4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Κι Κλάκσβικ - Λιλ

5/10/2023 19:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 817
0 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 206 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Λιλ - Κι Κλάκσβικ στις 14/12/2023

Προϊστορία

14/12/2023 ΛιλΚι Κλάκσβικ 3 - 0
5/10/2023 Κι ΚλάκσβικΛιλ 0 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 11,470 6.7%
X
€ 19,142 11.1%
2
€ 141,081 82.2%
Over
€ 0 0%
Under
€ 0 0%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

156 ψήφοι:

1

Σουτ στην εστία

0

1

Σουτ εκτός εστίας

9

34%

Κατοχή μπάλας

66%

1

Οφσάιντ

1

0

Αποκρούσεις

1

2

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

1

Κόρνερ

4

12

Φάουλ

6

7

Εκτελέσεις Φάουλ

13

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Torsvoellur Stadium
  • Χωρητικότητα: 6000
  • Θεατές: 2191
Μόνο πρόβλημα ο συνθετικός χλοοτάπητας για τη Λιλ

Μόνο πρόβλημα ο συνθετικός χλοοτάπητας για τη Λιλ

Η Κι Κλάκσβικ φιλοξενεί τη Λιλ για την 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου του Κόνφερενς Λιγκ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στο «σπίτι» της Σλόβαν Μπρατισλάβας, ενώ οι φιλοξενούμενοι νίκησαν εντός έδρας την Ολίμπια Λιουμπλιάνα.

Τι ισχύει: Η ομάδα που θα τερματίσει στην κορυφή του ομίλου προκρίνεται απευθείας στη φάση των «16» της διοργάνωσης. Όποια τερματίσει δεύτερη θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ μία από τις ομάδες που θα έχουν τερματίσει τρίτες στα γκρουπ του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ ο τρίτος και ο τέταρτος της βαθμολογίας μένουν εκτός συνέχειας. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια κατά σειρά είναι τα εξής: 1)Βαθμοί, διαφορά γκολ και καλύτερη επίθεση στα ματς μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν, 2) διαφορά γκολ και καλύτερη επίθεση συνολικά στα ματς του ομίλου, 3) περισσότερες νίκες στον όμιλο, 4) περισσότερες εκτός έδρας νίκες, 5) λιγότερες κάρτες.

Πριν από δύο εβδομάδες υποχρεώθηκε να ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Σλοβακίας Μπρατισλάβα ούτως ώστε να μετρήσει τις δυνάμεις της εκτός έδρας με την τοπική Σλόβαν. Πραγματοποίησε μία φιλότιμη προσπάθεια η οποία δεν αποδείχθηκε αρκετή για να πάρει τη νίκη και υποχρεώθηκε σε ήττα 2-1 με ανατροπή. Το πλάνο της απέδωσε εξαιρετικά στο πρώτο μέρος και στάθηκε πάρα πολύ καλά. Μάλιστα στο 48’ ευτύχησε να προηγηθεί. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ο Πάβλοβιτς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Δεν το χάρηκε για πολύ, καθώς έξι λεπτά μετά ο Βάις σε μία φάση που η άμυνά της εκτέθηκε, δεν δυσκολεύτηκε να ισοφαρίσει σε 1-1 μέσα από την περιοχή. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στη συνέχεια αλλά στο 74’ το κέντρο της άμυνάς της «κοιμήθηκε» ξανά και ο Τσάβριτς με κεφαλιά διαμόρφωσε το 2-1. Δεν είχε κουράγιο να επιτεθεί κι αποδέχθηκε τη μοίρα της.

Η Κι Κλάκσβικ δεν συνδύασε την παρθενική της παρουσία σε αγώνα φάσης ομίλου ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης με κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Ωστόσο μόνο και μόνο η συμμετοχή των πρωταθλητών των Νησιών Φερόε στα γκρουπ του Κόνφερενς Λιγκ συνιστούν ιστορική επιτυχία που είναι αμφίβολο αν θα επαναληφθεί ποτέ στο μέλλον. Για την εγχώρια λίγκα έπαιξε με την ΙΦ Φουγκλαφιόρντουρ εκτός έδρας. Δεν ζορίστηκε καθόλου και θριάμβευσε με 5-0, σημειώνοντας τέσσερα γκολ στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο. Κάπως έτσι «σφράγισε» και μαθηματικά την κατάκτηση του τρίτου διαδοχικού πρωταθλήματός της παραμένοντας στον θρόνο της.

Αγωνιστικά Νέα: Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του μέσου Κάσι και του φορ Γκούσιας.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας την έφερε αντιμέτωπη εντός έδρας με την πρωταθλήτρια Σλοβενίας Ολίμπια Λιουμπλιάνα. Έπρεπε να αποδείξει εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου την ανωτερότητά της και το έκανε εύκολα κι απλά επικρατώντας 2-0. Από την αρχή του αγώνα πήρε τα ηνία και πίεσε αφόρητα αναζητώντας ένα γρήγορο γκολ που θα έκανε πιο εύκολο το έργο της. Δεν το έβρισκε, με τον Ντέιβιντ να σπαταλά τρεις μεγάλες ευκαιρίες. Στο 43’ κέρδισε πέναλτι σε προσπάθεια του Χάραλντσον εντός περιοχής και ο Καναδός στράικερ εκτέλεσε εύστοχα για το 1-0. Στην επανάληψη η απόδοσή της δεν κυμάνθηκε στα ίδια υψηλά επίπεδα κι έμοιαζε περισσότερο να κάνει συντήρηση και να μην βρίσκει λόγο για να φορτσάρει. Τελικά στις καθυστερήσεις ο Γιαζίτσι έμεινε μόνος του και δεν δυσκολεύτηκε να «γράψει» το 2-0, «σφραγίζοντας» τη νίκη της.

Με αυτόν τον κυνικό τρόπο η Λιλ πραγματοποίησε ιδανική αρχή στην προσπάθεια που θα κάνει ούτως ώστε να φτάσει πολύ μακριά στο Κόνφερενς Λιγκ. Η ποιότητα που διαθέτει της επιτρέπει να ονειρεύεται ότι μπορεί να καταφέρει κάτι καλό στη διοργάνωση και όχι άδικα. Εξάλλου αποτελεί και το μεγάλο φαβορί για την κορυφή του ομίλου, κάτι που αν πετύχει θα βρεθεί αυτόματα στη φάση των «16», γλιτώνοντας τον «σκόπελο» των πλέι οφ. Την περασμένη Κυριακή συνάντησε εκτός έδρας τη Χάβρη για τη Λιγκ 1. Πήρε άνετο «διπλό» (0-2) χάρη σε τέρμα του Ζεγκρόβα κι ένα αυτογκόλ κι ανέβηκε στην πρώτη εξάδα.

Αγωνιστικά Νέα: Θα λείψουν ο κεντρικός αμυντικός Ουμτιτί, οι μέσοι Μπενταλέμπ, Ουνάς όχι και ο επιτελικός Γιαζίτσι ο οποίος δήλωσε «παρών». Εκτός λίστας ο σέντερ μπακ Ντζαλό ο οποίος είναι και τραυματίας.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Σημαντική είναι η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η Κι Κλάκσβικ έχει ήδη γράψει ιστορία μόνο και μόνο με τη συμμετοχή της στη φάση των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ. Από την άλλη η Λιλ όχι απλά δεν είναι ικανοποιημένη απλά με την παρουσία της, αλλά στοχεύει και πάρα πολύ ψηλά, με τα όνειρά της να φτάνουν ακόμα και στην κατάκτηση του τροπαίου. Δεν τίθεται θέμα αναφορικά με την ποιότητα, ωστόσο οι «μαστίφ» ενδεχομένως να δυσκολευτούν από τον συνθετικό χλοοτάπητα. Άκρως ελκυστικό το No Goal και θα αποτελέσει την επιλογή μας.

FACTS

  • Η ομάδα Λιλ δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 2.35 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Λιλ νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.2 με απόδοση 1.91 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
1ος Όμιλος
  1 Λιλ 6 14 4 2 0 10:2
  4 Κι Κλάκσβικ 6 4 1 1 4 5:9
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
14/12/2023
Λιλ
Κι Κλάκσβικ
3 - 0
5/10/2023
Κι Κλάκσβικ
Λιλ
0 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο AVENIDA με το υψηλότερο yield +1.96% έπαιξε: Ημ.2
  • » Ο AVENIDA, με το υψηλότερο yield +6.09% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ] έπαιξε: Ημ.2
  • » Ο jiannn, με το υψηλότερο yield +1.49% στο σημείο 2 έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες