6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ισπανία - Ουκρανία

6/9/2020 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 957
4 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1336 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ουκρανία - Ισπανία στις 13/10/2020

Προϊστορία

13/10/2020 ΟυκρανίαΙσπανία 1 - 0
6/9/2020 ΙσπανίαΟυκρανία 4 - 0
12/10/2015 ΟυκρανίαΙσπανία 0 - 1
27/3/2015 ΙσπανίαΟυκρανία 1 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 681,295 90.8%
X
€ 37,192 5.0%
2
€ 31,850 4.2%
Over
€ 0 0%
Under
€ 0 0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Κυριακή, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

243 ψήφοι:

Ειδήσεις

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Alfredo Di Stefano
  • Χωρητικότητα: 6000
Πάντα σκοράρει η Ισπανία

Πάντα σκοράρει η Ισπανία

Για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Nations League, η Ισπανία υποδέχεται την Ουκρανία, η οποία έκανε πρεμιέρα με νίκη σε αντίθεση με την αντίπαλο της.

* Κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο προστασίας για τον κορονοϊό.

ΙΣΠΑΝΙΑ

Θετική μπορεί να χαρακτηριστεί η πρεμιέρα της στο Nations League, αφού έφυγε με το 1-1 από τη Γερμανία σκοράροντας στη τελευταία φάση του αγώνα. Σε ένα ματς με πάρα πολλές ευκαιρίες και από τις δυο πλευρές, βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 51' με γκολ του Τίμο Βέρνερ και δέκα λεπτά γλίτωσε από δεύτερο τέρμα χάρη και στον Ντε Χέα που έκανε εκπληκτικές επεμβάσεις. «Τσίμπησε» το βαθμό στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων με κοντινό σουτ του Γκαγιά. Χάρη σε αυτό το γκολ συνέχισε και το εντυπωσιακό σερί της σκοράροντας για 40ο συνεχόμενο παιχνίδι.

«Φυσικά υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να βελτιωθούν. Σε τακτικό επίπεδο είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν έχει σημασία πού ή ποιον παίζουμε. Υπάρχουν παίκτες που κάνουν τα πρώτα τους βήματα με την ομάδα και λειτούργησαν καλά. Θα παίξουν πολύ περισσότερα λεπτά. Είναι ωραίο να βλέπουμε ότι το θέλουν πραγματικά. Με το παιχνίδι που έπαιξε ο Ντε Χέα θα έπρεπε να πούμε ότι είναι ένας σπουδαίος τερματοφύλακας», ήταν τα λεγόμενα του Λουίς Ενρίκε.

Ο Σέρχιο Ράμος είπε: «Πιστεύαμε στον εαυτό μας και πολεμήσαμε μέχρι το τέλος. Ήταν ένα καλό τεστ για την αρχή της σεζόν. Ίσως μας άξιζε λίγο περισσότερο, αλλά διατηρήσαμε την πίεση και ανταμειφθηκαμε για τη δουλειά μας. Πηγαίνουμε σπίτι ικανοποιημένοι με αυτήν την ισοπαλία. Δεν είμαστε ακόμη εκεί που θέλουμε να είμαστε, αλλά θα φτάσουμε εκεί βήμα προς βήμα».

Αγωνιστικά Νέα: Δεν άλλαξε κάτι στην αποστολή και απουσιάζει ο επιθετικός Ασένσιο, ο Άνταμ Τραορέ και ο Μίκελ Οϊαρθάμπαλ.

Η αποστολή της Ισπανίας

Τερματοφύλακες: Ντε Χέα (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Κέπα (Τσέλσι), Σιμόν (Αθλέτικ Μπιλμπάο).

Αμυντικοί: Ράμος (Ρεάλ Μαδρίτης), Νάβας (Σεβίλλη), Καρβαχάλ (Ρεάλ Μαδρίτης), Γκαγιά (Βαλένθια), Γιορέντε (Σοσιεδάδ), Πάου Τόρες (Βιγιαρεάλ), Γκαρθία (Μάντσεστερ Σίτι), Ρεγκιλόν (Σεβίλλη).

Μέσοι: Μπουσκέτς (Μπαρτσελόνα), Τιάγκο (Μπάγερν), Ρόντρι (Μάντσεστερ Σίτι), Ρουίθ (Νάπολι), Μερίνο (Σοσιεδάδ), Οσκαρ Ροντρίγκεθ (Σεβίλλη), Φεράν Τόρες (Μάντσεστερ Σίτι)

Επιθετικοί: Ζεράρδ Μορένο (Βιγιαρεάλ), Ολμο (Λειψία), Ροντρίγκο Μορένο (Λιντς), Φάτι (Μπαρτσελόνα).

ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Και μετά την πανδημία έδειξε πως βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση με τον Αντρέι Σεφτσένκο στον πάγκο της. Στην πρεμιέρα της στο νέο Nations League φιλοξένησε την Ελβετία και επικράτησε με 2-1 κάνοντας ποδαρικό με το δεξί. Ο παλαίμαχος επιθετικός συνέχισε το αήττητο σερί του σε 12 αγώνες, αφού η τελευταία αποτυχία της ομάδας του έλαβε χώρα στις 16 Νοεμβρίου 2018 σε ένα παιχνίδι με τη Σλοβακία (1-4).

Μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και είχε δοκάρι στο 10' με τον Γιαρμολένκο, αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης με τακουνάκι άνοιξε το σκορ. Όμως, η Ελβετία στην πρώτη της τελική προς την εστία σκόραρε στο 41΄ με μακρινό σουτ του Σεφέροβιτς. Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν πάρει και το προβάδισμα, αλλά ο Βάργκας με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι. Οι Ουκρανοί πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης καπληκτικό γκολ του Ζιντσένσκο στο 68'.

«Ο αντίπαλος δεν μας επέτρεψε πολλά. Μας πίεσαν και έδρασαν σε όλο το γήπεδο. Είναι μια πολύ δυνατή ομάδα φυσικά. Αυτό απαιτείται από το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Σημειώσαμε γκολ χρησιμοποιώντας τις στιγμές μας. Αποδείξαμε τον χαρακτήρα και τη δύναμή μας. Μπράβο στα παιδιά, ήταν μια σημαντική πρώτη νίκη», είπε ο προπονητής Αντρέι Σεφτσένκο.

Στο προηγούμενο Nations League ανέβηκε γκρουπ και στον όμιλο είχε την Σλοβακία και την Τσεχία. Οι Ουκρανοί πήραν και εντυπωσιακή πρόκριση για το EURO 2020, αφού τερμάτισαν στην πρώτη θέση σε όμιλο με Πορτογαλία, Σερβία, Λουξεμβούργο και Λιθουανία.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν υπήρχε κάποιο απρόοπτο και συνεχίζει όπως έχει.

Η αποστολή της Ουκρανίας

Τερματοφύλακες: Πιάτοφ (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Πάνκιφ (Ολεξαντρία), Λούνιν (Ρεάλ Μαδρίτης), Μπόικο (Ντινάμο Κιέβου), Μπουσάν (Ντινάμο Κιέβου)

Αμυντικοί: Μπόνταρ (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Μπόλμπατ (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Κριβτσόφ (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Ματβιένκο (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Καραβάεφ (Ντινάμο Κιέβου), Ποπόφ (Ντινάμο Κιέβου), Τίμτσικ (Ντινάμο Κιέβου), Μιχαϊλιτσένκο (Αντερλεχτ), Πλαστούν (Γάνδη), Σόμπολ (Κλαμπ Μπριζ).

Μέσοι: Κονοπλιάνκα (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Στεπανένκο (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Μάρλος (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Κοβαλένκο (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Γιαρμόλενκο (Γουέστ Χαμ), Σιντόρτσουκ (Ντινάμο Κιέβου), Τσιγκανκόφ (Ντινάμο Κιέβου), Σέπελεφ (Ντινάμο Κιέβου), Ζιντσένκο (Μάντσεστερ Σίτι), Μαλινόφσκι (Αταλάντα), Μακαρένκο (Κόρτραϊκ), Χαράτιν (Φερεντσβάρος), Μπέζους (Γάνδη).

Επιθετικοί: Ζούνιορ Μοράες (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Γιαρεμτσούκ (Γάνδη), Σουπριάγκα (Ντινάμο Κιέβου).

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ισπανία εδώ και τέσσερα χρόνια βρίσκει δίχτυα σε κάθε παιχνίδι της έχοντας πάντα τον τρόπο. Οι φούριας ρόχας έκαναν και έδωσαν πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες και η Ουκρανία έχει τα φόντα να πετύχει ένα γκολ. Θα πάμε με το αμφίσκορο.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
4ος Όμιλος
  1 Ισπανία 6 11 3 2 1 13:3
  4 Ουκρανία 6 6 2 0 4 5:13
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Loukoumas, με το υψηλότερο yield +22.85% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες