Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Γκάνα - Κομόρες

18/1/2022 21:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 814
2 - 3
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 839 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Κομόρες - Γκάνα στις 21/11/2023

Προϊστορία

21/11/2023 ΚομόρεςΓκάνα 1 - 0
18/1/2022 ΓκάναΚομόρες 2 - 3
17/11/2015 ΓκάναΚομόρες 2 - 0
13/11/2015 ΚομόρεςΓκάνα 0 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 246,269 57.5%
X
€ 34,300 8.0%
2
€ 147,599 34.5%
Over
€ 33,392 55.3%
Under
€ 27,036 44.7%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

85 ψήφοι:

7

Σουτ στην εστία

3

5

Σουτ εκτός εστίας

6

62%

Κατοχή μπάλας

38%

3

Οφσάιντ

4

11

Κόρνερ

2

8

Φάουλ

24

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stade Roumde Adjia
  • Χωρητικότητα: 30000
Η τελευταία τους ευκαιρία

Η τελευταία τους ευκαιρία

Η Γκάνα συγκρούεται με τις Κομόρες στην πόλη Γκαρούα για την 3η αγωνιστική του 3ου ομίλου του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Οι τυπικά γηπεδούχοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι με την Γκαμπόν, ενώ οι τυπικά φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν από το Μαρόκο.

* Πρόκειται για το 33ο Κόπα Άφρικα, που διεξάγεται στο Καμερούν.

Τι ισχύει: Από τη φάση των ομίλων προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας και οι τέσσερις καλύτερες τρίτες.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί με περιορισμένο αριθμό θεατών στις εξέδρες ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΓΚΑΝΑ

Μετά την ήττα στην πρεμιέρα από το Μαρόκο, ήθελε τη νίκη το «τρίποντο» κόντρα στην Γκαμπόν για να διώξει το άγχος. Φλέρταρε με τη νίκη αλλά τελικά παραχώρησε ισοπαλία 1-1. Ξεκίνησε φουριόζα το παιχνίδι κι έψαξε το γρήγορο γκολ που θα έκανε το έργο της πιο εύκολο. Δίχως να φτιάξει μεγάλες φάσεις κατάφερε να προηγηθεί με ωραία προσπάθεια σουτ του Αγιού στο 18’. Δεν ανησύχησε ούτε μία φορά μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου κι έμοιαζε να έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Στην επανάληψη έπαιξε πολύ αμυντικά και το «πλήρωσε». Δέχτηκε πίεση και είδε τους αντιπάλους της να σπαταλούν δύο σημαντικές ευκαιρίες. Στο 88’ ο Αλεβινά με δυνατό σουτ νίκησε τον Γουολάκοτ και ισοφάρισε σε 1-1. Έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Τετέ στις καθυστερήσεις, χωρίς πάντως να της κοστίσει.

Η Γκάνα έμεινε για δεύτερη διαδοχική αναμέτρηση μακριά από τις νίκες κι αποτελεί δίχως την παραμικρή αμφιβολία μία από τις ομάδες που απογοητεύουν έως τώρα στο Κόπα Άφρικα. Έχει μαζέψει μόλις ένα βαθμό και στέκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου. Κινδυνεύει σοβαρά με αποκλεισμό, καθώς δεν θα προκριθεί στη φάση των «16» σε περίπτωση που δεν κερδίσει τις Κομόρες. Και τα δύο ματς των «Black Stars» στη διοργάνωση ήταν Under.

Ο τεχνικός των τυπικά γηπεδούχων Μίλοβαν Ράγεβατς -ο οποίος δέχεται έντονη κριτική για την εικόνα της ομάδας του και για τα άσχημα αποτελέσματα- υπογράμμισε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Χρειαζόμαστε να τελειώσουμε τη φάση των ομίλων με νίκη και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να εγγυηθούμε ότι θα τα καταφέρουμε. Η ομάδα μας εξελίσσεται καλά αλλά χρειάζεται ακόμα χρόνος και υπομονή για να φτάσουμε εκεί που μπορούμε».

Αγωνιστικά Νέα: Αποβλήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι ο επιθετικός Τετέ και θα εκτίσει την ποινή του. Ξανά απών ο επιτελικός χαφ Κούντους.

Η αποστολή της Γκάνας:

Τερματοφύλακες: Λόρενς Ατι Ζίγκι (Σεντ Γκάλεν), Γουολάκοτ (Σουίντον), Μανάφ (Εουπεν), Αταχ (Χαρτς οφ Οακ)

Αμυντικοί: Τζόναθαν Μενσά (Κολόμπους), Ράχμαν (Ρέντινγκ), Αμάρτεϊ (Λέστερ), Γιαντόμ (Ρέντινγκ), Ντζίκου (Στρασβούργο), Γκίντεον Μενσά (Μπορντό), Μπαφού (Ντριμς), Μουμίν (Γκιμαράες)

Μέσοι: Γουακάσο (Σενζέν), Πάρτεϊ (Αρσεναλ), Μπάμπα (Μαγιόρκα), Κουντούς (Αγιαξ), Κόφι (Σεντ Πάουλι), Πεντσίλ (Γκενκ), Αντο (Σέριφ Τιρασπόλ), Αμπάνια (Ρεάλ Ταμάλε)

Επιθετικοί: Αντρέι Αγιού (Αλ Σαντ), Τζόρνταν Αγιού (Κρίσταλ Πάλας), Μποάκιε (Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ), Ογούσου (Αλ Φαγιά), Σουλεμάνα (Ρεν), Ισσαχάκου (Ντριμς), Τετέ (Μαλάτιασπορ), Κουαγιέ (Γκρέιτ Ολύμπικς)



ΚΟΜΟΡΕΣ

Γνώριζαν εκ των προτέρων ότι είχαν εξαιρετικά δύσκολο έργο στο παιχνίδι της περασμένης Παρασκευής με αντίπαλο το πανίσχυρο Μαρόκο. Πάλεψαν όσο μπορούσαν, χωρίς να αποφύγουν τη δίκαιη ήττα με 2-0, με το αποτέλεσμα μάλιστα να κρίνεται τιμητικό, με βάση την εικόνα του αγώνα. Λίγο μετά τη συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου και πιο συγκεκριμένα στο 16’ ο Αμάλα άνοιξε το σκορ. Σώθηκαν από το δοκάρι λίγο αργότερα και δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τέλος του πρώτου σαρανταπενταλέπτου. Στην επανάληψη είδαν τους αντιπάλους τους να «πολιορκούν» την εστία τους και χρειάστηκαν σωρεία σπουδαίων επεμβάσεων από τον γκολκίπερ Μπόινα ο οποίος απέκρουσε ακόμα και πέναλτι. Τελικά στο 89’ ο Αμπουκάλ τις έριξε οριστικά στο καναβάτσο.

Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα για τις Κομόρες σε ισάριθμα παιχνίδια και πλέον χρειάζονται μόνο το «τρίποντο» κόντρα στη σαφώς πιο ποιοτική Γκάνα ούτως ώστε να εξαντλήσουν τις ελπίδες τους για πρόκριση στη φάση των «16» του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Φυσικά αποτελεί ήδη επιτυχία η παρθενική τους συμμετοχή σε τελική φάση. Δεν έχουν κάνει ακόμα σεφτέ και παραμένουν στους μηδέν βαθμούς, παραμένοντας λογικά στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα του γκρουπ τους. Και τα δύο ματς τους στη διοργάνωση ολοκληρώθηκαν Under και No Goal.

«Το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Κάναμε δύο καλά παιχνίδια κόντρα στην Γκαμπόν και στο Μαρόκο. Η τύχη δεν ήταν όμως με το μέρος μας. Είπα στους παίκτες μου να αντιμετωπίσουν το συγκεκριμένο αγώνα σαν να είναι τελικός. Η Γκάνα είναι μία πολύ καλή ομάδα, όμως κι εμείς θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε και θα πρέπει να παίξουμε με δύναμη και γενναιότητα» σχολίασε ο κόουτς των τυπικά φιλοξενούμενων, Αμίρ Αμπντού.

Αγωνιστικά Νέα: Αμφίβολος ο μέσος Μπουρχανέ.

Η αποστολή των Κομώρων:

Τερματοφύλακες: Αχαμάντα, Μπόινα (Μαρσέιγ Εντουμέ), Ουσενί (Φρεζούς Σεντ Ραφαέλ)

Αμυντικοί: Γιουσούφ (Αζαξιό), Αλχαντούρ (Αζαξιό), Αμπντού (Μαρτίγκ), Αμπντάλαχ (Μαρινιανέ Ζινιάνκ), Γιουσούφ (Σατορού), Μ’Νταχομά (Αβράν), Μοχάμεντ (Λωζάννη), Ζαχαρί (Σολέ), Σουαχί (Νιου Μέξικο Γιουνάιτεντ)

Μέσοι: Μ’ Τσαγκανά (Γκινγκάμπ), Μπατσιρού (Ομόνοια), Αμπντουλάχ (Λωζάννη), Αμπουμπακαρί (Σετέ), Μπουρχανέ (Γκόου Αχέντ Ινγκλς), Ιάντ Μοχάμεντ (Οσέρ)

Επιθετικοί: Μ’Μαντί (Επινάλ), Μπεν (Ερυθρός Αστέρας), Ν’ Τσαγκαμά (Νουαντχιμπού), Τσαμέντ (Γκαζ Μετάν), Μπακαρί (Βααλβάικ), Σελεμανί (Κορτράικ), Μογκνί (Ανεσί), Ματόιρ (Σολέ), Ντζούντζα (ΤΣ Σπόρτινγκ), Μούσα (Σεντ Πριέστ)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται η Γκάνα και στο παιχνίδι της τελευταίας «στροφής» της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής είναι υποχρεωμένη να ψάξει τη νίκη απέναντι στις αδύναμες Κομόρες. Για τους «Black Stars» δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο για να νέα απογοητευτική εμφάνιση. Θα παίξουν μόνο για το «τρίποντο» που θα τους δώσει σίγουρα την πρόκριση για τους «16», έστω κι από την τρίτη θέση. Στον αντίποδα οι τυπικά φιλοξενούμενοι θα κυνηγήσουν μία τεράστια έκπληξη για να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις μίας κακής πορείας μέχρι τώρα. Δεν παίζεται ο «άσος» στις τιμές που προσφέρεται και θα πάμε στα 2-3 γκολ, θεωρώντας ότι δεν θα ξεφύγει περισσότερο το σκορ.

FACTS

  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Γκάνα, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.75 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Κύπελλο Εθνών Αφρικής: 3ος όμιλος
  3 Κομόρες 3 3 1 0 2 3:5
  4 Γκάνα 3 1 0 1 2 3:5
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο AVENIDA με το υψηλότερο yield +2.07% έπαιξε: Ημ.1
  • » Ο nikmar, με το υψηλότερο yield +15.87% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κύπελλο Εθνών Αφρικής] έπαιξε: 2
  • » Ο ARXHGOS, με το υψηλότερο yield +35.86% στο σημείο 2 έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες