Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μαρόκο - Κομόρες

Προϊστορία

14/1/2022 ΜαρόκοΚομόρες 2 - 0
16/10/2018 ΚομόρεςΜαρόκο 2 - 2
13/10/2018 ΜαρόκοΚομόρες 1 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 403,834 87.3%
X
€ 24,442 5.3%
2
€ 34,479 7.5%
Over
€ 36,246 26.1%
Under
€ 102,824 73.9%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

86 ψήφοι:

9

Σουτ στην εστία

0

6

Σουτ εκτός εστίας

3

59%

Κατοχή μπάλας

41%

4

Οφσάιντ

0

9

Κόρνερ

1

17

Φάουλ

8

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stade Ahmadou Ahidjo
  • Χωρητικότητα: 52000
Σημαντική η διαφορά δυναμικότητας

Σημαντική η διαφορά δυναμικότητας

Το Μαρόκο θα κοντραριστεί με τις Κομόρες στην πρωτεύουσα Γιαουντέ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Οι τυπικά γηπεδούχοι προέρχονται από νίκη επί της Γκάνας, ενώ οι τυπικά φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν από την Γκαμπόν.

* Πρόκειται για το 33ο Κόπα Άφρικα, που διεξάγεται στο Καμερούν.

Τι ισχύει: Από τη φάση των ομίλων προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας και οι τέσσερις καλύτερες τρίτες.

ΜΑΡΟΚΟ

Την περασμένη Δευτέρα έπαιξε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Γκάνα. Θεωρητικά η πρεμιέρα της ήταν και το πιο δύσκολο ματς της. Κατάφερε να πανηγυρίσει μία οριακή αλλά και ταυτόχρονα σπουδαία νίκη με το οριακό αλλά πολύτιμο 1-0. Όπως και στα περισσότερα παιχνίδια έως τώρα, το θέαμα ήταν επιεικώς μέτριο. Οι δύο ομάδες δημιούργησαν και σπατάλησαν από μία καλή ευκαιρία στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο. Ο ρυθμός έπεσε ακόμα περισσότερο στην επανάληψη. Όσο κυλούσε ο χρόνος τόσο περισσότερο φαινόταν ότι καμία πλευρά δεν θα έμενε στεναχωρημένη με πιθανή μοιρασιά. Το μοιραίο λάθος έγινε όμως από την άμυνα των Γκανέζων στο 83’ και ο Σοφιάν Μπουφάλ με υπέροχο διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο βάθος της αντίπαλης εστίας για το 1-0. Υπερασπίστηκε δίχως κόπο το υπέρ του αποτέλεσμα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Με αυτόν τον τρόπο το Μαρόκο πραγματοποίησε ιδανικό ξεκίνημα στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής στο οποίο στοχεύει να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται, δίχως να έχει κρύψει στο εσωτερικό του τις προσδοκίες που υπάρχουν. Μετά τους τρεις βαθμούς της πρεμιέρας, αποτελεί πια δίχως αμφιβολία το απόλυτο φαβορί για την κατάληψη της πρωτιάς στο γκρουπ. Αν τα καταφέρει πιθανότατα θα βρει απέναντί του ένα βατό αντίπαλο στη φάση των «16».

Ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας Βαχίντ Χαλίλχοντζιτς τόνισε: «Πετύχαμε μία σημαντική νίκη σ’ ένα δύσκολο αγώνα με την Γκάνα. Αυτή η νίκη βοήθησε να τονωθεί η ψυχολογία και η διάθεση της ομάδας αλλά και των παικτών ξεχωριστά. Έχουμε μεγάλες φιλοδοξίες στη διοργάνωση. Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που το Μαρόκο κέρδισε τον τίτλο στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Είμαστε εδώ για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και να κάνουμε τον λαό της χώρας ευτυχισμένο».

Αγωνιστικά Νέα: Βγήκαν από την καραντίνα ο μέσος Μπαρκόκ και οι επιθετικοί Μουνίρ και Ελ Κάαμπι. Δύσκολα ξανά ο φορ Εν-Νεσίρι.

Η αποστολή του Μαρόκου:

Τερματοφύλακες: Μοχαμέντι (Χατάισμπορ), Μπόνο (Σεβίλλη), Ταγκνάουτι (Καζαμπλάνκα)

Αμυντικοί: Σαΐς (Γουλβς), Χακίμι (Παρί, Σεν Ζερμέν), Μπινούν (Αλ Αχλί), Αγκέρντ (Ρεν), Μασίνα (Γουότφορντ), Τσίμι (Φαρ Ραμπάτ), Μαέ (Φερεντσβάρος), Σακλά (Λέουβεν), Ελ Καρουάνι (Ναϊμέγκεν), Αλακούτς (Μετς)

Μέσοι: Φαΐρ (Σίβασπορ), Αμραμπάτ (Φιορεντίνα), Μπαρκόκ (Αϊντραχτ Φρανκφούρτης), Αμαλαχ (Σταντάρ Λιέγης), Σερ (ΚΠΡ), Λουζά (Γουότφορντ), Ουναΐ(Ανζέ)

Επιθετικοί: Εν-Νεσίρι (Σεβίλλη), Ελ Κάαμπι (Χατάισμπορ), Μπουφάλ (Ανζέ), Ραχίμι (Αλ Αΐν), Μουνίρ Ελ Χαντάντι (Σεβίλλη), Ριάν Μαέ (Φερεντσβάρος), Αμπουκχλάλ (Αλκμααρ), Τισουντάλι (Γάνδη)



ΚΟΜΟΡΕΣ

Στο παρθενικό παιχνίδι της ιστορίας τους σε τελική φάση Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, δεν κατάφεραν να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Γνώριζαν εκ των προτέρων ότι η Γκαμπόν αποτελούσε το φαβορί της αναμέτρησης. Την κοίταξαν στα μάτια, χωρίς πάντως να καταφέρουν να αποφύγουν την ήττα (0-1). Λίγο μετά τη συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου και πιο συγκεκριμένα στο 16’ οι αντίπαλοί της κατόρθωσαν να ανοίξουν το σκορ. Ο Μπουπέντζα μπήκε στην περιοχή από πλάγια θέση κι ενώ άπαντες πίστευαν ότι θα πραγματοποιούσε σέντρα, εκείνος αιφνιδίασε Αλί Αχαμάντα και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας της. Στην επανάληψη ανέβασαν αισθητά την απόδοσή τους και πίεσαν ψάχνοντας το τέρμα της ισοφάρισης. Δεν δημιούργησαν καμία πραγματικά μεγάλη φάση κι αναλώθηκαν σε μακρινά σουτ χωρίς τύχη. Τελικά αναγκάστηκαν να φύγουν με σκυμμένο το κεφάλι από το γήπεδο.

Οι Κομόρες πάντως έχουν ήδη πετύχει το στόχο τους καταφέρνοντας κάτι που δεν είχαν πετύχει ποτέ ξανά στο παρελθόν. Πλέον θα προσπαθήσουν για να συνδυάσουν μία καλή εμφάνιση με καλό αποτέλεσμα, θέλοντας να πανηγυρίσουν την κατάκτηση των πρώτων βαθμών τους σε τελική φάση Κόπα Άφρικα. Το βέβαιο είναι ότι έδειξαν πως διαθέτουν ποιότητα και δεν θα γίνουν εύκολα «σάκος του μποξ» ακόμα και για ισχυρές ομάδες όπως το Μαρόκο.

«Θα αντιμετωπίσουμε ένα σκληρό αντίπαλο όπως είναι το Μαρόκο. Έχει μία συμπαγή και συγκροτημένη ομάδα καλών παικτών και πιστεύω ότι είναι μία Εθνική που θα πάει μακριά σε αυτή τη διοργάνωση. Θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε στο προηγούμενο παιχνίδι. Πιστεύουμε ότι θα τα αποφύγουμε αυτή τη φορά. Η ομάδα έχει αυτοπεποίθηση και θα πάμε σε αυτό το ματς με θετική διάθεση» ήταν τα λόγια του προπονητή της εθνικής ομάδας, Αμίρ Αμπντού.

Αγωνιστικά Νέα: Δύο ποδοσφαιριστές προσβλήθηκαν από τον κορωνοϊό, δίχως όμως να γίνουν γνωστά τα ονόματά τους.

Η αποστολή των Κομώρων:

Τερματοφύλακες: Αχαμάντα, Μπόινα (Μαρσέιγ Εντουμέ), Ουσενί (Φρεζούς Σεντ Ραφαέλ)

Αμυντικοί: Γιουσούφ (Αζαξιό), Αλχαντούρ (Αζαξιό), Αμπντού (Μαρτίγκ), Αμπντάλαχ (Μαρινιανέ Ζινιάνκ), Γιουσούφ (Σατορού), Μ’Νταχομά (Αβράν), Μοχάμεντ (Λωζάννη), Ζαχαρί (Σολέ), Σουαχί (Νιου Μέξικο Γιουνάιτεντ)

Μέσοι: Μ’ Τσαγκανά (Γκινγκάμπ), Μπατσιρού (Ομόνοια), Αμπντουλάχ (Λωζάννη), Αμπουμπακαρί (Σετέ), Μπουρχανέ (Γκόου Αχέντ Ινγκλς), Ιάντ Μοχάμεντ (Οσέρ)

Επιθετικοί: Μ’Μαντί (Επινάλ), Μπεν (Ερυθρός Αστέρας), Ν’ Τσαγκαμά (Νουαντχιμπού), Τσαμέντ (Γκαζ Μετάν), Μπακαρί (Βααλβάικ), Σελεμανί (Κορτράικ), Μογκνί (Ανεσί), Ματόιρ (Σολέ), Ντζούντζα (ΤΣ Σπόρτινγκ), Μούσα (Σεντ Πριέστ)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Το Μαρόκο δεν ενθουσίασε με την απόδοσή του στην πρεμιέρα κόντρα στην Γκάνα. Παρ’ όλα αυτά πήρε την πολύτιμη νίκη και πλέον αποτελεί το ακλόνητο φαβορί για την κατάληψη της κορυφής του γκρουπ. Στον αντίποδα τα νησιά Κομόρες δεν κατάφεραν να αποφύγουν την οριακή ήττα από την Γκαμπόν και δύσκολα θα μπορέσουν να πετύχουν κάτι καλό σε αυτό το Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Δεν πρόκειται πάντως σε καμία περίπτωση να παραδοθούν δίχως να παλέψουν. Θα στηρίξουμε τα 2-3 γκολ θεωρώντας ότι δεν θα ξεφύγει περισσότερο το σκορ.

FACTS

  • Η ομάδα Μαρόκο νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.21 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Κύπελλο Εθνών Αφρικής: 3ος όμιλος
  1 Μαρόκο 3 7 2 1 0 5:2
  3 Κομόρες 3 3 1 0 2 3:5
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο ARXHGOS με το υψηλότερο yield +0.73% έπαιξε: Goal
  • » Ο geopan44, με το υψηλότερο yield +5.46% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κύπελλο Εθνών Αφρικής] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες