8

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λιλ - Κι Κλάκσβικ

Προϊστορία

14/12/2023 ΛιλΚι Κλάκσβικ 3 - 0
5/10/2023 Κι ΚλάκσβικΛιλ 0 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 228,770 95.7%
X
€ 6,763 2.8%
2
€ 3,498 1.5%
Over
€ 12,244 75.5%
Under
€ 3,973 24.5%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

145 ψήφοι:

6

Σουτ στην εστία

4

6

Σουτ εκτός εστίας

6

68%

Κατοχή μπάλας

32%

2

Οφσάιντ

1

4

Αποκρούσεις

3

1

Κίτρινες κάρτες

7

0

Κόκκινες κάρτες

2

5

Κόρνερ

4

10

Φάουλ

15

13

Εκτελέσεις Φάουλ

12

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Decathlon Arena-Stade Pierre-Mauroy
  • Χωρητικότητα: 50186
  • Θεατές: 20061
Νικάει και «κλειδώνει» την πρωτιά η Λιλ

Νικάει και «κλειδώνει» την πρωτιά η Λιλ

Η Λιλ φιλοξενεί την Κι Κλάκσβικ για την τελευταία αγωνιστική του 1ου ομίλου του Κόνφερενς Λιγκ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από νίκη στο «σπίτι» της Ολίμπια Λιουμπλιάνα, ενώ οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν εντός έδρας από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Τι ισχύει: Η ομάδα που θα τερματίσει στην κορυφή του ομίλου προκρίνεται απευθείας στη φάση των «16» της διοργάνωσης. Όποια τερματίσει δεύτερη θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ μία από τις ομάδες που θα έχουν τερματίσει τρίτες στα γκρουπ του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ ο τρίτος και ο τέταρτος της βαθμολογίας μένουν εκτός συνέχειας. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια κατά σειρά είναι τα εξής: 1)Βαθμοί, διαφορά γκολ και καλύτερη επίθεση στα ματς μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν, 2) διαφορά γκολ και καλύτερη επίθεση συνολικά στα ματς του ομίλου, 3) περισσότερες νίκες στον όμιλο, 4) περισσότερες εκτός έδρας νίκες, 5) λιγότερες κάρτες.

Πριν από δύο εβδομάδες είχε υποχρεωθεί να ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Σλοβενίας κι έπρεπε να επιβεβαιώσει τον φαβοριτισμό της απέναντι στην Ολίμπια Λιουμπλιάνα εκτός έδρας. Παρά το γεγονός ότι έπαιξε σ’ έναν άθλιο αγωνιστικό χώρο που δεν θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να φιλοξενήσει αναμέτρηση και ειδικά για ευρωπαϊκή διοργάνωση, κατόρθωσε να κάνει το καθήκον της και να φύγει με το «διπλό» (0-2). Η καταρρακτώδης βροχή που είχε πέσει για πολλές ώρες μετέτρεψε τον χλοοτάπητα σε... πισίνα και φυσικά δεν θα μπορούσε να πραγματοποιήσει κάποια σπουδαία εμφάνιση. Έψαξε ένα γρήγορο γκολ που θα έκανε πιο απλό το έργο της και το βρήκε στο 15’ με τον Καμπελά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με διπλή προσπάθεια. Δεν ανησύχησε σοβαρά σε καμία περίπτωση και στο 75’ ο Γιαζίτσι διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Η Λιλ παραμένει αήττητη στη φάση των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ και είναι χαρακτηριστικό ότι έχει ως απολογισμό τρία «τρίποντα» και δύο ισοπαλίες. Θα μπορούσε κι ακόμα καλύτερα όμως αρκετά συχνά γίνεται εκτεταμένο ροτέισον στα ευρωπαϊκά της παιχνίδια. Οι «μαστίφ» έχουν μαζέψει 11 βαθμούς και στέκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του γκρουπ, θέλοντας τη νίκη απέναντι στην Κι Κλάκσβικ για να «σφραγίσουν» την κορυφή και να τσεκάρουν το εισιτήριό τους απευθείας για τους «16» της διοργάνωσης. Τα τέσσερα από τα πέντε ματς τους στο τουρνουά ήταν Under. Την προηγούμενη Κυριακή έπαιξαν εκτός έδρας με την Κλερμόν για τη Λιγκ 1. Παραχώρησαν «λευκή» ισοπαλία (0-0) και παρέμειναν στην τετράδα.

Αγωνιστικά Νέα: Μακροχρόνιος απών ο αμυντικός Ντζαλό, θα λείψει για ακόμα ένα ο μπακ Ντιακιτέ ο οποίος πάντως ετοιμάζεται για επιστροφή. Προφυλάσσεται ενόψει του αγώνα με την Παρί που ακολουθεί ο Καναδός στράικερ Ντέιβιντ.

Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την έφερε αντιμέτωπη εντός έδρας με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας σ’ ένα σπουδαίο παιχνίδι. Δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και ηττήθηκε (1-2), δείχνοντας πάντως για ακόμα μία φορά ανταγωνιστική. Μπήκε φουριόζα στο ματς κι αναζήτησε ένα γρήγορο γκολ για να αιφνιδιάσει τους πρωταθλητές Σλοβακίας. Το βρήκε στο 17’ με τον Μίκελσεν να δέχεται μία υπέροχη μπαλιά και να πραγματοποιεί εκπληκτικό κοντρόλ και πλασέ στέλνοντας την μπάλα στο βάθος της αντίπαλης εστίας για το 1-0. Δεν το χάρηκε πολύ και δεν εκμεταλλεύτηκε το μομέντουμ. Μόλις επτά λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν μία αδράνεια στην άμυνά της και ισοφάρισαν με τον Κούτσκα. Όλα κρέμονταν σε μία κλωστή και στο 62’ ξανά ο Κούτσκα παραβίασε την εστία της για το 1-2. Δεν είχε κουράγιο να αντιδράσει κι αποδέχθηκε τη μοίρα της πέφτοντας στο καναβάτσο.

Με αυτόν τον τρόπο η Κι Κλάκσβικ είδε τα όνειρα που έκανε για να πάρει την πρόκριση να «σβήνουν». Δέχθηκε δεύτερη διαδοχική «σφαλιάρα» και πλέον θα προσπαθήσει να κλείσει όσο πιο καλά μπορεί την παρθενική της συμμετοχή σε φάση ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης, έχοντας ήδη γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά της στην ιστορία. Η συγκομιδή των 4 πόντων φέρνει τους πρωταθλητές των Νησιών Φερόε στην 3η θέση της κατάταξης του γκρουπ τους στο Κόνφερενς Λιγκ. Αναμφίβολα έδειξαν μαχητικό αγωνιστικό πρόσωπο και πάλεψαν σκληρά παντού κι απέναντι σε όλους. Δεν έδωσαν επίσημο ματς μετά το προηγούμενο ευρωπαϊκό τους, καθώς η εγχώρια λίγκα έχει ολοκληρωθεί.

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε και είναι ξανά διαθέσιμος ο μέσος Φρέντρικσμπεργκ. Εκτός ο μέσος Χάνσον.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Ευκαιρία να γιορτάσει μπροστά στο κοινό της την απευθείας πρόκριση στη φάση των «16» του Κόνφερενς Λιγκ θα έχει η Λιλ κόντρα στην Κι Κλάκσβικ. Το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να κάμψει την αντίσταση των πρωτάρηδων από τα Νησιά Φερόε οι οποίοι μπορεί να έχουν ήδη αποκλειστεί, όμως δίχως αμφιβολία κατόρθωσαν να κερδίσουν τις εντυπώσεις στην παρθενική τους παρουσία. Εφόσον οι «μαστίφ» έχουν διάθεση και είναι σοβαροί, τότε θα φτάσουν σε άνετη κι εμφατική επικράτηση. Πιστεύουμε ότι θα το προσπαθήσουν και τα 4-6 γκολ θα αποτελέσουν την επιλογή μας.

FACTS

  • Στους τελευταίους 12 από 13 αγώνες της ομάδας Λιλ, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 2.75 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Λιλ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.03 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Κι Κλάκσβικ δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.03 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Κι Κλάκσβικ ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.X με απόδοση 2.95 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Λιλ νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.15 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Λιλ νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 1.44 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
1ος Όμιλος
  1 Λιλ 6 14 4 2 0 10:2
  4 Κι Κλάκσβικ 6 4 1 1 4 5:9
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
14/12/2023
Λιλ
Κι Κλάκσβικ
3 - 0
5/10/2023
Κι Κλάκσβικ
Λιλ
0 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο ABAM με το υψηλότερο yield +1.68% έπαιξε: Ημ.1
  • » Ο VELESTINO, με το υψηλότερο yield +13.16% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ] έπαιξε: 2
  • » Ο nowORnever, με το υψηλότερο yield +5.34% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες