο παρελθόν μόνο στην έκτη κατηγορία της Γαλλίας, αλλά αμέσως ξεκίνησε την αναδιάρθρωση της εθνικής ομάδας.

«Αυτό το προσόν είναι αποτέλεσμα πολλής δουλειάς με την πάροδο του χρόνου. Δεν είμαστε εδώ τυχαία» είπε ο κόουτς για την πρεμιέρα στο Κόπα Άφρικα.

Η αποστολή

Τερματοφύλακες: Αχαμάντα, Μπόινα (Μαρσέιγ Εντουμέ), Ουσενί (Φρεζούς Σεντ Ραφαέλ)

Αμυντικοί: Γιουσούφ (Αζαξιό), Αλχαντούρ (Αζαξιό), Αμπντού (Μαρτίγκ), Αμπντάλαχ (Μαρινιανέ Ζινιάνκ), Γιουσούφ (Σατορού), Μ’Νταχομά (Αβράν), Μοχάμεντ (Λωζάννη), Ζαχαρί (Σολέ), Σουαχί (Νιου Μέξικο Γιουνάιτεντ),

Μέσοι: Μ’ Τσαγκανά (Γκινγκάμπ), Μπατσιρού (Ομόνοια), Αμπντουλάχ (Λωζάννη), Αμπουμπακαρί (Σετέ), Μπουρχανέ (Γκόου Αχέντ Ινγκλς), Ιάντ Μοχάμεντ (Οσέρ)

Επιθετικοί: Μ’Μαντί (Επινάλ), Μπεν (Ερυθρός Αστέρας), Ν’ Τσαγκαμά (Νουαντχιμπού), Τσαμέντ (Γκαζ Μετάν), Μπακαρί (Βααλβάικ), Σελεμανί (Κορτράικ), Μογκνί (Ανεσί), Ματόιρ (Σολέ), Ντζούντζα (ΤΣ Σπόρτινγκ), Μούσα (Σεντ Πριέστ).

ΓΚΑΜΠΟΝ

Θα αγωνιστεί για 8η φορά σε τελική φάση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής και θέλει να προκριθεί για πρώτη φορά σε νοκ άουτ φάση μετά το 2012. Πήρε την πρόκριση για τα γήπεδα του Καμερούν, αφού τερμάτισε δεύτερη στον όμιλο των προκριματικών, πίσω από τη Γκάμπια στη διαφορά τερμάτων.

Η προετοιμασία της Γκαμπόν για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής δεν είναι μια ομαλή διαδικασία. Μετά το επεισόδιο της πρώτης υπόθεσης μπόνους κατά τη διάρκεια του καμπ προετοιμασίας, που ακολούθησε το βίντεο των παικτών που κάνουν πάρτι και μετά τα θετικά κρούσματα Covid, τελικά η αλλαγή ξενοδοχείου κατά την άφιξή τους στο Καμερούν, η αποστολή συγκλονίζεται ξανά από την υπόθεση των μπόνους. Ενώ είχαν διαβεβαιωθεί ότι τα απλήρωτα μπόνους τους θα καταβάλλονταν κατά την άφιξή τους στο Καμερούν, οι παίκτες διαπίστωσαν ότι η υπόσχεση δεν τηρήθηκε. Μπροστά σε αυτή την κατάσταση, αποφάσισαν να απουσιάσουν από την προπόνηση της Παρασκευής.

«Πολύ καλό αποτέλεσμα, θα ήταν ημιτελικός. Μόλις περάσεις, μπορείς να πεις στον εαυτό σου ότι μπορείς να φτάσεις μέχρι το τέλος» ήταν τα λεγόμενα του Γάλλου προπονητή, Πατρίς Νεβέ.

Αγωνιστικά Νέα: Θετικοί στον κορονοϊό είναι οι Ομπαμεγιάνκ και Λεμινά.

Η αποστολή

Τερματοφύλακες: Μεζούι (Ροντάνζ), Αμονόμε (Αμαζουλού), Νζε (Μανιέμα Ουνιόν), Νούμπι (Βαν)

Αμυντικοί: Μανγκά (Ντιζόν), Παλούν (Μπαστιά), Ομπιάνγκ (Ροντζέζ), Κινγκ (Μπενγκαλούρου), Ασουμού (Λε Μαν), Εμπανέ (Βαν), Ογιόνο (Μουλόν), Ομπίσα (Σαρλερουά), Σαμπίσα (Καμπούρ), Γιαπεντέ (Λυών Λα Ντουσερέ), Νγκουέμα.

Μέσοι: Ποκό (Αλτάι), Κανγκά (Ερυθρός Αστέρας), Λεμινά (Νις), Νγκουαλί (Γκόριτσα), Μπιτεγκέ (Αλ Χιλάλ), Μουσουντά (Άρης Λεμεσού)

Επιθετικοί: Ομπαμεγιάνγκ (Άρσεναλ), Μεγιέ (Ιτιχάντ), Μπουάνγκα (Σεντ Ετιέν), Αμεκά (Μαγκρέμπ Ντε Φες), Μπουπεντζά (Αλ Αραμπί Κατάρ), Αλεβινάχ (Κλερμόν), Μαγί (Ουμρανίεσπορ), Ντζενγκουέ (Ταμπόρ), Ελά (Μπράιτον).

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Οι Κομόρες προκρίθηκαν για πρώτη φορά στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής και δεν έχουν άγχος στη διοργάνωση προσπαθώντας να απολαύσουν τις στιγμές τους. Στα γήπεδα του Καμερούν έφτασαν χάρη στο ομαδικό τους πνεύμα και θα αντιμετωπίσουν την Γκαμπόν, με τους ποδοσφαιριστές της να κάνουν αποχή από τις προπονήσεις λόγω μη καταβληθέντος πριμ. Μάλιστα, ο σούπερ σταρ Ομπαμεγιάνγκ απουσιάζει λόγω κορονοϊού, όπως επίσης και ο μέσος της Νις, Λεμινά. Δεν θα μπλέξουμε με σημείο και θα ποντάρουμε στο Under.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Κύπελλο Εθνών Αφρικής: 3ος όμιλος
  2 Γκαμπόν 3 5 1 2 0 4:3
  3 Κομόρες 3 3 1 0 2 3:5
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
10/1/2022
Κομόρες
Γκαμπόν
0 - 1
15/11/2016
Γκαμπόν
Κομόρες
1 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο nikmar, με το υψηλότερο yield +15.87% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κύπελλο Εθνών Αφρικής] έπαιξε: Under

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες