5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Πράσινο Ακρωτήριο - Καμερούν

Προϊστορία

17/1/2022 Πράσινο ΑκρωτήριοΚαμερούν 1 - 1
26/3/2021 Πράσινο ΑκρωτήριοΚαμερούν 3 - 1
13/11/2019 ΚαμερούνΠράσινο Ακρωτήριο 0 - 0
14/10/2012 ΚαμερούνΠράσινο Ακρωτήριο 2 - 1
8/9/2012 Πράσινο ΑκρωτήριοΚαμερούν 2 - 0
6/9/2008 Πράσινο ΑκρωτήριοΚαμερούν 1 - 2
31/5/2008 ΚαμερούνΠράσινο Ακρωτήριο 2 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 33,484 5.1%
X
€ 139,351 21.3%
2
€ 482,123 73.6%
Over
€ 12,479 20.1%
Under
€ 49,644 79.9%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

111 ψήφοι:

2

Σουτ στην εστία

3

1

Σουτ εκτός εστίας

7

36%

Κατοχή μπάλας

64%

3

Οφσάιντ

1

4

Κόρνερ

10

11

Φάουλ

11

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stade Olembe
  • Χωρητικότητα: 60000
Παίζουν την πρωτιά

Παίζουν την πρωτιά

Το Πράσινο Ακρωτήριο θα συγκρουστεί στη Γιαουντέ με το Καμερούν στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Οι τυπικά γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα από την Μπουρκίνα Φάσο, ενώ οι φιλοξενούμενοι νίκησαν την Αιθιοπία.

* Πρόκειται για το 33ο Κόπα Άφρικα, που διεξάγεται στο Καμερούν.

Τι ισχύει: Από τη φάση των ομίλων προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας και οι τέσσερις καλύτερες τρίτες.

ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟ

Την περασμένη Πέμπτη κλήθηκε να αντιμετωπίσει την Μπουρκίνα Φάσο κι έπαιζε για δύο αποτελέσματα, καθώς θα βολευόταν ακόμα και με ισοπαλία. Τελικά δεν απέφυγε την ήττα με το «φτωχό» 1-0. Ο αγώνας -όπως και οι περισσότεροι στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής μέχρι στιγμής- δεν διεκδίκησε σε καμία περίπτωση δάφνες ποιότητας και ήταν φανερό πως η ομάδα που θα έπαιρνε το προβάδισμα θα είχε τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Στο πρώτο μέρος δεν υπήρξαν ιδιαίτερες συγκινήσεις, ωστόσο στο 39’ οι αντίπαλοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Μετά από σέντρα που έγινε από τα δεξιά, ο αμαρκάριστος Μπαντέ βρήκε την μπάλα με το στήθος από τη μικρή περιοχή και την έστειλε να αναπαυτεί στο βάθος της εστίας. Πλέον στην επανάληψη έπρεπε να βγάλει αντίδραση. Πήρε τα ηνία χωρίς να μπορέσει να δημιουργήσει σημαντικές ευκαιρίες και μοιραία έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι από το γήπεδο.

Με αυτήν την ήττα το Πράσινο Ακρωτήρι έχει μπλέξει σε περιπέτειες και σε περίπτωση που χάσει κι από το ισχυρό Καμερούν, τότε θα πρέπει να περιμένει για να δει αν θα πάρει το εισιτήριο για τη φάση των «16» του Κόπα Άφρικα. Οι «μπλε καρχαρίες» έχουν συγκεντρώσει τρεις βαθμούς από τη νίκη τους στην πρεμιέρα κόντρα στην Αιθιοπία και προς το παρόν βρίσκονται στην τρίτη θέση του πρώτου ομίλου. Και τα δύο τους ματς έως τώρα στο τουρνουά ολοκληρώθηκαν Under και No Goal.

Ο τεχνικός των τυπικά γηπεδούχων Μπουμπίστα παραμένει ακόμα σε καραντίνα και χρέη υπηρεσιακού εκτελεί ο άμεσος συνεργάτης του Ουμπέρτο Μπετενκούρ. Ο τελευταίος υποστήριξε: «Εστιάζουμε μόνο στο θετικό αποτέλεσμα που θέλουμε να πάρουμε για να προκριθούμε στον επόμενο γύρο. Θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με εκείνα των προκριματικών. Πρέπει να είμαστε συνεπείς αν θέλουμε να περάσουμε στους 16. Ο πρωταρχικός στόχος είναι να περάσουμε. Παραμένουμε συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε τους στόχους μας και να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται».

Αγωνιστικά Νέα: Ξεπέρασαν τον Covid-19 οι Ράμος και Γκίλσον Ταβάρες.

Η αποστολή του Πράσινου Ακρωτηρίου:

Τερματοφύλακες: Βοζίνια (ΑΕΛ Λεμεσού), Μάρτσιο Ντα Ρόσα (Μονταλέγκρε), Κέβιν Ράμος (Μιντελέσε), Εβόρα (ΑΕΛ Λεμεσού)

Αμυντικοί: Στόπιρα (Φέχερβαρ), Στίβεν Φόρτες (Οστάνδη), Τζέφρι Φόρτες (Ντε Γκράαφτσαπ), Φουρτάδο (Μπερόε), Ρομπέρτο Λόπες (Σάμροκ Ρόβερς), Ζοάο Πάουλο Φερνάντες (Φεϊρένσε), Μπόργκες (Ας Φαρ), Ποντσκ (Μπασακσεχίρ), Ντίλαν Ταβάρες (Ξαμάξ), Νασιμέντο (Άρης Λεμεσού)

Μέσοι: Ρότσα (Οστάνδη), Νούνο Μπόργες (Κάσα Πία), Αντράντε (Κάραμπαγκ), Μοντεϊόρ (Φιλαντέλφια Γιούνιον), Νενάς (Ααλέσουντ), Μάρκο Σουάρες (Αρούκα)

Επιθετικοί: Ράιαν Μέντες (Αλ Νασρ), Σεμέδο (Πάφος), Γκίλσον Ταβάρες (Εστορίλ), Βίλις Φουρτάδο (Τζερβ), Τζούλιο Ταβάρες (Αλ Φαϊσάλι), Γκάρι Ροντρίγκες (Ολυμπιακός), Λισάντρο Σεμέδο (Φορτούνα Σιτάρντ)



ΚΑΜΕΡΟΥΝ

Με την πίεση και το «βάρος» του διοργανωτή, έπρεπε να αντιμετωπίσει στην προηγούμενη «στροφή» την αδύναμη Αιθιοπία. Δυσκολεύτηκε για ένα ημίχρονο, ωστόσο στη συνέχεια κυριάρχησε απόλυτα κι έφτασε στην εύκολη νίκη με 4-1. Αιφνιδιάστηκε στο ξεκίνημα και είδε τους αντιπάλους να ανοίγουν το σκορ στο 4’ με τον Νταουά. Απάντησε άμεσα με κεφαλιά του Τοκό Εκαμπί στο 8’. Χρειάστηκαν δύο σημαντικές επεμβάσεις του γκολκίπερ Ονάνα για να μην πάρουν ξανά το προβάδισμα οι Αιθίοπες. Στην επανάληψη τα πάντα κρίθηκαν μέσα σ’ ένα δίλεπτο με πρωταγωνιστή τον πρώτο σκόρερ του τουρνουά Βίνσεντ Αμπουμπακάρ. Ο 29χρονος στράικερ αρχικά «έγραψε» το 2-1 με κεφαλιά και δύο λεπτά αργότερα με κοντινή προβολή ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1. Πλέον η αναμέτρηση έμοιαζε με τυπική διαδικασία. Στο 67’ ο Τοκό Εκαμπί ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό 4-1 μέσα σε αποθέωση.

Το Καμερούν έχει κάνει το καθήκον του και πλέον χρειάζεται απλώς έναν πόντο για να τερματίσει χωρίς το παραμικρό πρόβλημα στην κορυφή του πρώτου ομίλου. Η συγκομιδή των 6 βαθμών φέρνει τα «αδάμαστα λιοντάρια» μόνα τους στην πρώτη θέση και κάνουν όνειρα για μία μεγάλη πορεία μέχρι το τέλος του δρόμου, επιθυμώντας να κατακτήσουν το τρόπαιο. Πρόκειται για μία από τις πιο επιθετικές ομάδες της διοργάνωσης και δεν είναι τυχαίο ότι και τα δύο ματς της ήταν Over κι αμφίσκορα.

«Θα αντιμετωπίσουμε μία καλή και πειθαρχημένη ομάδα η οποία είναι δουλεμένη επιθετικά. Το Πράσινο Ακρωτήριο είναι μία δύσκολη ομάδα που δεδομένα θα μας δημιουργήσει προβλήματα. Θα κάνουμε ροτέισον αλλά δεν πρόκειται να αφήσουμε το παιχνίδι. Μπορεί να έχουμε ήδη προκριθεί αλλά ο αγώνας είναι σημαντικός για εμάς. Πρέπει να προσεγγίσουμε αυτή τη συνάντηση πολύ σοβαρά. Το πνεύμα μας παραμένει το ίδιο. Θέλουμε να πάμε μέχρι το τέλος του δρόμου και να γράψουμε μία νέα ιστορία στο ποδόσφαιρο του Καμερούν» ήταν τα λόγια του προπονητή των τυπικά φιλοξενούμενων διοργανωτών, Τόνι Κονσεϊσάο.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχουν αναφερθεί σημαντικά προβλήματα και θα παραταχθεί πλήρες.

Η αποστολή του Καμερούν:

Τερματοφύλακες: Ονάνα (Αγιαξ), Επασί (ΟΦΗ), Ομοσόλα (Βίτα Κλαμπ), Εφάλα (Ακβα Γιουνάιντεντ)

Αμυντικοί: Ογιόνγκο (Μονπελιέ), Νγκαντέου Νγκατζί (Γάνδη), Φάι (Σταντάλ Λιέγης), Ζερόμε Ονγκενέ (Σάλτσμπουργκ), Μουκούντι (Σεντ Ετιέν), Μπαϊνσό (Φιλαντέλφια Γιούνιον), Τόλο (Σιάτλ Σάουντερς), Καστελέτο (Ναντ), Εμπόσε (Ανζέ)

Μέσοι: Ανγκισά (Νάπολι), Κουντέ (Ολυμπιακός), Κουέ (Αλταχ), Χόγκλα (Βερόνα), Λέα Σιλίκι (Μίντλεσμπρο), Νεγιού (Σεντ Ετιέν), Ζεάν Ονάνα (Μπορντό)

Επιθετικοί: Αμπουμπακάρ (Αλ Νασρ), Τσούπο Μότινγκ (Μπάγερν Μονάχου, Εκαμπί (Λιόν), Μπασογκόγκ (Σανγκάι Σενούα), Ν’ Ζιέ (Ντιναμό Μόσχας), Νγκαμαλέου (Γιουνγκ Μπόις), Μπαχόκεν (Ανζέ), Γκανάγκο (Λανς)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Το Καμερούν θα ψάξει το απόλυτο στο φινάλε του ομίλου που θα το φέρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση μετά τη νίκη επί της Αιθιοπίας. Από την άλλη το Πράσινο Ακρωτήριο θα ψάξει τη μεγάλη έκπληξη και σε περίπτωση που τα καταφέρει θα τερματίσει στην πρώτη θέση του γκρουπ. Μέχρι τώρα οι διοργανωτές πάντως σκοράρουν αρκετά αλλά δέχονται κι εύκολα γκολ. Η πρώτη μας σκέψη ήταν το αμφίσκορο, ωστόσο θα προτιμήσουμε το Over σε προκλητική απόδοση, καθώς μπορούν να το επιβεβαιώσουν ακόμα και μόνα τους τα «αδάμαστα λιοντάρια».

FACTS

  • Η ομάδα Καμερούν νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 1.61 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Κύπελλο Εθνών Αφρικής: 1ος όμιλος
  1 Καμερούν 3 7 2 1 0 7:3
  3 Πράσινο Ακρωτήριο 3 4 1 1 1 2:2
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Nebula, με το υψηλότερο yield +19.65% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κύπελλο Εθνών Αφρικής] έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες