Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ισλανδία - Αρμενία

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 88,751 63.6%
X
€ 24,592 17.6%
2
€ 26,258 18.8%
Over
€ 2,587 19.3%
Under
€ 10,803 80.7%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Παρασκευή, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

92 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Laugardalsvoellur
  • Χωρητικότητα: 15182
  • Θεατές: 1697
Ζουν το όνειρό τους οι Αρμένιοι

Ζουν το όνειρό τους οι Αρμένιοι

Η Ισλανδία υποδέχεται την Αρμενία στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 10ου ομίλου των προκριματικών της ευρωπαϊκής ζώνης για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από διασυρμό στο «σπίτι» τους από τη Γερμανία, ενώ οι φιλοξενούμενοι από εντός έδρας ισοπαλία με το Λιχτενστάιν.

Τι ισχύει: Προκρίνεται απευθείας ο 1ος του ομίλου, ενώ ο 2oς θα παίξει στα πλέι οφ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν κατά σειρά: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Μεταξύ τους παιχνίδια.

ΙΣΛΑΝΔΙΑ

Θα παίξει για δεύτερη διαδοχική «στροφή» στην έδρα της, καθώς τον περασμένο Σεπτέμβριο αντιμετώπισε την πανίσχυρη Γερμανία. Δεν κατόρθωσε να φανεί ανταγωνιστική και η ήττα με 4-0 μαρτυράει τα πάντα για την εικόνα της αναμέτρησης. Δέχτηκε πίεση από το ξεκίνημα κι άντεξε όλα κι όλα τέσσερα λεπτά. Σε αυτό το χρονικό σημείο ο Γκνάμπρι σκόραρε από τη μικρή περιοχή για το 0-1, σ’ ένα γκολ που αρχικά ακυρώθηκε ως οφσάιντ αλλά μέτρησε μετά τη χρήση VAR. Απείλησε μία φορά όμως στο 24’ είδε τους φιλοξενούμενους να βρίσκουν και δεύτερο τέρμα με κεφαλιά του Ρούντιγκερ. Το 0-2 ήταν και το αποτέλεσμα με το οποίο οι δύο αντίπαλοι πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Έψαξε το γκολ στην επανάληψη και είχε δοκάρι με τον Γκούντμουντσον. Τα πάντα κρίθηκαν οριστικά και αμετάκλητα στο 56’, καθώς ο Σανέ εκτέλεσε τον Χάλντορσον. Άφησε πολλούς κενούς χώρους στη συνέχεια, με τα «πάντσερ» να βρίσκουν και τέταρτο τέρμα στο 89’ με τον Βέρνερ ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 0-4.

Με αυτόν τον τρόπο η Ισλανδία έμεινε μακριά από τις επιτυχίες για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι. Σε αυτό το χρονικό διάστημα έχει υποστεί δύο ήττες κι απέσπασε μία ισοπαλία. Είναι φανερό ότι η πορεία της σε αυτήν την προκριματική φάση για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ δεν είναι σε καμία περίπτωση αντάξια των προσδοκιών που είχαν δημιουργηθεί. Έχει συγκεντρώσει 4 βαθμούς και βρίσκεται μόλις στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, δίχως ρεαλιστικές ελπίδες για πρόκριση. Τα τέσσερα από τα έξι ματς της ήταν No Goal.

Ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος Άρναρ Βίνταρσον τόνισε: «Σέβομαι τη γνώμη όσων υποστηρίζουν ότι η κληρονομιά της Εθνικής Ισλανδία έχει καταστραφεί βραχυπρόθεσμα, όμως το πιο σημαντικό για μένα είναι να μην καταστραφεί και μακροπρόθεσμα. Προσπαθούμε να αναπτύξουμε μία νέα ομάδα με αρκετά καινούρια πρόσωπα και μακροπρόθεσμα ελπίζουμε ότι θα φτάσει στο επίπεδο που επιθυμούμε. Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα γίνουμε ξανά ένα ισχυρό σύνολο που θα πετύχει σημαντικές διακρίσεις».

Αγωνιστικά Νέα: Αποσύρθηκαν από την Εθνική ο γκολκίπερ Χάλντορσον (Βαλούρ Ρέικιαβικ) και ο αμυντικός Άρνασον (Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ). Έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού ο αμυντικός Φιόλουσον (Χάμαρμπι) και ο μέσος Γιόχαν Μπεργκ Γκούντμουντσον (Μπέρνλι).

Η αποστολή της Ισλανδίας:

Τερματοφύλακες: Ρούναρσον (Λέουβεν), Γκούναρσον (Βίκινγκ), Όλαφσον (Μίντιλαντ)

Αμυντικοί: Σέβαρσον (Βαλούρ Ρέικιαβικ), Σκούλασον (Νόρκεπινγκ), Χέρμανσον (Πίζα), Μποράρινσον (Νιου Γιορκ Σίτι), Μπιάρνασον (Λέτσε), Σάμπστεντ (Μπόντο Γκλιμτ), Λάιφσον (Στρόμσγκοντσετ), Γκρέταρσον (Μπλάκπουλ)

Μέσοι: Μπ. Μπιάρνασον (Ντερμίρσπορ), Πάλσον (Σάλκε), Γκούντμουντσον (Άλκμααρ), Μπόρσταϊνσον (Άαρχους), Άντερσον (Άαρχους), Μπάλντουρσον (Κοπεγχάγη), Γιοχάνενσον (Κοπεγχάγη), Μπόρνταρσον (Σίλκεμποργκ), Χέλγκασον (Λέτσε), Έλερτσον (ΣΠΑΛ)

Επιθετικοί: Κιάρτανσον (Βαλερένγκα), Όμαρσον (Νιμ), Γκούντγιονσεν (Έλφσμποργκ), Α. Γκούντγιονσεν (Ρεάλ Μαδρίτης Β')



ΑΡΜΕΝΙΑ

Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την έφερε αντιμέτωπη εντός έδρας με το αδύναμο Λιχτενστάιν. Όφειλε να πάρει τη νίκη κι άπαντες πίστευαν ότι θα κατάφερνε. Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά παραχώρησε ισοπαλία 1-1. Στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο βρισκόταν συνεχώς στην επίθεση. Περιορίστηκε σε μία ανούσια κατοχή της μπάλας κι έφτιαξε μόλις τρεις καλές στιγμές. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου καταλογίστηκε υπέρ της πέναλτι μετά από χρήση VAR για μαρκάρισμα στον Μιχιταριάν. Ο ίδιος ο έμπειρος μεσοεπιθετικός ανέλαβε την εκτέλεση κι ευστόχησε δίνοντας το προβάδισμα σε κρίσιμο σημείο. Στην επανάληψη συνέχισε να έχει τον έλεγχο χωρίς φάσεις. Στο 72’ πλησίασε σε δεύτερο γκολ, όμως το σουτ του Μπαρσεγκιάν σταμάτησε στο δοκάρι. Οκτώ λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν μία λανθασμένη απόκρουση του τερματοφύλακά της και ο Φρικ σημείωσε από κοντά το 1-1. Πίεσε μέχρι το τέλος δίχως να βρει το τέρμα της νίκης.

Η Αρμενία ίσως με τη συγκεκριμένη ισοπαλία να κατέστρεψε σε μεγάλο βαθμό την τεράστια και σπουδαία προσπάθεια που έχει κάνει σε αυτά τα προκριματικά για το Μουντιάλ του Κατάρ. Έμεινε για τρίτο συνεχόμενο αγώνα μακριά από τις επιτυχίες, μετρώντας πάντως δύο ισοπαλίες και μόνο μία ήττα. Η συγκομιδή των 11 βαθμών τη φέρνει στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα και ονειρεύεται να τερματίσει πίσω από τη Γερμανία. Τα τέσσερα από τα έξι ματς της ολοκληρώθηκαν Under.

«Προσπαθούμε πάντοτε να καλούμε όσους παίκτες θεωρούμε ότι βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Πάντα οι ερωτήσεις θα είναι για κάποιον που λείπει. Αν βέβαια καλούσαμε έναν άλλο ποδοσφαιριστή και δεν ήταν κάποιος από τους ποδοσφαιριστές που έχουμε μαζί μας, σίγουρα θα ψάχναμε να βρούμε και γι’ αυτό το λόγο. Ξέρουμε ότι έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με την Ισλανδία, όμως θα παλέψουμε όπως πάντα για τη νίκη» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας Χοακίν Καπαρός.

Αγωνιστικά Νέα: Είναι στην αποστολή αλλά τραυματίας ο αμυντικός Κάλισιρ (Σίλκεμποργκ), δεν θα είναι σε θέση να προσφέρει. Δεν υπολογίζονται για διάφορους λόγους ο τερματοφύλακας Μπεγκλαριάν (Ουράρτου), οι αμυντικοί Χαμπαρντζουμιάν (Ανόρθωση) και Χοβνανισιάν (Πιούνικ). Εκτός και οι μέσοι Γκαζαριάν (Πιούνικ), Μπιτσακτσιάν (Ζίλινα), Κοριάν (Όρενμπουργκ), Σαγκογιάν (Αραράτ Αρμενία) και Νταβιντιάν (Χίμκι).

Η αποστολή της Αρμενίας:

Τερματοφύλακες: Γιουρτσένκο (Αλασκέρτ), Αγιάζοβ (Ουράρτου), Μπούτσεφ (Πιούνικ)

Αμυντικοί: Χοβνανισιάν (Καϊράτ), Χαρογιάν (Καντίθ), Μκογιάν (Αραράτ Αρμενία), Βοσκανιάν (Αλασκέρτ), Κάλισιρ (Σίλκεμποργκ), Τερτεριάν (Αραράτ - Αρμενία), Μονρόι (Νόα), Μαργκαριάν (Αραράτ Αρμενία)

Μέσοι: Μιχιταριάν (Ρόμα), Μπαρσεγκιάν (Αστάνα), Γκριγκοριάν (Αλασκέρτ), Μπαϊραμιάν (Ροστόφ), Μουραντιάν (Αραράτ Αρμενία), Ούντο (Ατιράου), Βαρνταμιάν (Πιούνικ), Σπερτσιάν (Κράσνονταρ), Αβανεσιάν (Αραράτ - Αρμενία), Αρακελιάν (Αραράτ)

Επιθετικοί: Ανταμιάν (Χόφενχαϊμ), Καραπετιάν (Νόα), Γκελογιάν (Μπάλτικα), Ζελαραγιάν (Κολόμπους Κρου)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η απογοητευτική πορεία της Ισλανδίας σε αυτήν την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 δεν της έχει επιτρέψει να διαθέτει ρεαλιστικές ελπίδες πρόκρισης. Απέναντί της θα βρει την Αρμενία η οποία μετά το εντυπωσιακό της ξεκίνημα και τις τρεις συνεχόμενες νίκες, ονειρεύεται ακόμα τη 2η θέση που θα της δώσει την ευκαιρία να κυνηγήσει μέχρι την τελευταία στιγμή μία ιστορική έκπληξη και πρόκριση. Δεν συμφωνούμε με το φαβοριτισμό των γηπεδούχων. Το κίνητρο είναι τεράστιο στους φιλοξενούμενους και θα πάμε με τη διπλή ευκαιρία της ισοπαλίας ή της επικράτησής τους.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1ος γύρος: 10ος όμιλος
  4 Αρμενία 10 12 3 3 4 9:20
  5 Ισλανδία 10 9 2 3 5 12:18
Εμφάνιση όλων
Ισλανδία - Τελ. αγώνες
26/3/2024
Ουκρανία
Ισλανδία
2 - 1
21/3/2024
Ισραήλ
Ισλανδία
1 - 4
18/1/2024
Ονδούρα
Ισλανδία
0 - 2
14/1/2024
Γουατεμάλα
Ισλανδία
0 - 1
19/11/2023
Πορτογαλία
Ισλανδία
2 - 0
16/11/2023
Σλοβακία
Ισλανδία
4 - 2
16/10/2023
Ισλανδία
Λιχτενστάιν
4 - 0
13/10/2023
Ισλανδία
Λουξεμβούργο
1 - 1
11/9/2023
Ισλανδία
Βοσνία & Ερζεγοβίνη
1 - 0
8/9/2023
Λουξεμβούργο
Ισλανδία
3 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο eco, με το υψηλότερο yield +5.32% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες