2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Καμερούν - Αίγυπτος

Προϊστορία

3/2/2022 ΚαμερούνΑίγυπτος 0 - 0
5/2/2017 ΑίγυπτοςΚαμερούν 1 - 2
20/5/2012 ΑίγυπτοςΚαμερούν 2 - 1
25/1/2010 ΑίγυπτοςΚαμερούν 3 - 1*
10/2/2008 ΚαμερούνΑίγυπτος 0 - 1
22/1/2008 ΑίγυπτοςΚαμερούν 4 - 2

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

165 ψήφοι:

3

Σουτ στην εστία

1

3

Σουτ εκτός εστίας

4

53%

Κατοχή μπάλας

47%

0

Οφσάιντ

2

6

Κόρνερ

2

14

Φάουλ

23

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stade Olembe
  • Χωρητικότητα: 60000
Οι «Φαραώ» απειλούν τα «αδάμαστα λιοντάρια»

Οι «Φαραώ» απειλούν τα «αδάμαστα λιοντάρια»

Το Καμερούν θα συγκρουστεί με την Αίγυπτο στην πρωτεύουσα Γιαουντέ, στο πλαίσιο των ημιτελικών του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Οι διοργανωτές απέκλεισαν στον προηγούμενο γύρο την Γκάμπια, ενώ οι φιλοξενούμενοι άφησαν εκτός συνέχειας το Μαρόκο.

Τι ισχύει: Νοκ άουτ αναμέτρηση για τους «4» του Κόπα Άφρικα. Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί στη συνέχεια η διαδικασία των πέναλτι. Όποια ομάδα προκριθεί θα παίξει στον τελικό με τη Σενεγάλη, ενώ η ηττημένη θα συναντηθεί στο μικρό τελικό με την Μπουρκίνα Φάσο.

ΚΑΜΕΡΟΥΝ

Το περασμένο Σάββατο κλήθηκε να αντιμετωπίσει την πρωτάρα Γκάμπια η οποία είχε αποτελέσει τη μεγάλη έκπληξη της διοργάνωσης φτάνοντας μέχρι τα προημιτελικά. Παρουσιάστηκε σοβαρό και χωρίς διάθεση για να μπει σε μπελάδες. Ένα ξέσπασμα στο ξεκίνημα της επανάληψης αποδείχθηκε αρκετό για να επικρατήσει 2-0 και να πάρει το εισιτήριο για τους «4» του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Κυριάρχησε σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο και δημιούργησε από νωρίς τις προϋποθέσεις για να προηγηθεί. Στο πρώτο σαρανταπεντάλπετο δημιούργησε τέσσερις σημαντικές ευκαιρίες που όμως δεν τις εκμεταλλεύτηκε με τον Αμπουμπακάρ να είναι άστοχος. Πέντε λεπτά μετά τη σέντρα του δευτέρου μέρους ο Τοκό Εκαμπί με ωραία κεφαλιά την έβαλε σε θέση «οδηγού». Επτά λεπτά αργότερα ο ίδιος ποδοσφαιριστής με κοντινό σουτ «έγραψε» το 2-0. Δεν υπήρξε αντίδραση από τους αντιπάλους και σπαταλήθηκαν αρκετές ευκαιρίες για να πάρει διαστάσεις το σκορ, χωρίς τελικά να αλλάξει κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Με αυτόν τον τρόπο το Καμερούν συνέχισε την αήττητη πορεία του κι ελπίζει ότι θα φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου κατακτώντας το Κόπα Άφρικα για έκτη φορά στην ιστορία του. Τα «αδάμαστα λιοντάρια» μέχρι στιγμής μετρούν τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία, διαθέτοντας εντυπωσιακή επιθετική γραμμή αλλά και προβληματική άμυνα. Δεν είναι τυχαίο ότι τα τέσσερα από τα πέντε ματς τους στη διοργάνωση ολοκληρώθηκαν αμφίσκορα.

Ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας Τόνι Κονσεϊσάο τόνισε: «Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος. Θέλουμε να παίξουμε ένα καλό αγώνα και να προκριθούμε στον τελικό. Θα παίξουμε ενάντια σε μία πολύ καλή ομάδα, την πιο επιτυχημένη στην Αφρική, την Αίγυπτο. Έχουν πολλούς καλούς παίκτες συμπεριλαμβανομένου ενός από τους καλύτερους στον κόσμο, του Μοχάμεντ Σαλάχ. Έχουμε μεγάλο κίνητρο για να κερδίσουμε και θετική πίεση. Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος να κερδίσουμε το τρόπαιο για το λαό του Καμερούν».

Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα και θα παραταχθεί για ακόμα μία φορά πλήρες.

Η αποστολή του Καμερούν:

Τερματοφύλακες: Ονάνα (Αγιαξ), Επασί (ΟΦΗ), Ομοσόλα (Βίτα Κλαμπ), Εφάλα (Ακβα Γιουνάιντεντ)

Αμυντικοί: Ογιόνγκο (Μονπελιέ), Νγκαντέου Νγκατζί (Γάνδη), Φάι (Σταντάλ Λιέγης), Ζερόμε Ονγκενέ (Σάλτσμπουργκ), Μουκούντι (Σεντ Ετιέν), Μπαϊνσό (Φιλαντέλφια Γιούνιον), Τόλο (Σιάτλ Σάουντερς), Καστελέτο (Ναντ), Εμπόσε (Ανζέ)

Μέσοι: Ανγκισά (Νάπολι), Κουντέ (Ολυμπιακός), Κουέ (Αλταχ), Χόγκλα (Βερόνα), Λέα Σιλίκι (Μίντλεσμπρο), Νεγιού (Σεντ Ετιέν), Ζεάν Ονάνα (Μπορντό)

Επιθετικοί: Αμπουμπακάρ (Αλ Νασρ), Τσούπο Μότινγκ (Μπάγερν Μονάχου, Εκαμπί (Λιόν), Μπασογκόγκ (Σανγκάι Σενούα), Ν’ Ζιέ (Ντιναμό Μόσχας), Νγκαμαλέου (Γιουνγκ Μπόις), Μπαχόκεν (Ανζέ), Γκανάγκο (Λανς)



ΑΙΓΥΠΤΟΣ

Δίνει τον έναν «τελικό» μετά τον άλλον χωρίς σταματημό. Στους «8» συναντήθηκε την προηγούμενη Κυριακή με το ισχυρό Μαρόκο και θριάμβευσε με 2-1 στην παράταση, ανατρέποντας την εις βάρος της κατάσταση. Στην πρώτη απειλητική επίσκεψη στα «καρέ» της καταλογίστηκε σωστά πέναλτι εις βάρος της. Ο Μπουφάλ το μετέτρεψε σε γκολ στο 7’ και βρέθηκε να κυνηγάει από νωρίς. Δεν μπόρεσε να αντιδράσει μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Ωστόσο στο 53’ έφτασε στην ισοφάριση με κοντινό σουτ του Σαλάχ. Το μομέντουμ ήταν με το μέρος της αλλά κινδύνευσε σοβαρά να δεχθεί δεύτερο γκολ και να αποκλειστεί. Λίγο πριν τη συμπλήρωση των ενενήντα λεπτών ο Αγκέρ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας της και το ματς οδηγήθηκε στην παράταση. Δέκα λεπτά μετά τη σέντρα του πρώτου μέρους του έξτρα χρόνου, ο Σαλάχ έδωσε έτοιμο γκολ για τον Τρεζεγκέ και ο τελευταίος δεν αστόχησε κάνοντας την ανατροπή. Αμύνθηκε σωστά μέχρι το τέλος και πανηγύρισε μία σπουδαία πρόκριση.

Η Αίγυπτος ξεκίνησε άσχημα το Κύπελλο Εθνών Αφρικής χάνοντας στην πρεμιέρα με 1-0 από τη Νιγηρία. Παρ’ όλα αυτά ακολούθησαν δύο νίκες επίσης με 1-0 κόντρα σε Γουινέα Μπισάου και Σουδάν. Η δεύτερη θέση του γκρουπ έφερε τους «Φαραώ» σε δύσκολη πλευρά στα νοκ-άουτ και πριν τη μεγάλη νίκη-πρόκριση επί του Μαρόκου, είχε κάμψει στα πέναλτι την αντίσταση της Ακτής Ελεφαντοστού. Πλέον έχει ακόμα πιο δύσκολο έργο απέναντι στη διοργανώτρια ομάδα του Καμερούν. Οι Αιγύπτιοι έχουν κατακτήσει επτά φορές τον τίτλο στο παρελθόν, περισσότερες από κάθε άλλο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Τα τέσσερα από τα πέντε ματς τους στο φετινό Κόπα Άφρικα ήταν No Goal.

«Ότι έχουμε φτάσει στα ημιτελικά της διοργάνωσης είναι ένα επίτευγμα για εμάς. Να αντιμετωπίζουμε τους διοργανωτές του Καμερούν είναι πολύ δύσκολο γιατί παίζουν πολύ καλό ποδόσφαιρο. Θέλουμε να προσφέρουμε στον κόσμο ένα ευχάριστο παιχνίδι μεταξύ δύο πολύ καλών ομάδων. Είμαστε έτοιμοι για τον ημιτελικό. Είναι αλήθεια ότι έχουμε παίξει δύο σερί αγώνες με παρατάσεις αλλά είμαστε σε καλή κατάσταση. Έχουμε την κατάλληλη ομάδα για τέτοιου είδους αγώνες» ήταν τα λόγια του προπονητή της εθνικής ομάδας της χώρας, Κάρλος Κεϊρόζ.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν μπορούν να προσφέρουν ο βασικός τερματοφύλακας Ελ Σεναουί, ο αναπληρωματικός Γκαμπάλ, ο μπακ Τάφβικ και ο αμυντικός Χεγκάζι.

Η αποστολή της Αιγύπτου:

Τερματοφύλακες: Ελ Σεναουί (Αλ Αχλί), Αμπού Γκαμπάλ (Ζάμαλεκ), Σομπχί (Φάρκο), Γκαντ (Ένπι)

Αμυντικοί: Μονέμ (Φιούτσουρ), Καμάλ (Φιούτσουρ), Χεγκάζι (Αλ Ιτιχάντ), Ασράφ (Αλ Αχλί), Ελ Φοτού (Ζάμαλεκ), Χαμντί (Ζάμαλεκ), Αλάα (Ζάμαλεκ), Ταβφίκ (Ζάμαλεκ), Νταβούντ (Ένπι)

Μέσοι: Ελ Σολία (Ζάμαλεκ), Φατί (Αλ Αχλί), Τρεζεγκέ (Άστον Βίλα), Ασούρ (Ζάμαλεκ), Σομπχί (Πίραμιντς), Ελνένι (Άρσεναλ), Λασίν (Ταλάεα Ελ Γκαΐς), Ελ Σαΐντ (Πίραμιντς), Σαγέντ (Ζάμαλεκ)

Επιθετικοί: Σερίφ (Αλ Αχλί), Σαλάχ (Λίβερπουλ), Μοχάμεντ (Γαλατάσαραϊ), Μαρμούς (Στουτγκάρδη), Αντέλ (Πίραμιντς), Μ. Χαμντί (Σμούχα)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Το Καμερούν «κουβαλάει» την πίεση του φαβορί, καθώς διοργανώνει το Κύπελλο Εθνών Αφρικής και στοχεύει αποκλειστικά στην κατάκτηση του τίτλου. Στον αντίποδα η Αίγυπτος ξεκίνησε κάπως νωθρά το τουρνουά, ωστόσο έχει ανεβάσει αισθητά την απόδοσή της και πανηγύρισε μεγάλη πρόκριση στο σπουδαίο προημιτελικό με το Μαρόκο. Αναμένεται μία «σφιχτή» κόντρα η οποία θα κριθεί στις λεπτομέρειες και γι’ αυτόν το λόγο δεν θα μπλέξουμε με σημείο και θα προτιμήσουμε το αμφίσκορο θεωρώντας ότι και οι δύο ομάδες θα βρουν τουλάχιστον ένα γκολ.

FACTS

  • Στους τελευταίους 9 αγώνες της ομάδας Αίγυπτος, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.37 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Καμερούν νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 2.17 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Αίγυπτος - Τελ. αγώνες
26/3/2024
Αίγυπτος
Κροατία
2 - 4
22/3/2024
Αίγυπτος
Νέα Ζηλανδία
1 - 0
28/1/2024
Αίγυπτος
Λ.Δ. Κονγκό
1 - 1
22/1/2024
Πράσινο Ακρωτήριο
Αίγυπτος
2 - 2
18/1/2024
Αίγυπτος
Γκάνα
2 - 2
14/1/2024
Αίγυπτος
Μοζαμβίκη
2 - 2
7/1/2024
Αίγυπτος
Τανζανία
2 - 0
19/11/2023
Σιέρα Λεόνε
Αίγυπτος
0 - 2
16/11/2023
Αίγυπτος
Τζιμπουτί
6 - 0
16/10/2023
Αίγυπτος
Αλγερία
1 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο balafaras, με το υψηλότερο yield +7.79% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κύπελλο Εθνών Αφρικής] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες